- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
denorbi
tag
-
Kékes525
félisten
Szerintetek ez S2-ön is elérhető?
A cikk csak az iPhone 5, Samsung Galaxy S4, S3, Nokia Lumia 820 és 920 sorolja fel.
-
Rakeem
aktív tag
Sziasztok!
Hamarosan én is megtapasztalom milyen a samsung házi szerviz.
Pénteken este fél tízkor levettem töltőről a telót, szombat reggel nyolckor pedig már sikítozott hogy enni kér.
Néztem nagyot hogyan történhetett hogy 10 óra alatt 100%-ról 15%-ra merült, de ez csak addig bosszantott amíg fel nem dugtam neki a töltőt.
A drágaságom nem töltődik... (Sehogy. Sem hálózati töltőről sem USB-ről)
Pedig pusztuljon meg azt érzékeli hogy az USB portján történik valami, csak nem tölt...Kíváncsi leszek mint mond a szervizes. (Aksi halt meg? Vagy az USB csati? Esetleg valami töltésért felelős IC?)
-
beast27
senior tag
válasz
DeathAdder #26888 üzenetére
Nyugodtan felrakhatod a mai nightly-t
-
-
hariboh
tag
Na majd holnap (ma) kipróbálom ezt is. De kétlem, hogy így eltűnik, hiszen egy másik kollega itt azt írta, hogy neki NeatROM-nál Apolo alatt ugyanez volt a baja, kernel csere megoldotta.
DeathAdder: hogy melyik cm10.1 stabil, abban nem tudok segítségedre lenni, szerintem ha van is stabil, az is, mint a többi 4.2.2 rom is csak úgy eszi az akksit
de lehet csak nekem volt mindig balszerencsém velük. Gapps
-
Hali.
Melyik 10.1 nightly CM mondható elfogadhatónak? Jó ez amit ma töltöttek fel, vagy inkább valami régebbivel próbálkozzak?
Másik kérdésem, GApps-ot hol tudok letölteni CM 10.1-hez? Sosem tudtam, hogy ez a gapps telófüggő-e, vagy ez attól teljesen független?
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Kernel vagy rom függő,hogy van-e call recorder?
Haverom felrakta S3-ra a legújabb JB-t meg siyah-t és lett benne Recorder. De nem tudjuk,hogy vajon melyiktől lett neki. -
wdx
őstag
válasz
hariboh #26866 üzenetére
Ja nem...nem találom a megoldást a képernyőzár bugra.
Szerintem az a baj, hogy titanium backupoztunk...
Esetleg próbáld meg újra install zipezni a v3.6.28-as update-et.
Wipe cache, wipe dalvik kíséretében vagy anélkül.
Illetve próbáld meg a gs2 kernel wipe scriptet, majd tedd fel újra az Apolo kernelt, vagy amit hozzá csináltak PhilZ-t. -
beast27
senior tag
válasz
Plazmacucci #26875 üzenetére
gyors boltban mennyi? Egyébként átszámítva itt kb 6,5k a samu boltban, szóval drága annyiért
-
kungzi
veterán
a picasa albumot hogy lehet eltüntetni a galériából? rohadtul idegesít
-
-
beast27
senior tag
válasz
Plazmacucci #26873 üzenetére
Nem tudom ott mennyiért vesztegetik de 10k-ért biztos hogy nem
-
Srácok kifingik lassan az akksim, fél napot jó ha kibír wifi mellett. érdemes 10 rongyért 2000mAh akksit venni? épp most nem találtam az aprón.
-
wdx
őstag
-
anonym1s
őstag
Tudtok s2-re olyan cuccot mint s3-ra ez a megawipe?
Esetleg ez működik s2-n is? -
logarithm
őstag
válasz
hariboh #26866 üzenetére
Ha letörlöd a supersu-t, akkor elmélet a gyári macsek root kezelő veszi át a melót, azt nem próbáltad?
"zárod le power gombbal, akkor nem ébred-e fel szinte azonnal megint?"
Tapasztaltam, nem miui-n vagyok, neatromlite-on apolo kernel-el cseréltem azóta nem csinálja.
Valahol máshol lesz a bug nem tudom még mi okozza. -
hariboh
tag
Felraktam, de sajnos az a permission-ös cucc elmaradt, és még most is a SuperSU-n átkell engedélyt adni, de igazából mindegy, túlélem
csak érdekelt, lenne-e erre megoldás
Másik: azt megnéznéd, hogy ha felébreszted a telót, és utána még a zárképernyőn maradva te zárod le power gombbal, akkor nem ébred-e fel szinte azonnal megint? Így meg kell várni, hogy magától timeoutoljon a zárképernyő, és csak akkor sötétül el nálam. Ez is túlélhető, csak érdekel, hogy MIUI bug, vagy nálam van netán gond -
wdx
őstag
válasz
hariboh #26849 üzenetére
Ezt tedd fel TWRP-ben, utána kilépéskor kérdezni fogja, hogy akarsz-e permission bla-bla. Igen, akarsz.
Újraindul a rendszer, aztán vagy a biztonsági központ mappában, vagy csak kint lesz simán az Engedélyek app, elindítod, ROOT, engedélyek ellenőrzése be.
Én mindig utána automatikus engedélyre rakom, hogy ne kérdezgessen semmi.Ez a root a miui v3.6.28-hoz való.
-
lacam
aktív tag
Sziasztok
Jól tudom, hogy még MINDÍG nincs Jelly bean erre a fo$ra? Röhej, hogy megvettem anno 1.5 éve 140.000ért a függetlent, és még mindíg várnom kell a JB-re?
...miközben a Vodások és a Telenorosok már lassan 1 hónapja megkapták?! (tévedtem -> május 24....mégrosszabb)
Áhh....kezd elfogyni a türelmem.
Mókolni nem akarok/nem fogok...nem állok neki kenyai vagy Fehérorosz vagy perui release-t felcsap(at)ni a telefonomra, csak mert van benne magyar nyelv...Még mindíg a 4.0.3-al szívok, az akku 1 napot alig bír, OTG támogatás totális csőd (Gingerbread-el olyan szépen ment az egér és a billentyű, öröm volt nézni)....December közepe óta várom (ugye az volt az első "időpont", mikorra ígérték, de itt van Július 1 és még sehol)
-
SteveJobs
őstag
Sziasztok! Baj van!! Meghalt az s2 panelom tudtok valakit akinek van eladó?Garancia nincs rá! Privátba is írhattok.
-
netguru10
aktív tag
Üdv fórumtársak.
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, JB 4.2.2 Cyanogenmod XXLPS re milyen kernel kell?
Valimi akku kimélő. -
beast27
senior tag
válasz
TazLeacher #26848 üzenetére
Úgy néz ki fellázadtak a telefonok
pár napja volt itt más is ezzel a problémával hogy ez volt ismerőse s2-jén és egy másik ismerőse tab 2-jén, még a note 2 topicban is olvastam ilyenről pár napja. Lázadnak az androidok
-
Slovak
tag
Üdv!
Hogy tudom beállítani, hogy nem kapcsoljon szét a wifi, ha képernyőzáron vagyok? -
TazLeacher
nagyúr
Valami csúnyán elcsesződött. A 2 Gb-s belső tárhely megtelt, azt írja, hogy 18 MB szabad. A tárhelyinformációknál azt írja, hogy
Összes terület: 1,97 Gb
Alkalmazások: 574 Mb
Szabad terület: 17,97 MbMi a rákkal lehet tele, és hogy tudom lepucolni?
-
okiman
tag
Most van kint nálunk a szervizfutár. Független JB-t még Ő se tudja mikor érkezik, viszont a Telenoros JB-t ajánlotta felrakni. Egyrészt azért mert nincs telenyomva a sok sallanggal max kapsz+ba 1 Deezer-t, másrészt a független teló ( utólag függetlenítettre is igaz ) nem zár vissza.
-
tomi7711
aktív tag
-
muratomi1
senior tag
Most hívtak hogy érdekelne valakit az s2. N8 csere az összes tartozékokkal + hatalmas rafizetes. Na mondom dejo kapok egy 40est vagy 30at a teloert. Mondom mennyi lenne az a hatalmas. Hmm legyen 10. Na mondom mész a busba.. hatalmas atbaszas az. Miért kell az embereknek folyton alkudozniuk? Ha valamit kiirok arkent hogy 40 a legalja stimnt? És akkor is 38at mond.. ez számomra érthetetlen. Nem az ár a gusztustalan hanem az alkudozás. Ha bemegy a szolgáltatójához ott se tud alkudozni mégis meg tudja venni 70ert az xperia telojat.. bocs a kiborulasert
-
Kékes525
félisten
Akkor mi ez? Az oldalról:
[30 Jun 2013] [KERNEL TESTS] [SAMMY ROMS] Kernel battery tests and benchmark results
Benchmarks
Code:AnTuTu v3.x
SpeedMod K5-8 (XWLSN NeatROM Lite v4.6.1): 10153
NeatROM XXLSJ: 10064
Siyah v6.0b5 (XWLSN NeatROM Lite v4.6.1): 9962
NeatROM XWLSS: 9946
Apolo v4.7 (XWLSS NeatROM Lite v4.7): 9940
Apolo v4.8 (XWLSW NeatROM Lite v4.8): 9837
PhilZ v5.06.6 (XWLSW NeatROM Lite v4.8): 9834
Dorimanx v8.20 (XWLSS NeatROM Lite v4.7): 9795
Jeboo v2.2 (XWLSS NeatROM Lite v4.7): 9767
NeatROM XWLSN: 9711
NeatROM XWLSW: 9437 -
Kékes525
félisten
válasz
maggi1886076 #26824 üzenetére
Miben jobb, mint a szilikon?
-
Riuko
senior tag
Nektek is pattan-kattan egy kicsit a home gomb? Mint ha eddig halkabb lett volna.....
-
maggi1886076
addikt
válasz
Willanyasz #26813 üzenetére
-
Kékes525
félisten
A legújabb Philz kernel v5.07.0:
[30.06.2013][PhilZ-cwm6][i9100/P] v5.07.0 Safe Stock Kernel+CWM6+Root+exFAT+ext4-LSW
-
Burt1793
veterán
Mióta használod a miui-t?
Ha hosszabb távon bevált, megírnád? Köszi(#26819) beast27: meg kell szokni, én amikor gép után mobillal ugyanazt az oldalt nézem, a piros feliratok, képek stbik olyan élénkek, hogy nem jó rájuk nézni.
Ilyen a kijelző, talán miuiban is lehet állítani az élénkségen.
-
beast27
senior tag
Gondolom ez nekem lett volna válasz
Nekem ez a böngészőben jött elő (pl a ph-n, a pirosnak egy nekem túl meleg árnyalatát jelenítette meg ami zavarta a szemem) de próbáltam mindent (de úgy néz ki mégsem) hogy megváltoztassam de nem találtam semmi megoldást, de nem ezért váltottam mert ezt egy idő után megszoktam volna hanem azért mert nálam nem volt elég stabil pedig próbáltam több kernellel is
Willanyasz:
+1 bAtt linkére, nekem pirosban volt olyan -
andoneboy
tag
válasz
-
bAtt001
addikt
válasz
[link] ennél nincs jobb, tapasztalatból mondom
-
hariboh
tag
Köszi szépen! Minden remekül működik, már be is témáztam mindent. Esetleg még 1 kérdés; melyik kernelt ajánlanád? Igazából megfigyeltem, hogy minden ROM-on viszonylag gyorsan lemerülök, max 2 óra kijelzővel és vége. Hátha most ezen 1 jó kernellel szerencsém lesz... (A teló pont ma lett 2 éves... ennyi idő alatt már fel is adja magát egy akksi? Kétlem, hogy egy app okozná, hiszen MIUI-n tényleg "tiszta lappal" kezdtem, semmi app restore vagy bármi.)
Köszönöm előre is! -
wdx
őstag
Nem gondoltam volna, hogy kinézet ennyit számít egy romnál. Androidon. Ami teljesen átszabható. Főleg miui-nál. Egy kattintásra az egész megváltozik...még a beállítások menü is. A képernyőzár is. Ha akarod, variálhatod is a témákat. És keresni se kell nagyon. Na de mindegy. Semmi közöm hozzá, csak egy szimplán nem tetszettek a színei, kicsit fura nekem. Erre lett kitalálva, hogy lehessen testreszabni. Emellett rengeteg extra cucc van benne, és stabilabb, mint a cm és társai. Szerintem. De csak a véleményem írtam le, nem kell komolyan venni.
-
Willanyasz
tag
Tudtok ajánlani valami jó szilikon tokot ami nem túl vastag, nem változtatja meg teljesen a telefon alakját,körbe rendesen véd,ne tollal keljen nyomkodni az oldalsó gombokat.
Köszönöm előre is a segítséget!
Ha lehet akkor a vaterán szeretném megrendelni. -
st3
csendes tag
[ROMs4_v1.1_ICS_dawkon13-signed]
Én a ROMs4 v1.5 by dawkon13 romot használom,amivel megvagyok elégedve,
ha valaki mégis ki szeretné próbálni, uploaded Jun 30, 2013 | 09:06AM -
porse
őstag
Én a 15. ei aokp nigtly t egy hete, teljesen rendben van, bár én is várom a szevizest házhoz. Ma megnéztem pár macskát, de nem fogott meg, ugyh restore, és visszaállt gond nélkül.
-
beast27
senior tag
válasz
maggi1886076 #26804 üzenetére
Dehogynem, a cm
-
beast27
senior tag
Mi történt itt? Mindenki megtaláta a tökéletes romot/kernelt? Kicsit kihalt lett a topic
-
Mazsul
tag
én vettek kb fél éve egy kínai olcsó töltőt, meg nem mondom már, hogy mennyi mAh-s volt. Érdekes volt, hogy az első pár töltésnél nagyon lassan töltötte, majd folyamatosan egyre gyorsabban töltött, míg elérte kb azt a sebességet, amivel a gyári töltő töltötte. Furcsán hangzik, de mintha hozzá kellett volna szoktatnia magát a más áramerőséghez.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!