- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Willanyasz
tag
válasz
stefi68 #40520 üzenetére
Hogy mit össze kerestem hol tudom beállítani, az az érdekes nekem nem háttértár módban volt.Átraktam háttértárba akkor legalább nem fagyott le.lemásoltam a règi kártyáról,utánna tettem be az újat.Ami ráadásul gyári samsung 16 GB c10-es.Elég lassú volt,de ennek mindegy melyik módban volt.de az a lényeg sikerült megyinálni.Köszönöm az infót!
-
hr2
őstag
válasz
stefi68 #40129 üzenetére
Már lassan több mint egy hónapja használom ART-al. (Saját kernelével!)
13 óra készenlét alatt bír lassan 2 éves gyári akksival 3,5 óra BOAT böngészést, és ezután 5-8%-nál teszem töltőre. -
Kékes525
félisten
válasz
stefi68 #39767 üzenetére
Milyen kernelt használsz? Mert az Apoloval el lehet állítani a dolgokat.
Szerintem tedd föl újra, full wipe-al ha még nem próbáltad. Vagy tedd vissza az 5.8-at. MS3 NeatROM v6.3 Aroma Itt megvan az 5.8 letöltése valahol. Emlékszem rá anno amikor Sale törölte, valaki kérte. Most kerestem de nem találtam, esetleg neked sikerül.
Ha ezek sem oldják meg, akkor én hardver hibára gyanakodnék... Az aksi biztosan jó???
-
noto
senior tag
válasz
stefi68 #39767 üzenetére
Én is visszaraktam pár hete pont az 5.8 at a CM után ment is nem volt vele gond jó 4h kijelző időt hozott is!
Most ahogy kijött az uj 6.0.1 verzió csak felraktam megnézni nagy meglepetésemre nagyon jó lett mert 5h 20min ki jelző időt hozott amit még egy romnal se tudtam elérniAz hogy merül pár % rep modba vagy anélkül eszaka nem lényeg úgyis tölteni kell este ha 20%vagy ha 50% van hogy kibírja a következő napot
-
Kékes525
félisten
válasz
stefi68 #39561 üzenetére
6.2 verziószám sokkal szebb és nem utolsósorban nagyobb is.
Kernel_Dorimanx-Vx.43v111-cybnt-[23-06]-[02-05]-JB-SGII-PWR-CORE.zip
Vajon javították a hibát?
-
logarithm
őstag
válasz
stefi68 #38305 üzenetére
Ja ja nekem is az agyamra mentek ezek a romok, ami használható 4.3.1 bezárólag
most stock neatrom 5.9-en vagyok és nyugodt vagyok. majd a miui-ra akarok áttérni, de meg várom abból is a v6-ot.
sőt előkaptam a nokia 3310-em most azzal nyomulok
firmwaret akarnám frissíteni, de nem olyan könnyű sajnos.
-
Kékes525
félisten
válasz
stefi68 #38100 üzenetére
A "Recent Apps"-ot nem látom, de ez a status bar toggles beállítástól függ, nem? Azt pedig variálhatod (5 féle mód van), valamelyik biztosan megfelel, ha nem az xda-ról még tölthetsz le egy csomót.
Nálam az 5.8-nál sem volt meg, vagyis ahhoz képest semmi sem változott az értesítési sávon.
-
mAtThEw0319
senior tag
-
-
stefi68
addikt
válasz
stefi68 #37489 üzenetére
És már letölthető....
Neat ROM 5.8 Aroma:
Updated SuperSU to v1.93
Themed SystemUI
Themed framework
New Fonts - Fixed
S4 MultiWindow
S4 Calculator
New Music Player
New Video Player
New Brightness Slider
New Progress Bar
New Neat Wallpaper Thanks to @Rosario34
Automatically Send/Receive MMS Thanks to @ICavalera
Clear All Recents Button
New Large Apn List
LockScreen Torch Toggle
Status Bar Buttons Toggle (Home, Recent, Home+Recent, None)
Restart SystemUI action after choosing one of the toggles
Added 13 new Battery mods
Other minor changes and fixes -
Kékes525
félisten
válasz
stefi68 #37347 üzenetére
A ROM Manager főmenüjének legalján lévő Partition SD Card szolgáltatást használtam. Két lapon keresztül lehetett eljutni a particionálás és formázáshoz. A lapokon a felajánlott beállításokon nem változtattam. A partíció méretét nem tudtam megadni, automatikusan a maximumot adta. A fat32 jellemzőin lehetett csak változtatni, de elfogadtam amit felajánlott:
Első lap: Ext size: 256MB
Második lap: Swap size: 32MB
-
Kékes525
félisten
válasz
stefi68 #37255 üzenetére
Nem én formáztam, hanem az üzletben. Van olyan program, ami a valódi értéket mutatná, ha esetleg rosszul formázták vagy particionálták?
Amúgy a kártya eredetinek tűnik a csomagolása szerint. Gyártói cikk száma: SAM-MICROSD-32G-C10. A Samsung Electronics Magyar ZrT. az importőr.
-
Kékes525
félisten
válasz
stefi68 #37237 üzenetére
Sziasztok!
Mér régen megszerettem volna kérdezni, hogy a külső SD kártából (32GB) miért látok csak 25GB-ot?
Ezzel lecsekkeltem: eMMC Brickbug Check de mindent jónak talált.
-
logarithm
őstag
válasz
stefi68 #37237 üzenetére
JεℓℓySℵα℘ R✪ℳ™ eléggé jó rom, anno sokat használtam
szerintem jobb mint a neat.
ui: mára ígérte a romot, két hónapja dolgozik rajta és teszteli stb.
-
-
Burt1793
veterán
válasz
stefi68 #37220 üzenetére
Szerintem igen, mivel ugyanaz a két rom (a neatrom egy kicsit neatromosított slimsaber.
).
Az a lényeg, hogy 4.4-hez jó legyen a kernel és mindkettő 4.4-es.
Mos egy kicsit nyomkodtam, sajnos jobban merül a 4.3, mint a 4.4, főleg úgy, hogy ha abba belegondolok, hogy a kitkaton minden szar google alkalmazás futott folyamatosan... -
Burt1793
veterán
válasz
stefi68 #37215 üzenetére
Ja, bocs, azt nem írtam, hogy pár nap elteltével majd írok, azért nem most, mert csütörtök este raktam fel ezt a romot és nem volt időm beállítani, így olyan, mintha tegnap kezdtem volna el használni. Ma nem fogok mobilon zenét hallgatni, kíváncsi vagyok, hogy így mit tud.
3 órája szedtem le a töltőről, 3 perc kijelzővel még mindig 100%-ot mutat, bár ez nem jelent semmit...(3G-n mobiladat kikapcsolva).
-
Burt1793
veterán
válasz
stefi68 #37215 üzenetére
Még nem tudom biztosan, a neat kitkatot azért váltottam le, mert miután bekapcsoltam az ART-ot, beszart. Hiába állítottam vissza Dalvikra és csináltam dalvik wipe-ot. De amúgy összességében jobban tetszett, mint ez a 4.3.1-es slimsaber, mert nagyon jó volt az akkuideje. Viszont tegnap a 4.3.1-gyel elég komoly nethasználat mellett sikerült 18 óra készenléttel 4,5 óra kijelzőt csinálni, azt tudni kell, hogy hétköznapokon minden nap hallgatok legalább 2 órát zenét és azért ez is meríti. 10%-nál raktam töltőre. Ez már egészen jó és mivel sebességben is megegyeznek, szerintem mind1, hogy melyiket rakod fel. Amúgy én 4.4-es slimsabert raknék fel, ha most kéne, de most várok vele pár hónapot.
A neatrom 4.4 messze nem ilyen testre szabható. Nekem ez a sok beállítási lehetőség nagyon kell, mert így nem kell külön program semmire.
A külön aroma google apps is nagyon jó, mert így alapból nem tettem fel a google plus-t és now-t, mert nem használom őket. Csak a FB-ot, a messengert, emailt, skype-ot használom, így ezeket telepítettem és használom. -
cochy
tag
válasz
stefi68 #36511 üzenetére
Köszi a segítséget.
Ezt már próbáltam és két dolog miatt nem jó. Megjelenik egy menü GOMB a képernyő bal oldalán és ez nem bejövős nekem. Ha hosszany nyomom a back gombot, akkor az Opera-ban ugyancsak nem jön fel a kilépés lehetőség, helyette a menü jelenik meg az összes programmal a képernyő bal oldalán. -
felixo
őstag
válasz
stefi68 #36268 üzenetére
Köszi.
Eddig ha a középső gombot hosszan megnyomtam (JB alapúnál), akkor bejött az a rész, ahol üríteni lehetett a memóriát. Ebben nincs ilyen ?
A névjegyeknél ha rányomok egy névre, akkor egyszerre hívja. Ebben ez így működik, nincs az a jobbra, balra húzás ?
Ha hív valaki, a képének csak a felső része látszódik. Miért ???
-
logarithm
őstag
válasz
stefi68 #36168 üzenetére
Igen, rom függő, szóval melyik video driver van éppen a romban, azt a kernelt kell választanod amelyik támogatja. Általában cm10.2 és alatta maliv2 van. cm11-től maliv3 mivel hivatalosan is integrálta a cm csapata, benne volt a githubban.
(#36171) Eclips21
Igen olvastam, hogy lehet ilyet talán apolo kernel topikban írta le a srác. -
btz
addikt
-
Doosa
aktív tag
válasz
stefi68 #36027 üzenetére
Nem ez nem olyan, mit a CM, sajnos nem lehet témázni, csak az ikonokat a legördítőben lehet színezgetni, de nagy változást nem lehet okozni.
Az állapotsorba tökéletesen látszanak a fehér hátterű ikonok, mert fentről lefelé egyre halványuló sötétedés van azért ott. (Ami amúgy szerintem emberfelettien néz ki) Persze ha beraksz egy fehér hátteret akkor nem biztos hogy annyira egyértelmű. Azt tisztázzuk, hogy csak a kezdőlapon és a lockscreen-en átlátszó.
(#36028) Geri89
(#36029) emiki6
Így jó?
First time installing to your Galaxy S II, or coming from another ROM:
- Make sure you're running a proper working ClockworkMod-Recovery
- Boot into Recovery
- DO A DATA WIPE / FACTORY RESET (otherwise your device will be stuck at boot)
- Wipe cache and dalvik cache
- Flash Chamelon zip from internal SDCard
- Flash GApps zip from internal SDCard
- Reboot
- Don't restore system data using Titanium Backup!
- Restoring Apps + Data might cause problems and is not recommended, avoid it if possible!Upgrading from earlier version of Chamelon Version
- Copy Chamelon ZIP to your internal SDCard
- Boot into Recovery
- Flash cDroid zip from internal SDCard
- RebootCsak mert google 1. találat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest