Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
banuszzs79
tag
Hello Skacok...
Na teló tulaj lettem annyi kérdésem lenne hogy milyenek a gyári romok a telóhoz van valami hiba vagy ilyesmi velük vagy jól működnek elsőnek míg meg nem tanulom használni gyári romot pattintok rá aztán majd buherálok tovább persze na szóval Melyik gyári vagyis a legújabb milyen hogy müködik stb... köszi
-
banuszzs79
tag
Miért nem változtatja meg a záró képernyő hátterét pedig ott az opció kiválsztam a képet méretre vágja és semmi csak a gyári szarokat hajlandó cserélgetni azok meg rondák mint a bűn 4.1.2 gyári van rajta...
-
banuszzs79
tag
Hát most egy napja van nálam a teló jb vel gyári jb és át átnéztem a menüt probáltam szabogatni tesre és hát nem vagyok eldőlve tőle megmondom őszintén ha az optikai tuning ilyen gyatra akkor mit rejthet a belseje...hmmm na bütykölök tovább de hát nem tudom...
-
banuszzs79
tag
Valakinél van ugyanilyen hiba? hogy nem tudja megváltoztatnia a záró képernyő hátterét nálam nem sikerül az istennek se...
-
banuszzs79
tag
Bekapcsolom a Wifit és nem történik semmi majd egy perc után csatlakozik nem semmi mindezt gyári rommal kemény kicsit kezdek aggódni...
-
banuszzs79
tag
Valaki esetleg tolhatna egy választ nekem nem hiszem hogy olyan bonyolult a kérdés...köszi
-
banuszzs79
tag
válasz rootkiller #33709 üzenetére
És ez mivel tud többet mint mondjuk egy februári stock most kaptam a telót és azt irja hogy akkkor a rom...érdemes neki állni frissiteni vagy ilyesmi...???
-
banuszzs79
tag
válasz rootkiller #33714 üzenetére
Na igen egyenlőre tesztelgetem a dolgot...amúgy sem tudnám lecserélni mert amit eddig végig olvastam az annyira kínai hogy csak na...eddig lg 2x volt hát ahhoz képest ez elég bonyolult tönkre vágni meg nem akarom amúgy azon kívül hogy a wifi kb egy perc alatt talál jelet vagy kapcsol be vagy csatlakozik egyenlőre nem találtam különösebben nagy gondot...
-
banuszzs79
tag
válasz rootkiller #33717 üzenetére
Hát ez így nagyon egyszerűnek tűnik...azt nem értem hogy láttam olyan leirást is itt hogy a kies tönkre teszi a telefont amikor frissít ? ez lehetséges?
-
banuszzs79
tag
Model: GT-I9100
Country: Hungary
Version: Android 4.1.2
Changelist: 1156082
Build date: Mon, 22 Apr 2013 06:48:56 +0000
Product Code: XEH
PDA: I9100XWLSS
CSC: I9100OXFLS3
MODEM: I9100XXMS2Úgy látom ez a legfrissebb rom amit kidob a SamMobile Magyar függetlenre...
Érdemes ezt lecserélni szerintetek arra amit az előbb posztolt valaki?
Nordic 4.1.2 XWMS1 ezt itten I9100XWMS1_I9100NEELS1_NEE.zip
Ezt gondolom valami másik országba való rom? -
banuszzs79
tag
Levettem töltőről este azóta hozzá se nyúltam 82% on van az aksi ez azért durva nem? Ennyire kuka lenne az aksija lehet újat kell vennem akkor... ???
-
banuszzs79
tag
Olvasom ezt a sok kommentet napról napra és hát úgy veszem észre hogy főzött rom kategóriában elég nagy a káosz és szinte nincs olyan amit ajánlani lehetne és elégedett lenne vele a többség...ez fura azért...
-
banuszzs79
tag
válasz Williamgrant #33834 üzenetére
Na hát még egy hete sincs nálam ez a teló gyári stock van rajta és az aksi zabáláson kívül nem nagyon tudom hogy pl ez miért nem jó rom persze nyilván majd rájövök .D ha sokat használom...tetszenek ezek a funkciók hogy fülhöz emelve automatikusan hivja az embert pl szóval ezeket nem nagyon akarnám elvesziteni praktikus dolgoknak tűnnek... szép a zene és a video lejátszó is a camera szoftver nem tetszik pl ...
Nézegetem a romokat hogy miért érné meg cserélni ezt a stockot mivel kapok többet szebb felület vagy menük vagy ilyesmi vagy gyorsaság vagy aku idő vagy ilyesmi a cm romok alap android kinézete pl nem tetszik mert tök egyforma és a képernyő zár is egy rondaság...stb ilyenekre gondolok...de persze várom a javaslatokat hogy ki mire esküszik aztán hamarosan elkezdem romolgatni a telcsit én is
-
banuszzs79
tag
válasz Williamgrant #33899 üzenetére
Miui vagy N.Super ligth ??? ki mire szavaz ??? Miui valami brutál csúnya designt nyomat bár gondolom azt meg lehet változtatni...
-
banuszzs79
tag
Na akkor én is büfizek ide valamit nehogy lemaradjak:
1. A telót azért romolják mert a gyártók egymás után szarják a mobilokat a piacra és a szoftvereket kb leszarják mondván kit érdekel egy s2-es rajongó ha van s4 vegyen azt ha jobbat akar alapon...ezeknek meg adunk egy romot hogy kussoljanak...mondjuk ebben az esetben nem is olyan rossz ez a ram mint a lg2x esetében például
2. Miért ne mókoljon az akinek van egy csómó ideje rá és ebben leli kedvét én is imádok tesztelgetni...max tönrke teszi a telefont ez mindig ott van opciónak úgyhogy ha te nem mókolsz komám akkor ne mókolj ...
3. Viszont a fórum tényleg egy rakás szar úgy kell kibogarászni a dolgokat ezer évre vissza nyúlik és a fenti információkat nem frissitik letöltő linkek fele már nem is é és túl is van bonyolítva a sok leirás...stb...persze nem fikázom csak véleményt írok de ha van rá lehetőség esetleg lehet ezen változtatni hogy értelme is legyen a fórumnak...mondjuk ennek határt szab maga a fórum keret egy jó chat elkéne
4. De mindenkit az érdekel hogy Romok így Romok úgy és mindenki csak tudni akar de senki nem oszt meg tapasztalatot csak büfög pár szót tisztelet a kivételnek persze...vagy közli hogy keresd vissza ami lehetetlenség ötezer oldalon vissza felé
Na hát ha valakinek van ötlete arra hogy ez az oldal vagy fórum hasznos is legyen akkor hajrá mert tény hogy szükségünk van egymás tapasztalataira az alkotáshoz
Kezdetnek pl a három vagy négy fő romot valaki leírhatná akár az elejére a fórumnak hogy mik a tapasztalatok és ehhez mondjuk lehetne hozzá szólni hogy az ember lássa hogy érdemes e foglalkozni vele vagy se
-
banuszzs79
tag
válasz Williamgrant #34029 üzenetére
Na akkor úgy látom véget ért az egy szavas válaszok és kérdések kora
Én mindjárt kérdeznék tőled kedves mester Hívd már fel pár figyelmem kérlek pár negatívumra a stockal kapcsolatban ha lehet anyázd feketítsd meg had tudjam mi a rossz benne ...
És fényesítsd a miuit mit tud mit nem abszolút jobb minden tekintetben? Működik pl az a fülhöz emelős funkció is ami a stockban hogy hívja aki a képernyőn van ? Meg lehet változtatni a kinézetet mondjuk egy nova launcherrel mert nekem nagyon rondák igy kép alapján az ikonok kicsi iphonos amit rühellek de ha a funkcionalitás az aku idő és a többi mind profi akkor kiprobálnám kérlek ozzd meg tapasztalataid ha tudod...
-
banuszzs79
tag
válasz Burt1793 #34035 üzenetére
Ez szép nagyon jól hangzik amiket írtál hihetetlen aku idő ezek szerint a gyári rom zabál ehhez képest durván és ha azt mondod a gyári hoz képest kétszer többet tud és gyorsabb is meg ilyenek akkor tényleg jó romnak tűnik azt hiszem ki fogom próbálni ha ennyivel durvább... Köszi...
-
banuszzs79
tag
válasz Burt1793 #34040 üzenetére
Dehogy is tényleg köszi az a baj hogy nekem lg2x em volt és ahhoz képest ez a teló nem is tudom szuper gyors és akkor azt mondjátok hogy ez még nem is jó el se tudom képzelni milyen gyors lesz így mókolt rommal ...
Csak lg tapasztalatból ott mindig valamit fel kellett adni jó a rom gyors de de de de de nem mükszik a kamera vagy merül az aksi stb...mindig volt valami bibi -
banuszzs79
tag
Erről mi a véleményetek NeatROM SuperLite for Galaxy S2 nagyon jókat irtak de félek annyira ki van pucolva hogy az már túlzás már mint program ügyileg...??? Szóval feltehetném úgy is a kérdést hogy Miui vagy ez ???
-
banuszzs79
tag
Hát én valami álom szép tokot rendeltem a telóhoz ami feket a tok fehér és brutál nagy desing olyan a telom mint ha valami 200 ezres cucc lenne ha valakit érdekel dobok egy ebay linket ja és potom 300Ft ba került hehe
-
banuszzs79
tag
Na ma éjjel bele vágok a romolásba szerintem : miui vagy super ligth rommal kezdjek szerintetek ??? ötleteket kifogásokat kérek egyik másik mellett ha össze kéne hasonlítani ...
-
banuszzs79
tag
Felnyomtam a super lightot ha most elinditom és után még fel akarok tolni pár app-ot zipből cwm ből akkor kell e majd előttük vagy utánuk törölni dalvichot vagy cast vagy valamit akármit wipe esetleg vagy simán csak mennek fel sorban amit akarok ...???
-
banuszzs79
tag
Miui kizárva brutál ronda... Tegnap este megőrültem Super ligth és Light feltettem levettem cserélgettem és hát egyiktől se kaptam szikrát hozzá adott érték szinte semmi cak kipucolták a programokat belőle azt is amit nem kellett volna ... néztem a többit slim beam rom meg cm 10.2 paranoid és mindegyiket lehordják szóval akkor a végeredmény hogy nincs egy tökéletes rom a piacon egyenlőre amire mindenki azt mondja hogy na ez brutál jó
-
banuszzs79
tag
Köszönöm mindenkinek a részletes miui rom leírást végre részletesen is megtudtam valakik tapasztalatát véleményét sok infót szűrtem le és most már tuti nem próbálom ki ... nekem az a tiz dolgo amit elmondtatok mint " apró hiányosság az bőven elég"
És egy válasz a kérdésre mi az elvárás egy romtól azt hiszem így szólt:
Alap: az össze funkció ami a gyáriban mükszik az alapból működjön a főzött Romban is...és lehetőleg jobban hiszen ha nem jobb vagy mondjuk nincs fm rádió esetleg szar az aksi idő vagy gondol egyet a teló és lefagy újra indul stb esetleg szarakszik a böngésző nem mükszik a Viber nem jó a kamera stb az nálam elfogadhatlan a hangszóró meg mikrofon minőségről már ne is beszéljek...
1.: A gyorsaság legyen gyors és akadás mentes főleg ha programokból jövök ki vagy megyek be vagy ha közben szól a telefon és mondjuk nem tudom felvenni stb...és mocskosul nem érdekel hogy milyen gyorsan lehet scrollozni a képernyők között vagy ha elenyésző a gyorsaság ezred másodpercben mérhető és közben mondjuk nem mükszik a kamera rendesen...
2. Kinézet és funcionalitás menü rendszer testre szabhatóság. Nyújtson valami újat mert az nekem nem testre szabás kérdése hogy a battery ikon milyen kör alakú vagy téglalap alakú vagy éppen piros vagy fekete vagy kék stb...az egész nyújtson valami plusszt valamit amire azt mondom cool ez a rom és ugye ott van a funcionalitás is hogy legyen benne olyan ami érdekes ami hasznos ami praktikus...
Hát hirtelen ennyi a rövid válaszom...de mégegyszer mondom nagyon köszi a részletes tapasztalat leirást és hogy nem csak egy nagyon jó vagy jó a rom szöveget büfiztetek oda...
-
banuszzs79
tag
Itt megint össze vissza makog mindenki végig olvasok három oldalnyi bejegyzést és egy értelmes tapasztalat megosztást vagy segítséget vagy leírást vagy bármit semmit nem találok csak aha ehe meg fél mondatok sokasága könyörgöm ha oda irod hogy szar vagy jó azt is ird már oda hogy ugyan vajon miért mi a tapasztalat mi a vélemény stb... tanuljunk már egymástól osszunk meg tapasztalatot ha már van ez a fórum ne csak büfögjünk a nagyvilágba...tisztelet a kivételnek... Köszönöm
-
banuszzs79
tag
MS1 NeatROM v5.4.2 Aroma erről a romról szeretnék kapni információkat olyantól aki legalább egy hete használja... egyrészt az érdekelne hogy hogyan hozták össze az aroma installal és hogy megérte e vannak e hibák előnyök stb. gyorsaság kinézet stb... Neatrom lightot használok egy hónapja különösebb gondom nincs vele de lecserélem ha ez többet ad valamivel... Másik kérdés érdemes e másik kernelt használni hozzá volt itt szó erről az apollo kernelről hogy rá lehet tenni a neatromra ez igaz erről valaki? Mellesleg egy hónapja van ez a telóm és hát nem nagyon van gondom vele abszolút pöpec szerintem...
-
banuszzs79
tag
válasz logarithm #34608 üzenetére
Na most akkor hoppá miről beszélünk mert már elvesztettem a fonalat durván Cm11 Kitkat vagy a másik amit írtál amúgy tényleg ha nem neatrom akkor mit javasolsz nekem fontos a kamera mert meg vagyok elégedve velel neatrom alatt és abból nem engedek hogy valami homályos szarokat csináljon a másik rom alatt...Aksi idő is fontos és ne legyen fagyás meg újra indítás stb...Rádió nem szokott működni stb... Infót kérek légyszi ha tudtok ...
-
banuszzs79
tag
válasz logarithm #34610 üzenetére
Akkor még maradok a Neatrom vonalon kellenek party fotók meg a rádió is bár azért érdekelne az is hogy pl miben lesz jobb a kittkat én a jb meg ics között se láttam a különbséget annyira már mint az alap androidok között annyira aprócska dolgokat vélek felfedezni hogy valahogy nem értem...Nekem mind tök egyforma
-
banuszzs79
tag
Ezt az S2 jól össze rakták nekem nincs vele semmi gondom tök állat
-
banuszzs79
tag
Bár sokan leszólták vettem ebayen egy ilyen arany aksit potom 1000 forint volt 2450milis és hát igen csak jól muzsikál meg kell mondjam csak ajánlani tudom persze meddig tart majd ki kiderül de akkor veszek még kettőt
-
banuszzs79
tag
válasz rootkiller #34936 üzenetére
Csóró vagyok ezért vettem nyilván a gyári a legjobb és persze a legdrágább is az aksi jó egész nap megy a mobil net telefonálok és ha itthon vagyok wifi megy és csomószor elfelejtem kikapcsolni és úgy marad estére 30 százalékon van az aksi persze rádugom mert ha itthon vagyok nem gond de egy fél napot még elmenne úgy is szóval szerintem egy ezer forintos aksitól teljesen rendben van...
-
banuszzs79
tag
Milyen az új super light érdemes feltenni mik a tapasztalatok tolja már valaki van valami hátrány milyen az aksi idő van benne valami komolyabb újítás vagy design elem?
-
banuszzs79
tag
Feltettem a legújabb super lightot hát nem lehet benne állítani az Értesítési panel ikonjait ami elég gáz így továbbá amit felfedeztem hogy a billentyűzetnél eltűnt a szótár nem adja be a szavakat miközben írom az smst... a többi egyenlőre mükszik és gyors meg minden...
-
banuszzs79
tag
Ez ami itt van megint egy borzadály skacok tíz oldalra visszamenőleg sehol egy értelmes információ a legújabb fejlesztésekről tapasztalatokról rom ajánlás vagy teszt vagy valami csak a sok gügyögés meg aha ehe meg jó meg nem jó ebből aztán semmit nem lehet profitálni de tényleg valaki kapja már össze magát aztán írjon egy összegzést az elmúlt egy hónap tapasztalatairól vagy ilyesmi de legalább az új verziókról vagy valami...de ne má annyit hogy jó vagy nem jó és akkor utána meg kiderül hogy jó a szart tíz dolog nem működik meg ilyenek...
-
banuszzs79
tag
A társaság egyik fele Neatromot használ a másik fele a kittkatokat gyűri legalább erről a két vonalról valami összegzés vagy tapasztalat...ezt a dori kernelt is mindenki irja de szerintem csak megszokásból mert azt més senki nem fejtette ki hogy mivel jobb tőle a telefon csak hogy tegyük fel tegyük de minek...??? Hol tartanak az új fejlesztések cm11 és a többiek melyik az a három amivel érdemes foglalkozni mert már olyan szinten van ha te használod akkor mik a tapasztalatok ilyenekre gondolok...?!
-
banuszzs79
tag
válasz Kékes525 #35352 üzenetére
Neatrom egyenlőre számomra az egyetlen használható opció...nem tudom hogy mennyire lehet tovább fejleszteni vagy bele nyúlni vagy ez az egész hogy mükszik fejlesztés terén de a többi nagyon gyerek cipőben botladozik cm nekem még sosem működött jól semmilyen telón csak dobják egyiket a másik után hetente de egyik szarabb mint a másik miközben alap funciók haldokolnak aztán ha jön egy újabb android akkor hagyják a fenébe és stabil sosem készül vagy ha kijön stabil na az pont annyira stabil hogy semennyire...Neatrom szerintem szépen dolgozik bár mostanában ott is vannak dolgok amik korábban működnek most meg elromlanak amit nem értek ami egyszer jó azt miért kell elrontani vagy piszkálni... aztán vannak ezek a felesleges dolgok amiket megint nem értek és pasziroznak bele a telóba pedig nem sok hasznuk van...
-
banuszzs79
tag
válasz Shyciii #35374 üzenetére
És mik a tapasztalatok a kamerával pl vagy az aksi kezeléssel vagy hogy olyan alap dolgok hiányoznak mint az fm rádió én sem a design ról beszéltem azt mindenki maga dönti el már a múltkor valaki ugyanezt elmondta mint te aztán fél mondattal utána elkezdte sorolni hogy ja hát ez nincs meg az nincs meg amaz nincs de hát az úgy se kell meg hát kompromisszum stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest