- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
33000 - 32901
46610 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 33901 33900 - 33801 33800 - 33701 33700 - 33601 33600 - 33501 33500 - 33401 33400 - 33301 33300 - 33201 33200 - 33101 33100 - 33001 33000 - 32901 32900 - 32801 32800 - 32701 32700 - 32601 32600 - 32501 32500 - 32401 32400 - 32301 32300 - 32201 32200 - 32101 32100 - 32001 32000 - 31901 31900 - 31801 31800 - 31701 31700 - 31601 31600 - 31501 31500 - 31401 31400 - 31301 31300 - 31201 31200 - 31101 31100 - 31001 31000 - 30901 30900 - 30801 30800 - 30701 30700 - 30601 30600 - 30501 30500 - 30401 30400 - 30301 30300 - 30201 30200 - 30101 30100 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 07:06 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
-
Kékes525
félisten
Tudom reprodukálni a hibát:
Ha bekapcsolom a Flashlight-ot, akkor a fényképezőgépek nem működnek (Flislight a legördülő státusz sorban kikapcsolódik), csak a wipe cache és wipe dalwik cache-el működik.
A zseblámpa alkalmazás sem működik rendesen, a villanykörte (LED lámpa) nem jelenik meg. Ezen a wipe-ok sem segítenek.
Tehát a igazából a Flashlight-al van valami gond.
-
Eclips21
őstag
-
hr2
őstag
-
Eclips21
őstag
-
nggabi
félisten
-
Eclips21
őstag
hogyan lehet rootolni Odi-n nélkül mert úgy ki lehet kerülni a háromszöget de nem jut eszembe mi volt az
-
snooze
veterán
sziasztok!
letöltöttem pc-re a kiest,majd rádugtam a telot,aztán feltelepitette a telot is,de csatlakozáskor csak forog,majd kiirja a hibát..mi lehet a gond?a telon viszont felsö sávba megjelenik az usb csatlakozás jel..köszi! -
mtade
aktív tag
Sziasztok,
Friss SGS2 tulajként kérhetek egy kis segítséget?
A héten beszereztem a drágaságot, és szeretnék főzöcskézni vele, ki is néztem a megfelelő ROM-ot hozzá.
Elkezdtem összeolvasgatni, ami kell hozzá, és feltűnt, hogy az alábbi adataim vannak a *#1234# begépelésekor:PDA: I9100XWKF3
Phone: I9100XXKE7
CSC: I9100XENKE1Kicsit kuszának tűnik a lokalizációja a vasnak, hol hollandnak, hol norvégnak tűnik.
Kell féljek attól, hogy elkezdek frissíteni/romolni és letéglázódik a gép?
A válaszokat előre is köszönöm!

-
Kékes525
félisten
-
Sokka
aktív tag
-
Kékes525
félisten
-
D-Phrag
senior tag
-
Kékes525
félisten
Köszi!

Köszi: @st3

Mindenkinek:
Nem működik egyik kamera programom sem (a gyári és a Camera ZOOM FX). A Camera ZOOM FX task killer okot mond. NeatROM Super Lite 2.1-et használok eredeti Philz-el.
Valamit jegelhettem a Titanium Backuppal amit nem lehet, de melyik lehet az? Ez itt a kérdés.
Jegeltem:
Allshare Service.
Factory Mod
Google Backup transport
MTP alkalmazas
Picasa uploader
Samsung billentyűzet
SasSlideShow
Self Test Mod
t-mobile
vezérlés távolról 1210
vezérlés távolról 1211
Wi Fi Direct
Wi Fi Direct MegosztásNekem egyik sem tűnik a kamera számára fontosnak.
-
Cobrusz
senior tag
-
stefi68
addikt
Nos így értem már mit akartál kifejezni.
Mivel a rendszer alkalmazások nem a system partíción foglalják a helyet (ott csak egy link van), így ezen a partíción több hely marad, vagy kisebb méretű lehet a system. Így akár növekedhet más partíció mérete (mondjuk pl. a data)
Kíváncsi lennék milyenek az eredeti gyári partíció méretek... -
logarithm
őstag
Javítások: Changelist->1418025 forrás:[link]
Elképzelhető, hogy xwlsz-nél jobb, mert az nem jó szerintem. xwlss eléggé jó rom.
az is biztos, hogy ez nem lesz rossz mivel nordic countries a legjobb rom általában.
( a javítás szekcióm ironikusra kell venni, mert köztudott, hogy soha nem fogod tudni, hogy miben jobb a gyári..
) -
Cobrusz
senior tag
Jelenleg XWLSS van fent.
I9100XWMS1 aki felrakta már, mit tapasztalt?
Mik benne a javítások?
Érdemes felrakni?
-
st3
csendes tag
-
GrooveHero
addikt
Azt hiszem még nem volt

-
beast27
senior tag
-
Crus
addikt
-
Weeman1
veterán
-
logarithm
őstag
Settings>Sound>Music Effects.
ViPER's Audio Official English Website
jó kis oldal (leírnak mindent) van már windows-ra is progijuk azt is tesztelgetem 
Más:
Chameleon fanoknak [link] lesz új build az utolsó FW-ből, és később még hozzá fog adni új fícsöröket is stb
szóval jó hír. -
Pityke78
őstag
-
Pityke78
őstag
Srácok
A telón a swype szövegbeviteli módot használom és ha jól emlékszem, akkor régen úgy működött, hogy elgépelés esetén is automatikusan kitalálta, hogy mi a helyes szó és azt illesztette be a szövegmezőbe.
Viszont most úgy működik, hogy kitalálja, felajánlja a helyes szót, de nekem kell manuálisan ráböknöm az általa kijelölt szóra, hogy illessze be a szövegmezőbe.
Ez miért lehet, tudok valahogy változtatni rajt, hogy a régi módszert használja?
Köszönöm
-
Crus
addikt
-
Weeman1
veterán
-
Crus
addikt
GT-i9100 telefont vettem használtam.
T-mobile-os.
Rom-ot szeretnék rá, megbízható, stabilat!
4.1.2 gyári szoftver van rajta.
Van egy jó leírás, hogy 4.1.2 esetén, hogy tudok rootolni?
-
D-Phrag
senior tag
Azt hol tudom beállítani, hogy mondjuk ne csak lejátszóban (pl. Poweramp) működjön a VIPER4Android, hanem mondjuk a Soundcloud is használja? Beállításoknál van valahol olyan lehetőség, hogy alapértelmezett audio effektek? Régebbről rémlett valami, de a pl. a Superlite-ban nem találok ilyet...
-
stefi68
addikt
A PRELOAD partícióról szóló hsz. első felét értettem: "Mert egyes romok (neatrom, asnet miui) nem a system partíciót használják, hanem a preload-ot, a systemben meg csak egy link van a preloadra."
A második fele viszont nem világos számomra: "Ez azért jó, mert viszonylag kis méretű a system partíciónk, és így kétfelé lehet venni a rendszert, így még marad is hely."

-
Eclips21
őstag
Siman lehet hogy valami gyari program porgeti inditsad ujra a telot hatha jobb lesz tole nekem mar javult meg tole igaz S1-en. Vannak programok amik ki listazzak a sokat porgo programokat de nem tudok egyetse mert nem hasznaltam meg ilyet. Talan keresoben meg is talalod.
Valaki irhatna neki egyet. -
nimba1
aktív tag
-
sgery
őstag
-
Eclips21
őstag
Nekem 4ora kijelzo idom szokott lenni egy nap net, jatek, telefonalas de semmi auto szinkronizalas. Egyszer ebay appal figyeltem tobb licitemet szinkronizalt megallas nelkul pityeget egybol ha volt valami akkor ugy merult mintha 3D-s jatekkal jatszottam volna 2ora kijelzo ido is allig volt meg xD ha nem fontos az azonnali sizntron tedd pl. orankentira sokat segitket. Meg akar ki is kapcsolhatod a google play szinkront hogy az appokat ne ellenorizgesse.
-
gezatata
aktív tag
-
hr2
őstag
Gyors megoldás:
fájlkezelővel - pl. root explorer - navigálj el a:
/system/media/audio/ui
mappába.
- Nevezd át a shutter.ogg fájlt pl. shutter.ogg.bak névre vagy bármilyen más névre, vagy csak egyszerűen töröld a fájltA kamera menüében hang kapcsoló előhívása:
- fájlkezelővel navigálj a
/system/csc/
mappába.
- keresd meg az others.xml nevű fájlt.
- készíts róla biztonsági másolatot!
- nyisd meg a fájlkezelővel szerkesztésre:
- a </FeatureSet> sor fölé szúrd be az alábbi két sort:<!-- Enable/disable the camera shutter sound -->
<CscFeature_Camera_ShutterSoundMenu>true</CscFeature_Camera_ShutterSoundMenu>- mentsd el a fájlt ugyanazon a néven, felülírva a gyári állapotot
- ellenőrizd a fájl jogosultságait: 644 kell legyen, vagyis -rw-r-r--
- ellenőrizd még egyszer, hogy mindent jól csináltál-e, mert ha pl. a jogosultság nem megfelelő, akkor a telefon újraindításakor meg fog állni a samsung logónál.
- indítsd újra a telefont, frissíteni fogja a rendszert újraindításkor- ha felállt a rendszer, akkor a gyári fényképező szoftverben a beállításokon belül a gps címke alatt meg kellett jelenjen egy zárhang nevű új opció, ezt állítsd ki állásba és innentől némítás nélkül sem lesz zárhang, csak ha visszakapcsolod.
-
gezatata
aktív tag
WMS1 romban hogy lehet kikapcsolni a fényképezés hangját, most nem találom sehol
lehet, hogy kivették ezt a lehetőséget? -
FrozeN`
tag
-
st3
csendes tag
-
noto
senior tag
-
Ricardo
titán
-
sgery
őstag
Olvasom itt, hogy mindenkinek milyen sokáig bírja az akkuja, akkor nálam a gond?
2000-res gyári akku van benne (kb 9 hónapos) és ha napközben nem dobom rá a kocsiban a töltöre akkor simán lemerül 8-10 óra alatt. Gyári 4.1.2 rom van rajta, alig pár alkalmazás, naponta kb 20-30perc telefon, 10-20perc viber és ugyan ennyi 10-20perc e-mailezés. 3 google fiókkal szinkronizál. Aztán ennyi.
Ha navigál akkor mindig töltésen van (bár ilyenkor amúgy nem is tölt, csak szinten tudja magát tartani a gyári autós töltövel...)
Mit csinálok rosszul, mit tegyek hogy jobb legyen?Akkor figyeltem amúgy fel, hogy milyen borzalmasan gyorsan merül, mikor egyik kollégám vett egy y300-as telefont és egész nap nyomkodta (föleg viber) és estére lemerült 74%-ra. Néztem is, azt meg hogy.
-
Burt1793
veterán
-
kungzi
veterán
-
hori-zoli
tag
Érdekes dologgal szembesültem a minap.
A haver vett egy S2-t, és neki a telefonon egy angol gyári rom van.
Úgy pörög a teló, hogy csak na!!!!
Nekem a Miui V5-l nem pörög annyira, gyári rom-al, meg pláne!!!
Ha megúnom a Miui-t, akkor tuti, hogy azt a romot rakom fel!!! -
zooole
senior tag
Sziasztok.
CM-et tennék a teflonra, most egy stock UK-s JB fut rajta, de CF-root,nál már megakadtam. ha megvan a CMW, onnan tudom, hogyan, de CF-root-ot sosem csináltam még.
Kernel version
3.0.31-1211311
dpi@DELL251 #3
SMP PREEMPT Thu May 16 időpont
KST 2013Ebből én sehogy sem tudtam kibogozni, melyik CF-root kernelt is kéne használnom.
Más: Ha ezt felpakolom, ez a CF kernel fog menni CM alatt? Esetleg CM majd átvariálja? Érdemes utána bántani?Mennyi az esély rá, hogy értelmesen működő 4.4 összejön? Én mikor 10-el próbálkoztam még jócskán bugos, szinte használhatatlan volt a hwcomposeres dolgok miatt. Elvileg ez most kijavult, de a 10.2 i9100-on szintén problémás pedig az nem volt valami hatalmas update.
-
bAtt001
addikt
-
logarithm
őstag
-
geckowize
őstag
Ez a Chameleon Rom elég jó, viszont egy nagy hiba van benne, mégpedig a Galéria elég sokszor fc-zik... egyszer úgy befagyott, hogy hard reset kellett. Neked nem fagy, nem lépeget ki?
Mitől lehet ez? Thumbnaileket nem tudja megcsinálni?Esetleg függ attól, hogy milyen kernel van fent a telón?
-
Kékes525
félisten
Igen nagyon jó. Én a SuperLite-ot használom 2.1-est.
Tudod, vagy valaki tud segíteni abban, hogy hogyan lehet a legördülő beállító sávot testre szabni?
(NeatROM SuperLite 2.1)Szerintem sok fölösleges dolog van ott, amit csak ritkán használok és másutt is elérhető.
Erre valaki valamit tud mondani? Backup és Restore

-
GrooveHero
addikt
És egy másik link, mert a dropbox szünetel, túl sokan rácuppantak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
D-Phrag
senior tag
Igen. Mindig úgy szoktam ROM csere előtt, hogy Titaniummal lementek minden appot, meg a Wifi beállításokat, a névjegyek, üzik, hívnaplók pedig SuperBackuppal.
Közben rájöttem, hogy nagy valószínűséggel egy mod tett be, amit XDA-ról szedtem. Tegnap visszahúztam az alap állapotú Superlite-ra, azóta jobb a helyzet. Kifagyás még nem volt, de a névjegyek nem tökéletesen kerültek vissza, viszont azt vcf-ből visszahúztam telefonmemóba.Tetszik ez a Neat, főleg, hogy testreszabható az infósáv mindenféle mod nélkül.

-
nyervi
aktív tag
Sziasztok!
mivel előbb-utóbb mindig a neatrom újabb verziójánál kötök ki, kérdezném azt aki ezt a romot használja, hogy csak nálam van, hogy a galéria nem ilyen?
[link]
eddig még egyetlen verzióval sem tudtam ezt elérni (csak a snapdragonban működött eddig). kell hozzá valamit külön felrakni? köszi! -
widi
tag
és az új NEE ROM-hoz a ROOT:
PhilZ-cwm6-XWMS1-NEE-5.15.9 -
Weeman1
veterán
Mobile Odin-al is felrakhatod.
-
Kékes525
félisten
Tegnap próbáltam egy mentést (Moust&Storage Backup-al) visszaállítani a (Moust&Storage Restore) funkcióval, de hibákat jelzett a ROM induláskor. Philz v5.15.0 volt fenn. Semmilyen wipe-ot nem csináltam.
Két mentésem volt, az UpToDate-ot használtam.
Emlékszek valahol @logarithm vagy @havri1 írta, hogy valamit még be kell még állítani, de úgy gondoltam az újnál ez már automatikus (szerintem csak így van értelme alaphelyzetben).
Mi lehetett a baj?
-
Kékes525
félisten
ROM váltás előtt közvetlenül volt teljes mentés?
A Titánium Backup és teljes mentést csinál, ha megfelelően van beállítva és a kötegelt funkciónál a megfelelőt használod. Természetesen ehhez is kell a ROM váltás előtti teljes mentés.
Amúgy a biztonság kedvéért MyPhoneExplorer-et használom (PC verzió) + MyPhoneExplorer Client (androidos, playen megvan) és mindkettő FreeWare. USB és WIFI (nekem csak az USB sikerült) kapcsolattal ment minden adatot PC-re a C:\Users\Miklos\AppData\Roaming\MyPhoneExplorer könyvtárba.
Arra is jó, hogy bármilyen telefonra ráteheted az összes telefonálással kapcsolatos dolgaidat (nagyon sok telefont ismer). Persze ehhez is kell a megfelelő időközönként az adatfrissítés. -
Kékes525
félisten
-
Cobrusz
senior tag
I9100XWMS1 aki felrakta már, mit tapasztalt?
Mik benne a javítások?
Érdemes felrakni? -
polomaa
aktív tag
Ha rootolt a teló,akkor az efs mappa mentéssel kezd,a jövőben sok kellemetlenséget elkerülhetsz vele.Ha meg nem ragaszkodsz a gyári romhoz,van bőven gyári alapú 4.1.2 rom,amit recoveryből fel tudsz rakni.
-
killuminati1
csendes tag
-
Marchus
csendes tag
Akkor keress rá a Heimdall-ra, ha jól tudom azzal linuxon is fel tudod pakolni a dolgokat a telóra. Ugyanakkor könnyebb elcseszni vele a telefont, pl nem rinyál ha rossz helyre akarsz valamit felrakni... Szóval csak csínján vele.
-
killuminati1
csendes tag
-
Marchus
csendes tag
Ha teljesen friss, gyári állapotú JB-t akarsz, akkor:
Rootolni pl Philz kernellel tudsz, letöltöd a zip-et és recovery-ben felrakod:
Utána romolhatsz kedvedre:
-
killuminati1
csendes tag
Üdv! Ma került hozzám egy s2. Az lenne a kérdésem, hogy JB-re hogyan frissítek ICS-ről?
Ahogy nézem, rootolt a teló. A topic-összefoglalót elolvastam, ott van egy JB szoftver zip fájlként.
Elég ha felmásolom a zipet, és telepítem a recovery-ből?
Sonym volt eddig, azon mentek ezek a dolgok kisujjból, anno pár éve az x8-on kerneleket cseréltem, az xperia P-n is tudtam custom romot cserélni, csak valahogy nem értem még ezt az odin, stb. dolgokat, amik a samsung sajátosságai -
Kékes525
félisten
-
D-Phrag
senior tag
Feltettem a NeatROM Superlite v2.1-et. Minden fainnak tűnt. De..
Programokat TiBa-val visszapakoltam, viszont a SuperBackup által lementett üzeneteknél gondom akadt. Nem rendesen jeleníti meg, hiányoznak az utolsó pár napban váltott üzenetek bizonyos személyeknél. Mi lehet az oka? Más üzenet kezelő? Át lehet hidalni a dolgot? XML-be mentette ki a program.
Másik pedig, hogy alkalmanként, mikor képernyő záró progival lezárom, ha megnyomom a bekapcsot kifagyott kép fogad. Teló megy, de a kép az utolsó állapot és nem javul, restart segít csak. Ez mitől lehet? Alap kernellel és Apoloval is ezt tette. Tipp? -
Eclips21
őstag
-
hariboh
tag
Sziasztok!
Először próbálom ki majd most a NeatRom Lite-ot. Esetleg van valami kernel, amit ajánlanátok hozzá?
Illetve témát csak simán felflashelem recoveryből, és kész?
Köszi előre is! -
GrooveHero
addikt
widi fórumtárs által linkelt ROM, innen kicsit gyorsabban jön, ha kellene valakinek
-
mijos
senior tag
Milyen fájlrendszerűre formázzam a külső sd kártyát?
Lemezfoglalási egység mérete mekkora legyen ? -
Kékes525
félisten
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Van rá lehetőség hogy a NeatROM Lite 5.02-ből kiszedt apk-at feltegyem a NeatROM Lite 2.1-re?
Olyanokat, amik nincsenek meg zipben.
Próbáltam:
1. Apk Installer
2. Easy Installer - Install apk
3. Total Commander (androidos)Egyikkel sem ment.
Köszi a válaszokat!
-
Burt1793
veterán
-
BigT
senior tag
-
Burt1793
veterán
-
BigT
senior tag
csak ezek egyike sem exchange szerverre kapcsolódik tudomásom szerint. nekem a két céges mail címem exchange-es, ezek pushra vannak állítva 07.00 és 21.00 óra között. így pedig a fagyasztott (még szerencse, hogy nem töröltem
) cucc nem tett neki jót.(#32911) kop8: nálam merült, mint a titanic. valami app szívja, csak még nem jöttem rá, mi az.
-
Burt1793
veterán
-
zso73
veterán
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Már a múltkor is volt egy hasonló probléma, és akkor is ez volt a válasz. Nggabi! Én nem mondom, hogy az nem lehet a háttérben, hogy hibás a belső SD, és így tették még használhatóvá. Viszont, nem tudom, ki emlékszik még itt rá, a kiszivárgott leak 4.0.x idejében kikerült egy rossz pit file a 16 GB-eskhez. Ha valaki azt használta, az a következő emmc formatkor elvesztette a 16 GB, és lett helyette 4 GB. Tudom, és emlékszem rá, mert én is belefutottam ebbe a dologba akkor. Viszont, miután rájöttem, felraktam egy 3 filos-t a jó pit-tel, utána formáztam az emmc-t, és visszakaptam a 16 GB-t. Sőt akkoriban is volt olyan, aki így járt. és hiába rakta fel a jó pit-tel a romot, nem jött vissza a 16 GB, ill. tulajdonképpen csak 11.5, mivel a többit azt ugye más foglalja le, mindaddig amíg nem volt hajlandó megformázni az emmc-t. Utána viszont jó lett neki is! . Csupán azt nagyon nehéz kideríteni jelenleg, hogy most miért is van 4 GB. Tényleg hibás, és így van elparticionálva, avagy figyelmetlenség, hozzá nem értés az oka. -
Daemos
tag
-
widi
tag
Új firmware!
NEE verzió, evlileg ebben van magyar nyelv:
http://www.sammobile.com/firmwares/letöltés:
I9100XWMS1_I9100NEELS1_NEE.zip -
Zsoltg4s
tag
-
Samsung SPS
tag
-
zso73
veterán
Sziasztok.
Rootoltam a telefonomat tegnap. SuperSU frissítve. A marketről felraktam a SuperSU fejlesztője által kitalált Supersu 3D progit. Ez letöltött valamit a netről, amitől a boot-ba beragadt a telefon. Megállt az S2 logónál,akár egy órára is. Download mód van, tehát frissítem az új JB-re, és annyi...
A kérdésem az, hogy volt e valakinek ilyen gondja ? Esetleg a root kernellel van a gond, mert szar ? Az itt linkelt SD kártyáról feltehető root-ról van szó. Chainfree azt hiszem a programozó neve, aki legyártotta.
Köszi a segítséget !
-
warezxts
senior tag
A problémám már elég régóta a hivatalos WiFi driverrel van. LEAP kapcsolatot nem képes létrehozni (Leap Wifi Free), authentication hibával eldob mindent. Egyetlen egy WiFi driver tudta csak, a legelső (!!!) kiszivárgott (talán LSJ) Romban lévő. Amikor kijött az első hivatalos abban már hibás volt, és azóta az összesben. Ha új Romot teszek fel, mindig kézzel felül kell iratnom a kiszivárgottból kiszedettel, és a jogokat beállítani.
A kérdésem:
Ha elküldöm azt a pár filet (etc/wifi/*.*), azt valaki bele tudja tenni nekem egy update.zip-be úgy hogy ha új romot teszek CWM vagy TWRP-vel, utána csak lefuttatom ezt a zipet és lecseréli a romban lévő drivert, illetve beállítja a helyes permission-at is? -
oba
addikt
neatrom extra lite csinált nekem egy rakás érdekes hibát... pl telefonálás végeztével touchwiz fc, usb csatoláskor system fc

most infected linaro CM10.2 -őt használok... röpül mint a villám
az akku sajnos nem bírja olyan jól mint a neatrom, de azt a 10% mínuszt elviselem -
kop8
őstag
-
kop8
őstag
-
Weeman1
veterán
-
BigT
senior tag
-
kop8
őstag
-
BigT
senior tag
-
kop8
őstag
üdv!
mennyire jo a legujabb android az s2-őn?
nekem több hibát csinál a telefonom a 4.03-al, minden nap ujra kell inditanom egyszer és gondolkodok hogy frissíteni kellene... -
BigT
senior tag
-
Weeman1
veterán
-
Kékes525
félisten
-
Burt1793
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
33000 - 32901
46610 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 33901 33900 - 33801 33800 - 33701 33700 - 33601 33600 - 33501 33500 - 33401 33400 - 33301 33300 - 33201 33200 - 33101 33100 - 33001 33000 - 32901 32900 - 32801 32800 - 32701 32700 - 32601 32600 - 32501 32500 - 32401 32400 - 32301 32300 - 32201 32200 - 32101 32100 - 32001 32000 - 31901 31900 - 31801 31800 - 31701 31700 - 31601 31600 - 31501 31500 - 31401 31400 - 31301 31300 - 31201 31200 - 31101 31100 - 31001 31000 - 30901 30900 - 30801 30800 - 30701 30700 - 30601 30600 - 30501 30500 - 30401 30400 - 30301 30300 - 30201 30200 - 30101 30100 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- AKCIÓ! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de elég lenen a készítője neve is onnét már megy

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)