- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheSaurus62
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #20224 üzenetére
Nálam is fenn van a PocketMusic, és tudja a lejátszást kikapcs után. Viszont szintén akad néha, lehet, hogy a magasabb bitrátákat nem bírja. (Érdekes, hogy az LG Arena fele ilyen gyors procival röccenés nélkül játszik le bármit.)
Az S2U2 - S2P páros is képes erre, tudtommal. -
N_A_S
veterán
válasz
S2P [link]
-
válasz
Hmm.. pedig a Pocket valahogy tudja.. én is azt használtam...
Lehet a menüben kell valamit állítani.. már nem emlékszem.. sajna (vagy szerencsére) már nincs nálam, nem tudom megnézni..
De nekem ment..
Lehet,hogy csak úgy, hogy nem sleepbe küldtem, hanem csak lezártam a képernyőt, és ő (pocket p) vitte "alvásba".. (lekapcsolta a képernyőt...)Amikor lekapcsolta néha egy pillanatra megakadt, de utána ment tovább...
-
N_A_S
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #19937 üzenetére
Valamikor ekkor raktam fel az Eclipse-t és azóta is z van. Semmi gond nem volt még vele
-
Poonkie
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #19738 üzenetére
Most mondjam, hogy ugye megmondtam?
Használd egészséggel!
-
Poonkie
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #19731 üzenetére
Hard Reset, vagy egy főzött ROM
-
Poonkie
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #19729 üzenetére
Üdv!
Start-Beállítások-Mai Nap-Itt találsz egy sort miszerint, "Használja ezt a képet háttérképnek", pipáld be és tallózd be a képet. -
Poonkie
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #19652 üzenetére
Szerintem nemsokára lesz
-
TheSaurus62
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #19580 üzenetére
Ez tok korábban egy LG KS20-at hordozott, annak saját kinyitós tokjával együtt, ami így kb. kétszer olyan vastag volt, mint az Omnia. Ráadásul a tokon el lehet forgatni a csíptetőt, hogy függőlegesen/ferdén/vízszintesen is lehessen hordani. A KS20 pont passzentos volt, de az Omnia néha behajtotta maga mögé a tok fülét, és mivel vízszintesen volt az övemen, ezért könnyen kicsúszott.
Jesszuska most hozott egy Pierre Cardin (feliratú...) tokot, ami tényleg pont méret.Más: értem én, hogy kell egy véletlenszám-generátor az Omniába. De miért pont a töltöttségjelzőt hajtja meg?
KKÜ+BÚÉK mindenkinek.
-
N_A_S
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #19579 üzenetére
Viszont neked is! És minden Omnia tulajnak, kiváltképp azoknak akik hasznos tanácsaikkal, tapasztalataikkal gördülékenyebbé teszik kedvenc PDA-nk használatát (somnia, Laci4, logarithm)
Békés, boldog karácsonyt mindenkinek!
-
Poonkie
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #19574 üzenetére
Persze, természetesen, privátban is mehet
-
Poonkie
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #19565 üzenetére
Ha van lehetőséged XP-n csinálni, akkor valóban egy egyszerű művelet, egy évvel ezelőtt én is pont ilyen dilemmában voltam, de teljes mértékben megéri, vágj bele!
-
logarithm
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #19565 üzenetére
Azt, nem tudom sajnos, hogy alapból a meglévőt átlehet-e , de ezeket a romokat úgy írják meg, meg ugye a 6.5 romok, alapból ilyenek ha jól tudom.
Win xp-n gyerek játék amúgy a frissítés
-
Okosság
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #19546 üzenetére
Én a Resco audio recordert használom, nagyon bejött!
Lehet sima diktafonként is használni, automatikusan fel tudja venni a hívásokat, különböző hangminőségeket lehet beállítani...
Nagyon tutti program. -
Rick4
félisten
válasz
HartgeH3-2.8 #19546 üzenetére
Azt imádom ebben a telefonban hogy windows és szinte végtelen az alkalmazások tere
Egyszer majd nézz meg egy androidos telefont. Én kb 3 hete cseréltem le az omniámat, és annak ellenére, hogy semmi bajom se volt vele, igyekszem minél hamarabb elfelejteni. Nagyon messze van a két rendszer egymástól..
-
logarithm
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #19021 üzenetére
Ok,Ok sok sikert akkor, biztos van olyan ami megfelel neked is.
Amúgy spb mellé nem érdemes másik ilyen stílus programot feltenni, mert össze kavarják egymást. -
logarithm
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #19016 üzenetére
Mindet kikapcsolhatod, amit nem akarsz használni, ez nem fogja befolyásolni a helyes működést.
Igen, fut általában, de ez rom függő ahogy tapasztaltam, nálam pl. ha bezárom akkor be is zárja.
Ajánlom, hogy azonnal töröld le a progikat amiket feltettél és mindent nyugodt szívvel rakja a mystoragera. Mert így memória gondok lesznek.
Nem árt a restart, ha érzed, hogy valami nem stimt akkor soft reset.
Opera 10 ez a legújabb most.
-
logarithm
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #19014 üzenetére
új opera van fent ?
, lehet restartolni kell a pda-t ; vagy esetleg majd beállítások között nézd meg a bill.-eket.
-
adam_
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #18932 üzenetére
28227_PFC_HUN Én ezt az anzo féle ROM-ot használom, viszont alapból sehol sem találom a Phone részt, ahová be lehetne pötyögni a számokat. Ez talán valami bug lehet, vagy csak én vagyok ennyire vaksi?
Mellesleg, ha valóban nincs benne ilyen, milyen alternatívák vannak a telefonszám bevitelére (SPB-t nem akarom feltenni
)?
Előre is köszönettel!
Szerk: A telefonálási hibára meg rájöttem, a köcs** Trémobil megint egyírányúsította az Omniám. Pedig már annó küldtem nekik szkennelt képeket a csekkekről, hogy én ugyan befizettem az összeset, erre ma meg azt mondták, hogy a januári még hiányzik... Hát kapnák be!
-
logarithm
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #18919 üzenetére
Köszi a támogatást
-
adam_
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #18919 üzenetére
Írtam neki privátot! Köszi!
-
adam_
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #18917 üzenetére
Köszi, hogy erre reagáltál, de amiket leírtam, arra is reagálhatnál, addig nem állok neki a frissítésnek, mert nem szeretnék semmit sem elrontani.
-
logarithm
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #18910 üzenetére
örülök, hogy bejön, nincs mit
-
logarithm
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #18900 üzenetére
My storagera pakolod, a fő könyvtárába, és választható lesz majd a csengőhangok között, azok a dalok amiket te oda raktál.
-
válasz
HartgeH3-2.8 #18887 üzenetére
Én már ismertem amikor linkelted, igaz én teljesen más miatt.
Omniára még nem kódoltam át semmit, mert lazán viszi torrentről leszedett divx-eket. (egy jó ideje pl a csillagkapu összest nézem.. 8.évadnál tartok) 640*368es a felbontása jah.. és xvid nem divx
Én arra kerestem progit, hogy a fényképező által mov-ba készített videókat dobjam át valami kisebb emészthetőbb formátumba..
Olyat ami egy két gombnyomás és már alakít is..
Több kis progit próbáltam, mindnek volt valami baja.. volt aminél hol volt hang hol nem.. volt aminek a hangja jó volt, de a képminőség ratyi..Ez most úgy nézem egész jó lesz...
Viszont tényleg nem semmi, mennyi formátumot támogat..pláne úgy,hogy free progi!
-
logarithm
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #18883 üzenetére
Köszi, meglesem
, s amúgy akkor ezzel már nem szemcsés a kép?
-
AdamP900
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #18875 üzenetére
Nekem is feltoltodik maxra, szerintem nem akku hiba, sot ugye biztos mert mar van masik akku is hozza es ugyan ez a hiba. Nade hiaba a max toltottseg elerese ha nem huzom le akkor mikor zold a led a tetejen. Mert ugye ki az a hulye aki felkel hajnalba azert, hogy megnezze, hogy ugyan feltoltott e mar a telom...
Hanem az a problema, hogy ha rajta van a halozaton egyszeruen lemerul az akku annyira, hogy a 100%-bol lesz 20%.. Es akkor jon ugye a kis uzenet, hogy toltse fel az akkumulatort ha nem akarja, hogy az adatai elvesszenek, na ott szoktam idegbajt kapni, hogy egesz ejjel toltott a telo es semmi ertelme nem volt. Ha szervizbe kell vigyem az necces lesz, biztos nem lesz 2Ft a javittatasa... Az meg nem megoldas, hogy kikapcsolva nem lehet tolteni, minden telot lehet kikapcsolva tolteni. Ugy ahogy az sem ahogy nehany embertol hallottam ma, hogy "kulonben is minek kikapcsolni?!" Miert ne? Ha en ugy szeretnem tolteni...
-
logarithm
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #18872 üzenetére
Ja-ja mert beleépül, a bootba
-
logarithm
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #18868 üzenetére
Igen, előfordul ilyen sok mindentől függ , néha egy egy program
, a lényeg, hogy sikerült.
-
logarithm
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #18862 üzenetére
Minőségben teljesen, jó. Bírja a telefon, coreplayert ajánlom.
Utána már csak annyi a teendő, hogy jó minőségben konvertáld a telefonra a filmet, ilyen egyszerű
-
logarithm
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #18820 üzenetére
Poén, de szánalom, de am anno 2008.11.07 75ezerért jó ár lett volna bőven
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G Dual SIM (8/256GB) vs. Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G Dual SIM (12/512GB)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple MacBook
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest