- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mityku
aktív tag
-
_seth_
veterán
válasz
mviktor #16471 üzenetére
6.1.4, nekem magyar 100%-ban a 6.1 magyarítással.
Igaz most Main menu van meg send text message de csak mert hülye módon a magyarítást lakaptam mondván úgysem kell az az Inwrite izé.... és hiába teszem vissza nem akar felmenni teljesen de a frissen felrakott romra felmegy. + van már sunnysoft magyarítás 6.5-re is.
-
snowdog
veterán
válasz
mviktor #16463 üzenetére
Korábban én is feltettem egy 6.5-öt, de nekem sem tetszett. Most ez van a gépen, és nekem eddig bejött:
"i900-DXID1-OMNIA-WM614
Új verzió, egérkurzor nélkül: Windows Mobile 6.1.4 tartalmazza az Internet Explorer Mobile 6-ot, ugyanazt az élményt nyújtja, mint az asztali számítógépek böngészője.
Sokkal felhasználóbarátabb lett a grafikus felület, mely gyorsabbá és egyszerűbbé teszi az alkalmazások használatát.
Szabad belső tárhely: 98 mb" -
Kombat
őstag
-
Poonkie
tag
válasz
mviktor #16248 üzenetére
Így van komplett ház+digitalizáló, viszont gyári feketét én nem találtam, meg megtetszett a fehér, így ez lett. Ha jól emlékszem múlt7 hétfőn rendeltem és csütörtökre ért ide. Winner kolega segített benne. De nem tudom most mennyi, mert pl ha pirosat veszel az már 5000Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- Milyen széket vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Lexus, Toyota topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest