Hirdetés
Aktív témák
-
kano
nagyúr
Nekem nem jön be a WanamLite LPY.
1. CSC csak 1 fajta van (nem tudom, már, hogy mi);
2. De ami a legnagyobb gáz, hogy nincs csak GSM mód.
Itt toltam neki egy Odint és ment vissza egy LQ5-ös, 3 fájlos gyári.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Gloob
addikt
válasz Rotate #44391 üzenetére
Sziasztok
Rotate
Nálam tökéletesen működik stock LPX NEE verzió alatt dorimanx kernel alat. Valóban jobb, mint a Lux, és még warezolni sem kellett. Köszi, hogy szóltál. Esetleg a magyarítását nem küldenéd el, ha kérnélek?
Más: A samfirmware.com valóban nem működik, de sammobile.com az igen. Onnan is el lehet érni a romokat. Ez természetesen nem Neked szólt.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52S
-
vadalma65
tag
Sziasztok!
Egyik pillanatról a másikra elsötétült a képernyő, akksi kivét után sem tér magához, download stb mód nincs, semmire nem reagál. Főzött rom van rajta, van remény hogy a szervízben sem hozzák vissza? garanciás még[ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
-
Weeman1
veterán
Minél tovább nézelődök,
annál jobb dolgokat találok.
Helly_Bean [4.1.2]
X-TremE JB AOKP 1.8 [AOKP B4|4.1.2]
[4.1.2] JellyBam - 20121019 [MALi] [AOKP B4] [x8 LOCKSCREEN] [JUDGEMENT DAY REL]Xiaomi 11T Pro
-
Gloob
addikt
válasz kungzi #44402 üzenetére
Jó reggelt
Kungzi!
Ez a 15 ikonos noti bar felmegy az LPX NEE verzióra is? A samfirmware-ről leszedett teljesen gyári rom-ot használom, dorimanx kernellel. Erre próbálnám meg feltenni, viszont nem szeretnék esetleg az miatt, hogy nem lesz jó, romolni. Ezért kérdezem. Recovery-ből kell flashelni, ha jól látom. Kösz a válasz előre is.Samsung Galaxy A52S
-
kungzi
veterán
4.0.4 alatt miert nem lehet a freemailes cimemet beallitani? 4.0.3 alatt magatol beallitotta, de itt azt irja, hogy nem tud a szerverhez csatlakozni, pedig jok az adatok, amiket megadtam.
-
crane75
senior tag
Korábban az Operában ha visszaléptem a kezdőlapra és onnan léptem ki, az újabb belépéskor onnan is indult és nem lehetett visszalépegetni az előzményekben. Most, ha ki is kapcsolom a telefont, vagy azonnal az utoljára nézett oldalra lép, vagy vissza tudok lépni akár napokkal korábbi előzményekre is a vissza nyíllal. Mi lehet a baja? Hiába törlöm az előzményeket.
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
Arcanis
aktív tag
válasz Senser87 #44307 üzenetére
Itt is van egy kis leírás, amiben benne van a deodexed / odexed (rom vagy apk) rövid leírása.
-
pzstm
titán
válasz nfsu17 #44430 üzenetére
reméljük...
The Jelly Bean update will have a few enchantments like:
- Better performance, thanks to Project Butter it’s even smoother and faster
- Reorganized settings menu
- 2 Home screen modes
- New Notifications bar
- Google Now
- Sizable Pop-up play screenez mind S2-re is igaz????
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
zack
nagyúr
válasz nfsu17 #44430 üzenetére
Érdekes...Előbb kapjuk meg mint a Note? Mert a "Q4" lehet december vége is...
Novemberben nem hinném hogy megkapja, mert akkor nem Q4-et írtak volna.
Mindenesetre örülni kell, mert ezek szerint svéd szolgáltató független 4.1 tuti lesz 1 hónapon belül.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Picco
addikt
2 home screen modes erdekesen hangzik
lenyeg h kijonnek a driverek, utana lesz jo kis CM10(#44433) zack gondolom a stylus miatt tobbmindent kell atirni, nameg 20+ millio s2 tulaj sem keves
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
kely1988
aktív tag
Nos, 2 napja felraktam a 20121018-as CM10 vsync verzióját, és azt kell mondjam, hogy ezt ki kell próbálnia mindenkinek!
Komolyabb problémával nem találkoztam, végre elfogadható az akksi használat is, és rohadtul SZMÚÚÚT!
Eddig nem tetszett a CM10 de most valahogy beleszerettem! Cyanogen-ék feladták a leckét a Samsungnak, kíváncsian várom, hogy a gyári JB amit kapni fogunk jobb lesz e mint ez... Persze vannak még benne hibák, de már most is nagyon jó![ Szerkesztve ]
Livin' in the UK :)
-
Arcanis
aktív tag
válasz Rotate #44429 üzenetére
Addig is, ha gondolod a data/app-ból a com.velis.auto.brightness-1.apk-t apktool-lal szétszeded, majd a res/values/strings.xml-t lehet fordítani. (Vagy itt van az ami az XDA-ról letölthető apk-ban van)
-
Gizmo94
veterán
Itt a régi jó kis topikban is megkérdezném, hogy ki tudna abban segíteni, hogy az SII-es megszokott és általam szeretett program monitor apk-ját , illetve widget-ét valahogy tudjam telepíteni SIII JB alá.. úgy,hogy a widget meg is jelenjen és lehetőleg működjön is.. Mit kellene tennem az apk fájllal, vagy mi a menete ennek, mert amikor felraktam, az apk ugyan települt,de widgetbetöltési hibát jelzett, csak egy fekete téglalapot kaptam ezzel a felirattal. Az odex fájlt beraktam root explorerel a data/app mappába, de semmi eredményt nem hozott. Nekem annyira tetszett ez az app+ widget, ahogy mutatta szépen zölden vagy narancssárga-pirosan a futó processek mennyiségét, számát, és rábökve egyből a feladatkezelőben tudtam tisztítani a memóriát. Ami azért is lenne fontos, mert az SIII ramfogyasztása sokkal szarabb mint az SII-é volt..
Ha valaki hozzáértő segítene, hogy mit lehet ezzel kezdeni azért megathx
[ Szerkesztve ]
-
Doosa
aktív tag
Tudtok olyan appot, ami hogyha elérhető távolságba kerül bluetooth-on egy előre megadott eszköz akkor kapcsolódik hozzá és elindítja a zene lejátszást? Telóról tolom az autórádiót és túl hosszas nekem a gyári zenelejhátszót párosítani
-
kano
nagyúr
válasz kely1988 #44435 üzenetére
Akksi ideje milyen?
Gyengébb a gyárinál?Egyébként feldobtam Wanamlite LPX deodexed romját és nagyon jóóóóóóó.....
Mondjuk még egy S3 ripple screenlock elférne, de azt majd keresek még az XDA-n, de most megyek meccset vezetni.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kely1988
aktív tag
válasz Oldman2 #44441 üzenetére
Egyébként igen, a vsync_sysfs verzió kell, ebben javítva van a memleak bug!
kano: még nem tudok érdemlegesen nyilatkozni az akksi időről, mert 2 napja raktam fel, kell neki pár töltési ciklus mire beáll a végleges fogyasztásra! Egy biztos: jobb az akksi ideje mint az eddigi buildeknek!
Bár írták a topikban, hogy valószínűleg azért merül jobban az akksi mert többet is nyomkodja az ember, mert élvezet nyomkodni annyira smooth a rendszer!Livin' in the UK :)
-
Arcanis
aktív tag
válasz Gizmo94 #44439 üzenetére
Hát keress rá arra, hogy "ported s2 task manager widget" (ill. hasonlókra)
Vagy próbálj deodexed verziót (bár nem hiszem, hogy az segít)
A baj az, hogy az a widget csak a régi touchwiz launcherben jelenik meg (Esetleg azt megnézhetnéd, hogy s2 tw launcherében ki tudod-e rakni), és több mint valószínű, hogy az appot szétszedés után (apktool > decompile) úgy kell módosítani, hogy ne függjön a touchwiz-es dolgoktól... jó eséllyel ezt már valaki megcsinálta...
Ha nem jársz sikerrel, akkor legjobb kezdés az, ha megnézed mit üzen logcat-en a widget mikor kirakod (és nem jelenik meg rendesen). Több mint valószínű, hogy ilyenkor van nyoma a logban annak, hogy mi a probléma (és az üzenet alapján neki lehet látni a decompile-olt apk módosításának) -
Linkin
senior tag
Nem kell ide S3
[link]Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Kérdésem lenne. Találkoztatok már olyan kamerahibával, hogy bármelyik kamera alkalmazást elindítom, vagy a zseblámpa alkalmazásnál is előfordul, akkor azt írja, hogy a kamera "busy". Ha kilépek és újraindítom az alkalmazást akkor jó. Ezt előadja van, hogy többször egymásután, viszont van hogy többször hibátlan. Magyarul, nem tudom mihez kötni azt, hogy jó, vagy nem. Előfordul a hiba a Barcode scennelnél is, tehát minden olyan alkalmazásnál ami a kamerát használja. A rom LPX NEE verzió, Dorimanx kernellel. Ez vajon szoftver, avagy hardveres hiba?Samsung Galaxy A52S
-
Arcanis
aktív tag
válasz Linkin #44447 üzenetére
Ohh ez már szinte lejárt lemez : )
[PORTED][APP]VideoPlayer from Note with PopUp & Resize MiniPlayer és társai október/szeptember óta elérhető . )
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest