- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
golyós #19485 üzenetére
Szia!
Amikor a windows kapcsolatot bekapcsolod, neked nem ismeri fel a gép egy külön meghajtónak a telódat? Megnyitod a sajátgépet, és ott van az összes tárolóim között a samu23u is, mint "storage".
Amikor hazaérek, és bekapcsolom az asztalit, a telefonom azonnal jelzi, hogy kapcsolatba vagyok a géppel. De innentől engem nem érdekel a saját windowsos kapcsolata. Nem foglalkozom qr kódokkal, be is zárom az asztalin a "telefonos kapcsolatot"
A lényeg hogy innentől ott van a telóm, mint külön meghajtó, és dobálok oda vissza bármit. Tegnap épp egy 14GB os csomagot tettem a telefonomra, olyan 80-100MB/s sebességgel. Olyan 2-3 perc alatt ott volt a telómon a csomag. Nekem ettől gyorsabban nem kell. De, pl total commanderben is látom ha a commander hálózati fülét lenyitom, felsorolja az összes csatolt tárolóimat, mint pl nas/videó, /zene/képek stb mappát, a dokkolóban lévő lemezeket is, és ott van a storage is, amit ha lenyitok ott vannak a telefonom mappái. Ebbe aztán bármit dobálhatok, vagy fordítva, a telóról a gépre, nekem ezzel sosem volt bajom, ettől jobb nem is kell. Egyszerűbb még attól is, hogy a synology nasom mobilos ds fájlkezelőjét használjam. Csináltam tegnap képet róla, kb így néz ki. Nálad nincs így? Wifin vagy, azonos hálón?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Autószerelők, autószerelés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest