- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
válasz
peti16biro #20969 üzenetére
nem melegszik eléggé?
-
BRIKLY
veterán
én ma el búcsúztam az Omniától. X8 lett helyette. igazi élmény az Omnia után.
de azért még be nézegetek ide is -
BRIKLY
veterán
válasz
peti16biro #20925 üzenetére
azt nem tudom. ki kell próbálni..
én már nem kísérletezek vele,mert eladom. -
BRIKLY
veterán
válasz
peti16biro #20921 üzenetére
ha fel teszed kíváncsi leszek rá.
-
BRIKLY
veterán
esetleg ha valakit érdekel eladó vagy cserélhető az Omniám.
a fagyások teljesen megszűntek, mindkét akksival 3 napot el ketyeg
-
BRIKLY
veterán
borsodika: ezt kihagytad... nekem majdnem ez miatt lett téglám: "3. Indítsd el a Pda-n a Windows\DataConnection.exe filet, és válaszd a Phone-t. Dugd rá a pc-re és várd meg amig a driver élesedik.
smét indítsd el a Dataconnenction programot, állítsd vissza pda-ra, hogy az AS felismerje! (Ha elindításkor a Phone látszik, nincs dolgod vele, ott az látszik amire átállítható!)"
(#20721) peti16biro: magyart nem ajánlom, mert fagy! OCK romjai közül válogass!
-
BRIKLY
veterán
-
BRIKLY
veterán
válasz
peti16biro #20708 üzenetére
Első felrakáshoz ajánlott angol szerviz rom: DXHK3 de az is jó lesz...
(#20711) borsodika: én a leírás alapján mondtam mindent, mer nekem úgy jó volt,és nem merek mást ajánlani.
de inkább tűzök innen, úgy is mindig megelőzöl. -
BRIKLY
veterán
válasz
peti16biro #20705 üzenetére
ActiveSync fent van?
ez a leírás kell neked. itt a szerviz ROM-ot is megtalálod. (DXHK3)
-
BRIKLY
veterán
válasz
peti16biro #20701 üzenetére
magyarul:
"SAMSUNG CDMA modem-illesztőprogram telepítése sikeres volt"(#20704) borsodika: google fordító.
-
BRIKLY
veterán
válasz
Lacazr93 #20662 üzenetére
kezdésnek szerviz ROM...
(#20663) logarithm: mobilnet nekem nem kell... de ha már szóba jött. ha a net beállításoknál djuice-t állítok a nethez,akkor ugye nem tud netezni?
a függetlenítés utáni első bekapcsoláskor 3 perc után kaptam az sms-t,mi szerint több mint 100 forintot leszedett... pedig böngészőt sem nyitottam... -
BRIKLY
veterán
válasz
Lacazr93 #20660 üzenetére
most melyik ROM van fent?
ha nem a szerviz, akkor azt kell... Azno ROM-ja után én is először azt tettem fel,hiába volt már előtte... ezt mondtátok nekem, hogy az pucol..
a főzött ROM-ot is ez alapján tettem fel! nem kell más leírás.viszont a 3. pontba leírtakra jól figyelj,mert nekem első alkalommal majdnem tégla lett miatta!
persze figyelni kell a többire is,de ez megszívat.. -
BRIKLY
veterán
válasz
Lacazr93 #20657 üzenetére
én ez alapján csináltam.
így tettem fel az angol szerviz ROM-ot,és utána a "főzöttet" -
BRIKLY
veterán
azt nem lehet megoldani valahogy, hogy a wifi ne kapcsoljon ki mikor el megy a kijelző világítás?
beállításoknál hiába kapcsolom ki az energia takarékosságát,akkor is kikapcsolja.
elég idegesítő mikor épp letöltök valamit,vagy msn-ezek,stb.. -
BRIKLY
veterán
-
BRIKLY
veterán
na sikerült feltennem OCK premium ROM-ot,és a JJIA1 Phone részt.
a független készülékből lett egy telenor függő!SEGÍTSETEK LÉGYSZI!
-
BRIKLY
veterán
itt a képen nem csak a phone rész van betallózva...
nekem csak azt kell?
melyik a legújabb verzió a GP-ből? vagy jó nekem az 1.8.9?
pipát hova kell tennem? -
BRIKLY
veterán
válasz
borsodika #20614 üzenetére
kifejezetten örülök,mikor ezeket az angol írásokat vágjátok hozzám!
számomra ezek nem jelentenek semmit,még akkor sem,ha ki tudom bogarászni,hogy mi az.
jobban örülök,ha a saját tapasztalatotok alapján ajánlotok valamit.ami nekem fontos,hogy ne fagyjon,wifi legyen jó,és stabil az egész.
GPS legyen jó,de nem kell külön hogy nagyon jó legyen,mert ritkán használom.
3G nem érdekel,mert mobilnetet nem használok...persze azért jó,ha van...google fordítóval ezt lestem ki magamnak.: "JJIA1 = a legjobb számomra minden tekintetben (3G, akkumulátor, jel, gps, stabilitás)"
vélemény róla?
-
BRIKLY
veterán
válasz
logarithm #20608 üzenetére
"Ha a romfrissítést mumusnak neveztük akkor a GrandPrix-vel történő frissítés felér egy horrorfilmmel!"
és letölteni honnan tudom?mert amit a hozzászólásaidban találtam kinket,az nem jó...
ami neked van fent,az jó?már látom.csak a GPS nem a legjobb...az nem zavar,mert ritkán használom -
BRIKLY
veterán
válasz
borsodika #20595 üzenetére
175. oldalon az első hozzászólás: 28227_PFC_HUN
de őszinte leszek. nem ajánlom mert fagyogat rendesen!
-
BRIKLY
veterán
a magyar szerviz ROM-ra mehet főzött, vagy kell az angol?
PDA: i900XDHK1/XDHK2
-
BRIKLY
veterán
ejj, mi ez a PDA--okostelefon vita?
én erre annyit mondok,hogy a PDA,az PDA,és nem telefon. az i900-ban van PDA is,meg telefon is. akkor hogy lehetne PDA-nak nevezni? ez egyértelmű,hogy okostelefon. -
BRIKLY
veterán
most nézem, hogy neked a magyar szerviz ROM van fent
azt próbáld meg újra feltenni...vagy nem tudom.a többiek jobban értenek hozzá.. lehetséges ez a módszer?
-
-
BRIKLY
veterán
sikerült feltennem ezt a DROID PRO+-ot, de borzalmas hibákat produkál. görgetésnél az összes ikont,és zöveget meg sokszorozza,és eltolja... hogy lehet screenshot-ot csinálni?
-
BRIKLY
veterán
kamera is jobb az OCK rom-okban?
a szokásos problémám van. fókuszáláskor gyönyörű a kép,de amint el lövöm el homályosodik.
régebben volt szó 2 kódról,azokat is beírtam, de semmi változás. -
BRIKLY
veterán
mióta Azno ROM-ja van fent háromszor lefagyott kikapcsolt képernyővel..
ez miért van? most csinálok egy full HR-t, remélem az megoldja.. -
BRIKLY
veterán
Skyfire böngészőt nem lehet beüzemelni az i900-on? nálam nem talál netet.
-
BRIKLY
veterán
flash player-re tudna adni valaki linket? vagy ezen a kütyün nem megy a flash? (valahol azt olvastam,hogy megy,sőt úgy emlékszem annó az i780-amon is ment)
-
BRIKLY
veterán
na, majdnem sikerült gyártanom egy téglát.
szépen elindult a szerviz ROM felrakása,a PFA-n a zöld csík végig ért,és a flasher kiírta,hogy "Download Fail!"
próbáltam kábelen újra indítani a bekapcsoló gomb-al,de nem reagált rá. ekkor már full ideg lettem, lehúztam a gépről,és megnyomtam a Reset gombot. újra is indult,egy felkiáltójeles isz jelent meg. gondolkodtam,hogy mit csináljak,és megjelent a samsung animáció.innentől ment tovább a szerviz ROM.
ez után Azno ROM-ja gond nélkül felkúszott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest