Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Note9-et kell cserélnem (sajnos kényszer) lehet s23u lesz a befutó. Olvasgatok itt a fórumon, változó a velemény az akksi-időről, de ami mégjobban aggaszt, az a gps. A telefon nálam mindenes lenne és amiket olvashatok itt a gps-ről nagyon elbizonytalanít. Mi a "tényállas" jelenleg? Gyakori a hibás gps? Garancia érvényesíthető rá?
-
mézespálinka
senior tag
Értem, köszönöm.
Nagyon nem tudom mitévő legyek. Az a baj, előfizetést is valtanom Kell(sajnos ez kell, nem magyon tudom tovabb húzni) de ezeket olvasva, hogy ennyi baj van az s23u-val, amiket írtok, úgy, hogy ennyibe kerül, ez kicsit a vicc kategória nekem '/
[ Szerkesztve ]
-
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Mi a helyzet most az s23ultra kamera képességeivel? A milyen telefont vegyek topikból keveredtem mobil fotós topikba és még egy sima xiaomi 13-al is jobb képeket készítenek (a fórum szerint). Azt nem tudom, melyik user mennyire "részrehajló", mi az általános vélekedés a fotós képességeket illetően?
-
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Köszi a kép-kérdésre a válaszokat.
Olyan üvegfóliát tudtok mondani, amivel fixen megy az ujjlenyomat? (s21-el jártunk úgy a családban, hogy azt írta a tokshop, hogy megy vele, aztán nem ment és egy másik változattal hibátlanul.) -
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Nem tartom magam androidos analfabétának, de a yt revancedet nem tudom feltelepíteni. Állandóan a recanced.net-et rakja fel az apk, ami a github repot nyitja meg... Mi a trükk?
-
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Végül beléptem a klubba.
Láttam, van olyan tok, ahol van egy kis retesz a kamerának. De még nem döntöttem el, milyen tokot választok. Azt szeretném kérdezni, hogy kamera-védő fóliának van értelme? Én kicsit fázom tőle, tuti bénán ralnám fel, aztán meg írogathatnék ide, mi a baja a kamernak -
mézespálinka
senior tag
válasz mgTerminator #6018 üzenetére
Köszönöm.
-
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Regalaxy programos kód, elvileg nem ruházható át. Ez tiszta.
A gyakorlatban hogyan működik a használata? (a levélben a leírást persze olvastam, a kérdés inkább arra irányul, hogy ) ha odaadom ismerősnek/rokonnak/etc, ő használhatja? -
mézespálinka
senior tag
válasz Bferibörs #6449 üzenetére
Szia!
AA Wireless sebessége a gyakorlatban mennyire jött be neked? Mióta beléptem a klubba, nem tudom az AA-t kábelen működésre bírni... más kábellel, más usb slottal, sehogy sem. (A régi note 9 tökéletesen vitte - volna, de szegényem már olyan állapotban volt hogy a navi közben letiltott túlmelegedés miatt )
-
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Kellene egy hosszabb(~2m) usb c kábel. Mit ajánlanátok? Amiket eddig vettem (ebay, random mediamarktos), bár olcsók nem voltak, de a fix helyük ellenére kb 2 hónap után már nem működtek (jelezte több telefon is hogy nem jó a csatlakozás) -
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Érdekes dologgal találkoztam.
Elindultam ma, 20%al, gondoltam kocsiban töltöm. Hát, nem akart tölteni, azt írta 6ó 10perc a feltöltés. Na mondom valami nem ok. (A kábel új, 100w-ig jó). Átdugtam másik usb-be. Szintén. Oh akkor gondoltam az autóval nem ok valami. Megnéztem a beállításokat de nincs ilyen. Na gondolom szuper. Volt nálam egy laptop, töltő kimenettel. Szintén zenész. Volt nálam másik kábel, mindenhol 6ó+ a feltöltődés (autó és laptopon is).
Eszembe jutott a csomagtartóban a szivargyújtós töltő. Azzal tölt rendesen, minden kábel.
A telefon rendesen tölt az említett kábelekkel és régebbi samsung toltővel, huaweivel, stb.Találkoztatok ilyennel?
-
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Én pont, hogy Yettelről jöttem Vodafone-ra, és míg korábban működött(yettel+régi teló), addig a voda+s23u-val nem tudom működésre bírni.
Hiába billentem a kapcsolót, indítom újra, stb, nem tudja. Van valakinek tipp, mit lehet még megpróbálni? (Se úgy, hogy 5g-t is engedélyezek, se úgy, hogy csak 4g/lte-t) -
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Félig off topic, de nem teljesen, mert az S23Ultra hozta elő:
Adott egy 2018-as autó. A telefon konkrétan nem hajlandó tölteni usb-ről az autóban. Bármilyen más telefon/készülék tökéletesen tölt ugyan azon az usb-n, ugyan azzal a kábellel. (Gyári Samu is van). Ezzel kapcsolatban van bárkinek infója, miért lehet ez?
Ami fontosabb: az AndroidAuto sem működik s23Ultra és az autó között (az autó kábelest támogat) Bármilyen más telefonnal tökéletesen működött. Mivel a kábeltől amúgy is meg akartam szabadulni, vennék egy wireless eszközt. Van esetleg tapasztalata valakinek, hogy AAWireless vs. Carlink kérdésben melyik a jobb? -
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Akiknek fent van az új verzió és érintett (volt) esetleg az android autó (kábel) vs frissebb autó (pl. 2018-as VW) inkompatibilitásban, van javulás? :S
-
mézespálinka
senior tag
AndroidAuto: És jogos! Vettem gyors egy sima, gyári, usb a-c kábelt és megy.... És megy a töltés is (ami a beasus, stb kábelekkel usb-ről nem ment.... csak szivargyújtóról). Ugyan az a kábel más , samsung (s21, note) készüléket simán töltött
Az eddigi kábelekkel nem ment.. mea culpa.[ Szerkesztve ]
-
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Butus voltam és nem foglalkoztam vele, mert eddig nem kellett, de:
videó/kép szerkesztésnél, az eredeti felvételt nem lehetett valahogy előhozni a módosítások után is? Rémlik ilyen.
Most viszont ráfaragtam, mert szerkesztettem videót és az eredeti eltűnt, csak a kivágott rész maradt meg. (kukában sincs, és a 3 pontra kattintva sincs opció az eredeti visszahozására).
Eddig sem volt és rosszul emlékszem, vagy volt, de már nincs? -
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Ma frissített a one ui (vodafone). A problémám, hogy nem tudom a nagivágciós sáv beállítást a korábban használt "ujjhúzásos" mozdulatokra állítani. Hiába állítom ki, hogy lehessen bekarikázással keresni, továbbra is a képernyő alján-közepén ott a kis csík, amit nem tudok elrejteni és nincs "legutóbb használt" alkalmazások mozdulat, csak visszalépést tudok. Egy órája nézem a beállításokat és az agyvérzés kerülget, valaki kérem mondja meg hogy tudom az eddig használt navigációs beállításokat elérni az új felületen. Pls help.
-
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Lecseréltem a fóliát, közben vettem észre, hogy a telefon felső "kávájánál" egy részen mint ha nagyobb lenne a rés. Próbáltam képet készíteni.
Ez normális?
(A telefon megfelelő tokban, fóliával, zseb, autó, íróasztal vonalon mozog, semmi extrem körülmény. -
mézespálinka
senior tag
Rendben, köszönöm szépen!
-
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Van egy usb-c-s headsetem. Egyik pillanatról a másikra nagyon halk lett, majd a rendszer folyamatosan az alábbi értesítést dobálja, egymás után: Usb eszköz eltávolítva, usb eszköz csatlakoztatva.
A töltés működik, a headset másik telefonnak működik, usb-vel pc-re kötve a telefon látszik, elérhető, működik az adatkapcsolat.Mi a fészkes fene lehet ez? Van bármi tippetek? :S
-
mézespálinka
senior tag
válasz Plazmacucci #18474 üzenetére
Elvileg igen, ki is fújtam dobozos levegővel :S
Van bevált mód alaposabb tisztításra?Újra kipóbáltam, kb fél percig hallgattam zenét, majd elkezdte a csatlakoztatva-leválasztva üzeneteket dobálni
[ Szerkesztve ]
-
mézespálinka
senior tag
Köszi!
Közben az derült még ki (2 usb -c adatkábel, 1 usb c fejhallgató alapján), hogy sajnos az usb-c csatlakozó csak egyik irányba bedugva (hiába szimmetrikus) működik, a másik irányban ledobálja a pc-t is , fejhallgatót is. Gondolom akkor ez így szívás és szerviz
-
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
A korábbi usb-port probléma megoldódot... (csak egyik felével bedugva érzékelte az adatvonalat). Azonban...... újabb kérdés ütötte fel a fejét. Sima telefonhívás és nem hallják amit mondok. Teljesen süket a mikrofonom. Újraindítom a telót, ugyan onnan hívva ugyan azt, az ugyan ott lévő (fizikailag) számot tökéletesen hallanak.....
Ez mitől lehet? Kerestem a beállításokban mikrofonnal kapcsolatos dolgokat, de nem találtam semmit, valamint a mikrofon-nyílásokat is kitakarítottam óvaotsan...Talákozott valaki ilyesmivel?
-
mézespálinka
senior tag
válasz belashx #18664 üzenetére
Magától megoldódott! Egyszercsak jó lett az adatvonal (pc ) és a headset is, az usb csatlakozó mindkét oldalával. Azon gondolkodtam, hogy valamilyen nedvesség/vízcsepp kerülhetett-e a rendszerbe, amire volt már példa természetesen, de ugye akkor jelzi a telefon, hogy szárítsuk ki. Nem tudom, azóta is jó.
(Kihangosítást megnézem legközelebb, amikor jelentkezik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Revolut
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest