- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsebestyen
addikt
válasz
gezatata #46531 üzenetére
Visszaraktam a gyári 4.1.2-t.
Pit fájl nem a gyári, illetve siyah kernel a root miatt. Másik rommal fél óra alatt sem akart GPS jelet találni, pedig átírtam a gps.conf fájlt is. (Bár megjegyzem a XEH romban is north america van alapból megadva
) De amúgy nem nagyon használtam, csak felraktam rá az appokat amiket használok, ha valami lenne a Z2-vel akkor csak a sim kártyát kelljen cserélni.
-
törölt tag
-
Oldman2
nagyúr
-
gezatata
aktív tag
válasz
gezatata #44358 üzenetére
lejárt a szerkesztés de beirom mit találtam
ez egy kondenzátor
magyarázat + leirás
Pár jobbacska kép -
geza844
aktív tag
válasz
gezatata #43663 üzenetére
Nahát, milyen kicsit a világ, két Gézának ugyanaz a gondja
Én is épp azon tűnödtem, hogy mi különbség van a REV-ek között. A legfrissebb, amit találtam a REV2.3 eBay-en is van fenn néhány darab belőle, de én megtaláltam DX.com-on is itt: http://www.dx.com/p/genuine-repair-parts-usb-charging-connector-port-flex-for-samsung-i9100-138770#.VG9azPmG98E Valamiért jobban bízok a DX.com-ban, mint az eBay-ben, bár mindkettőről többször rendeltem már, és eddig jók a tapasztalataim. (najó, eBay-ről rendeltünk annó asszonnyal több tucat 100 Ft-os ékszert, és annak fele se jött meg...)
Szóval ha valaki tudja, engem is érdekelne, hogy mi a különbség a REV-ek között, mert nyilván van, de, hogy azért módosítottak egy verzión, hogy jobb legyen, vagy azért, hogy olcsóbb, aközött nagyon nagy különbség van!
Na, közben kerestem, és találtam is valamit: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/help/i9100-usb-t2315422
A #6 hozzászólástól érdekes a dolog. Ezek szerint ezek a REV-ek nem is kompatibilisek egymással. Vagyis szét kell szedni a telefont, meg kell nézni, hogy milyen REV van most benne, és olyat kell rendelni. Na már ezt is tudjuk.
-
Gloob
addikt
válasz
gezatata #33150 üzenetére
Pedig itt van a fórumban is, és méghozzá nem is olyan régen lett belinkelve. widi fórumtárs linkelése.
-
hr2
őstag
válasz
gezatata #32963 üzenetére
Gyors megoldás:
fájlkezelővel - pl. root explorer - navigálj el a:
/system/media/audio/ui
mappába.
- Nevezd át a shutter.ogg fájlt pl. shutter.ogg.bak névre vagy bármilyen más névre, vagy csak egyszerűen töröld a fájltA kamera menüében hang kapcsoló előhívása:
- fájlkezelővel navigálj a
/system/csc/
mappába.
- keresd meg az others.xml nevű fájlt.
- készíts róla biztonsági másolatot!
- nyisd meg a fájlkezelővel szerkesztésre:
- a </FeatureSet> sor fölé szúrd be az alábbi két sort:<!-- Enable/disable the camera shutter sound -->
<CscFeature_Camera_ShutterSoundMenu>true</CscFeature_Camera_ShutterSoundMenu>- mentsd el a fájlt ugyanazon a néven, felülírva a gyári állapotot
- ellenőrizd a fájl jogosultságait: 644 kell legyen, vagyis -rw-r-r--
- ellenőrizd még egyszer, hogy mindent jól csináltál-e, mert ha pl. a jogosultság nem megfelelő, akkor a telefon újraindításakor meg fog állni a samsung logónál.
- indítsd újra a telefont, frissíteni fogja a rendszert újraindításkor- ha felállt a rendszer, akkor a gyári fényképező szoftverben a beállításokon belül a gps címke alatt meg kellett jelenjen egy zárhang nevű új opció, ezt állítsd ki állásba és innentől némítás nélkül sem lesz zárhang, csak ha visszakapcsolod.
-
logarithm
őstag
válasz
gezatata #10995 üzenetére
Tessék, kolléga tegnap felrakta máshova 3+1 file rom xwlsd
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)