- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BRIKLY
veterán
válasz
logarithm #20397 üzenetére
én viszont nem szeretnék téglát csinálni belőle.
XX - > régió/ szolgáltató megnevezése (XX = Spain - nyitott piac).
H - > kiadás éve (H = 2008).
G - > kiadás hónapja (G = Július).
1 - > verziószám (abban a hónapban az 1. kiadású rom)XX Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom
CJ Pannon GSM
H = 2008
H = Augustminta:i900CJHHC--> i900, Pannon Gsm, 2008. augusztus, 12. rom.
G4 és ennél magasabb számú vagy szolgáltatós (HH1, HH9, HI1) rom esetén nem kell gyári romot feltenni, egyből mehet rá a szerviz rom!
nekem "H", tehát elvileg jónak kell lennie?
-
-
BRIKLY
veterán
köszönöm a segítséget!
-
BRIKLY
veterán
találtam leírást. ezt írja: "G4 és ennél magasabb számú vagy szolgáltatós (HH1, HH9, HI1) rom esetén nem kell gyári romot feltenni, egyből mehet rá a szerviz rom!!!! " az én kütyümön ez van: i900XXHHC/CJHHC .... akkor én erre feltehetem a szerviz ROM-ot,vagy előtte frissítenem kell?
-
BRIKLY
veterán
most olvastam valahol,hogy ROM cserélgetés előtt valami szerviz ROM-ot kell felrakni. igaz ez?
-
Mark.b
csendes tag
Jó reggelt,
Nos igen logarithm, újraindítottam, tűzfal abszolút kikapcsolva, de egyszerűen, a gép maga nem érzékeli, hogy rádugtam az omniát, kipróbáltam mást rádugni, és úgy meg érzékelt mindent... most megfogom nézni egy másik gépen, hátha. Ha nem sikerül megyek a szervizbe a szakikhoz, hátha tudnak valamit varázsolni. -
BRIKLY
veterán
azt meg lehet valahogy oldani,hogy ha küldenek nekem valamit bluetooth-on, akkor ne a kis pár megás helyre tegye,hanem a 8 gigásra?
-
logarithm
őstag
válasz
BRIKLY #20383 üzenetére
magyar rom
annyira nem mélyültem el benne, illetve lehet sevenről is romot cserélni de úgy még nem csináltam.
-
Mark.b
csendes tag
Levan töltve, és felrakva az activatesync. Csatlakoztatom mobilt és nem történik semmi.... Nem jön a buborék, hogy egy eszköz csatlakozott, nem reagál az sync progi, egyszerűen nem tudom felfogni, mi lehet a probléma. Esetleg még a tűzfal lehet a gubanc, nem tudom...
-
Mark.b
csendes tag
Elnézését kérem mindenkinek, akit már irritál a hülyeségem
, de mondjuk logaritm te milyen xp-t használsz?
-
logarithm
őstag
válasz
BRIKLY #20373 üzenetére
Szia
Most valamiért nem mennek anzo magyar romjainak link-jei.
Szóval csak angolt tudok ajánlani több magyar nincsen.
Ezek közül Ock-nak romjait, bármelyiket, ízlés kérdése a többi.Hogy hogyan kell frissíteni? ->
(regebben irtam)"A lenyeg annyi ha a forum keresot hasznalod ock romjanak linkjeit megtalold ami tetszik kivalasztod, s letoltod. ha lent van. akkor win xp alol tudod futtatni, egy exe file lesz. de elotte kell a gepre (lehetoleg laptop legyen, aram szunet miatt) egy activesync nevu program google s ra keresel majd leszed s felrakod (hasznalni nem kell csak legyen a gepen ennyi). ha meg van omnia legyen feltoltve. radugod a gepre kikapcsolt allapotban..majd indit az exe rom filet. ott lesz egy start de elotte bekapcs a telo, ahogy felvillan start opcio csak katt ra es meg csinalja gyorsan., ha vizualisan latni akarod youtube on van vidi csak keress ra
aztan ha kesz ennyi nem nehez
"
Üdv.
-
Mark.b
csendes tag
Sajnos nem tudok :S én bevallom spb shell-t használok 3.5.2-őt, ha esetleg nem sikerül új romot rátenned én ezt ajánlanám neked, mert én személy szerint imádom... a másik, hogy xp sp3-ra van activatesync??? minden hol megnéztem, de csak sp2-vagy alacsonyabbra van... légyszi dobjatok egy linket.
előre is köszi -
Tomitosz
aktív tag
Na meglett a vodafonos rom frissités. Nagyon boldog vagyok mert működik. Most is arról írok. Fene sem gondolta volna hogy a hardver kötődik hozzá.
A 6.5 rom engem is mozgat, de i900eoldaon és a pdaclubon sem élnek már a hivatkozások. Remélem valaki majd linkel ide magyar verziót. -
BRIKLY
veterán
Üdv mindenkinek
örömmel látom, hogy még nincs teljesen kihalva a topik, mert ha minden igaz,holnaptól egy független i900 tulaja leszek.
szeretném össze szedni az infókat,hogy ne akkor kelljen, mikor már itt van a kezemben.6.1 rendszer van rajta, de szeretnék egy jó,magyar,független 6.5 rendszert tenni rá. órák óta olvasok visszafelé, de nem igazán találtam leírást,és ROM-ot. segítene valaki?
köszi előre is -
Tomitosz
aktív tag
válasz
Okosság #20371 üzenetére
Közben sikerült megtalálnom amit akartam. Le is frissítettem. Nagy örömömre működött is a Wifi....de sajna ez az első újraindításig tartott.Azóta megint nem jó. A függetlenített verziót próbáltam ki. Most kipróbálom a gyári vodásat. Ha az sem megy akkor jöhet a te verziód
-
Tomitosz
aktív tag
Sziasztok.
Látom a problémámra senki sem tudja a megoldás úgy hogy máshonnan kell megközelítenem a problémát. A végső megoldás egy teljes frissítés lenne aminek hatására vissza állna a telefonon minden beállítás alapra. Megszűnne a függetlenítés stb... Az egyetlen gond hogy a gyártó oldalán és sehol máshol nem találtam magyar 6.1-es wint. Pontosabban csak olyat ami utólag kell magyarosítani
Nincsen valakinek mentve egy alap vodafonos vagy akár sima oprendszere? Nem akarok a szervíznek 5000Ft-ot kifizetni ezért. Megcsinálnám magamnak ha valakitől tudnék szerezni. -
Lacazr93
senior tag
Viszont most olyan problémám lenne, hogy felraktam jópár játékot, de egyik sem megy. CallOfDuty2 többekközött vagy doodle jump.. Vagy fehér, vagy fekete képet kapok és utána semmit nem csinálnak.. ez mitől lehet?
-
Lacazr93
senior tag
válasz
peti16biro #20365 üzenetére
Regelj ide: http://forum.mobilism.org/index.php Én is most kaptam a linket egy fórumos kollégától
Amúgy meg nem szabadna feketén világítania
-
pjen
félisten
válasz
peti16biro #20363 üzenetére
szia .az mit jelent egésszen pontosan,hogy feketén világít(fekete lyuk)ha a tetején röviden megnyomod nem világít a képernyő,viszont ha hívnak feléled.
-
peti16biro
csendes tag
Hogyan kell beállítani a háttárvilágítást hogy töltés közben ne világítson?
Mert állandóan világít ha meg lezárom a akor meg kikapcsol a képernyő és feketén "világít", ilyenkor mit kell csinálni? -
Mark.b
csendes tag
Hali,
Ha valaki tud légyszi dobjatok be egy linket valami jó kis szótárraangol<-->magyar német<-->magyar
-
Mark.b
csendes tag
http://www.freedownloadscenter.com/Best/free-cab-games_R2.html
esetleg még innen, én is szedtem le már erről az oldalról
-
Mark.b
csendes tag
http://filecrop.com/search.php?w=games+Cab&size_i=0&size_f=100000000&engine_r=1&engine_m=1&engine_h=1
itt válogathatsz
-
Lacazr93
senior tag
-
R19
senior tag
Sziasztok!
Omniára szerintetek melyik a legjobb rom Spb Mobile Shellt használva?
Számomra fontos szempontok a stabilitás, gyorsaság, akksi idő.Ha tudtok a Mobile Shell helyett más alternatívát, az is érdekel.
-
Mark.b
csendes tag
Sajnos fogalmam sincsen az összeszerelés terén
amúgy van annak bármi esélye, hogy megcsináljam a rom frissítést bluetooth-on keresztül?
-
tmartin4
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy utángyártott házat, a telefonomhoz kijelzővel együtt. Átszerelése viszont nekem nagyon bonyolult így magamtól. Első probléma amibe ütköztem, hogy az új ház középső részében nincsenek antennák. Ezeket, hogy lehet úgy átszerelni, hogy hibátlanul működjenek továbbra is? Tudni illik ezek az antennák a híváskezdeményezést és fogadást szolgáltatják. tehát ezeket én saját kezűleg át tudom rakni? A másik dolgok, hogy mi a veszélye az átszerelésnek? Tudnátok valami pontos leírást adni esetleg képekkel, hogy hogyan szereljem át? Mert nagyon félek, hogy elrontom a készüléket. Más: Láttam, hogy van ez az Eclipse build 23118-as rom. Ez a rom magyar? És ha igen honnan tudom letölteni magyarul? Mert kinézetre képek és videók alapján nagyon tetszik. Előre is köszönöm segítségetek!
-
Mark.b
csendes tag
Életrekellt
xD muhahaha
mükszik, de felléptek sajnos hiányosságok
a képernyője teljesen tökéletes, sőt ha meggondolom talán még érzékenyebb is lett
viszont nem reagál az elülső billentyűzetre, sem az oldalsókra, kivéve a reset gombot és a szundi gombot. Az a vicces, hogy kitudom kapcsolni, de a bekapcsolás már nem megy a gombbal, viszont poén, ha kiveszem, és újra berakom az aksit, automatikusan bekapcsol
gáz viszont, h az elülső "zöld" és "piros" gomb no meg a kurzor gomb nem reagál, vagyis a piros gomb reagál, ha megnyomom megnyitja az intézőt
, de tehát tegnap nem tudtam fogadni, vagy kinyomni a beszélgetést
de megoldottam, leszedtem a s2u2-t és beállítottam, hogy amikor feloldom, automatikusan kapcsolja a hívást
-
Mark.b
csendes tag
wááááá, nem fogjátok elhinni mekkora faszkalap vagyok már elnézést a szóhasználatért, mentem mendegéltem, és találkoztam a barátaimmal, leültünk egy nyitott kú mellé, beszélgettünk, és a mobilom kicsúszott a zsebemből, gondolom, nem kell részletezni, mi történt. A csobbanásra figyeltem fel... kb 5 perc telt el mire kibányásztuk... tudni kell, hogy le volt törve már egy darabja a aku töltő sisak.Nagyon meglepődtem, mert a mobil működött a viz után, kikapcsoltam, de én marha nem vettem ki az aku-t azonnal. elmentünk gyorsan barátomékhoz és szétkaptuk, alaposan áttörölgettem, és hajszárítóztam, de nem indul még most sem... ez történt olyan 1 órája... most darabokban hever, sztetek mennyit kell várni, hogy legyen esély, hogy beinduljon? ( az aku mükszik az 100%)
-
Mark.b
csendes tag
Sziasztok, köszi a tanácsot, jelentettem a másik accountomat. Visszatérve köszi a linket, és kértem jelszó emlékeztetőt, de azzal sem sikerült belépnem... Naszóval melyik éri meg szerintetek jobban? Touch Flo 2d vagy Spb 3.5.3 shell omniára? és ha felrakom touchflo-t akkor ugye nem fogja piszkálni a s2u2 appomat?
-
Lacazr93
senior tag
Viszont most nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy cab játékokat honnét tudnék leszedni hozzá? Visszaolvasgattam, de linket nem találtam.
-
N_A_S
veterán
válasz
Mark.b #20339 üzenetére
És nem tudtál jelszó-emlékeztetőt kérni? Ezt sürgősen jelezed egy moderátornak mielőtt mindkettőt letiltják! Katt ide: Moderátort keresek a FÓRUMHOZ!
-
Mark.b
csendes tag
Visszatérve az előző kérdésedhez, az új rendszerrel kapcsolatban, az is közrejátszik, hogy nem tudom hogy, hogy kell megcsinálni
-
Mark.b
csendes tag
Azért, mert az előző fiókomra nem engedett belépni a jó jelszóval...
-
Mark.b
csendes tag
Véletlenül írtam le 2x
miután elküldtem nem láttam amit írtam, ezért leírtam a biztonanság érdekében még 1x, ja és igen, én vagyok csak új fiókot csináltam
Nos azért, mert nem tudom rárakni... Van kábelem, de egyszerűen semmilyen programmal nem tudja a gép felismerni az Omniát. Valszeg azért mert ezen a gépen xp sp3-van, és csak sp2-őt támogat, vagy nem tudom, kifogytam az ötletekből
-
Tomitosz
aktív tag
Sziasztok.
Sajna megrekedtem ezzel a Wifi dologgal. Ha felcsatlakozom akkor még mindig nem enged böngészni rajta. A hiba forrását meg is találtam. Ha benyomom a *#7465625#-et akkor látszik hogy a wifi le van tiltva (Network Subset Lock Letiltva). A jóég tudja hogyan kapcsoltam ezt ki mert régebben engedélyezve volt és ment a netezés is. A neten van is elérési útvonal hogy vissza kapcsoljam. Ez a *7465625*782*Code#. A gond már csak az hogy nem tudom mi a Code-jaVagy ha anélkül lépek be akkor kell neki:
Enter MCC/MNC and NSP code meg: Enter NSP Control KeyNa ezekkel meg pláne nem tudtam mit kezdeni.
Ha valakinek volt már ilyen problémája kérem segítsen -
Mark444
csendes tag
Sziasztok, véleményt kérnék, nemrég kaptam egy 1 hónapos használt Omniát ( imádom), tehát a kérdés
Melyik Shell-el néz ki a legjobban, és melyikkel praktikusan gyors? Ha lehet linkel és cab kiterjesztéssel segítsetek
-
somnia
senior tag
válasz
peti16biro #20332 üzenetére
Nekem a 9-esen van
-
Mark444
csendes tag
Sziasztok, véleményeket kérnék, hogy melyik a legjobb és legszebb shell i900-hoz
kérnék hozzá letöltő linket, .cab kiterjesztéssel legyen a shell ha lehetséges
-
somnia
senior tag
válasz
peti16biro #20329 üzenetére
Nekem:
COM3
Hardware--38400
Access--pipaiGO-n belül csak tegyél pipát a GPS vételhez!
-
Mark444
csendes tag
Szia
olvasgattam fórumon, és úgy tűnik, enyhén penge vagy Omniából
Lenne, egy kérdésem, ami lehet egy picit komplex
Hogy kell a mobilom "Shell" jét megváltoztatni? Vannak előzmények: Használtam kaptam a mobilt, és szerintem minden jó régi rajta
tehát van hozzá kábelem de sajnos nem kompatibilis xp sp3-al, ezért bluetooth kapcsolattal csinálok mindent. Visszatérve az alap kérdésemhez, nagyon örülnék ha tudnál segíteni
-
logarithm
őstag
válasz
Lacazr93 #20320 üzenetére
Szia,
Na haza értem munkából
tudok segíteni, nem a telefonról írok, ott nehezen megy az ilyen.
Nos minden itt van ami kell hozzá -> [link] & [link] Ezek alapján, menni fog, tájékozódj jól, s a google által meg tudod találni az ideális phone részt.
Üdv.
Röviden a phone rész befolyásolja a Wifi-t,3G signal-t,Battery-t,GPS signal-t.
Ha valakinek nem működik jól a telefonján valamelyik akkor keressen rá az adott linkeken a témára. -
somnia
senior tag
válasz
peti16biro #20321 üzenetére
Konkrétan milyen beállításra és milyen iGO-ra gondolsz?
A reset az reset, mint a Pc-n, újraindul. -
logarithm
őstag
válasz
peti16biro #20317 üzenetére
Az eger kurzor felesleges! Ha bele keresel itt a forum keresobe kiadja, mar tobbszor leirtam. omnianak van pda ilketve phone resze ez fix, nelkule nincsen
-
Lacazr93
senior tag
Viszont ha a ComManagerből indítom akkor semmi gondja nincs
-
logarithm
őstag
válasz
peti16biro #20312 üzenetére
-
Mark444
csendes tag
Köszi sikerült megoldani hardresettel
-
peti16biro
csendes tag
A többiről mit tudsz?
-
logarithm
őstag
válasz
peti16biro #20308 üzenetére
Szia
nincsen transzmitter benne. Lg arenaban van. (az is sajnos nagyon rossz benne)
udv -
peti16biro
csendes tag
Heló!
Mi a különbség a szoftver és a firmware
között?
Frissíteni akarok mindent ami a telón van.
sok angol helyen olvastam transmitterről. Tényleg van benne? -
Lacazr93
senior tag
Közben megcsináltam a frissítést is, ock Eclipse build 23118 van most rajta
-
Lacazr93
senior tag
Frissítésnél a romverzió beazonosításánál melyiket kell nézni? PDA vagy TEL?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest