- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
fjudors
aktív tag
-
ppancser
csendes tag
-
.tnm
addikt
azt sajnálom, hogy aliexpress-en kívül sehonnan nem lehet kapni olyan tokot, ami a kameragyűrűket egyesével fogja körbe. anélkül telemegy porral és egy idő után jól bele is karcolódik a hátlapba.
szerk: ringke talán az egyetlen kivétel, és az síkba is hozza a telefont, viszont elég nagy és nagyon súrlódós a tapintása (gyűjti a szöszöket, nehezen csúszik zsebbe). pedig még qi2 gyűrű is van rajta.
-
ppancser
csendes tag
A Nillkin áll erősen a második helyen de lehet az lesz a befutó. A képek/videók alapján nemsokat add a teló méretéhez, pont ezt keresném.
Az S20FE-n még a gyári fólia is rajtavan amit sztem csak csomagolásnak szántak de nekem sikeresen megmaradt a mai napig a telefonon elől-hátúl, a tok védte elégé. Valszeg igy marad a Samu fólia, üveget még sose probáltam de talán egyszer...
-
Jadro
veterán
Tükröződés szempontból kb ugyanaz igen. Feloldásnál tökéletesen veszi az ujjlenyomatot, gyűjtési szempontból is kb hasonló mint a gyári.
Eddig ez volt fent, de elrepedt valamiért és ideiglenesen most egy gélfólia van fent. (Valami alap panzer glass) Na ez mindig olyan maszatos, hogy visszasírom az üveget. De már csak két hétig van nálam a telefon kb, addig jó lesz, hogy legyen védelem.
-
gyantaszuz
aktív tag
Nillkin Frosted van base S25-ön, billeg sajnos. viszont szokásos Nillkin minőség (nekem ez volt S22-őn, S8-on, Xperia Z3-on, Xperia P-n), talán kicsit merevebb, mint az S22 szériás volt. A kamera a tok
vonalasíkja alatt van kicsivel.Igaz nem kifejezetten tükröződésgátló, de én ismét flolab üveget vettem. Már nem élettartam garanciás, de 2db-ot adnak beépítőkerettel és nagyon strapabíró. Előző telefonon 2 és fél évet bírt, bár nem is nagyon ejtettem le/ütöttem neki semminek.
szerk: Ja és elvileg "smudge resistant", amíg le nem kopik természetesen.
-
ppancser
csendes tag
-
Jadro
veterán
Ugyan nekem S23-on van a Nillkin tok amit linkeltél, de a képek alapján a kamera itt sem lóg ki a tok vonalából. Az enyém semennyit nem billeg, szerintem itt is ezzel lehet számolni. Csúszósságon is sokat segít, mert érdes a hátulja. Ez egy jó kis tok, én ajánlom.
Képernyővédelmi szempontból nekem a Spigen üvege jött be. Ujjlenyomat és használati szempontból sokkal joban bejön mint a gél fóliák, cserébe volt már olyan hogy elrepedt. Könnyen és pontosan felrakható a keret segítségével.
-
ppancser
csendes tag
Sziasztok.
S20FE-ről vàltottam S25plus-ra. Saját topikot nemtaláltam igy ide raknám a gondomat 😊. Írtam az S25 Ultra topikba is hátha tudnak esetleg őkis tanácsot adni.
Persze egy review-ban sem emlitették h mennyire "csúszósra" sikeredet a telónak a burkolata de ezt leszámítva nagyon bejövős 😀Volna pàr kèrdèsem amire keresem a válaszokat:
Fòlia:
voltam a SES storban ès az ottani fóliára - tökrözödés gátló - az eladó azt mondta h kicsit sötétiti a kijelzőt, akinek ez van megtudná erősíteni milyen mértékű a sötétedés ha van és az ujjlenyomatokat mennyitre gyüjti a fólia.
Róluk olvastam még jókat.
[Spigen]
[Ringke]
[Benks]
Jólenne ha a fólia/üveg nem tükröződne mert a jelenlegi kijelzőben, fólia nélkül akár borotválkozni tudnék 🤣Tok:
na itt van több jelölt is a lényeg az lenne hogy ne legyen tőle bumszli a teló és amiről szinte semmi infot nemtalálok hogy billeg-e a telefon ha kijelzővel felfele van lerakva. Az összes review-ban kijelzővel lefelé tesztelik
Az S20FE-n Ringke Onyx van 3sarkában kicsi "lábakkal" igy nembilleg, imádtam de szeretnék változtani és az ehez a telóhoz tarozó Onyxnak nincsenek "lábai" 😭Ezeket néztem:
[Spigen - Liquid air]
[Nillkin - super frosted pro]
[ESR]
[Torras]
[Casekoo]
[Benks - Lucid Armor]
[Benks - Armor pro] Ő az ami az első helyen van a listámon de szeretném tudni ha van vkinek hogy csuszik-e a kézben és lerakva billeg-e a telefon.
Néztem a Pitaka tokokat is de azoknak a merev oldalsó perem kikészítene.Válaszokat előre is köszönöm
P -
Tizedes1
aktív tag
Bakker , neked ellopták a vessző gombodat.

Ezt rossz volt elolvasni.

-
PedroPascal
őstag
Engem S23-nál sem zavart szerintem ez túl van tolva mivel S22-ben is ott volt és S23-nál a megjelenés után pár hónappal egy cikk robbantotta ki ezt a hisztit. Érdekes előtte senki nem panaszkodott erre de azóta nem tudnak erről leszakadni. Erről kár is beszélni.

Ha a intelligens optimalizálás minimálisan van akkor mozgó dolgokat jobban lehet fotózni. Próbáld ki. A túlzott színekből nagyon is vissza vett a Samsung itt már ez nem jellemző. -
EngineerBoy
tag
S23-nál elég erősen jelen volt a banán.
S25-nél van valami fejlemény?
Mozgó gyereket mennyire tud lefotozni mozgas kozben van olyan ugyes mint az iphone?
Színek továbbra is tul vannak szaturalva? -
nikilauda
senior tag
-
PedroPascal
őstag
-
nobiand
aktív tag
Köszi, megnézem. Csak még minden "új" az android világában.
-
PedroPascal
őstag
-
nobiand
aktív tag
Arra van lehetőség, hogy pl 21 óra után automatikusan csak rezeg, reggel 7 óra után pedig már van rajta hang?
-
MikeWazowski
veterán
Akkor valóban eldőlni látszik…
-
PedroPascal
őstag
Van amiben jobb van amiben nem kamera téren is. Nagyobb, nehezebb, drágább, jobban kiáll a kamera és csak sima fekete Pitaka tok van hozzá. Ezek miatt biztosan nem vesz ilyet a kolléga ennyire már ismerem.

-
MikeWazowski
veterán
-
PedroPascal
őstag
-
migabi24
nagyúr
Viccelsz? Szinte azért veszem meg a telefont
csakis Sunset Moonrise, mióta megjelent ácsingózok utánna. -
PedroPascal
őstag
-
migabi24
nagyúr
Hát én ha megveszem akkor a telekomtól részletre, az még beleférne, most győzködöm magam
-
PedroPascal
őstag
Most küldött emailt Samsung az S25-re van megint promóciós kód, kuponons topikban érdeklődj lehet hogy most jó áron lenne, nem tudom van e esetleg 0% THM-re most mert az is szokott lenni időnként. Méretben már nincsen csak nagyobb ettől a többi mind nagyobb már az iPhone is. Még a 15 ami ez a méret de az is nehezebb és vastagabb. A 16 már méretben is nagyobb. Én érzem hogy könnyebb az S23-tól is és szerintem ez is fontos mivel nem húzza egy tégla a zsebem. Banánt engedd el 99%ban észre sem veszed ami néha zavar az néha az hogy nincsen macro.
-
migabi24
nagyúr
Persze csurog a nyálam rá nekem is, csak most van más kiadás sajnos, meg kicsit duzzogok még mindig, hogy képpesek voltak ezt a banános kamerát újra elsütni, de asszonynak kéna lassan másik teló, azt csak az enyémet adnám neki
nem kell neki S25, néztem a Xiaomi 15-öt de az már pont annyival nagyobb, hogy nekem az már kényelmetlen, szóval megint ott vagyunk, hogy ha nem szimpi az iphone, akkor nincs más alternatíva sajnos
-
kengyel
nagyúr
-
.tnm
addikt
viszont ez a restart nem volt túl egyszerű. teljesen belassult utána a telefon. 78. próbálkozásra sikerült feloldani, kicsi volt az egész home. és miközben ez előző hsz-t próbáltam megírni, egyszercsak ismét újraindult... most egyelőre jónak tűnik, de ilyesmit s8 óta (és azzal se) sose tapasztaltam.
-
.tnm
addikt
-
kengyel
nagyúr
-
.tnm
addikt
-
kengyel
nagyúr
-
tms+
senior tag
-
PedroPascal
őstag
-
.tnm
addikt
de mint rendszerfrissítés?
-
csakany2001
senior tag
Próbáltam, és elég nagy felüdülés volt az IOS után. Erősen gondolkozok, hogy S25 lesz mégiscsak. Még alszok rá párat, lehet 14 napos próbaidőre berendelem és ha megtetszik marad és a 15P megy. Az az Exynos nagyon aggasztó az S26-nál, meg nem akarok még egy nyarat egy forró telefonnal tölteni...
-
kengyel
nagyúr
-
.tnm
addikt
-
PedroPascal
őstag
-
migabi24
nagyúr
Ennyire jó lett az új vánúáj

-
janeszgol
félisten
-
consono
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
-
janeszgol
félisten
Eldöntöttem, S25-öt hozok ki. 256-os verziót.
-
nobiand
aktív tag
Sziasztok!
Sok sok év iOS után váltok. Van olyan gyűjtő oldal ami segít a váltásban?
Pl. Apple Pay helyett milyen lehetőségek vannak, stb. -
csakany2001
senior tag
Ha ráközelítesz zoom kamerával, akkor simán tűnik olyan jónak, mint a 15 Pro. Egymás mellett hasonlítottam őket. De engem tényleg csak az zavar, hogy nem vált automatikusan közeli tárgyaknál. I16-nál jobb simán a dedikált zoom kamera miatt, ott cserébe a AF-s az ultraszéles. Szóval megvan a pro-kontra, ha erre kéne én az I16 mellett döntenék, de ha mondjuk virágok, rovarokat stb. kell fényképezni ott az S25 teljesít jobban, nem is kicsit...
Ami meg az Exynos-t illeti, kár érte. Én a Pixel-nél is örülök, hogy átvitték a gyártást a TSMC-hez. Bár hozzátéve, ha nem melegszik, nem fogyaszt sokat és kamerában fejlődik, akkor instant megveszem. Tetszik a One UI új iránya, meg hogy a Samsung is felnőtt az Apple ökoszisztémához, szóval lassan időszerű visszatérni...
-
doooo
veterán
10 hónap van még addig. Konkrétan semmi nem biztos.
-
PedroPascal
őstag
Szinte biztosan Exynos lesz az S26-ban. Emiatt csinálhatnak bármit is, ha így lesz nekem nem kéne az biztos.
-
janeszgol
félisten
Én pont láttam olyan tesztet, ahol az S25 makrója jobb volt, mint az i16-é. Gondolkodtam, hogy egy S25-öt hozok ki májusban. Sok tesztet megnéztem, nem merül jobban, mint egy iphone 16. nem melegszik jobban, kamerában sem marad el, pláne a zoom kiváló (i16, Pixel 9 leverve ebben).
-
csakany2001
senior tag
Bár elmentem nyomkodni próba/tesztkészüléket. Még így sem hevült fel, szóval ez a része pipa. Közeli tárgyakat nem ismeri fel egyből, csak ha váltok látószöget(attól függően melyik előnyös). Ami csak azért rossz, mert simán előfordul, hogy nehezen hozzáférhető dolgot kell fotózni, és az autófókuszra kéne biznom magam, ami itt nincs.
Remélem S26-nál meglépik a makró módot, nekem ez nagyobb vesszőparipám, mint a 60hz...
Ezt a váltás dolgot még 1 évig halasztom. -
grafnet
veterán
Aki Good Lockot használ: már másodjára tűnt el két mappa közvetlen tárcsázós ikonom a főképernyőről. Más nincs ott, csak ez a két mappa.
Tapasztalt ilyet más is esetleg?Arra van valami megoldás, hogy ha már törli valami, akkor gyorsan vissza lehessen állítani? Ne kelljen azt a 20 névjegyet egyesével kirakosgatnom...
-
migabi24
nagyúr
Aztán nehogy sírás legyen hogy merül mint az állat
-
kengyel
nagyúr
Pont most frissítettem.
-
migabi24
nagyúr
-
autotaxmo
őstag
-
csakany2001
senior tag
Sziasztok!
Érdekelnek a következő dolgok:
- Onedrive mennyire integrálható teljesen Google tárhely. fotók helyett a One UI-ban?
- Mennyire melegszik a készülék töltés, egyszerű használat közben?
- Közeli tárgyakat mennyire nehézkes fényképezni a telefonnal? Mennyire lenne visszalépés a 15 Pro-tól?Előre is köszönöm!
-
Damage401
senior tag
Mindig remekel. Márciusi frissítésel is. Sima S25. Minden bekapcsolva. 80% Wifin
-
bod101
aktív tag
Sziasztok,
biztosan virtuális közelségérzékelő van benne? -
MikeWazowski
veterán
-
MikeWazowski
veterán
Ez így van, mert volt s23-am is, az valóban nem melegedett, ahogy az i15p sem. Nálunk a családban van mindenféle szifon, egyikre sem volt sose jellemző a melegedés, de a fórumon se nagyon olvasni hasonlót.
-
Remus389
nagyúr
Fontos a kamera így inkább hajlok a 15 pro felé.
Árérzékeny vagyok így használtba.
-
csakany2001
senior tag
Nem terveztem szétoffolni a topikot, de nekem, meg több ismerős beszámolása szerint is, átlag használatkor hajalmos langyosodni. A töltés is elég nagy problémát okoz és lassan ránk köszönt a nyár ismét. Amúgy pont 2 Exynos-os, hirhedten melegedő Samsung-t hoztál fel ellenpéldának.
Egy S23 vagy egy S25 jobb példa lett volna, ismerősnek van S25-e és nem igazán panaszkodik ilyen téren.
Ha lenne AF-es ultraszéles váltanék S25-re, de megvárom az S26-t hátha ott benne lesz.(meg persze ha nem növelik a méretet, mint ahogy az Apple tette) -
MikeWazowski
veterán
Melegedés? 1 óra cod után sem melegszik a 15pro érezhetően és a fényerőt se veszi le. Ellenben az s20 és s22 az meleg volt zavaróan.
-
csakany2001
senior tag
-
voncci
aktív tag
-
Jadro
veterán
-
autotaxmo
őstag
Azert ez egy elegge optimista meglatas volt az S25-el kapcsolatban.
Azert csodak nincsenek, az ultra toronymagasan leveri az S25-ot, nem szamit hogy 60hz vagy 120, esetleg mindent is kikapcsolsz, az ultra uzemidejet nem fogja megkozeliteni. Nem tudom mire alapoztad ezeket a megallapitasokat, de ezek picit felrevezetoek akik esetleg gondolkodnak a ketto keszulek kozott vagy S23-rol valtasra. Kb. 10% max plusz uzemidoben az S25 javara az S23 al osszemerve, de orulok hogy Te ekkora űr ugrast erzel a ketto kozott. Nalam soha nem volt reccsenes vagy akadozas az S23-nal sem -
TomPack
őstag
-
Remus389
nagyúr
Vicces hogy ott tartunk hogy manapság ez számít kicsinek.
Mindenesetre az iPhone 15 pro-t tervezem a jövőben, de az S25 is szimpatikusnak tűnik.
-
doooo
veterán
-
Jadro
veterán
Nekem jól jön az infó, mert S7 edge - S10 - S21 - S23 után most filózom, hogy megtöröm a trendet és S25 helyett kipróbálom az S25+ készüléket, de még erősen filózom. Igaz a plus jobban besimul a kézbe mint az ultra, de billegek nagyon és nem jutok dűlőre. Különböző üzletekben fogdosom, simogatom mindkettőt. Csere majd húsvét után esedékes, addig még lesznek nehéz napjaim.

-
voncci
aktív tag
Sziasztok! Egy kis tapasztalat, hátha valakinek segít esetleg a döntésben, vásárlásban. Először s23-ról váltottam s25 Ultrara főként az jobb üzemidő, meg a változás végett. Az Ultra egy nagyon jó telefon a One UI7 is tényleg jó lett, de a méretek.... azt sajnos nem tudtam megszokni. Most egy hete vettem meg az S25-öt és azt kell mondjam, hogy az S23-hoz történ azért előre lépés rendesen. A rendszer jóval simább, gyorsabb gördülékenyebb és akkor ami a legkellemesebb meglepetés számomra az, az ÜZEMIDŐ. Tényleg nagyon jól bírja, az Ultra talán 1, max másfél órával bír többet. Ha kikapcsolnám a 120Hz-et simán bírná annyit mint az Ultra. Ez egy remek kis készülék lett. Ha még a kamera modulokat is lecserértek volna 4 év után, na akkor....
-
leslien
nagyúr
-
doooo
veterán
A Google összetehette volna a két kezét, ha olyan erős procijuk van, mint az Exynos 2400.
De nincs, mert nem tudtak tervezni olyat. A gyártástechnológia a legkisebb problémájuk. Amúgy meg teljesen normális a fejlődés egy generáció alatt. Ha most Exynos 2500 lenne az S25-ben, az is más eredményeket hozna az üzemidőben (jobbakat, ugyanígy). Akkor lenne értelme összehasonlításnak, ha ugyanabban a generációban lenne Snapi, meg Exynos. Azon kívül nincs értelme. -
leslien
nagyúr
-
migabi24
nagyúr
-
tms+
senior tag
-
migabi24
nagyúr
-
viewdetails
addikt
-
4ron
senior tag
-
migabi24
nagyúr
-
4ron
senior tag
Váltott valaki S24-ről S25-re esetleg? Kicsit gyengének tartom az S24 üzemidejét, így elsősorban emiatt váltanék, de ha nem szignifikáns a különbség, akkor nem erőltetném a váltást.
-
Damage401
senior tag
-
viewdetails
addikt
-
grafnet
veterán
-
kengyel
nagyúr
Márciusi update tölthető.
-
tms+
senior tag
-
Damage401
senior tag
Sziasztok.
Egy dolgot nézzétek már meg, a kamera appon belül ha rámentek a sima profi videóra. Akkor fejjel lefelé van a kamera képe? -
autotaxmo
őstag
Letezik az hogy a gyari usb c kabel ami jon a dobozban az csak toltesre van es nincs benne adat transfer lehetoseg?
-
vgyuri
őstag
-
Gaabor80
aktív tag
-
migabi24
nagyúr
-
Gaabor80
aktív tag
-
Damage401
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Sorozatok
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Óra topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Babszem kamerarendszer kerül az iPhone 18 Pro előlapjára
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Noctua industrial NF-F12 industrialPPC-2000 PWM - több darab
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

azé ebbe semmi extra nincs, a 2 éves S23 is tud ilyet nálam.