- gerner1
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Van egy fekete hátlapom, talán 5percig volt a telón. A Samsung 2000 -es akkuval vettem. Nekem nem fér az oldaltámaszos hátlapom alá a vastagabb akkuval, úgyhogy én már két éve hátlap nélkül használom a telót. Nem valószínű, hogy valaha szükségem lesz rá. Korábban már felajánlottam és akkor vki jelentkezett rá, de aztán elveszett a felhőben. Egy hátránya van. El kell jönnni érte Óbudára, mert én biztos nem fogok csomagolni, meg postázgatni egy nyamvadt hátlapot.
-
szaniszlokar
aktív tag
Sziasztok!
2000-es akkut fekete hátlappal szeretnék vásárolni az S2 telefonomhoz.
Honnan, melyik webshopból érdemes vásárolni?
Nézelődtem már ez ügyben a neten, de sok utángyártott vackot találtam, amit meg nem szeretnék megvenni. Eredeti akkut szeretnék valami megbízható boltból.Köszi!
-
nggabi
félisten
válasz
skylinelaca #41495 üzenetére
az flash hibás. a belső memóriának kampec
-
oba
addikt
válasz
Richard! #41496 üzenetére
igen, meg kéne szűnnie
nekem 1% -ot merül úgy egy teljes éjszaka alatt, hogy wifi, 3g off, és greenify -al fagyasztom az appokatde greenify nélkül is max 2-3% -ot szabadna merülnie egy éjszaka alatt
esetleg wakelock detectorral vagy betterbatterystats -al megnézheted, hogy mi meríti a telefont és mi nem hagyja éjszakára deep sleepbe menni... de ha a microusb aljzat döglődik akkor természetesen az is okozhat nagy merüléseket
-
skylinelaca
senior tag
Sziasztok! Kaptam egy S2-es telefont, a tulaj romolgatott összevissza, eljutott oda ,hogy nincs imei szám. Ez oké, megoldható (asszem) a visszaállítása. De ettől még be kéne ,hogy bootoljon a telefon nem? Samsung logonál megáll és újraindul mindig. (3+1 fájlos telepítés után). Mi lehet a gond?
szerk: kifelejtettem ,hogy nem mentett efs mappát....
-
kai001
újonc
Sziasztok,
leejtettem az SII-esemet, és azóta nem nagyon mutat életjeleket, valószínűleg az alaplap sérült. A Samsung szervízben nem tudtak vele mit kezdeni, de azt mondták, vannak olyan adatmentő szoftverek, amik így is ki tudják nyerni a telefonból a rajta lévő adatokat.
Tudtok ajánlani ilyen szoftvert, vagy olyan szervízt, ami rendelkezik hasonlóval?
-
slashpm
csendes tag
Helló!
Lenne egy kérdésem. Mobilnetet használva látom ugye a listát, hogy melyik app mennyit használta eddig a hálózatot. Sokkal több app van a listában, mint amennyit én szeretnék, hogy adatot töltsön (pl: google play, google+, samsung push, hangouts, go keyboard). Van valami progi, amivel ezeket szépen és egyszerűen letilthatom, hogy mobilnetről adatot töltsön?Köszi
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
Just_Reboot #41488 üzenetére
bazz Nexus 7esemet uígy kellett, de eszembe nem jutott volna...thx
-
Just_Reboot
addikt
válasz
edgelaszlo #41487 üzenetére
Rootolt csak engedélyezni kell a biztonság menüpont alatt tudod engedélyezni. Vagy a build számra rányomsz 7× amíg fejlesztő nem leszel és ott engedélyezed a rootot.
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
Just_Reboot #41483 üzenetére
upsz, még egy kérdés...minta nem lenne rootolt a készülékem telepítés után...SU binárist nem frissíti. tudol vmi trükköt erre?
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
Just_Reboot #41483 üzenetére
okse, megleltem...thx
-
Just_Reboot
addikt
válasz
edgelaszlo #41482 üzenetére
Slim rom letöltőoldalán találsz. Több féle van én a minimalt szoktam.
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
Just_Reboot #41481 üzenetére
köszi Uram!
gappsra van vmi tipped? -
Just_Reboot
addikt
válasz
edgelaszlo #41477 üzenetére
Alapból Dalvik on van ha akarod átálíthatod ART ra.Amúgy a rigo nak egyik verziója megy ART on csak pontosan nem tudom melyik.
-
Arver
csendes tag
Valaki tudna segíteni h tudom felrakni 2.3.6-os androidra a 4.4 kit kat-et?
-
edgelaszlo
senior tag
és milyen gaps van hozzá illetve honnan tudom letölteni? az oldalon nem találtam....
több hónapnyi Jellysnap használat után gondoltam rápróbálok egy kis 4.4.4-re, ha már a nexus tabomon s odavagyok érte...alapból ART módban van vajon? mert akkor a rIGO nav nem fog menni rajta.. -
Hege1234
addikt
cm11 et raktam fel és amikor át akartam tenni
videó módra azóta folyamat lefagy
ugyan ezt csinálja akkor is ha az előlapi kamerát akarom használniezt még nem oldották meg vagy csak nálam van a hiba ?
esetleg tudnátok írni egy olyan cm rom-ot amin minden stabilan működik ?
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
Adott egy 4.4.4 rendszer. Nem látom sem az alap csengőhangokat, sőt semmilyen hangot, amikor kiakarom választani a hang menüpontokból a csengőhangot, sem a képeket mely a telefonomon vannak. Próbáltam leszedni manuális media scan progikat, de mindegyik FC-zik. Újra is indítottam számtalanszor a telefont, de a media scan nem működik. Valaki tudna segíteni vagy van valakinek valamilyen ötlete mit próbálhatnék ki?
Köszönöm előre is
-
Doosa
aktív tag
válasz
xcel2000 #41470 üzenetére
Azzal amit alapból fel tesz, hogy őszinte legyek nem próbálkoztam mással.
Ugye arra vigyázni kell, hogy ha nem 4.4-re telepíted akkor előbb fel kell tenni egy külön KitKat telepítő kernelt. -
Doosa
aktív tag
Azt hiszem ismét tuti ROM-ra bukkantam
Az elmúlt 2-3 hónapban elég sok főzött és custom romot kipróbáltam és most megvan a favorit
Volt pár hét CM11, de az akkor még nagyon bugos volt, aztán. Aztán 5 hét 4.4-es Neat-rom után kezdtem úgy érezni, hogy a teló kicsit gyorsan merül és kicsit sokat fagy, úgyhogy gondoltam visszanézek a 4.1-es Neat rom litle-re (persze most már aroma), mert azt már próbáltam és sokan esküdöznek rá.
Hát már kezdésének is mellbevágó volt a visszalépés, főleg a felület miatt. Nekem a 4.4 nagyon bejönAztán kezdtem rájönni, hogy sok apróság is hiányzik és az aku idő így sem lett sokkal jobb, persze egy 3 éves akkumulátornál nem olyan meglepő. Ami pozitívum, hogy szinte kivétel nélkül minden app ment, ami sajnos a 4.4-es romok ART-al való használatánál nem mondható el.
Szóval úgy döntöttem, hogy jöjjön csak szépen vissza az a finom KitKat, de akkor már legyen csak natur SlimKat abból is az aktuális heti legfrissebb. Azt kell mondanom érezhetően jobb a Neat-os verziónál, igazából nem is értem a Neat mit tesz hozzá. Baromi jól személyre szabható, szerintem nagyon állatul néz ki. Nekem a 210-es dpi jött be. Nem fagy és ami a legjobb, hogy egy tartalék aksival kihúztam fele egy egész fesztivált töltés nélkül, úgy hogy fotóztam neteztem és telefonáltam.Úgyhogy most ez tuti marad egy darabig. Mondjuk az android L-ig
Aku1 Aku2
2-1,5 órás kijelzővel automata fényerőn, úgyhogy még a fényerővel lehetett volna picit spórolni -
Just_Reboot
addikt
válasz
formanekzs #41466 üzenetére
Köszi, akkor valamelyik nap ha lessz időm kipróbálom.
-
formanekzs
tag
válasz
Just_Reboot #41464 üzenetére
Kísérletező kedvemben voltam.
Elvileg lehet széltében 24-42 dp, magasságban 24-48 dp. -
Burt1793
veterán
válasz
Kékes525 #41461 üzenetére
Igen, ebben a HSZ-ben írtam róla.
-
Just_Reboot
addikt
válasz
formanekzs #41463 üzenetére
Hogyhogy váltottál Pound ról? Ebben a romban lehet állítani a nav bar méretét?
-
formanekzs
tag
Sziasztok!
Akinek szüksége van egy extrákkal telerakott CM 11 alapú rendszeresen frissített ROM-ra az próbálja ki ezt:
Spirit ROMTíz napja használom, semmi gondom nem volt vele. Bírja az új Apolo kernelt is, de az eredetivel is jó volt.
Van benne Halo, paraméterezhető Hover, Suspend Actions, Wakelock Blocker és rengeteg egyéb funkció és opció.
Akinek van kedve ROMolni, próbálja ki, nekem bejött. -
Arver
csendes tag
cm-11-20140720-NIGHTLY-i9100.zip
Romról vkinek vmi véleménye?
-
Kékes525
félisten
válasz
Burt1793 #41460 üzenetére
Ezt használod? [ROM][4.3][03/12]Slim Bean - I9100 [Build 2.2][FINAL]
Innét csak letöltésre a 4.4.2-re vagy 4.4.4-re jutok, 4.3.1-re nem.
Tudnál egy linket dobni?
-
Burt1793
veterán
válasz
Kékes525 #41456 üzenetére
Én ondemand-row beállítást használok az aláírásomban lévő rommal.
Azt se tudom milyen kernel van fent (az alap). A romon belül, a beállításokban tudom állítani a governort és a schedulert.
Jó lenne valami tuti beállítás, de itt nincs intellidemand.
Most átraktam cfq-ra a schedulert.
Ezzel a rommal sokkal gyorsabb a teló, mint a JB neat-tel volt. A Kitkat Neat meg egyelőre elég szar.
szvsz. -
Arver
csendes tag
Sziasztok!
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-i9100-aosp-neatrom-v5-8-t2603169
Ezt a romot szeretném felrakni a telefonomra viszont elég régi android van az enyémen és úgy olvastam mintha egyből nem lehetne csak úgy ezt felrakni.
Android verzió: 2.3.6
Kernel:2.6.35.14-DarkKnight-v2.5.2p+gm@ubuntu
Build száma: IceCreamed XWKL1Az érdekelne h pontosan milyen programok,fájlok kellenek a felrakásához ill. valamilyen telepítési sorrend,útmutató esetleg még vélemények a felrakandó romról.
Esetleg ha vki skypon tudna segíteni az bonus lenne.
Előre is köszi mindenkinek!
-
Kleroo
veterán
válasz
Just_Reboot #41455 üzenetére
Féltem,hogy ez lesz. Gyors utasítások esetleg egy kollégától?
Avagy az összefoglaló ICS-hez való leírása nagyjából stimmel. -
Kleroo
veterán
Ahoy!
No a gari lejárta előtt még cseréltetném a kijlezőt, némi beégés azért van már rajta a notification bárnál.
Prémium garis, kiszállásos "ügy" lenne. Mi a tapasztalat, para ha főzött rom van rajta (triangel nincs eltűntetve)Vissza kell dobnom addig full gyári állapotra, vagy letojják a srácok akik kiszállnak?
-
Burt1793
veterán
válasz
logarithm #41451 üzenetére
Elnézést, korán volt.
Gondolkoztam írás közben, hogy jól írom-e, de aztán úgy hagytam...
Amúgy a romra térve: Nagyon stabil, hihetetlen jó. Jobb mint bármelyik neatrom ezelőtt. Nincs fagyás, nincs laggolás. Apex launcherrel használom, fekete slim beállítással. Sajnos az email progit utólag raktam fel és most nem fekete. Lehet, hogy lecserélem (lehet? a stock androidos email progi van fent). -
logarithm
őstag
válasz
Burt1793 #41446 üzenetére
Nem kötekedés, csak helyre igazítás: cm nem egyenlő a slim-el telejesen más project. AOSPból dolgozik mint a cm, és felhasználják egymás bug fix és egyéb kódjait, de nem cm a slim.
elnevezésed még abban is hibás, hogy cm10.1 = android 4.2.2, de te android 4.3.1 vagy, ami cm10.2-nek felelne meg
-
BalazsR
csendes tag
válasz
Just_Reboot #41440 üzenetére
Köszönöm a válaszokat (Justreboot, kovacss72 és obalix), megoldódott a probléma.
Az ajánlott módszerek összességével éltem.
Vagyis:
wipe + format /system
CM 11 M8 + gapps-kk-20140105-signedÍgy már szépen fut.
-
Burt1793
veterán
válasz
Kékes525 #41360 üzenetére
Melyik rommal használod ezt a párosítást? Én most cm10.1-en vagyok, a slim félén, egyelőre alapon használom. Ha csak telefonálásra használom, simán 1,5szer annyi üzemidőt tud, mint a gyári rom. Semmi sem fut.
Egyszerűen tökély. Viszont, ha zenét hallgatok egyhuzamban 10 órát, lemerül 50%-ot...
(Poweramp-pal). Próbáltam powersave governorral is, de akkor se volt nagy javulás, pedig 200 mhz-en ment a proci (legalábbis amikor láttam a kijelzőt). A legdurvább az, hogy alap governor-ral 10 órából 1-ben max cpu terhelést ír a feladatkezelő a médiaszerverre (a kijelző végig offon van, biciklizés közben elindítok egy egy előadőt, ha azzal végez, jön a következő.
-
oba
addikt
-
Rebell
senior tag
Sziasztok,
egyik pillanatról a másikra, úgy gondolta a telefonom akksija, hogy megadja magát.
Gyári 2000maH.
Esetleg vkinek lenne elfekvőben egy eladó gyári akkuja?köszi
üdv.
-
válasz
Just_Reboot #41440 üzenetére
Nekem is gondom volt vele, ugyanazok mint a fórumtársnak. A januári okés, ahogy Te is ajánlottad.
-
BalazsR
csendes tag
válasz
Just_Reboot #41438 üzenetére
Volt olyan próbálkozás is amikor igen, meg olyan is amikor nem: gapps-kk-20140606-signed
Viszont a Location service a system része, és az is crash-elt.
Gondolod a format /system segíthet? -
BalazsR
csendes tag
Sziasztok!
CM 11 M8-al lenne olyan problémám, hogy az összes Google service (Play, Location, Hangouts, stb.) elcrash-el rajta, már az első újraindítás alatt.
Stock ROM-ról (4.1.2) frissítettem, 2 lépésben: először CM Installer-rel a 10.2 (4.3.1), majd onnan CWM Recovery-ből a 11 M8-at.
Minden install előtt volt wipe (data, factory reset, cache, dalvik).
A CM 10.2-vel semmi gond nincsen (most az fut rajta). A 11 viszont állandóan crash-el.
Valamelyik fórumba azt írták, hogy lehet kicsi a partíció és nem fér fel a teljes ROM és/vagy format /system segíthet rajta.
Találkozott valaki ilyennel, valami ötlet? -
odorgg
addikt
Sziasztok!
Tudtok esetleg valami jó helyet, ahonnan olcsón lehetne komplett kijelzőt szerezni?
Eddig 22k volt a legjobb ajánlatom, beszereléssel, de ez már egy bontott példány. -
Kékes525
félisten
válasz
Just_Reboot #41433 üzenetére
Nem használtam őket, de gondolom az amit I9100 AOSP NeatROM v6.4.1 (4.4.4) Features-ban fel van sorolva.
-
oba
addikt
válasz
Richard! #41428 üzenetére
ha dobálja az auto módot akkor több mint valószínű hogy microusb a ludas
én találtam itt hvapron egy bontott s2őt, az eladó külön árult belőle mindent, megvettem a töltő csatlakozó panelt és magamnak kicseréltemYouTube segített
és megszünt minden problémám, nekem is dobálta az autó módot ill. akkor is töltést jelzett amikor nem volt töltőre dugva
ha veszel te is gyári alkatrészt vegyél, mert a kínai utángyártott szarokkal nem lesz normális térerőd, mivel az antenna egyik vége erre a panelre csatlakozik, a kínaiak meg kispórolták belőle az anyagot
-
Zoza24
senior tag
Üdv!
Sajnos egy fehér galaxy s2 készülékem házát megfogta egy nem túl minőségi tok belső színvilága
Érdeklődnék,hogy mivel lehet szerintetek lemosni?
a tok belül bordós,pirosas,és csak nemrégen vettem észre,hogy a készülék hátulját a felső saroknál mindkét oldalon halványan megfogta...Valakinek van ötlete?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Kékes525
félisten
válasz
banuszzs79 #41424 üzenetére
Rendszeresen van új NeatROM, "csak" AOSP. Még nem egészen OK, de remélhetőleg hamarosan az lesz. I9100 AOSP NeatROM v6.4.1 (4.4.4)
A 4.1.2 vonalat nem fejleszti Sale, mert már valószínűleg nem lesz új gyári. Itt lehet megnézni a gyárit: GT-I9100 - GALAXY S II
-
banuszzs79
tag
Hol van már az új Neat
jöhetne már
nincs valami info
?
-
toscana
csendes tag
Szia Mindenki!
Meghalt bootloader feltámasztásához kérek segítséget. USB JIG segítségével szerettem volna visszahozni a "Downloading" módot,hogy utána új ROM-ot húzzak rá,de semmi. Utánanéztem,és azt hiszem ez a JTAG Riff Box még segíthetne. Mit gondoltok ??
-
Daemos
tag
-
törölt tag
válasz
#79335424 #41418 üzenetére
Persze, hogy el lehet rontani. De nem könnyű. Tudsz mentést csinálni a beállításokról, felhasználói profilokat tudsz készíteni és recoveryben vissza tudod állítani alapállapotra. Ezen kívül, minden beállításnál írja, hogy mi az alapértelmezett érték. Elég jól ki van találva. Pl. a fényerő beállításoknál, ha jól emlékszem, akkor nem enged nulla értéket, nehogy kijelző nélkül maradj. De ilyen extrém eltolódás sztem nem is lenne indokolt. Egy pár érték fel, vagy le mindenből elegendő a fínombeállításhoz.
-
törölt tag
-
x1port
addikt
válasz
bazsimano #41413 üzenetére
Szerintem gyári visszaállítás után ismét jó lesz neki 3 évig.
Esteleg próbálj meg belépni recovery-be ( hangfel+home+bekapcs , felirat után elenged ) és ott nyomj egy clear cache-t.
Nagyon nem tudsz mire frissíteni , vannak custom romok de inkább nem kommentálom őket.
Asszonyod gondolom nem egy power user , simán jó lesz neki a mostani T-s rom.szerk. : így van. előbb a reco-s ha az bejön akkor nem kell legyalulnod.
-
bazsimano
őstag
Sziasztok!
feleségemnek a telefonja kezdi beadni az unalmast! (fagyogatt, nem reagal semmire stb stb stb) az is igaz,hogy lassan mar 3 eves es nem igazan lett frissitve rajta semmi!Szóval azért járulok elétek,hogy adjatok tanácsot, hogy mi lenne a teendo a frissiteshez...tmobilos. elore is koszonom!
udv
b. -
Richard!
addikt
Sziasztok!
Múlt hétvégén beázott a telóm,egy kicsit.Már gyógyulófélben van,"csak" annyi a gondja,hogy nagyon melegszik a proci,gyorsan merül /3percenként 1% kb./ és random bedobálja az autó üzemmódot.
A micro usb cserés lesz valószínűleg,mert eléggé bezöldült.nyilván nem most,hnem az évek folyamán.
Esetleg vmi megoldás lenne a bajomra? :/ -
Daemos
tag
válasz
Just_Reboot #41407 üzenetére
Köszönöm szépen mindkettőtöknek!
Kipróbálom hogy milyen + beállítási lehetőség van , bár a sima Cyanogen alap beállításai is nagyon részletes számomra
-
Daemos
tag
válasz
Just_Reboot #41403 üzenetére
Koszonom szepen!
Somatom :
koszonom az infot neked is!
Nekem igazabol nincs tul nagy igenyem ilyen tekintetbe es ezek a beallitasok is mar elegge reszletesek
De azert fobhatsz te is egy linket es kiprobalom azzal is ! -
Daemos
tag
válasz
Just_Reboot #41401 üzenetére
De , eddig is azt használtam, csak kíváncsi voltam hogy van-e esetleg jobb mert ti jobban benne vagytok
De akkor köszönöm szépen a választ és marad a gyárija
Esetleg betudnád linkelni a legfrissebb kernelét ?
Hirtelen nem találom
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- gerner1
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- FlexStrike lesz a neve a Sony arcade jellegű kontrollerének
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topic
- PlayStation 1 / 2
- Samsung Gear S3 - második kör
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!