- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
okiman
tag
válasz
okiman #35047 üzenetére
A Note 2 lett a befutó. Rendelhettem volna az S4-et havi 200Ft lett volna a különbség az S4 javára vagy az Xperia Z-t ez olcsóbb lett volna havi 600-al. Tehát nem az ár döntött. A Note 2 nagy de ha melléraktam az S4-et nem túl sok a különbség. Buzeráltam ma a kolléganőm S4-ét valahogy nem jön be a forma. Tudom, hogy tuti hardver meg minden de nekem nem tol akkora hype-ot az S3 után ami aztán abszolúte 1 kerekített forma. A Z? Megijedtem a kijelzőtől full hd, de zabálja a delejt, valamint a tesztekben sem dícsérték agyon. Tehát maradt a Note 2. Remélem jól döntöttem.
-
bAtt001
addikt
válasz
okiman #35047 üzenetére
nehéz kérdés mivel szeretett samsungunk lezárja a készülékeket hogy még rootolni sem lehet garancia vesztés nélkül és ezt note2-re is rápakolja majd a frissítéssel én elgondolkodnék a sony-n, igaz sokan szidják a kijelző minőségét meg elég lapát méret de vízálló meg azért szép is
-
Oldman2
nagyúr
válasz
okiman #23676 üzenetére
Ismered azt a mondást, hogy "egy újszülöttnek minden vicc új"?
Ez egy lassan két éves hír...
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest