- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
72mviktor
senior tag
válasz
bajusz15 #26709 üzenetére
Hasonló volt nálam is,vagy bekapcsolta a kijelzőt,vagy akkor sem kapcsolta be ha akartam.Olyan volt mintha fagyott volna és csak az aksi ki be segített, de mikor visszakapcsoltam legalább 40% al kevesebb volt az akksiban.Ezt csinálta bármilyen rommal,még úgy is hogy csak a t-s rom volt rajta, semmi app nem volt,root se.
Csere lett a vége,a szervíz sem tudott semmit mondani rá. -
válasz
bajusz15 #26709 üzenetére
nálam akkor csinálta , mikor hibás volt az usb csati és úgy érzékelte mintha rá dugtam volna néha töltőre (pedig nem) mióta szervizes srác ki cserélte az usb-s panelt nem csinálja...
más : adtam fel apróhirdetést hátha valaki akar nekem szerezni olcsón gyári aksit
végig néztem a hirdetéseket de nem találtam 2000 es gyárit, azt hinné az ember ennyi galaxy tulaj mellett ez tök népszerű dolog...
Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia