- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
Katatonia666
aktív tag
-
sixer66
senior tag
válasz
Okosság #21614 üzenetére
Okosság, amiket feltöltöttél data-ra, azok romok ugye? hülye kérdés tudom, androiddal már nem lenne gondom, de ez a windows mobile Nekem új.Nekem az a lényeg, hogy ne legyen ilyen lassú mint most, mert oké nem mai telefon, de így is van hogy a képernyő közepén vibrál egy csíkos kocka, és az nem kijelző hiba hanem láthatóan szoftveresen hibás.
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
Okosság #21609 üzenetére
Nekem most az van, ami az alap vodásban van, ugyais az van rajta, még nem teszteltem, hogy mennyit bir és milyen, de tudok telefonálni és ez a lényeg
Ha becsomagolod, akkor szerintem email-ben el tudod küldeni, de ebben az esetben kérlek, hogy a Phone részt is rakd bele
Ha megoldható mail-en, akkor irom PÜ-be a cimet (gmail-os) -
ThePlayer
tag
válasz
Okosság #21073 üzenetére
Az USDL asszem a GP csatlakozó felülete.Valami gebasz lehet a szinkronizálással.A ROM csere elött én mindig átállitom az Omniát usb módra nem programból hanem a windowsbol és igy még véletlenül se veszik össze a szinkronközponttal mert el se inditja.A GP is és az ExeCutor is hordozható verzió tehát nem kell telepiteni viszont érzékenyek az USB csatlakozásokra.
Egy ROM csere kábé 20 perc.Én az elsőt brahiból csináltam a Barátok közt alatt a kanapén.Nem kell hozzá steril, laboratóriumi környezet és nem kell hozzá felsőfoku müszaki diploma se.Csak egy jó és pontos leirás meg némi műszaki érzék.
-
snowdog
veterán
válasz
Okosság #21073 üzenetére
Soha nem próbálkoztam hasonlóval, de a leírás alapján egyből sikerült. Nem emlékszem pontosan mennyi ideig tartott (már jó régen volt), de semmi zavaró tényező nem volt. Addig tartott, amíg ráment az új verzió, és azt követően újraindult a gép. Gondolom fél óra lehetett az egész.
-
Tomitosz
aktív tag
válasz
Okosság #20371 üzenetére
Közben sikerült megtalálnom amit akartam. Le is frissítettem. Nagy örömömre működött is a Wifi....de sajna ez az első újraindításig tartott.Azóta megint nem jó. A függetlenített verziót próbáltam ki. Most kipróbálom a gyári vodásat. Ha az sem megy akkor jöhet a te verziód
-
penge111
addikt
válasz
Okosság #19958 üzenetére
Nem kell hozzá bt contoroller, van hozzá kafa virtuális billentyűzet, sőt még azt is megoldották, hogy használhasd a virtuális billentetett, mivel az i900 nem multi touch, de be lehet állítani két funkciót is adott billentyűnek, 1 funkció ha megnyomod úgy érzékeli mintha egyszer nyomtad volna meg , 2 funkció ha erre állítod akkor úgy érzékeli mintha folyamatosan nyomnád szóval így tudsz még mellette használni+egy gombot (pl ugarbugraás játék megnyom az előre úgy érzékeli folyamatosan előre van+megnyomhatod így az ugrás gombot
-
penge111
addikt
válasz
Okosság #19950 üzenetére
semmi nem fut a háttérbe, ennyire láma nem vagyok, első dolgom volt, hogy ezt megnézem!!
Ps1 emuhoz:[link] ez az emu hivatalos honlapja, itt van a free verzió, ami bőven elég annyi a gond vele, hogy nem tudsz vele menteni bármikor, csakis akkor, amikor a játékban van save point, akárcsak igaz ps1 esetén.
[link] ime egy video az emuról futás közben, én a kedvencemet final fantasy VII, VIII és IX-et tolom rajta
-
inkubator
aktív tag
válasz
Okosság #19528 üzenetére
Oké köszi kipróbálom, mert eddig S2P-t használtam, de abban nem volt hangszínszabályozás. Most lett egy Sennheiser cx300 II-m, remélem jól fog szólni, csak első a tanulás!
Nekem is olyan gondom van hogy a kijelző folyton világít. Olyan nincs hogy ha leteszem vagy lezárom a billentyűt, akkor autómatikusan elsőtétül x másodperc múlva ha nem nyúlok hozzá?
-
gurabli
őstag
válasz
Okosság #19333 üzenetére
De kell hozzá GP, Win7 alatt. Most raktam fel. A letöltött romot kicsomagolod, kapsz egy exe filet, azt szétszeded az Executor nevű programmal, majd a GP-be betallózod a kapott fájlokat (pda, eboot).
Kb. 3 órája frissítettem így az Eclips-re és tökéletesen működött.64-bit alatt nem működik, csak 32, és figyelj oda, hogy előtte telepítve legyen minden driver.
-
dekelea
tag
válasz
Okosság #19323 üzenetére
Értelek!Én meg az Arena felé kezdek elhajolni, olvasgatva 1-2 tesztet!A szoftverek felpakolása számomra nem fő szempont, WIFI és kamera a lényegesebb!Ezt pedig jobban tudja az Arena, plusz a kapacitív kijelző miatt a netezés jobb rajta! Azt irják, hogy Omnia a nagyobb kijelző és a kisebb felbontás miatt szemcsés néha és pixeles!Arena mellett szól még a 30fps-es videofelvétel is!Szval továbbra is tart a dilemma, de köszi a hozzászólást!
-
AdamP900
tag
válasz
Okosság #18879 üzenetére
Bekapcsolva is toltottem mar es ugy is merul miutan zoldre valtott a led. Kell ennek is par ora a zoldre valtas utan, hogy meruljon. Multkor diekt megneztem... toltes utan ahogy zoldre valtott a led rajta hagytam egy oran keresztul es 100% -rol 90% -ra csokkent az akku. Probaltam ugy is tolteni ahogy irtad, flight modba. Ugy is leszivja. De ha Te is azt mondod, hogy egy par oran keresztul nem huztad le es nem birta annyi ideig (gondolom akkor csak merult valamit a akku) akkor ez valami gyari hiba ezeknel? Netan a WM -nek lesz koze hozza?!
-
dancsuri
veterán
válasz
Okosság #17319 üzenetére
FIGYELJ már régebben is kérdeztem milyen Magyarítót????
Azok a fájlok 3db. az egész romnak a magyarításai, ráadásul a WM 6.1-esé. TILOS ezekre a 6.5-ös romokra feltenni .Amit ajánlottam rom a VILÁGON a legjobb és alapbol MAGYAR . amit linkeltam Sunnysoft billentyűt szintén alapbol MAGYAR -
dancsuri
veterán
válasz
Okosság #17317 üzenetére
Hát nem tudom elképzelni nálad mi kavar ennyire be már a romcseréd óta?
Legjobb lenne Anzo utolso Magyar romját felrakni (28227_CLEAN_Office_HUN) [link] utána HR. és mindem használni kívánt programot szépen egyenként felrakni. ha már ezt a romot használod akkor HR és onnantol ahogy írtam -
dancsuri
veterán
-
dancsuri
veterán
válasz
Okosság #17259 üzenetére
Minden Wifi ad is meg vesz is, hiszen a kéréseket elkell valahogy küldeni.
a többi csak szoftver kérdése.
http://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&u=http://www.cellphoneshop.net/i900fm.html&ei=yg-SS5_ZBpucmwOxzqGkCw&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=5&ved=0CBsQ7gEwBA&prev=/search%3Fq%3Domnia%2Bi900%2BFM%2Btransmitter%26hl%3Dhu%26sa%3DX -
-
dancsuri
veterán
válasz
Okosság #17083 üzenetére
Hát nem tudom, mert amikor szinkronizálva van a Mobil eszközközpontal és a Pda-n a
Windows\DataConnection.exe fájlt, és ott kiválasztod a Phon-t. akkor a Mobil eszközközpont kiirja hogy nincs kapcsolat és ijenkor llátni kell a PC-n \Start\Vezérlőpult\
Eszközkezelőben : Modemek/SamsungMobileModem és a Portoknál/ SamsungMobileDiagnostic. ekkor van élesítve a drájver, ha ezt nem tudod megcsinálni akkor tényleg hagyd az egészet, megcsinálják szervizben is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged