- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavics325i
őstag
Légyszíves ne forgasd ki a szavamat.
Másodsorban ne minősíts,mert nem tudod én mire élvezek. Legfőképp a gép mögül ülve.
Harmadsorban a W annak idején úgy jött ki,hogy lesz rá folyamatos frissítés. Azért is választottam. Azóta majdnem 2 év eltelt és nincs. Azt meg had döntsem már én el,hogy egy telefonnál mit tartok elsődlegesnek...ha lehet -
Rototti
senior tag
Pedig ez a helyzet a nem Samu romból dolgozó fejlesztők körében:
"Samsung doesn't provide proper sources or documentation for their own platform.
And if they do after it's much to late, it's outdated and incompatible.""what do we learn from this?
Don't buy exynos phones."forrás: [link]
-
Varszegig
veterán
Legszebb, amikor olyanok írnak ilyet, akik max 5 percig tapiztak S3-at a Mediaban, nekem meg itt van a családban 2 S3, és 2 S2, és bármikor megtapasztalhatom, hogy az S2 minden jósága ellenére sincs egy ligában az S3-mal. Ettől még az S2 nagyon jó, de ne viccelődjünk már
-
Arcanis
aktív tag
Na! Köszi, felment úgy
Majd irok tessztet, hogy hány fok, de meklesz 9 és félfok az tuti, érted?
sziasztok!Egyébként akinek nincs meg, annak bemásolom az eredeti, egy és hamisítatlan pittel rotolós kommentet:
"Sziasztok!!! Rég olvaslak benneteket! Baj van!Nem ment felfele a Galaxy Tab 2 re az Illusion, és el sem indúl!A főnökömé és meg akkartam lepni egy jo rottal őt! Mit rakjak hova mert melegszik és nem tudom hogy nem kapcsol be és miért melegszik.Pittel rotoljam vissza?segitsetek lécci mert pánikom van és reggel 6 kor kezdek melózni és nem ment fel illuzion rot sem , és semmi nincs! kérlek!köszönöm!"
-
zoleeno1
veterán
Eleve azon csodálkozom, hogy te vagy az első.Mivel már mióta várjuk, azt hittem szinte minden nap elsüti majd valaki
(#5333) Piwi: Dehogyis. Személy szerint én teljesen jól elvagyok a leak-kel, meg a főzelékekkel, annyira nem mozgat, hogy mikor jön a hivatalos. Valszeg fel se fogom rakni, majd csak a belőle készült főzelékeket. (na jó, dehogynem, úgysem fogok bírni a véremmel és felrakom
)
[DE2JAY]: Amennyiben nincs rootolva és nincs kiterjesztett recovery-d, akkor igen. Ha nincs cardod, akkor felteszel egy odinos PhilZ kernelt, azzal már lesz bővített cwm és mehet fel a Jeboo, mert abban már van lehetőség a belső tárról való telepítésre is.
-
Melanor
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen széket vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított karcmentes Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest