- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
f4hrenheit
csendes tag
Végre nekem is jelzett, hogy megjött a JB, előtte - utána csinálok egy wipe-t, így helyes? Nem akarom, hogy egy fél napot ne bírjon ki.. Előre is köszi
-
beast27
senior tag
Mióta felraktam a 07-05-ei nightly-t ahányszor leakarok tölteni valamit a play-böl folyton fc-zik. Ez mitől lehet?
-
perge666
veterán
válasz
Pszihonaranc #27383 üzenetére
Én is így vagyok vele.
2-3 hónapja késztetést éreztem arra,hogy felrakjak valami főzött romot,de nem mertem bevállalni.
Meg amúgy is teljesen rendben van a telefon.Nem tudom mikor jön ki a T-s frissítés,én már ezekből kinézem azt is,hogy ki sem adják.
Barátnőm C6-án is valami régebbi szoftver van,mert a T nem volt hajlandó frissíteni,mindenki más igen.
-
muratomi1
senior tag
Naa segítsen valaki pls
-
raven12
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy tudom menedzselni a háttérben futó alkalmazásokat, főleg lock screen alatt (Jelly Bean)?
Régebben nem volt ezzel problémám, viszont most nagyon viszi az akksit a cucc, ha ránézek a monitoringra, azt látom, hogy szinte állandóan fut pl. a google services a háttérben, nem tudom kilőni (természetesen taskkillert nem próbáltam még, de lehet, hogy force close után is újraindítaná), és nagyon szívja az életerőt. Néhány kisebb is van, pl. a clock, vagy a maps, amit még egyszer nem nyitottam meg eddig pl...
Természetesen semmiféle adatkapcsolat nem ment, ami miatt ezek kommunikálni akarnának, a hálózati háttérkommunikációt amúgyis letiltottam mindenre, amire tudtam. -
válasz
Paatikus #27387 üzenetére
nem, az újabb verziós rendszerek alatt már figyelmeztet, hogy problémát okozhat a módosított firmware felhúzása, a leírt módon (hangerő fel) belép(het)sz a download módba, és ott lát(hat)od, ha valami módosítva lett a rendszeren, van számláló, ami a "nem megfelelő" módosításokat jelzi, illetve kiírja a rendszer állapotát, hogy eredeti/gyári, vagy sem.
a recovery alatt sincs akkor probléma, csak jelez, hogy kényes helyen jársz, olyankor lenne gond, ha szöveget írna pirossal, hogy valami nem okés. -
Paatikus
csendes tag
A custom OS can cause critical problems in phone and installed applications
if you want to dowload a custom OS press the volume up key otherwise,press the volume down key to cancel,
OTA .val telepítés után ezt írja ki dowload módba sárga felkiáltó jelel. Recoverybe piros felkált jel van, hivatalos XEH JB. Minden reset meg volt, mégis mi ez,OTA=KIES=nagy kalap sza... Megoldást tudja valaki? -
Pszihonaranc
senior tag
Helló
Én még vagyok az az elvetemült hülye, aki képes megvárni a hivatalos t-mobilos jellybeant, ne kérdezzétek miért.
Nem tudja senki, hogy mikor jön ki? -
maggi1886076
addikt
-
logarithm
őstag
válasz
maggi1886076 #27380 üzenetére
Mielőtt feltennéd győződjünk meg arról, hogy a friss nightly-ban mások tapasztalata szerint rendben van -e a GPS lock, tehát, hogy műholdakat eddig is látott, de nem kapcsolódott rájuk nekem, tudnak a hibáról mindenhol ez a téma.
Szóval valakinek tapasztalata mondjuk a mai nightlyval?
Azért írom mert nekünk ingress miatt fontos
(ezért vagyok csak stock romon most
)
(#27382) maggi1886076
Konkrétan nem volt róla szó, kérdezték codeworkx konkrétan ezt válaszolta magyarul lesz*rja úgy tűnik..
Amúgy ez a probléma kulcsa. -
stitzb
csendes tag
válasz
maggi1886076 #27368 üzenetére
Van
-
muratomi1
senior tag
Valaki tudna segíteni az előző hozzászólásomban leírtakban?
-
dbilas
tag
Sziasztok!
Független s2 a napokban lett frissítve mivel mégjelent a hivatalos JB eddig a gyári ICS volt rajta.
Következő a probléma!
Ha fényképet készítek és rámegyek arra, hogy megszeretném nézni a készített képet akkor ezt az üzenetet kapom
Nincs elég hely. Törölje a felesleges tételeket, például letöltött szoftvereket, képeket, videókat , dokumentumokat.
Mi lehet a probléma???
Ha beviszem a Samsunghoz egy újrarakás megoldaná a problémát?
Előre is köszönöm!
Üdv!
-
kungzi
veterán
jelszó: android-forum.hu
-
maggi1886076
addikt
cm romokban van ota frissitesi lehetoseg?
-
zso73
veterán
Valaki linkeljen már legyen szíves egy 4.03-at XEH verzióban, amit majd frissít az OTA rendesen. Odin, és kies verzió is jó. Köszi.
-
muratomi1
senior tag
Üdv.
Amikor lefrissítettem a telefont jb-re akkor ugye nem volt kint a magyar független verzió. De most hogy kint van gondolkodtam rajta, hogy azt rakom fel. Érdemes? Különbözik valamiben a spangli verziótól?Amúgy amikor lefrissítettem a frissítés közben tök jó háttérképet mutatott a bemutatón. Na az nekem nincs viszont kéne mert nagyon tetszik. Honnan tudom leszedni? Én nem értem miért nincs benne gyárilag. Vagy csak nekem nincs fent?
-
Sokka
aktív tag
-
nagyobb léptékű frissítések esetén alapban is javasolt a nullázás, és esetedben is generációs váltás történt; ice cream sandwich -> jelly bean
ios alatt is sok problémát olvasni a az iphone témában, az 5 -> 6 váltás ott sem ment mindenkinél probléma nélkül, de még az apróbb léptékűek sem feltétlenül!
nekem is volt iphone 4s 13 hónapig, akkor is mindig restore mellett ment fel minden frissítés, korábbi mentés visszaállítása nélkül (csak a névjegyzéket szinkronizáltam vissza), nem is volt problémám soha, de aki másként tett, azok özül sok ott is pont úgy panaszkodtak gyorsabb merülésre...stb, mint itt! -
hcs57
addikt
Abban igazas lehet, hogy egy szétbarmolt rendszeren egy ilyen törlés csak használ... de nekem a gyári 4.0.3-ra - nem volt még rootolva sem - jött az OTA. Ugyan "szakértsd" már meg, miért kell akkor a törlés?
Előtte iPhone-t használtam, annál ne tapasztaltam ilyet.. igaz az IOS volt.Biztos, hogy kell a törlés?
-
az ota frissítés nem tud mindent ellenőrizni, csak gyári rendszeren tudják/akarják tesztelni, de manapság az emberek jelentős hányada módosítja valamilyen szinten a rendszert, illetve olyan alkalmazásokat húz fel, amik gyökeresen épülnek a rendszerre, így nem a gyártó sara, ha eltérő kernel...stb alatt nem okés teljesen a frissítés.
az ota frissítés amúgy sem a legjobb módszer, de az utána elkövetett gyári nullázással legalább van rá esély, hogy nem lesz nagy gubanc, illetve eltűnik sok szemét.
sokszor leírom, hogy nem feltétlenül szeret mindenki minden frissítés előtt és után nullázni, de akkor sajnos marad a kompromisszum, hogy adódhatnak hibák, mivel a frissítés nem tud teljesen érvényesülni a belakott - és esetlegesen módosított - rendszeren.
én azt szoktam javasolni, hogy bármennyire is kényelmetlen, kezdje úgy az ember a frissítést, hogy előtte és majd utána is nullázza teljesen a rendszert, bár így újra belakandó, viszont nagyon sok hibalehetőség kizárva, és a tapasztalatok alapján a nem nullázók nagyobb része utólag kénytelen mégis elvégezni a nullázást, mert problémák merünek fel, és akkor már érdemesebb eleve úgy kezdeni, legalább nem kell kétszer fáradni! -
-
hcs57
addikt
Az OTA frissítés óta sokkal gyorsabban merül... valamit csinálnom kellett volna a frissítés után?
-
geckowize
őstag
válasz
geckowize #27113 üzenetére
Lesoportem mindent a telorol, es igy is befagyott aztan ujraindult.
Igaz, a TV24 app szarakodott csak eddig miota volt a full sopres.
Csinaltam wipe cache-t, dalvik cache-t, leformaztam az sdkartyat, a belso tarhelyet, gyari beallitas visszaallitast es utana csak a legfontosabb appokat raktam fel.
Mitol omolhat ossze igy a rendszer neha? Regebben nem csak a tv24nel csinalta, hanem random...Megegyszer megkerdezem, legyenek szivesek a hozzaertobbek valaszolni: hardveres hoba allhat emogott? Elkepzelheto, hogy gyari hibas a keszulek? Es netan azert adta el nekem hwaprorol akitol vettem mert gyarilag hibas? Eredetet kerdezve azt valaszolta hogy svedorszagbol szarmazik a telo es gyari fuggetlen de nincs mar gari ra. Aprilis 9en vettem. Ha gyari fuggetlen, akkor nem 2 ev gyari gari jar hozza svedorszagban is? Na most a telo 2011. marciusban jelent meg es ha 2013 aprilisban nincs mar ra gari akkor csak marciusban vehette egybol mikor megjelent, de allapota makulatlan volt ugyhogy nem hiszem hogy olyan regi lenne... meg hat kicsi az eselye h pont olyan telot fogtam ki amit megjeleneskor vettek. Inkabb azt gondolom hogy valami gsm boltbol lett szalajtva gyari hibasan aztan nalam kotott ki...
Ugy vettem hogy odinnal fel volt turva russian JB. Aztan azt rootoltam a leirtak szerint, aztan sok app telepitgetes elegge megbosszulta magat es a tobbszori wipe cache, dalvik cache se oldotta meg a problemat (status bar befagyas, ujraindulas eleinte ritkan, de fortelmes lassulas gyakorta), ezert mivel ugyis kijott magyar JB es telenoros vagyok ezert felraktam ra (gondolom nem gaz ha a telo nem telenoros hanem gyari fuggetlen). Aztan ennel a romnal elegge megszaporodtak a befagyas-rebootok, es most ahogy leirtam az elejen a teljes soprest alkalmazva vartam a kanaant, hat nem jott el, ellenben az idegesseg okozta spontan ongyulladassal...
Legyszives segitsetek, hogyan kene kitalalnom, mi a baja a telonak? Hogy mitol indul ujra?
El tudjatok kepzelni milyen mikor meg kell valamit gyorsan neznem es egyszer csak fogja magat lefagy, percekig, aztan samsung logo es ujraindul... -
Szelley
senior tag
CM10.1-nél gyakoriak az újraindulgatások / fagyások?
-
geckowize
őstag
Hello! Nem hdmi-s tv-vel valahogy meg lehet oldani az osszekotest? Ugy latom h az mhl kabel csak hdmis tvvel megy. Nekem viszont RCA port van a tv-n.
-
Tosee
őstag
válasz
dolezsal #27323 üzenetére
2013.06.19-én kaptam Tőlük ezt a választ e-mailbe:
"KEDVES ELŐFIZETŐNK!
Tájékoztatjuk, hogy a Samasung Galaxy S II készülékhez a 4.1.2-es szoftver frissítését már elfogadtuk. Hamarosan elérhető lesz a gyártó oldalán. Megértését és türelmét köszönjük!
Kérdése, kérése esetén a jövőben is készséggel állunk a rendelkezésére.
SEGÍTSE MUNKÁNKAT VÉLEMÉNYÉVEL!
Kérjük, töltse ki elégedettségi kérdőívünket, melyet ide kattintva érhet el! A kitöltés nem vesz igénybe többet, mint 3 perc!
Köszönjük együttműködését!
Üdvözlettel:
Bárczi Emese
Mail CenterMagyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság
Székhely: 1013 Budapest, Krisztina krt. 55.
Cégjegyzékszám: bejegyezve a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróságon Cg. 01-10-041928 szám alatt."A samsungtól pedig ezt a választ kaptam (2013.06.20.):
"Köszönjük, hogy hozzánk fordult.
Kérdésére válaszolva, jelenleg nem rendelkezünk hivatalos információval arra vonatkozóan, hogy a GT-I9100-as T-Mobile által forgalomba került telefon esetében, mikor lesz Magyarországon elérhető a Jelly Bean verzió. A megjelenésig szíves türelmét kérjük." -
GazRic
senior tag
Nekem még mindig nem jött OTA-n (sem) ...
-
wdx
őstag
vagy a system panel... az mutatja azt is, hogy épp mi éhes (mi eszik sokat)...és látványos, szép, valamint grafikonon is mutatja az alkalmazások, folyamatok cpu kihasználtságát visszamenőleg is (ehhez be kell kapcsolni a monitorozást), vagy hogy melyik mennyi ideig foglalta le a procit (ehhez a beállításokban be kell pipálni a középső 5-öt).
-
cozmo
őstag
Ez kell neked... Better Battery Stats XDA Edition
-
bul07
nagyúr
Érdekes esetem volt ma
Tegnap este feltöltöttem a telefont, reggel 6kor kaptam sms-t , majd visszaaludtam 11kor ara ébredtem hogy a telefon csipog mert elérte a 15% az akku , a telefon tűzforró volt még fújkáltam is hogy gyorsan hűljön
Megnézetem az sms után meredeked elkezdet zuhanni a töltöttség , biztos beakadt valami programTudom hogy volt már de linkelnétek egy olyan appot ami részletesen leírja hogy melyik program menyit fogyasztott , mert ha még egyszer előfordul tudni akarnám hogy mi miatt
-
Paatikus
csendes tag
válasz
Plazmacucci #27331 üzenetére
Csak Stock JB telepitek. Semmi moka.
-
-
Piwi
veterán
válasz
vrgkrisztian #27329 üzenetére
első hsz-ben teljesen érthetően le van írva mit kell tenni gyári visszaállításhoz
-
vrgkrisztian
aktív tag
sziasztok!
valaki meg tudná mondani,milyen fájlok maradnak hátra régebben rootolt telefonban?mert ha szervízbe lesz,ne lássák már,hogy televan bármiféle root mapákkal meg mittudomén.... ezért törölni szeretném az összes ilyesféle fájlt/mappát!
köszi!
valamire kell még vigyázni,hogy "le ne bukjak"?
4.1.2-ről váltottam vissza most (témobilos)4.0.3-ra és régebben az efs mentés miatt rootoltam.(ja,és a 4.1 se hagy ilyesféle fájlt,ami fura lehet majd nekik,ha picit szétnéznek benne?)
köszi!
odin módban ezt írja most:
product name: gt-i9100
custom binary download: no
current binary: samsung official
(ez így kóser egyébként?)
#27330) Piwi : hoppá,elnézést akkor,megnézem ott -
lacko22
aktív tag
Sziasztok. Tudja e valaki hogy mitől lehet az hogy az új Jelly bean nel a wifi analyzer nem tudja mérni az 5 GHZ-es wifit?
-
Kékes525
félisten
Ez a másik:
-
Paatikus
csendes tag
Sziasztok Valaki meg tudná mondani, hova menti el, az OTA-val letöltött JB fájlt.
-
dolezsal
tag
Tegnap a T-mobile szervizben nehezen kinyögték, hogy már megkapták a 4.1.2.-t de még ellenőrzi a tesztelő csoport. A válasz arra, hogy miért nem adták még ki, (míg a Telenor és a Vodafone igen) az volt a válasz, hogy "Lehet hogy mi stabilabb verziót adunk ki?"
Majd meglátjuk... Mindenesetre még várni kell...
-
anonym1s
őstag
válasz
notaproblem #27268 üzenetére
Hogyan lett root-olva? Mi az exynos hiba?
-
-
rb26dett
aktív tag
Én is frissítettem a Jelly Beanre, és valóban nagyon hasznos volt az itt olvasható infó miszerint utána egy gyári alapbeállítás visszallítást kell csinálni, gyakorlatilag az első indítás után szinte használhatatlanul lassú volt nekem a teló, megcsináltam a újrarakást és lám csak úgy szalad... bár az sms-eimről elfelejtettem mentést csinálni... Egyenlőre ez nekem nagyon tetszik, sokkal több változtatás van benne mint a ics-be
-
-
cozmo
őstag
Próbálgasd, mennie kell valahogy! Na ezt kapartam elő neked Android Jelly Bean Safe Mode
-
cozmo
őstag
Az a download mód... Ez más.
Erre gondolok én: Android Safe Mode
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- PS Plus előfizetések
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro