- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
-
xcds
őstag
2g-3g közötti valtast meg lehet oldani vhogy egy gomb megnyomasaval?
-
Kékes525
félisten
@Somatom:
Megcsináltam a repülő üzemmód kikapcsolás widgettet. Fantasztikusan sok funkciót lehet hozzárendelni. Nem is tudtam, hogy az Elixirrel ilyeneket is lehet, én csak eddig információ lekérdezésre használtam. Nagyon jó apk!
-
Kékes525
félisten
válasz
blackmajesty #41893 üzenetére
A baj az lehetett, hogy nem full wipe-al tette fel. A régi ROM rendszer apk és adatai bekavarhattak.
Most először is csináljon egy gyári visszaállítást. Ha jól olvastam a régi ROM-nál csinált, így az csak alaphelyzetbe kerül, de a rendszer adatai (beállításai) és a rendszer apk-ák megmaradtak. Ez viszont nagyon bekavarhat egy új verziószámú ROM-nál.
Ha ez nem használ, akkor root egy kernel felrakásával (Philz) és a recoveryből full wipe-al feltenni egy új 4.1.2-es valamilyen ROM-ot.
-
törölt tag
válasz
blackmajesty #41893 üzenetére
Az a "tegye fel a 4.1.2 -t" milyen módon történt és milyen kódos 4.1.2 került fel rá akkor?
-
blackmajesty
aktív tag
Sziasztok.
Egy ismerősömnek 3 éve van egy ilyen telefonja. Mediamarktban vette, gyárilag független. Nem ért nagyon a telefonokhoz, még mindig 2.3.5-ös android volt rajta. 3 éve ment már folyamatosan, kicsit be volt lassulva, ajánlottam neki, hogy csináljon egy gyári visszaállítást, és tegye fel a 4.1.2-t, ha már egyszer elérhető a telefonhoz. Ezt meg is tette, tegnap minden rendben volt a telefonnal. Ma reggel kapott egy frissítést, amit feltett, és a telefon lezárt, mert a three szolgáltató szoftvere került fel rá. Legalábbis úgy tűnik, tele van a three cuccaival, illetve a I9100NELS1-et írja alapsáv verziónak. Vodafone-os kártyát használ, már 3 éve, és érdekes, hogy a mai frissítés óta SIM hálózatfeloldó kódot kér. Ilyenkor mi a teendő, és hogyan lehetséges, hogy ez történt?
Ha csak mókolással oldható meg, az sem olyan nagy probléma, viszont akkor egy részletes leírásra szükségem lenne. Előre is köszönöm a segítséget. -
Kékes525
félisten
válasz
tivikiss #41891 üzenetére
ROM-nak kell lennie, anélkül nem tudnád használni. A gyári visszaállítás törölte a névjegyeket? Egyáltalán rootolt a telefonod? Kéz alól vetted? Milyen lehetőségek vannak a recovery-ben? Milyen régi az aksi?
Azért csináld meg a titkos kóddal is:
*#*#7780#*#*
Gyári beállítok visszaállítására használható kód. A következők törölhetők vele:
a telefonon tárolt Google profil beállításai
Rendszer és programok adatai és beállításai
Letöltött programokNem törli:
Aktuális rendszert és a hozzáadott programokat
SD kártya file-jait: képek, zenék, stb.Beütés után egy prompt jelenik meg, ami megkérdezi, hogy valóban vissza akarjuk-e állítani.... Itt még visszafordítható a művelet.
-
Kékes525
félisten
válasz
tivikiss #41888 üzenetére
Milyen ROM-ot használsz? Pontos specifikáció kell.
Látatlanban annyit, hogy a gyári visszaállítás segíthet, de csak akkor ha nem hardver hibás. Viszont ez előtt nem árt egy mentés, mert alaphelyzetbe teszi a telefont és olyan lesz (szoftveresen) mint amikor megvetted. Telefonkönyv, Üzenetek, stb. elvesznek.
-
Kékes525
félisten
Samsung csak 4.1.2-ig fejlesztette a ROM-ot, így gyári alapú custom sem lehet ennél nagyobb verziószámú. Az S2 támogatása eddig tartott. Azonban AOSP-ból van 4.4.4-es:
-
tivikiss
csendes tag
Sziasztok!
4 hete csinálja kb. a samsung galaxy s2-m, hogy ha játszom, vagy zenét hallgatok, és utána netezek lefagy, és ki kell szednem az akksit, hogy ujra induljon, majd ujra indulás után a teljesen feltöltött telefont lenullázza hogy az akksi lemerült, és csak akkor tudom használni ha rárakom a töltőre.Ezt csak akkor nem csinálja, ha töltőre van dugva. Mi lehet a probléma?
-
-
Daemos
tag
Sziasztok.
Cyanogen 11 van a telcsin (Nightly) , és mostanában azt tapasztalom hogy ha eléri a 15% merülést akkor utána hol a térerő hol a mobil internet tűnik el.!
Ahogy rányomok a böngészőre vagy a messenger vagy bármi ami netet használna akkor rögtön ledobja a hálózatot(hívni se lehet). Wifivel nincs gond. (utána kis idő múlva vissza áll)
Valaki tapasztal ilyet vagy valami megoldás van-e rá azt megköszönném
-
mogyesz
aktív tag
-
Kisfundy
aktív tag
válasz
palee69 #41878 üzenetére
Sziasztok!
Esetleg valakinek lenne ötlete arra hogy miért merül a telcsim pár óra altt le úgy hogy hozzá sem nyúlok!?
Egy hete a gyári aksival kezdte ezt csinálni,gondoltam akku meghalt 2,5-éves várható volt rendeltem egy után gyártottat,aminek elvileg a kapacitása is nagyobb!
Legyalultam a telefon teljesen gyári szoftver újrahúztam (4.1.2).
Első nap hibátlan fél nap alatt kb 15-20%-ot merült,aztán egyre jobban,majd megint ott vagyok hogy hozzá sem nyúlok és 4-5 óra alatt már 20%-on van!Valakinek valami ötlet esetleg?
-
Kékes525
félisten
Új ROM www.sammobile.com-nál. Germany (Vodafone) 2014 August 4.1.2 I9100XWMS2
-
törölt tag
válasz
Burt1793 #41874 üzenetére
Nálam pont fordítva van. Útáltam szenvedni a Win -nel. Ilyen vírusírtó, olyan registry, nem hajlandó kezelni a fájlrendszereket (pl. XFS), stb. Mostanában próbálok minden, szükséges napi dolgot Android alatt megoldani. Sztem egész jól haladok. Hónapok óta nem kellett bekapcsolnom a PC -t.
-
törölt tag
válasz
klykkly #41871 üzenetére
De, sztem ez is járható. Vagy EXT -re formázod. Az EXT2 nem naplózó, de azt nem tudom, hogy megy -e 64GB -on. EXT3, EXT4 biztosan. Az igaz, hogy a Win számára nem natív formátum, de egyrészt van rá plugin, másrészt egy igazi Androidos Linuxot használ asztali környezetben, nem Windows -t. Bár én asztaliban is arm Androidot használok és központi adattárolónak NAS -t. Ezt minden eszköz látja, kezeli bármikor, bárhonnan.
-
odorgg
addikt
Sziasztok!
Gyári romok közül meik a legjobb, legmegbízhatóbb? Illetve jó lenne belőle egy gyomlált verzió, amiben nincsenek benn a fölös appok.
-
törölt tag
-
-
Burt1793
veterán
Sziasztok!
Használ valaki 64 vagy 128 gigás microsd-t?
Ha igen, minden rommal működik? nekem most 32-es van, de ez semmire se elég, le szeretném cserélni. -
Kékes525
félisten
Ez stabil Samsung alapú, kezdetnek nem rossz.
-
campers
tag
Sziasztok!
Spirit 4.4-hez szeretnék Apolo 7.1-et letölteni, de (valószínű béna vagyok) nem találok sehol. Tudtok egy linket küldeni?
-
gezatata
aktív tag
Sziasztok ,folyton gyenge a hálózati jelem pedig a másik mobilomon Galaxy S2 jó jelem van pedig annak kisebb a SAR-ja.
Gondoltam romot kellene cseréljek. Jelenleg N7505XXUBND3 van rajta.
-
djdawed
csendes tag
Sziasztok.
Telefonomon gyári ics van(4.0.3) és szeretnék valami új rendszert rá. Ti mit ajánlotok?
Ha esetleg nem jön be, akkor tudtok segíteni vissza tenni a gyári rendszert, függetlenítve lett?Köszi előre is.
-
DNSx
csendes tag
sziasztok!
Tegnap feltettem a 4.4.2. Slimkat stabil ROM-ot, saját kernellel fut. Alapvetően tetszik, viszont van néhány dolog, ami felett nem tudok szemet hunyni:
- éjszaka teljesen feltöltött állapotból reggelre 40%-ot merült:
- az érzékelt wifi jel érezhetően gyengébb, mint az előző gyári romnál
Kérdésem, hogy tudok ezekkel bármit kezdeni, vagy nézegessek másik romok felé? -
D-Phrag
senior tag
válasz
D-Phrag #41772 üzenetére
Megoldódni látszik a gyors akkumerülés dolog. Kolléga javasolta, hogy kapcsoljam ki a Google helymeghatározást. Ezt ugyan megtettem, de nagy valószínűséggel - akár ezzel az opcióval összefüggésben - a Transparent clock & weather okozhatta. Ugye újrahúztam a Neatromot, de Titaniummal raktam vissza az appokat és ezek szerint vannak olyanok, melyek ezután összütközést okoznak a rendszerrel vagy nem jól működnek és közben szívják az erősforrást. Tudom most lesz aki egyből arra gondol, hogy mindig tiszta telepítést kell végezni, de nekem nincs se időm se türelmem még azzal is bohóckodni, pláne aminél újra be kell minden apróságot állítani.
Gondoltam megosztom az eredményt, hátha másnak is segítek gyors akkumerülés tekintetében.. -
xcds
őstag
Sziasztok! Használ itt vki power bankot? Milyet érdemes venni?
-
törölt tag
Szerintem ha itt a topikban kicsit összeszedjük a tapasztalatainkat, akkor símán összedobunk neked egy olyan beállítás/alkalmazáscsomagot, ami a 2000 -es akkut is pikk-pakk lenullázza. Vmi Deep Sleep mentes, agresszív governor fixen, maximális háttérfolyamatokkal, amit megtámogatunk egy GPS pozíciófigyeléssel és egy aktív fogadásra állított VOIP alkalmazással. Erre a háttérre már csak egy bluetooth konzolról vezérelt, jópofa grafikájú játékot kell ráindítani multiuser módban és nagyjából el is értük a célt.
-
Molk
tag
Már találtam egy helyet ahol lehet még kapni.
De sajnos az akkucserével el kell hagynom azt a jó tulajdonságát ennek az akkunak, hogy ő szigorúan szabályozta azt hogy aznap mennyit nyomkodhatom a telefont...Köszönöm a segítséget mindenkinek!
-
Molk
tag
Köszönöm az eddigi válaszokat és a linket is.
A 02:40 perc és még 30%-van, tetszik.Egy olyan 2000mAh akksit választanék de már kifutott terméknek tűnik. Hol lehet még beszerezni. ( És ha eredetit akarok akkor az minimum egy tizes ugye?)
-
Kékes525
félisten
válasz
#79335424 #41843 üzenetére
Igen, totál energiatakarékos módban van ha nem edzek. Edzéskor kb. 2 óráig a GPS, Bluetooth, a mobil internet, helymeghatározások, poweramp, runtastic pro fut pluszként. A NeatROM Lite 6.3 extralite módban van telepítve és még az is tovább van gyomlálva. Ha jól emlékszem 12 program van belőle törölve, amelyek közül sokan futnának a háttérben.
-
törölt tag
válasz
Kékes525 #41842 üzenetére
Meg gondolom, kikapcsolt autoszinkronnal (vagy teljes adatkapcsolattal). Nálam 5 fiókot szinkronizál. Csináltam egy automatizált műveletsort, ami kikapcsolt kijelzőnél, 5 perc után leállítja az autoszinkront és óránként szinkronizál. Nem tudok hiteles tesztet csinálni, mert nem dísznek van a teló, de érzésre javult az akkuidő.
-
Kékes525
félisten
válasz
Just_Reboot #41837 üzenetére
-
Molk
tag
Sziasztok.
Hosszabb üzemidőt szeretnék elérni a telefonomnál és ebben kérném a segítségeteket.
A telefonom max 2 óráig bírja és valamikor még az az 1 óra sem jön össze bekapcsolt képernyőidő tekintetében. És ha ez még nem lenne elég, akkor néha újraindítás után az akku töltöttségi szintje leesik kb 10%-ra mondjuk 60%-ról.
Az akku eredeti 1650mAh-es. (Több mint egy éves, napi két töltés.)
A rom amit használok pedig SlimSaber 4.4
A telefont repülőgép üzemmódban használom böngészésre, zenehalgatásra és Youtube-ozásra. (Közepes fényerőn)Szóval úgy gondolom, hogy egy akkucsere mindenképp jól jönne.
Ti mit ajánlotok?
1650/2000mAh? (Szerintetek)
Eredeti legyen vagy más gyártóé ?
És esetleg hogy hol érdemes vásárolni vagy hol nem.Válaszotokat előre is köszönöm.
-
klykkly
tag
Miért lehet az ,hogy mikor hívást kezdeményezek a kicsörgés előtt ad egy fura hangot , három rövid sípolás gyorsan egymás után? Hasonló mint a régi CB rádióknál a befejezési szignál dallam mikor elengedik a mikrofont. Nem emlékszem hogy régen csinálta volna. Lehet lehallgat a KGB
-
TechData
tag
Sziasztok,
A családban van egy Samsung Galaxy S2-es típusú telefon. Tegnap viszont meghalt,visszaállítottam a gyári értékekre,de semmilyen SIM kártyát nem észlel...wifivel tökéletes, olyan mintha lenne egy kis tabletom.
Mi lehet a gond? Tudnátok segíteni,most mit tegyek? -
Kékes525
félisten
Hát úgy látszik még mindig rossz a 4.4.4, a 4.3.1 jobb (Slim Bean Build 2.2 - 4.3.1).
Más:
-
klykkly
tag
válasz
banuszzs79 #41825 üzenetére
Mi a hibás rajta? Nálam hetek óta megy semmi baja.
-
banuszzs79
tag
Tanácstalan vagyok kéne egy rom ami hibátlan és minden van benne sima clean cm szerű romok nem érdekelnek legyenek benne programok rádió stb... Neat 6.3 hibás azon kívül valami ötlet ? Vagy pakolja vissza a gyárit? Vagy legyen ez a Spirit rom erről mit lehet tudni ér valamit?
-
iceQ!
addikt
-
Just_Reboot
addikt
válasz
DeathAdder #41819 üzenetére
Cserélhető de csakis gyárira szabad mert utángyártottal vannak problémák.
-
Just_Reboot
addikt
válasz
DeathAdder #41815 üzenetére
Valószínűleg micro usb csatlakozó ment tönkre. S2 nél elég gyakori hiba.
-
Kékes525
félisten
Szerintetek a Runtastic Pro-nál a GPS pontosításához szükséges e a Google-szolgáltatások-tartózkodási hely bekapcsolása, vagy elég az internet bekapcsolása? Egyáltalán a Google-szolgáltatások-tartózkodási hely bekapcsolása segít e valamit a helymeghatározásban a Runtastic Pro-nak?
-
DeathAdder
veterán
Haverom telója állandóan azt jelzi, mintha töltőn volna.
Már a boot animácio előtt is nagy elem ikon és töltést mutat. Próbáltunk már full wipe-ot is, de az sem segitett...Miafene lehet ez szerintetek?
Ja és az akkuja is nagyon merül..
-
sityu17
tag
válasz
Just_Reboot #41802 üzenetére
Nemrég leszedtem a gyári legfrissebb JB-t, de ha ezt ráteszem akkor a Philz kernel is felülíródik gyárira vagy hogy működik?
-
sityu17
tag
válasz
Just_Reboot #41798 üzenetére
Igen azzal, amit javasoltál.
Gyári stock JB-re gondolsz, vagy kernelre? (root-al gari nincs?)
Tudnál adni egy linket esetleg?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Revolut
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged