- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
Üdv.
2 órája megvettem az S2 utódját,és szeretném a telefonszámokat Bluetooth segítségével átküldeni egybe.Segítenétek hogy hol kell,mert nem találom. -
-
IMX2
csendes tag
Sziasztok! Telefonom egyfolytában azt jelzi hogy töltőn van. Mit csináljak ?
-
IMX2
csendes tag
válasz
Dongatto01 #41670 üzenetére
Ha csak az apk-t akarod "kiszedni" akkor a az ES File Explorer-t ajánlom. Van benne egy funkció amivel minden telepített alkalmazás apkját eltudod küldeni/letudod menteni
-
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Just_Reboot #41681 üzenetére
Azt én is használom, de lefutattom felrakom amit linkeltél és bootloop...
-
sityu17
tag
Üdv!
nem régen vettem észre, hogy a telefonom ébresztés után nem sokkal elkezd kis rezgéseket produkálni (mint amikor belépsz a menübe vagy kikapcsolod) teljesen random időközönként, valamikor egyet majd kettőt aztán szünet, majd megint... kikapcsolom hogy hátha valami beakadt, de kikapcsolt állapotban kb 5-10 másodperc múlva feltűnik a képernyőn a töltés jele, mintha töltőre lenne dugva, de nincs, majd eltünik :S aztán megint, és így tovább (alig birom bekapcsolni, akksi kivétele majd berakása után is ez a jelenség)...
Mi lehet a probléma?
Ezért gondoltam h újra rakom a rendszert, de nem tudom melyik lenne a legjobb választás... nézegettem a neatrom-ot és a CM11 snapshot-ot (M8) is, nem tudom melyiket ajánlanátok? (amiben minden műxik, kamera, videofelvétel stb...)Köszönöm a segítséget előre is!
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Just_Reboot #41677 üzenetére
Miután felraktam kell wipe?Ha kell milyen?Mert Bootloop-t kaptam
-
logarithm
őstag
válasz
x1port #41673 üzenetére
Jó kérdések, próbáltam utána google-zni:
Ha a Marketről "szedtél le" pár cuccot, akkor azok a telepítésig a /cache könyvtárba kerülnek, ahonnan akkor törlődnek, ha kell a hely másra. (A /cache rendszerterület, csak root joggal hozzáférhető)
Ha böngészővel töltesz le valamit, akkor az általában a /sdcard/download könyvtárba kerül.amúgy nem tudom miért olyan fontos ez neki
-
galaxys80
veterán
Vagy érdemesebb inkább ezt [link] feltenni?
-
galaxys80
veterán
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy néhány éves szünet után újra hozzám kerül egy S2.
Melyik a legfrissebb és legjobb gyári JB rom most a készülékhez?
Illetve még mindig lehet a Philz kernellel rootolni? -
logarithm
őstag
válasz
root explorer-el -> /data/app ide rakja az appjaidat amit felteszel.
-
törölt tag
válasz
Viszont mi csak azokat a gondolataidat ismerhetjük meg, amiket le is írsz. Ha nem írod le, akkor max. találgathatunk, hogy mire is gondolhattál.
-
törölt tag
válasz
Dongatto01 #41668 üzenetére
Nem biztos. Alkalmazást többféle módon lehet telepíteni, nem csak a Play -ről. Ráadásul attól, hogy letöltöd, még nem biztos, hogy telepíted is. Elérési út szempontjából nem mindegy, hogy a rendszer csomagkezelője manageli a letöltést, vagy Te, mondjuk egy böngészővel, vagy esetleg vmi alternatív market alkalmazása. Pl. Firefox böngészőn keresztül is lehet egyes FirefoxOS alkalmazásokat, natív Android alkalmazásként telepíteni.
-
törölt tag
válasz
Dongatto01 #41665 üzenetére
Gondolom, a "letöltött" alatt a telepítettet érted. Ha felhasználói alkalmazás, akkor többnyire a /data/data alatt vannak. A Titanium Backup is tud hasznos infókat (Backup/Visszaállítás -> alkalmazás -> speciális opciók -> böngészés)
-
xcds
őstag
válasz
Dongatto01 #41665 üzenetére
Nálam gyári rendszeren a Download mappába teszi. Tehát saját fájlok ->minden fájl ->download.
Somatom: Ja, hogy arra gondol, akkor nem szóltam
-
Dongatto01
tag
Sziasztok.
Megtudná valaki mondani,hogy hol keressem egy letöltött alkalmazásnak a mappáit,fáljait a telon? A telo rootolt van hozzáférésem mindenhez,de nem találom? -
hariboh
tag
Sziasztok! Amíg az N5-öm szervizben van, addig visszatérek az S2-mhöz. Tudnátok esetleg ajánlani olyasmi romot, ami inkább stabil, és akksibarát, mint villámgyors? 4.4.4-nek örülnék a legjobban, de mást is szívesen fogadok!
Köszönöm előre is! -
logarithm
őstag
válasz
Burt1793 #41660 üzenetére
Slim vonalon még ezt ami ajánlanék itt bárkinek is. up to date, legjobb JB
SlimSaber Reborn - i9100
ami tartalmaz biztonsági rés foltozást stb (és kitkat foltozásokat plusz egyéb fícsöröket kk-ból) pl: [link] -> [link]napokban olvastam valahol, de már nem tudom hol, hogy mely android verziók veszélyesek úgy mond. 4.3.1 eléggé védett volt a táblázat szerint, 4.1.2 azért veszélyes mert a legelterjedtebb.
-
Burt1793
veterán
válasz
acerola #41659 üzenetére
Helló!
Slim Bean Build 2.2 - 4.3.1
Leírás: [link]
Rom letöltő link: [link]
Gapps letöltő link: [link]A lényeg, hogy miután felraktad, ne frissítsd, mert felrakja a legfrissebb slim kitkat-et. Az még nem ilyen patent. Tiltsd le a romban az automata frissítést és a frissítés keresést és nem lesz vele gondod.
A gapps, amit linkeltem aroma, tehát te tudod kiválasztani, hogy mi kell neked. A legjobb.A telepítés menetéről van infó a leírásban (első linkem), de úgy kell felrakni, mint minden más romot. Full wipe természetesen előny.
Én már egy bő hónapja használom, tényleg hibátlan. Legjobb rom, ami eddig fent volt. A governorral még trükközhetnék egy kicsit, de nincs rá időm, lehet, hogy még ezen felül is lehetne csiszolni rajta. -
Burt1793
veterán
válasz
felixo #41655 üzenetére
Szaré', húgyé'...
Ha nincs rá gari, de jó állapotú, akkor kb 30-35 ezer forintért el lehet adni. Főleg, ha sok kiegészítőt adsz vagy ha mázlid van a vevővel. De ahogy az előttem lévő hülyenevű is írta, annyit ér, amennyiért megveszik. Tehát plusz-minusz 10 ezer forint.Aki romolni szeretne, feltétlenül próbálja ki az aláírásomban lévő romot. Hibátlan.
-
felixo
őstag
Mennyiért lehet eladni egy jó állapotú 2 éves S2-t ?
-
sityu17
tag
Sziasztok!
Gyári 4.1.2 rendszer van a telón, nagyon lassú már szegényke (már idegesítően) ezért szeretném feltenni újra a gyári legújabb rendszert (ez a full wipe és társait hogyan kell pontosan mert abban nem vagyok képben, de gondolom meg kell csinálni hogy ne maradjon szemét a telefonon, az előző verzióra egyébként e nélkül raktam fel a jelly-t..), de lehet jobban járnék egy CM11-el?
Mit tudtok ajánlani ami stabil, gyors és működik minden rajta?
Van valami leírás ami alapján végig tudnám vinni a telepítést?Köszönöm a választ előre is!
(bocsi az amatőr kérdésekért, de CM-el nem foglalkoztam még..) -
adamhun94
tag
Még egy utolsó kérdés: a downloads lenyíló fül alatt van egy XXMS4 modem. Ezt is flashelni kell? Mire jó ez egyáltalán? Még sose módosítottam a modemet, hacsak nem frissült valamelyik rommal. (Ha azt is fel kell raknom, akkor a rom után?)
-
adamhun94
tag
válasz
Just_Reboot #41638 üzenetére
Köszi. Esetleg egy ilyen linaro/sabermod ([link]) verziót be merjem vállalni?
-
palee69
senior tag
Szia!
-
Nightlyk helyett ajánlanám a snapshotot, mert napi használatra stabilabb. S2 CM11 snapshot
A nightly a CM szerint is unstable: Nightly vs. Milestone snapshot
Minden nap frissítettem a nightly-t, emiatt jó párszor fordult elő anomália. Most a snapshot van fent, eddig minden rendben.
-
IMX2
csendes tag
Sziasztok!
CM11 alatt az utóbbi 2 napba olyan problémába ütköztem hogy valami egy folytában maximumon pörgeti a procit, melegszik a telefon (simán felmegy 55fokig is).Merül mint az őrült... És az akkumulátor használat alapján a "Média" meríti a legtöbbet -
adamhun94
tag
Sziasztok, kb fél éve használok omni romot (4.4.2), egy ideje már nem is tolom fel a nightly-kat, de nincs mese újra kell rakni. CM11-re gondoltam, ennél tudtok esetleg megbízhatóbb romot? Inkább a jobb akksi időt preferálom, mint a nagyobb teljesítményt. Köszi előre is.
-
warezxts
senior tag
válasz
Just_Reboot #41634 üzenetére
Otthon kipróbálom mert már a mobilnetem kifeküdt. Köszönöm Szépen!!!!
-
warezxts
senior tag
-
warezxts
senior tag
Légyszi segítsetek ki, melyik a legutolsó GYÁRI rom? samu oldalán nem találom... XWMS3?
Megvan... Lengyel rom
PDA: I9100XXMS7
CSC: I9100OXAMS7
MODEM: I9100XXMS2
a kérdés csak hogy miben másabb mint a Spanyol XWMS3... -
Daemos
tag
Sziasztok.
Cyanogen 11 van a telcsin, és csak érdeklődnék hogy van az autómatikus fényerő beállításoknál egy olyan lehetőség hogy Napkelte és napnyugta használata! Ez mit takar pontosan ?
Meg észrevettem hogy ahogy újra raktam a Cm 11 Nightly-t (Legfrissebb) azóta a fényérzékelő néha beakad és nem érzékeli a külső fényforrást és állandóan csak 1-lux-on van! (Előtte is Cm11 Nightly volt csak nem a legfrissebb)
Mi lehet a probléma?
-
törölt tag
válasz
x1port #41625 üzenetére
Milyen eszközökkel, milyen szoftverrel? Routerrel, vagy közvetlenül? Médiaátvitelről van szó, vagy screen mirroringról? Neteztél már így a telóval? Esetleg játszottál is vele?
Burt1793:
Itt a kérdés nem az, hogy kell -e ilyen funkció, hanem az, hogy melyik módszer, mire alkalmas. Ha Te nem használsz ilyet, akkor nyilván tök mindegy. Én biztos nem veszek smart TV -t. Az árkülömbségből bőven kijön egy miniPC, amivel a nem smart többet tud, mint a smart. -
Sziasztok!
Galaxy S2 Plus telefonom az utóbbi időben egyre lassabb, akadozik. Mivel frissítés már nem érthető el rá, fogalmam sincs, hogy a gyári beállítások visszaállításán és a memória kártya formázásán kívül hogyan tehetném gyorsabbá. Nem zárkózom el a főzött ROM-ok használatától, de még sohasem csináltam, ezért ha lehetséges, ezt az utat elkerülném. Mit tegyek? Nem szeretnék lemondani róla, szeretem, jól kiszolgál.
-
Burt1793
veterán
válasz
#79335424 #41624 üzenetére
Nekem igazából mindegy, mert még a tablettel se használom a screen mirroringot. A Tv saját "oprendszerével" lehet netezni, más nem is kell. Ott a Pc, Noti...
Én az S2-t csak telefon, sms, fb, kamera, zene, emailre használom. csak akkor netezek, ha nincs nálam más (kb sose).
-
törölt tag
válasz
Burt1793 #41623 üzenetére
Lehet, hogy öreg, de a wireless megoldások még mindíg nem tudják 100% -osan kiváltani (pl. késés, lagg). Arról nem is szólva, hogy a HDMI ma már elég általános jelforrás. De hogy is történne ez a screen mirroring egy nem Smart TV -n? Maga az adapter max 5ropi lehet. Ennyiből nehéz lenne kihozni a screen mirroringot. Kényelmetlen? Én ezt másképp tapasztalom. Csináltam screen mirroringot S2 -vel. Elég érdekes. Vagy a TV -t nézem, vagy a telót, hogy hova is kéne tapicskolnom. Lenéz, felnéz, lenéz, felnéz.... Kényelmesebb lenne egérrel és billel. De ha már kábelallergiám van, akkor vezeték nélküli lenne a praktikus. Ha viszont nem kell a fizikai kontaktus a telóval, akkor lehet akár a TV mellett is, ahol nem zavarna a kábel. Úgyhogy én maradok az MHL -nél és a BT egérnél, bill. -nél.
-
x1port
addikt
válasz
Camelot10710 #41620 üzenetére
A màsik jó téma
-
Camelot10710
csendes tag
Van egy remek állapotú SII-m eladó, ha valakit érdekel, igen jó áron.
3 akkumulátorral, 4 féle tokkal, készüléken kijelző védő fólia, + még1 ajándékba, töltőfej+adatkábel, gyári doboz. A készüléken enyhe használatból eredő zsebkopás, végig tokban használva, 2. tulaja vok.
http://www.jofogas.hu/bacs_kiskun/Samsung_Galaxy_SII_17899331.htm
-
klykkly
tag
Akkor más téma . vettem egy hdmi usb konvertert,persze nincs kép ha összedugom a TV V el. 5let?
Csak gyári romma l megy?
-
törölt tag
válasz
x1port #41614 üzenetére
Ezért nem értem be ennyivel és "felkérdeztem" a megfelelő (konkrét moderációval kapcsolatos) topikban. Vicces és tanulságos volt. A miisazillegális kapcsán először eljutottunk addig az érvig, hogy "kitalálsz a topikból, vagy kivezesselek", majd a modik modija
törölte az utolsó, kb. 5. hsz. -csörtét (a sajátjaival együtt). Hmmm...
-
törölt tag
Az igazsághoz tartozik, hogy ez egy gumiszabály. Valakinek leírtam három betűt (azt is burkoltan), hogy üsse be a Google -be. Erre egy warez oldal fórumát hozta találatnak és azért írtam, hogy ott kérjen segítséget a problémájának legális megoldásában, mivel tudom, hogy ott hozzáértők vannak. Erre kaptam egy óra kitiltást. Mégis, milyen jogsértő tevékenység (ez a ph. szabályzatában a warez definíciója) egy fórumon kérdezni? Még akkor sem warez tevékenység, ha egy warez oldal fórumán teszi. Persze a ph. "urai" erőből kezelték a kérdést. Remélem, egyszer nekem is nyílik erre lehetőségem velük szemben, mert fehér ember nem felejt (de bocsánatot bármikor lehet kérni tőle nyilvánosan)!
-
klykkly
tag
Értem én és ebben igazad van elfogadtam a szabályzatot, be is fejezem itt a PH-n a függetlenítés témát.
Nem is ez ellen lázadok hanem hogy képmutatás az egész. Mindenhol ez van , nem csak a PH-n ,hogy elhajtanak a témával, pedig ugyanúgy mindenki csinálja mint a gyorshajtást a kocsival.És tényleg hivatalosan letölthető a play-ről az unlock progi is, akkor miről beszélünk?Megérteném ha a szolgáltatók lázadnának de nem erről van szó, az egyszerű fórum tagok is egyből támadnak, a modik egyből törölnek, mintha ezen múlna bármi is.
Álszentség az egész, ez zavar annyira. Mindenki akkora jogkövető ebben az országban ,hogy csak na, mert ugye nem Mutyitsztánban élünk.........Egy szép tökéletes világban ez így is lenne ahogy írod , nem beszélünk róla mert TILOS , de nem egy tökéletes világban élünk (szerencsére), és nekem meg nem mondja meg senki hogy miről beszélhetek és miről nem.(mármint semmilyen törvény ne mondja meg)
Még egy gondolat. Előbb írták , hogy romolás után és függő lett a telója. Miért ne kérhetne segítséget hogy megcsinálja? Ugyanez a helyzet az IMEI visszaállítással. Én belefutottam pár hete, kértem is segítséget, itt is.
Érdemi segítséget nem kaptam, Ráment majd egy hetem és rengeteg olvasás külföldi fórumokon mire meg tudtam csinálni. És én nem változtattam meg semmit, az eredetire lett visszaállítva. Ez is törvénybeütköző?Na befejezem mert kikapok tényleg.
-
oba
addikt
válasz
klykkly #41604 üzenetére
10. Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban:
--> ezen belül 10. pont:„Warez”: a szerzői és szomszédos vagy egyéb vagyoni jogok (vagy általában jogszabályok) által védett bárminemű szoftver / adat / képanyag / hanganyag / filmanyag / stb. jogosulatlan használatának elősegítése (információ megadásával, linkeléssel, bárhogyan); segítségkérés, használatra buzdítás (például: szoftver illegális regisztrációjához, működéséhez szükséges kód vagy azt kijátszó eljárás; elektronikus készülék szoftverének jogellenes megváltoztatása, kijátszása, megváltoztatása a szolgáltatótól való függetlenítéshez, fájlcserélő oldalak meghívói).
Te ezt az oldalra való regisztrációkor elfogadtad, ugyanúgy mi is. Innentől kezdve felesleges ezen lovagolni. Nem potyára mi sem beszélünk róla, mivel tilos. És tényleg fél perc google és megvan a megoldás.
-
oba
addikt
én vettem egy bontott _gyári_ alkatrészt itt a hardveraprón és kicseréltem magamnak (youtube -os tutorial alapján, nem nehéz amúgy) így került nekem 1000 Ft -ba
szervizben a csatlakozó (igaz, hogy új) lett volna 6ezer, a munkadíj pedig 2ezer, ha jól rémlik
ha esetleg úgy döntesz, hogy saját magad akarod megvenni a csatlakozót és te akarod cserélni akkor mindenképpen gyári Samsung alkatrészt vegyél, ne utángyártott kínai szemetet
-
BigT
senior tag
Usb csatlakozó csere kb mennyiben fáj szerintetek?
-
Burt1793
veterán
Nekem is függetleníteni kellett az s2-t, pedig elvileg kártyafüggetlenül vettem, nem is kisbutikban. De az első romolásnál hálózatfüggő lett, az IMEI nem veszett el. Én is próbáltam itt utánakérdezni, nem segítettek, ez a használd a google-t a legidegesítőbb válasz. Az a furcsa, hogy azóta már sokat romoltam és most már független maradt a mobil. Nem tudom mi lehetett. De megvannak a teló papírjai és látható, hogy függetlenként lett megvéve.
A rom még mindig tökéletes.
-
klykkly
tag
válasz
Kékes525 #41603 üzenetére
"A legújabb médiatörvény szerint a blog üzemeltetője felelős a tartalomért."
Még ha így is lenne amit kétlek mert nem vállalhat felelősséget azért ami ÉN írok (Pedig jó lenne mert akkor én írhatnék bármit az üzemeltető a felelős
)hiszen nem tudja realtime ellenőrizni a tartalmat, ezért nem vonhatják felelősségre. Persze mint írtam ,töröltethetik vele a tartalmat.
Ha megkérdezném a "Javítsuk a Prohardvert!" fórumon kb a válasz az lenne hogy az oldal nem aszisztál ilyesmihez mert a függetlenítés TILOS.
Szerintem hagyjuk abba most,
Majd egyszer csinálok egy valóban nyílt fórumot a szerveremre ahol tényleg lehet bármiről beszélni és a Nagy kezdőbetűs mondatok sem lesznek kötelezőek -
Kékes525
félisten
válasz
klykkly #41597 üzenetére
A legújabb médiatörvény szerint a blog üzemeltetője felelős a tartalomért.
Ha nagyon kíváncsi vagy rá és a kollégák válaszai nem elégítettek ki itt kérdezd meg Javítsuk a Prohardvert!, hogy miért nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !