- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
logarithm
őstag
válasz
csabi77ful #21199 üzenetére
Szia,
Valószínű, hogy ez megoldja a problémát: sd kártyára tegyél be egy welcome.not file-t -
csabi77ful
csendes tag
Sziasztok vettem egy használt í900-as omniát,és az a problémám hogy valamit töröltem vagy nem tom a memoriánál nyomtam egy resetet,mert nem magyar de független.Szoval ujraindult,és nem tudok továbblépni a kijelzöbeállitásnál.Valaki tud segitsen legyenszives!!!! Mi a tegyek mert 100* megnyomtam a kijelzön szaladgáló x-et de semmi. Előre is köszönöm a segitséget.
-
MATEO6600
őstag
-
roobroy
csendes tag
válasz
logarithm #21189 üzenetére
pedig van!
a neve pedig S2U2.
be lehet mindenfélét állítani. Érdemes a magyarosítást is rá rakni úgy egyszerűbb. a sesmart-on regisztráció után lehet csemegézni
http://www.sesmart.hu/phpBB/search.php?sid=93003c37fbe25451cf80df74748b9b8baz én fentebbi problémámban nem tud valaki segíteni?
-
baradi
senior tag
nem tud valaki olyan lock screen-t omniara, mint androidra van? nem kell android, csak lock screen volna jo: jobbra felold a kepernyo, balra huzva pedig nema modra rak
koszi -
roobroy
csendes tag
helló
segítség kellene a bluetooth mentésének helyét variáló program telepítésével kapcsolatban(ObexInboxEx). mikor vettem az i900-amat nagyon benne voltam. romcsere, program mahinálás, bios, stb... de tudásom mára berozsdált már csak használom nem buherálom a ketyerét. az lenne a problémám hogy hol és hogyan lehet be állítani a mentés helyét (my storage-ra). a program fel van telepítve... eddig jutottam... a fórumban elhangzott reg edit nem mond semmit. mit jelent ez? a Setting/Connections-ban sem jelenik meg a fül.
mintha a progi nem is települt volna. nyoma sincs
ha a választ el tudnátok küldeni az: r1937@freemail.hu címre is azt külön megköszönném
előre is köszi
üdv robi -
borsodika
őstag
válasz
MATEO6600 #21184 üzenetére
Menu-Normal
Handset - 0 dB, -4.5 dB, + 30 dB, +20 dB, 1.5 dB
Headset - -6 dB -15 dB, +24 dB, +20 dB, 1.5 dBMenu-Talking
Handset - -6 dB, -6 dB, +12 dB, 0 dB, +0 dB, -6 dB
Earjack - -7.5 dB, -6 dB, +12 dB, 0 dB, +0 dB, -6 dB
Speakerphone - -4.5 dB, -6 dB, +12 dB, -6 dB, +0 dB, -6 dB
BT Mono - -5.25 dB, -6 dB, -9 dB, -9 dB -
MATEO6600
őstag
ock Eclipse 23118 van fent eddig faszán ment minden most meg szar a hang a füles kimeneten... biztos nem fogom megint újrarakni a romot másfél hónap után.
A hangbeállítást meg csak úgy tudom normális értékre rakni, ha tudnám a defaultot. -
MATEO6600
őstag
Segítség kellene!
Valamiért furcsa a hang a telefonon... Hangszórón keresztül fasza, de ha fülest kötök rá, akkor teljesen más mint eddig volt: az ének halk, a háttérzaj hangos és recseg, mintha gyengébb minőségű lenne, vagy mint egy szar equalizer, de az ki van kapcsolva és több zenelejátszón is próbáltam. Remélem szoftveres eredetű a probléma, és nem a hangkimenet a szar...
E szerint volt beállítva már 1 éve, valaki meg tudná mondani az eredeti értékeket? Remélem ez okozza a hibát.
Hard resetet tuti nem nyomok, 1 hónapos a rom... -
snowdog
veterán
válasz
A_ScHuLcZ #21176 üzenetére
Nekem Omnia1 van, tehát nem tudom, hogy a kérdéses adatok az Omnia2-n melyik fájlokban vannak. De azt lehetne tenni, hogy lementeni a szükséges fájlokat, betenni egy működő Omnia2-be, AS-en keresztül lementeni (Outlook), majd az eredeti fájlokat vissza lehetne másolni a helyükre. Talán egy próbát megérne, aztán vagy működne, vagy sem.
Nálam a névjegyzék, telefonszámok a pim.vol-ban vannak, legalábbis ha jól tudom.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Van ötletetek arra nézve, hogy miképp lehetne lenyerni a telefonszámokat és az sms-eket egy olyan winmo-s készülékről (Omnia2), aminek nem működik az érintőkijelzője (pedig csere már volt), és Storage módú csatlakoztatásra van állítva? Sajnos a tulaj nem volt elég elővigyázatos, és nem készített mentést ezekről, mielőtt szétszedték...
Esetleg ha ezeket fájlban tárolja, akkor le lehetne szedni róla, mert ugyebár a rendszer fájlok látszódnak.Akinek van ötlete, kérem ossza meg velem, köszönöm!
-
baradi
senior tag
Sziasztok,
Tudnatok ajanlani bongeszot, ami a flash-t is viszi omniara? Valamint milyen akkut erdemes venni hozza?
Koszi elore is! -
snowdog
veterán
-
begrimisu
aktív tag
Sziasztok! Nagy sza...ba vagyok,csináltam egy hard resetet az i900 omnián de a kalibráción nem lép tul kezdi elöröl.Próbáltam az mert valahol olvastam hogy csinálni kell a memo karira egy welcome.not nevű üres fájlt de ugy se lép tovább van valami más megoldás?? Help sos köszönöm.
-
snowdog
veterán
válasz
tompiq84 #21167 üzenetére
Nálam így működik az Omnián:
Start/Settings/System/External GPS/Programs fülön COM3
Start/Settings/System/External GPS/Hardware fülön COM9
Start/Settings/System/External GPS/Access fülön pipa beAz iGO8-ban a GPS beállításokat állítsd automatikusra, és a program majd megkeresi a portot.
-
tompiq84
csendes tag
Sziasztok!
egy olan problémám akadt, hogy a Samsung SGHI900-as készülékemen az IGO8 navi program nem hajlandó működni!nem érzékeli a műholdakat!azt írja ki hogy a GPS vevő nem található!
Mi lehet a probléma és hogyan tudnám orvosolni!
Előre is köszi a segítséget! -
Krisz12
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni: hogy belépek a média albumba, azon belül a zene mappába. a zenéket úgy adja be, hogy 3 db van egy sorban. az lenne a kérdésem, hogy lehet e, vagy esetleg valamilyen programmal meg e lehet változtatni az elrendezést, úgy hogy pl. egy sorban 1 zene szám legyen? Mint pl egy lista? -
Petiqe
tag
Van valami tippetek hogy az miért lehet,hogy belőttem a mobilnetet és csak az operában működik(ott is csak ha ott manuálisan választom ki hogy melyik kapcsolatot használja) de semmi másban facebook alkalmazás stb nem működik a net.
Mi lehet rossz ? -
N_A_S
veterán
Szerintem sem. Hónapok óta nem is járt a modacon
* most látom tegnap is fenn volt -hosszú idő után- talán lehet még lehet reménykedni
-
Okosság
tag
OCK nem sieti el az új romot!
Már több mint egy fél éve reklámozza, hogy majd lesz még valami, de azóta sincs semmi.
Kezdem feladni, hogy lesz még egy friss rom Omniához. -
A Russa nem akar menni az Omniámon. Van rá valami megoldás és egyébként terepen / hegyekben műdödőképes-e az Omnia GPS-e? Köszönöm a segítséget.
-
logarithm
őstag
válasz
logarithm #21156 üzenetére
Nem bántásból, de fent jobbra van egy kereső ha beírod amit keresel hidd el, találsz rá megfelelő választ.
Itt a topicban. Csak beírtam hogy total commander -
Apucy01
őstag
sziasztok hogyan tudok a telóra total commander telepiteni? és honnan tudom leszedni??
mert csak igy lehet rendesen megcsinálni a magyar bilt -
Apucy01
őstag
Sziasztok
végre sikerült ugy öszehozni mindentt a telón hogy jóde azért lenne 2 kérdésem
1 nekem azt csinálja hogy be van kapcsolva az ébresztó ugyan de ha a telefon teljesen ki van kapcsolva nem ébreszt csk ha alvó módban van2 azt esetleg tudja valaki hogy hogyan lehet saját mp3 hangot tenni ébresztőnek?
-
ThePlayer
tag
Ha nincs Phone rész a ROMhoz akkor keresni kell hozzá.Álltalában nincs a főzött ROMokhoz.Van egy rendszer ami szerint kell telepiteni a Phone részt mert mindegyik ROM verziohoz nem jó mindegyik Phone rész.Ehez keress listát Gugli a cimbid de fent van a PDA Fan Club-on is asszem.
Ha nem raksz Phone részt vagy nem cseréled az előző ROMból akkor az előzőt meghagyja.Ha azt is törlöd akkor van az alapértelmezett ami alap esetben bent van mert elvileg ugy is működik az omnia ha nincs rajt ROM de akkor csak telefonként. Legalábbis nekem egyszer igy sikerültHa minden kötél szakad és nem találsz Phone részt, keress egy service ROMot és azt telepitsd.Abba van minden.Majd telepitsd ujra a Főzött ROMot az ismert módon.
A telepités menete: Az Omniát USB módba kell állitani.Kikapcsolod.Betallózod az executorba a ROMot majd megnyitod a GP for Vista-val a mappában lévőket. DETECT majd rádugod az USBre az omniát és bekapcsolod.Vársz és köbö 6-8 perc múlva kész.
Amig újra nem indul a PDA ne húzd le az USB-ről.
Pofon egyszerü -
Apucy01
őstag
Sziasztok
föltettem a 6.1 et teljesen magyar
de van még 1-2 gondom vele
1 magyar ugyan a billentüzet de nagyon kicsike hogyan lehetne nagyobbra álitani?
2 sajnos az időt mindig elfelejti a telefon kb 1 órával kevesebb beálitás után pár percel
3 már régen 1 csengó sms és ébresztő hangot használok ezeket is szerettem volna az omniára varázsolni de hiába van a memória kártgyán nem tudom beálitani hogy használja őket
4 IGO8 at honnét tudom leszedni és hogy tudom föltenni kérlek benneteket ne küldjetek más oldalra hogy hogyan kell valaki magyráza el érthetően mert már kezdek belekavarodni -
-
MATEO6600
őstag
válasz
hriska #21145 üzenetére
Köszi, majd később kipróbálom!
Egyébként ez az OCK eclipse rom sokkal jobb mint bármelyik magyar Anzo, minden tekintetből.
Viszont pár dologra nem sikerült rájönnöm:
1. A home screenen alaphelyzetben a Phone és a Camera van gyorsgombra állítva, (érintőképernyőn) ezeket át lehet valahol állítani? Én sehol nem találtam.
2. Eclipse lite rom van a PDA-n, és alapból nagyon kicsi a billentyűzet. Én eddig Levi100 magyar bill-jét használtam a korábbi romokon, de hiába telepítem a device-ra, nem találja az inputnál, így nem is tudom használni :S
3. Ki van kapcsolva a vibrálás érintésnél, de egyedül a kameránál minden érintésre rezeg egyet. Ezt lehet valahogy orvosolni? -
LinduskaMeli
csendes tag
Sziasztok!Samsung Omnia i900-ról lenne szó és egy kis segítséget szeretnék kérni ha valaki tudna nekem segíteni,abban hogy felszeretnék lépni az internetre de sajnos nem sikerül mivel azt írja ki hálózati probléma, ellenörizze, hogy internetkapcsolat aktív-e.Valaki írja már meg,hogy,hogy kell beállítani.Köszönöm.
-
MATEO6600
őstag
Kicsit szétb*sz már az ideg...
Romot próbálok frissíteni Win 7 alatt, de természetesen phone drivert nem talál, XP-s driver meg nem ér semmit. Hát ok, akkor csak a PDA részét frissítem.
A nagy lófaszt!
Mindent betallózok faszán, activesync is működik, de soft reset után a Grandprix nem találja az omniát..."OnDeviceChange: DBT_DEVICEARRIVAL
PDA Device not found."Frissítettem már a telefont ismerősöm gépén, akinél XP van, úgyhogy tudom hogyan kell.
Az én gépemre most felraktam virtualbox/virtual PC-vel egy XP-t, és mindent a leírtak szerint tettem.
Faszán megvan minden driver, mindent felismer, de a soft reset után itt sem találja meg az eszközt!!Valami tipp?
-
Apucy01
őstag
válasz
Stukker1987 #21135 üzenetére
28227_CLEAN_HUN ennél nincsenek ékezetes betük
és van még valami
bejövö sms t nem tudom megnyitn vissza lép alaphelyzetbe csak ennyi vele a gondom
más nincs -
Apucy01
őstag
ezt sikerült letöltenem és föltennem de sajnos nem teljesen magyar
valaki segitsen hogy melyiket szedjem le
28227_CLEAN_HUN ez nem teljesen magyar -
Apucy01
őstag
szasztok ezek közül melyket érdemes föltenni?
[link] -
MATEO6600
őstag
Legjobb zenelejátszó?
Nitrogen és S2P között vacilálok... -
-
Apucy01
őstag
sziasztok
megérkezett a telefonom de sajnos 6.5 angol rendszer van rajta jó lenne magyart tenni rá de a pda. hu ról nem lehet letölteni
kérem valaki segitsenköszönöm
-
Okosság
tag
Sziasztok!
Be lehet valahol állítani, hogy ha kikapcsol a képernyő, akkor a wifi kapcsolat ne bomoljon? Anzo 28227 rom van fent, wifi energiatakarékos mód kikapcsolva. -
baradi
senior tag
Sziasztok,
Meg tudnátok mondani, hogy melyik most a legújabb igo8 Magyarország térkép, ami létezik omniara?
-
ThePlayer
tag
válasz
stifi999 #21121 üzenetére
Ha mindent ugy csináltál ahogy azt kell akkor el kell indulnia.Ha nem indul el akkor vagy nem fejezte be a települést vagy egyáltalán nem települt.De ha pontosan leirod hogy mit csinál vagy mit nem csinál az omnia tudunk segiteni.
sampe: ez alpjába véve egy jó telefon.Illetve nem telefon hanem PDA. Vannak hibái de melyiknek nincsenek? Nem Ájfon 4 nem android 2.2 vagy wp7 hanem egy windows mobile amit meg kell tanulni kezelni mert nem a hülyegyerekek és az egyszerü emberek logikájára épül a rendszere.Vannak ROMok amik némelyest segitenek a kezelésben de nem változtatják meg a kezelését. Azon kivűl mindent tud amit egy csúcsmobil tud de olykor még többet is.Én imádom
-
stifi999
csendes tag
felraktam a windows 6.5 öt az i 900 as omra és nem enged semmit csinálni honnan tudnám letölteni vissza a 6.1 et
-
Stukker1987
senior tag
Én azt gondolom,hogy használt árban,nagyon olcsón és megkímélten még mindig alternatíva.
Ha megnézed az ebben az árkategóriában található készülékeket,akkor specifikációkban még ez viszi a prímet.
Viszont a 6.1 és 6.5 eléggé elavult. Sajnos ez már olyan ponthoz jutott,ahol nemcsak a gyári fejlesztők,hanem például a Rom főzők is tovább hajóztak más vizekre(Android...),így újdonságok egyáltalán nincsenek hozzá.
Ne várj tőle olyan gördülékenységet és könnyű kezelhetőséget,mint az új op rendszerektől. Ez bizony még egy pici "szakiságot" követel. Nem véletlen,hogy a maga idejében eszméletlen mennyiségű fórum nyílt, hogy a userek tudjanak egymástól tanácsot kérni.Összegezve: MAga a vas és a design időtálló és erősre sikeredett. A rendszer "nehezen" használható és kicsi,de idegesítő hibái vannak.
-
sampe
aktív tag
Kedves Fórumozók!
Omnia i900 vásárlásán gondolkozok erősen, a tesztek alapján jónak tűnik, de hallottam egy bizonyos kijelzős típushibáról. Érdemes ilyen telefont venni még? (használtan szeretném)
Vagy esetleg gondolkozzak valami más alternatíván?Köszönöm
Üdvözlettel
Sampe -
Apucy01
őstag
köszönöm a segitséget
abban tudnátok segiten honnét szedjek ANZO rom ot és hogyan csináljam meg? -
ThePlayer
tag
válasz
Stukker1987 #21116 üzenetére
A magyar szolgáltató ROMok magyarok.Mind a háromnál lehetett kapni i900-at(ha jól tudom).Viszont azok csak 6.1-esek.A samsung saját i900-as ROMja magyaritható valamint ANZO ROMja még ami full magyar.Magyaritani a Sunnysoft nevü ki alkalmazással lehet.Főzött ROMokhoz nem nagyon ajánlott mert azoknak változott az alap struktúrájuk és nem tudja kicserélni a szavakat.
stukkerBocs! Nem neked cimeztem
-
-
Apucy01
őstag
sziasztok
tudna nekem valaki segiteni?
vásároltam 1 samsung i 900 omniát használtan
6.5 rendszer van rajta de nem magyar a régi tulaj szerint nincs is erre a tipusra magyar 6.5...
ha mégis van kérem valaki irja le hogyn csináljam meg és mik kelenek hozzá
köszönöm szépen
Sajnos még xp t használok nincs módomban vin7 vagy vista telepitése a gépre -
ThePlayer
tag
válasz
MATEO6600 #21112 üzenetére
Akkor nem szinkronizált semmit mert ha összeszinkronozált volna, lenne olyan mappa a /Dokumentumok/Dokumentumok a következőn - inteligens telefon(esetleg ha főzött ROMod van akkor i900 vagy omnia vagy f@szotuggya...
Ebbe szinkronoizál.Ugy használja mintha a gépeden lenne a mappa.Ha ebbe beledobálsz dolgokat ugy hogy nincs rádugva az omnia akkor a következő csatlakozásnál felteszi a MyStorageba és vissza is igy van.A családi fotókat beleteszi abba a mappába és kéééész! -
MATEO6600
őstag
Bajban vagyok :S
ActiveSynccel szinkronizáltam a telefonomat, és beállítottam hogy a névjegyeket szinkronizálja...
Lehúztam a PDA-t az USB-ről és eltűnt róla az összes névjegy.
Hogyan tudnám visszaállítani, a PC-m hová mentette őket? -
Sobod87
tag
Nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest