- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
-
voncci
aktív tag
-
migabi24
nagyúr
-
voncci
aktív tag
-
junior11
veterán
Négy X-et taposom idén 😆 Fekete háttér van beállítva, ki fogom próbálni másképp is, remélem hozzászokom, redditen is van bőven ilyen jellegű panasz..
Na igen, a jó öreg Lumia 925, régi szép idők

-
viewdetails
addikt
-
junior11
veterán
Nálatok nem jelentkezik szemszárazság egy bizonyos idő után? Kb félóra múlva kezdem érezni, este főleg, pedig a fényerő alacsony, eddig egyik telefonnál sem tapasztaltam ezt..

-
mhydas99
őstag
Ja meg annyi, hogyha estenkent toltened, akkor vezetek nelkuli tolto a legkenyelmesebb. Nekem abbol is van 2 , Belkin, nagyon jok. 15 wattal tolt az egyik (2 ora gyorstoltessel), 10 watt a masik (az kb. 20 perccel tart tovabb). Ha estig kibirja a telo akkor csak a 15 wattossal toltom, usb csatit is kimelem vele.
-
mhydas99
őstag
A Samsung szabvanyos Power Deliveryt hasznal, igy barmilyen markaju PD tolto jo lesz. A legjobban az IKEA-ssal jarsz (SJÖSS) most epp Family kartyaval asszem 3500 korul van, 45w az osszteljesitmenye es 2 db usb-c csatlakozo van rajta. Az tokeletes.
Persze a Samsung is jo, alap. Nekem az is van meg a laptopomhoz kapott Huawei 65w tolto, mindketto egyforman biztonsagosan es gyorsan tolt (2 kozott kb. 5-8 perc kulonbseg van). -
junior11
veterán
-
mhydas99
őstag
Gyorstoltessel: 70-80 perc (0-100)
Gyorstoltes nelkul: kb. 2 ora.
PD toltovel.
De nem igazan van jelentosege, hogy gyors vagy lassu a toltes, mert a toltofejben es telefonban levo szenzorok es vezerlochip ugy szabalyozzak az aramerosseget, hogy a leheto legkevesbe degradalodjon az akksi...
Plusz androidon belul is lehet allitani a toltes modjat (varakoztatas)
De te tudod... -
junior11
veterán
Sziasztok, ha a beállításokban a gyorstöltés ki van kapcsolva, mennyi ideig tölt fel kb? Használja így valaki?
-
mhydas99
őstag
S24-em van, sajnos nem lett jobb az uzemido OneUI7-tel. Talan majd a 8-cal. Plusz frissites ota nalam neha elgondolkodik wifi halozaton, foleg ha YT-ot vagy Messengert hasznalok. Ez elotte nem volt, raadasul az S21-em a OneUI7 frissites ota igyanezt produkalja. Lehet csak nem optimalizaltak meg az appokat, vagy szimplan a szokasos exynos modem gyengesegei.
Massziv hasznalat mellett nem bir ki egy napot az S24, kb. reggel 7-tol este 6-ig birja, ha tenyleg foleg mobilnetrol megy es hasznalva is van. Szerintem nem rossz, de az S25 bizony jobban birja, kb. 15 szazalekkal foleg mobilnet eseten (eleg sok teszt alapjan).Allitolag az S26 mar megkapja majd az uj akkutechnologiat, de nem azt amit a kinaiak hasznalnak, annak egy valtozatat. Kivancsi leszek. 4300-4500 mAh-ra varhato majd a kapacitasa az alacsonyabb fogyasztas mellett, azzal mar meg lehet gond nelkul az 1 nap. Sajnos Europaban ugy nez ki exynosszal jon, de majd elvalik...
-
ateszapa748
aktív tag
Köszi a választ! Azért is kérdeztem, mert a teszt videókban lenyomja az iPhone 16, 16 prof, S24 ultrát üzemidőben. Egy kicsit szkeptikus vagyok, mert mindegyiket használtam (jól bírtak a napot nálam), de amikor a sima S24-et próbáltam, na az megfeküdt délutánra. Mondjuk elég extrém a telefon használata nálam - napi 3-5 óra android autó, vagy CarPlay (attól függ milyen rendszerű telot használok) + erről megy a zene, céges applikáció, e-mail 1-3 óra beszélgetés, stb.
-
emiki6
veterán
Az s24 akkuideje jobb lett a one ui 7 frissítés óta, mintha azt írták vólna a topikjában.
Az s25 fő előnye, hogy snapdragon és egy évvel újabb, tehát kénytelen azonos teljesitmény mellett v akár idle-ben kevesebbet fogyasztani. Nálam egész jól bírja, csak nagyon intenzív használat mellett vagy ha sokat játszom akkor tud elfogyni idő előtt.Most épp 58%-on vagyok és csak 95%-ig töltöm. 3 óra 20p képernyőidő (böngésző, telegram, newpipe), 1 óra zenehallgatás háttérben..
-
ateszapa748
aktív tag
Sziasztok!
Az akksi/üzemidő tényleg annyit javult az S24-hez képest, mint ahogy a tesztekben lehet látni? Az S24 az én használatommal késő délutánra, kora estére már lemerült anno. Van esetleg olyan, aki iPhone 16-ról jött? Milyen ahhoz képest? Köszi előre is a válaszokat!
-
MrBazsi
senior tag
Na pont ugyanezt gondolom én is, ahogy kézbe vettem újra az s10et egyből éreztem is a különbséget. Jobb fogni az ívelt kijelzőst, örúlök h nem egyedül én vagyok ezzel így, nekem spec hiányzik. Annaklk az oldalára is csak félig jött fel a pitaka, jó volt ránézni.
Viszont más gyártót nem szeretnék, Samsung Alpha óta csak az S széria volt mindig is a telóm, jó az s25 úgyhogy marad.
Bocs az offért. -
billyjoe
tag
-
[Prolixus]
addikt
Yap. In hindsight, talán az volt a kedvenc okostelefonom evör. Szép volt a hátlapja, a zöld változat különösen bejött. Az eleje már szinte teljesen kijelző volt, good real estate. Edge panel, prémium érzet. One UI már teljesen kiforrott volt nekem, azóta csak idegesít a legtöbb frissítés hogy átrendeznek dolgokat, új fícsörök nem sokat adnak hozzá már. A kamerák is teljesen rendben voltak, főleg az akkori telefonos mezőnyben. És még volt 3.5 jack is...Good old times.
-
emiki6
veterán
-
mhydas99
őstag
Igazad van, fogasra tenyleg jobbak az edge kijelzos telok. Az S21-em kenyelmesebb egy kezzel hasznalni, mint az S24-et. Ami meg egy az egyben S25 fizikalisan.
S23 volt az utolso Samsung, ami meg lekerekitett hatlappal es kerettel jott...eros a gyanum hogy hamarosan visszaternek ra, mert sokkal jobb. De az edge panelek nem lesznek egy darabig... -
mhydas99
őstag
Az S10e nem edge ivelt kijelzos panellel van szerelve. En arrol beszeltem. Mint pl. Motorola edge telwfonok tobbsege, S8, S9...
Persze hogy nem szakad be a kijelzo, mert sik paneles, ezert is hasznalja mar azt a Samsung, illetve a szellemerintesek/problemas veduuvegek miatt.
Amugy ergonomiailag a mai napig az edge kijelzosok a legjobbak, ezert is van Moto edge 40-em is es tok nelkul otthon imadom hasznalni, jobban mint a Samsungot... -
emiki6
veterán
-
[Prolixus]
addikt
Attól még fogásra jobb az ívelt kijelzős teló. Nekem S8 volt utána S10, után S22 most S25. Az ívelt kijelzősöket sokkal jobb volt megfogni, még tokban is, mert oldalt vékonyabb részen volt tok. Még az S22 is jobb fogásra mint az S25, mert nem volt enynire lapos az oldala...
Kösz mindenkinek a visszajelzést a kameravédő üvegről, rajtahagyom egyelőre akkor, bár nem sikerült teljesen porszemmentesen felrakni, pont a főkamerán van a 2 üveg között egy porszem...
Mindenki a Spigen féle üveget használja vagy van aki mást?Amúgy azt kell mondjam az S22 selfie kamerája élesebb képeket csinál, mint az S25, hiába a felbontása kisebb (még megvan mindkét teló, szóval direktben összehasonlítottam a kettőt)...annyi, hogy láthatóan erősebb rajta a szoftveres élesítés, ha az S25-tel készült képre ráadsz a galéria képszerkesztőjével vagy 15%-os Sharpening-et akkor kb ugyanaz az eredmény, bár még mindig az S22-őt hoznám ki győztesnek. A színkezelése viszont jobb, S22-é volt. Összességében azért nem vagyok elájulva, ez az egyetlen kamera ami hardveresen más (papíron jobb...) aztán egyáltalán nem egyértelmű előrelépés, sőt...
De hogy valami jót is mondjak: Ez a navy blue készülékhéz gyönyörű, életemben először fogok átlátszó tokot venni egy telóra mert ezt kár elrejteni egy fekete dobozba. A teló meg tényleg jelentősen fürgébbnek érződik ezzel a procival plusz jobb kijelzővel. Az akkuidő is jobb lesz szerintem.
-
mhydas99
őstag
A kozeljovoben biztos nem allnak vissza az ivelt kijelzore mert serulekenyebb. Talan majd valamikor igen.
Ha tokban hordod a telefont akkor semmi haszna az ivelesnek, ha meg anelkul hasznalod, eleg csak egyszer pofara ejteni es kozel 100 ezer a panelcsere.
Ha nagyon szeretnel ivelt kijelzos telefont, van boven a piacon. Igaz kismeretuek nincsenek. De a Motorolanak is van tobb, o gyart talan "kisebb" kijelzos telefonokat is (6.5 col) kozepkategorias teljesitmennyel, elfogadhato kamerakkal...
Samsungnak nincs. -
MrBazsi
senior tag
Sziasztok.
Nagy megelegedéssel használom a telót, de a minap kezembe került 2-3napra egy s10 annó 4 évig nyúztam, és bizony számomra a lekerekített kinelző még mindig jobb mint ez a sima.
Várható vajon a 26os szériára egy nagyobb upgrade hátha dizájnt váltanak samuék és visszahozzák? -
junior11
veterán
-
kaciokos
őstag
-
kcsa
veterán
-
attilam
őstag
Sziasztok! A VoLTE bekapcsolható valahogy? Nekem nincs ilyen menüpontom sajnos. Wifi Hang eSIM van, de az nem ugyanaz. Vagy itt már ez automatikus? Köszönöm.
-
junior11
veterán
-
manokaki
addikt
-
billyjoe
tag
Sziasztok.
Tegnap óta használom a telefont, minden szép és jó kivéve egy dolgot. Akárhogy próbálom beállítani, nem jönnek gmailes értesítések (semmilyen formában). Próbáltam itt visszakeresni, de nem találtam rá megoldást. Esetleg találkozott valaki ezzel a problémával és ha igen, hogyan lehetne orvosolni? Köszi előre is. -
Tsebacsi
nagyúr
-
Jadro
veterán
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Teal'C
veterán
-
Tsebacsi
nagyúr
Sziasztok, üveget vagy fóliát tegyünk rá? Spigent néztem, applikátoros mindkettő. A cél az lenne hogy a karcoktol védjen és rendesen működjön az ujjlenyomat olvasó.
Köszi -
mhydas99
őstag
A Samsung sajat Grip tokja ved mindentol. A kameraknal van kb. 2 mm-nyi hely meg, ha lencsevedo uveg van rajta akkor is a tok vastagsaga ala esik (nem raktam fel lencsevedot, de ketlem hogy olyan vastag lenne, ami nem fer be ala). En S24-gyel hasznalom es teljesen jo. Igaz nem olcso a tok, cserebe "allvanykent" is lehet hasznalni illetve utazas kozben be lehet csusztatni az ujjakat is stabilabb a fogasa is.
Annyi hatranya van hogy gumibol keszult, ezert elovetelkor a zseb beljese is kifordul. Illetve jobban gyujti a port a peremeknel. De eleg tartosnak tunik.
-
zolikaDB
veterán
Igen, ahogy mondod.
Minden évben kijön, két modell között meg nem telik el annyi idő, hogy olyan nagy üresség és hiány lenne a piacon kis méretű flagship telefonból.
Na mindegy.Nekem van kameravédő lencsém, és a (Nillkin) tokkal majdnem egy szintben van.
Esett párszor ki zsebből, aszfaltra is, nem akartam hinni, hogy minden túlélte.
Jobb, ha a védőüveg reped, mint a kamera sajátja. -
fjudors
aktív tag
használunk
van értelme -
[Prolixus]
addikt
A címnek inkább annak kellene lennie, hogy MÉG mindig van kicsi...(aztán ki tudja meddig lesz kicsi...)
Más: Ilyen kameralencse védőüveget használ itt valaki? Van ennek értelme? Spigentől rendeltem egyet a telóra. Könnyű felrakni, fasza csak egy a "bibi"...
Spigen Thin fit tokkal használom, S22-höz nekem ez a széria nagyon bevált. Amíg nem raktam fel a lencsevédőt, volt a kamerakivágás külső pereme meg a kameraüveg felszíne között egy kb 0.5mm-es biztonsági rés. Nem sok de nyilván arra elég hogy ha sík, meg nem túl koszos felületre rakod háttal a telefont nem karcolódnak meg a kameraüvegek.
Namost ezzel a Spigen védőüveggel ez a "rés" eltűnt, teljesen egy szintbe került a kamerakivágás pereme meg az üvegek síkja.
Szóval nem tudom ez így ér-e valamit...igaz hogy az "igazi" kamerüvegek nem fognak karcolódni, mert védi őket a Spigen üveg, de ez az extra védőüveg meg sokkal könnyebben fog karcolódni mert semmi biztonsági zóna nincs már:
-
Teal'C
veterán
Úgy néz ki sokat optimalizáltak az ui-n mert frissítés előtt akadozott a mozgó kezdőképernyőm most viszont már fullos.
-
ppancser
csendes tag
-
MrPetya19
addikt
-
MikeWazowski
veterán
-
emiki6
veterán
-
zolikaDB
veterán
Srácok, S23 tulajként kérdem: mégis miféle cím ez???
Az S23-24-25 mérete tkp megegyezik... Eddig is volt kicsi.
-
Jadro
veterán
-
TODI1111
veterán
-
MrPetya19
addikt
-
Magill
csendes tag
Hát ez se gyűjti az ujjlenyomatot es tényleg nem karcolodos ezt is ajanlom könnyű volt felrakni. Tükröződik az igaz. De most még rajtahagyom ameddig nem néz ki cudarul aztán jöhet a gyári végre megjott az is.
-
mhydas99
őstag
-
Sam8888
tag
Samsung wallet appban nem tudom hozzáadni a kártyámat fizetéshez az normális?
Google wallet megy minden további nélkül.
(A telót angol nyelven használom, lehet ez a baj?) -
PedroPascal
őstag
-
Magill
csendes tag
Ez csak fólia. Ujjlenyomat olvasónak se zavart be 0.3mm es gyönyörűen illeszkedik, az elolapi kameránál lyuk van. Felraktam, mert igy nyugodtabb vagyok. Majd ha nem tetszik lecserelem a gyárira.
-
PedroPascal
őstag
-
fjudors
aktív tag
-
Magill
csendes tag
Es van tapasztalatod, a spigen elite shield ez fit hd-val? Nem néztem, hogy ez ilyen folyadékos... es mikor kenem le róla olyan mintha a hangszóróba kennem az egészet felül xD...
-
PedroPascal
őstag
-
Magill
csendes tag
Jelentem az NFC nálam az s25+-on hibátlanul működik otp-vel... en a Google walletet használom. Semmit nem kapcsolgatok.
-
Magill
csendes tag
Szuper
nekem meg nem jött meg mert boltba kértem a Samsung gyári fóliát. Viszont a spigen üveg kerettel igen. De nem merem ratenni xD félek nem jó az uag-tokommal. Pedig jó lenne már végre normálisan használni a telot mert most nagyon féltem folia/üveg nélkül. Benéztem ezt a ragasztós cuccot.... szerinted beprobaljam ? X) -
emiki6
veterán
Ezek rögeszmék. Most jutott csak eszembe hol olvastam hasonlót a napokban. Oled monitor topikban írta valaki, hogy mindig kikapcsolja a monitort használat után, mert csökkenti az elektronika élettartamát, ha nem kapcsolja ki. Ami már LCD-nél monitoroknál is legalább 10 éve abszurd, olednél meg ugye káros is, mert nem tudja lefuttatni a regenerálást.
Vitatkozni nincs értelme, de azért vegyük már észre, ha vannak rögeszméink, amik egykoron még lehet megalapozottak voltak v logikusnak tűntek, de azóta lényegtelenné váltak és a korábbi adaptáció mára már maladaptáció, ami nem hogy nem segít, néha árt is, de minimum önszopatás.
Én az s25-re váltva elengedtem a vezetékes füleshez ragaszkodást és az nfc kapcsolgatását. Sőt, végül tokot is tettem rá, hogy nyugodtabban letehessem a telefont bármilyen felületre, pedig soha nem tartottam tokban a telefonom. ¯\_(ツ)_/¯
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Teal'C
veterán
-
PedroPascal
őstag
-
Jadro
veterán
Tudom hogy nem fogyasztanak, nálam ez az NFC agyi kattanás. Mást nem kapcsolgatok.
A töltés figyeléséről is már tökre leszoktam még az S23-nál. Arra figyelek csak, hogy ne merüljön le. Nálam is kapja kocsiban is a töltést, meg jól is bírja az akku is így általában még 20% alá sem esik soha.
-
Teal'C
veterán
Nekem éjjel nappal megy a bt a WiFi az nfc a helyadat és mobilnet mégsem merül le a teló nem tudom másoknak mitől igen. Használom játszom telefonálok stb... Minden nap kB kétszer van töltőn egész éjjel aztán du a kocsiban hazafelé kB 20-25perc. Most 52%on vagyok.
Május 1 óta 8 ciklus ment az akkuba ami azt jelenti kB 2naponta 1 ha kibír kB 1500ciklust akkor elég lesz egy időre. -
Jadro
veterán
Igen tudom, csak ehhez kötöttem rutinban az NFC bekapcsolást, meg ide beszerveztem a pontgyűjtő kártyáimat, amiket szintén használok folyamatosan. Így most nekem kényelmes.
S23-on simán wallet nélkül használtam, de ez az NFC ki/bekapcs nekem is be van akadva
és így akkor ezzel sem kell foglalkozni. -
PedroPascal
őstag
-
PedroPascal
őstag
-
Jadro
veterán
Nálam bekapcsoló gomb hosszan indítja a wallet alkalmazást, mert ez gyors és mindig kéznél van. (Nyilván ehhez fel kell oldani a készüléket, ami nálam ujjlenyomatos feloldást jelent, így ez is pipa, fizetésnél sosem kéri újra)
Emellett van egy rutin, hogy ha a wallet nyitva, akkor bekapcsol az NFC. Ha wallet nincs előtérben akkor meg kikapcsol. Ilyen egyszerű. Máshoz úgysem kell.

A walletban meg bent vannak a bevásárló kártyáim, (Lidl, Repont, Auchan, stb) így igazából mindig gyorsan elő tudom rántani ezeket is. Öröm van meg boldogság és megy minden mint a karikacsapás. A sima fizetéshez nem kell a wallet, de az esetek nagy részében amúgy is kell másik kártyát is használni, így majdnem mindegy is.
Nem érdekel hogy mennyit fogyaszt az NFC meg ki mit tud/nem tud ellopni ha be van kapcsolva, nekem így kellemes a lelkemnek.
-
Teal'C
veterán
A legnagyobb baj szerintem hogy boldog boldogtalan nfc bankos olvasókat árul és mint minden másnál itt is ezer ezközre kell optimalizálni a banknak és egyéb fizetési szolgáltatónak. Arról már nem is beszélve hogy mindben máshol van az olvasó felül oldalt a tetején stb...
-
PedroPascal
őstag
-
fjudors
aktív tag
mert egy szakfórumba hülyeségeket tanácsolsz, anélkül, hogy megtartanád magadnak. generálsz egy probémát, és utána megmagyarázod, hogy mindenki más a hülye. fogad el:nincs igazad. használd úgy a teledonod, ahogy kényelmes, de fogad el, ennek ez az ára. és akkor nem kell oldalakon keresztül az értelmetlen nyafogást olvasni.
mint amikor valaki azon picsog, hogy kikapcsolva nem ébreszt a telefon.
és sajnos mindenhol megvannak az ilyen modoros önjelölt fotelszakértök, akik szembe mennek a valósággal. az egyik feltalálja a vízszigetelő réteg nélküli vízszigetelést, a másik. össze kéne zárni a konteo topikba, a kemény mag már ott van
-
mSchumi87
senior tag
-
kengyel
nagyúr
-
Teal'C
veterán
-
mhydas99
őstag
Kisse faraszto.
1. Nem feltetlen a telefonnal valo fizetes a kockazat. Az is lehet, de az eleg biztonsagos mar. Csak tudod NFC-vel nem csak fizetni lehet, sok mas dologra is jo.
2. Nem tudom miert irsz agresszivan egy szakforumba. Ha feszult vagy, menj el futni, vagy csinalj olyat, amitol megnyugszol. Jobb a bekesseg.
3. Ha hazugnak gondolsz szived joga. Tarts annak. Nem erdekel, mert nem ismerlek es nem akarok mindenkinek megfelelni.
Tovabbi szep estet! -
PedroPascal
őstag
-
fjudors
aktív tag
oh, mégegy megmondó mindentudó. remek.
ha ennyire okos éa beszari vagy, minek használsz telefont fizetésre. gyártod a téged igazoló álltényeket és teoriákat.
nekem pl akkor sem tudnál dizetni a teledonnal, ha fel van oldva. mert le van véve a kártyalimit.problémázol a saját butaságodból adodó problémán, de persze jobban tudod.
ilyen erővel kapcsold ki a telefont, majd bekapcsolod ha kell. és szigorúan 80 százalékig töltsd.
....

-
IRO21
senior tag
Sziasztok,
Használja valaki a tartós feloldást (Smart Lock) bluetooth eszközzel?
Nálam nem működik. A korábbi S10-en az autós kihangosító csatlakoztatásakor feloldva maradt a telefon, bár így utólag már nem tudom, hogy a Smart Lock vagy az ugyanerre létrehozott Bixby rutin miatt működött. -
mhydas99
őstag
1. Ha bekapcsolva hagyod az NFC-t allandoan, meriti az akksit. Az hogy hany szazalekkal az mellekes, mert meriti. Ennyit mondtam.
2. Kiberkockazat az NFC bekapcsolva. Nem is a fizetes vegett, az tobb ponton titkositott illetve nem hinnem, hogy egy IT guru megy el kasszasnak hogy kiolvassa a telefonod adataid fizetes kozben. Merthogy ez lehetseges, de az eselye szinte nulla.
Az eselye viszont megvan annak, hogy azon keresztul jussanak be a telefonnak kevesbe vedett reszeibe. Mert havi szinten kiderul az androidnak is par sebezhetosege. Van komolyabb, van kisebb. A nagyon komoly hibakat nem hozzak nyilvanossagra, siman egy kovetkezo biztonsagi frissitesbe imtegraljak a bugfixet. Aztan mikor valaki veszi a faradtsagot hogy elolvassa a scriptet akkor ir egy cikket, hogy sebezhetoseg volt, mar nincs.
Ugyanigy sebezheto az nfc is. Mint ahogy az allandoan bekapcsolva tartott wifi is utcan/varosban kozlekedve. BT is. Es minden, ami vezetek nelkuli radiojelekkel kommunikal. -
Tsebacsi
nagyúr
-
mhydas99
őstag
-
Tsebacsi
nagyúr
-
grafnet
veterán
-
Tsebacsi
nagyúr
-
PedroPascal
őstag
-
mhydas99
őstag
Hidd el tudom, szerintem az elsok kozott voltam kulfoldon is es Magyarorszagon is, aki mobillal fizetett.
En fizetes elott oldom fel a telefont, kapcsolom be az NFC-t es lepek a kezdolapra, osszesen 3 mp alatt, es igy is ker meg egy ujjlenyomatazonositast az erinteskor. Sokszor. -
PedroPascal
őstag
Ha nincsen a felefon feloldva akkor nem működik a mobil fizetés. 2 éve még működött úgy a Google wallet hogy bekapcsolt de nem feloldott kijelző mellett is lehetett fizetni 15000Ft keret összegig 3 alkalommal. Most már ha fel van oldva akkor is ketyeg az óra 30-60 másodperc, nem tudom pontosan. Utána megint kell az ujjlenyomat fizetéskor fogja kérni.
-
mhydas99
őstag
-
fjudors
aktív tag
-
kcsa
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Gaming notebook topik
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LEGO klub
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

rthető!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Újlenyomat felold érint kész