Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
senior tag
Közben azért érkeznek lassan a YouTubera a különbözetet tesztek. Ahogy látom, kamerás fronton az s23u és s24u kb egyforma. Ami meglepő volt, hogy az első pár tesztben az s24u mennyivel jobban bírta aksival. Közben találtam találtam egy friss tesztet, amin már egy belakott s24ut teszteltek. Nyilván akkor lenne full okés bármilyen teszt, ha egy zsír új s23u és s24u lenne mérve.
-
klaya86
senior tag
válasz balintka #14101 üzenetére
Rosszabb szerintem nem lett semmiben az s24u, minimális reszelgetés történt az első néhány teszt alapján. Aki megveszi,, hasonlóan elégedett lesz valószínűleg, mint az s23u - val. Bár véleményem szerintem s23u-ról s24u-ra váltani masszív pénzégetés, semmi más. De hát mindenki arra baxa el a pénzét, amire akarja. Nincs ezzel semmi baj.. Én a nagy/nagyobb dobást az s25u-tól várom.
-
klaya86
senior tag
Ha már s25u 😃😃😃 ki mit vár és tart reálisnak jövőre 🤣🤣 Én úgy gondolom, ami reális lehet és valószínűleg meg is lépik : valamivel nagyobb aksi, 200 - 300mah, gyorsítani fognak a töltésen, szerintem 65w környékére, gondolom a sík kijelző marad,a kameráknál újabb szenzorok jönnek, nyilván snapdragon gen4 stb.. Esetleg design változni fog, ha nem is radikálisan, de többet, mint eddig. 3. Generáció, ami külsőre kb ugyanez. Ezeket várom és szerintem a piac indokolja is majd, hogy valóban meglépjék ezeket a fejlesztéseket.
-
klaya86
senior tag
válasz balintka #14105 üzenetére
Én ahogy számoltam, 450 környékére tudnám letolni az s24u 512gb árat. Ami szerintem tök jó. Ennyiért vettem fél éve a 256os s23u-t. Viszont 300-320k mennek most a 256-os s23u-k. Laza 150e bukó fél év alatt. Aztán mellé még dobjak 150e egy s24u-ra. 300e így a felára. Megtehetném szerencsére, de fasszágnak tartom.
-
klaya86
senior tag
válasz balintka #14112 üzenetére
Használtan ilyen 350 az 512es s23u. Az s24u ára nekem úgy jönne ki, hogy ugye alapból az 512est adják a 256os árán. Ebből 40k készülék beszámítás, MAR kóddal - 10%, előregisztrációs kuponnal - 20e. Illetve nekem az erste még visszatérítene 3%, ami kb 15e Ft. És ha esetleg lenne még a crp kód valahonnan, az - 5%. Ez nálam ilyen elméleti maximum, amire le lehet tolni. De crp kód elég ritka. Anélkül kb ilyen 470e. Kezdő árnak nem rossz. Főleg, hogy 512es változat. De annyira sovány az s24u előnye minden téren és annyira rendben van az s23u, hogy nekem a fentebb írt 300e felárat rohadtul nem éri meg.
-
klaya86
senior tag
válasz iszoke #14119 üzenetére
Nekem 10 hónapig volt s21fe. Szerintem a kategóriájában rohadt jó telefon. 1 fő problémám volt vele, az akku idő. Ha kicsit komolyabban használtam, akkor napi 2 töltés. Emiatt adtam el. Egy kis kitérő után vettem az s23u-t. Pont azért, mert annyira bejött az S21 fe és a one ui. Az s23u minden tekintetben ég és föld. Sokkal jobb kamerák, főleg éjszaka és a zoom tartomány. Gyorsabb, terhelésre sem melegszik, max langyos. Az s21fet sajnos egy Coddal lazán 50 fok felé hajtottam. Ez akár 10!! Fokkal is hűvösebb. Sokkal jobbak a hangszórók, a kijelző napsütésben sokkal fényesebb. 45w-al a töltés is 1 óra alatt megvan. Üzemidő szinte duplája.. Úgyhogy a kérdésedre a válasz, igen megéri váltani. Az más tészta, hogy persze más kategória ez, más árazás,illetve a méret azért jóval nagyobb.
-
klaya86
senior tag
-
klaya86
senior tag
Nos megnéztem előben a médiában az s24u-t. Kemény 1 percig nyomkodtam. Nekem az egy lapos kijelzős s23u. Nem is értem, hogy lehet látatlanban elrendelni, főleg s23u után. Titán színben volt kiállítva, nem tettem le a hajam. Ami pozitív, hogy renderképeken nagyon nem adta ez a lapos kijelző. Előben viszont nem rossz, bár nekem továbbra is szebb az s23u. Ami fura volt, hogy elég meleg volt a telefon. Nyilván kiállított darab. Viszont senki nem nyomkodta előttem. Nálam Cod alatt sem ilyen meleg az s23u. Összeségében egy papíron valamennyire upgradelt s23u, de előben gyakorlatilag nulla különbséggel.
-
klaya86
senior tag
válasz ToomyC #14296 üzenetére
Nekem még csak fél éves és tokban is van, így semmi baja. Amúgy ha kopik, azon nem kell meglepődni. Én nem láttam még olyan festett keretes telefont, ami tok nélkül használva hibátlan maradt. Nekem minden telefonom volt legalább 2-3 pötty, ahonnan a festék lejött. Pedig vigyázok rájuk.
-
klaya86
senior tag
válasz gippazoid #14418 üzenetére
Akkor valamit szarul csinálok. Kb 7-8 éve már legalább, de inkább több, hogy amoledes telefonjaim vannak. S23u minimum 10. a sorban. Soha, egyik sem égett be. Pedig gyakran nyomom a Call of duty-t. Egyiken sem égett be.Igaz én automata fényerőn használom a telefonokat.
-
klaya86
senior tag
Mobilfoxos tokokkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata. Pár éve vett a feleségem egyet. Nem voltam hasra esve tőle. Nem tudom most mi a helyzet velük. Elég sok negatív véleményt olvastam.
-
klaya86
senior tag
válasz gyuri81 #14502 üzenetére
Amíg nem zsír új készülékeket tesztelnek, azonos aksi elhasználódással, addig ezeknek a teszteknek nem sok értelme van. Be is szarok, ha az s24u 30%al jobban bírja. Új korában nálam az s23u 9-10 órás képernyő időket tudott. Belakott rendszerrel, fél évesen 8-9 óra. Fél évesen az s24u sem lenne jobb.
-
klaya86
senior tag
válasz tylerddd #14524 üzenetére
Ez a villanás dolog egyébként röhejes 😃de sajnos igaz. Akik azt hiszik, hogy egy telefon miatt ők már valakik, vagy többek, mint a másik, ott nagy baj van. Maximum 1-2 ismerős előtt lehet villantani, de kimesz az utcára vagy bárhova és az emberek 99.9%-a leszarja mi van a kezedben. Nekem is van ilyen ismerősöm, aki azért vett s23u -t, mert akkor ő mekkora jampi lesz majd. Természetesen összes fényképen alul be van kapcsolva az s23 ultra vizjel, mindenki lássa mivel lőtte. 🤣🤣 Szánalmas sajnos. De szerintem részben ez marketing, illetve a fogyasztói társadalom sajátsága.
-
klaya86
senior tag
válasz Dr.FantastiK #14546 üzenetére
Felrakhatod nyugodtan. Ugyanolyan jó az üzemidő 14-el is.
-
klaya86
senior tag
válasz golyós #14566 üzenetére
Nekem Hofi van. Én teljesen elégedett vagyok vele. Viszont körben ez is 1mm kisebb. Viszont spigen (liquid crystal,rugged armor) tokokkal nulla hely van az az üveg és a fólia között. Egy hajszál sem fér be. Szerintem, ha van olyan üvegfólia, ami azt az 1mm-t is kitölti, akkor tok használatnak lőttek.
-
klaya86
senior tag
válasz kengyel #14711 üzenetére
Nekem is 8/256os van. 12gb ramos telefonról váltottam, semmi különbség. Az átlagnál szerintem jobban nyúzom a telefont. 3 esetben vennék a helyedben 12gb verziót. Ha több, mint 3 évig szeretnéd használni és nem csak a szokásos böngésző, messenger, insta stb dolgokra használod ( talán akkor már lesz valami érezhető különbség a 12gb javára). Ha kevés a 256gb háttértár. Ha nincs árban nagy különbség 256 vs 512 között. Minden más esetben szerintem lazán elég bármire a 8/256. Mondom ezt úgy, hogy nálam megy a torrent is gyakran ezen, streamelem tvre a filmeket, 3 email kliens megy a háttérben,gyakran nyomom a Codot full grafikán, heti szinten navigálok vele akár többször, néha még excelt is tolok ezen. Nem érzem, hogy bármiben is kevés lenne a 8gb.
-
klaya86
senior tag
Én megnéztem. Nálam inkább a gpu teljesítmény, ami meglepett. Nem szoktam nézegetni, talán 4-5 hónapja mértem egyszer, de tuti hogy ettől magasabb volt a pontszám. A CPU meg érdekes, egy magos teljesítmény csökkent, de fullba meg hozza, amit pár hónapja. Érdekes. Arra gondolok, hogy a legerősebb mag órajelet vették vissza, bár nem értem miért. Nem is melegszik a telefon egyáltalán és az üzemidő is oké.
-
klaya86
senior tag
Hali. Lehet hülye kérdés, de ez a CSC csere jár valami hátránnyal? Az, hogy esetleg pár nappal később jön a frissítés esetleg, nem izgat. De pl mobil bankolas, fizetés vagy bármi másban tud galibát okozni?
-
klaya86
senior tag
válasz kisdobos0111 #14912 üzenetére
Egyáltalán nem, sőt. Nagyon jó a dinamika és a hangerő is.
-
klaya86
senior tag
válasz sixpak #14948 üzenetére
Volt már téma, keress rá. Ha nem váltogatsz folyamatossan 7-8 app között (ami nem életszerű) akkor nem fog semmit újra tölteni. 99%ban azok büfögik, hogy kevés a RAM, akiknek lövésük sincs, hogy mire való a RAM, mi a szerepe és funkciója. Ez tech oldalon elég gáz. Sem most és szerintem még 2-3 évig biztosan nem lesz különbség 8 vs 12 GB RAMos telefon használatában. Ha 4-5 évre veszel telefont, akkor válassz 12 GB - ot. Akkor valószínűleg már lesz érzékelhető különbség a 12gb RAM javára. De az android alapból olyan, hogy energiagazdálkodás miatt egy idő után úgyis be fog zárni néhány appot, amit régen használtál és a háttérben fut, lehet 100gb ramod, akkor is.
[ Szerkesztve ]
-
klaya86
senior tag
Nálam minden telefonon első, hogy leveszem 0.5re az animáció sebességet. Sokkal pörgősebb az egész.
-
klaya86
senior tag
Fárasztó már ez a RAM téma...
Egy kis példa, mennyi különbség van 8 vs 12 GB RAM között.
[link] -
klaya86
senior tag
-
klaya86
senior tag
Én úgy vagyok vele, amit már többször leírtam, hogy használom a telefont, nem a speckókra gerjedek. 12 GB ról váltottam 8gb - ra, nulla különbség. Ha bármilyen szinten is kevésnek érezném a 8gb RAMot, nyilván menne is a háztól. De működik minden, 6-7 app között lazán válogatok, ha kell, nem zár be semmit. Nem nézegetem mennyi szabad RAM van, mert leszarom. Nekem nem erre áll fel a cerka, másnak úgy látom igen .... Lehet, hogy 3-4 év múlva lesz, amihez már kevés lesz a 8gb RAM, aki hosszabb távra tervez, vegyen 12 GB verziót. Nekem 3 év múlva biztosan nem lesz már meg a telefon. Kibaszott fárasztó ez az értelmetlen RAM téma.
-
klaya86
senior tag
válasz Plazmacucci #15333 üzenetére
Olvass a sorok között.
-
klaya86
senior tag
válasz mgTerminator #15350 üzenetére
Nem megváltja a világot, egyszerűen működik hibátlanul. A 12 GB viszont gondolom megváltja...
-
klaya86
senior tag
válasz HThomas #15451 üzenetére
Nálam nem igazán van tervben az s25u. De ha mondjuk aksiban, töltési sebességben, még jobb kamerákban szintet tudna lépni, akkor még úgy voltam vele, hogy bár messze van még, de lehet elgondolkozok. (nem mintha az s23u bármire is kevés lenne) de ha valóban exynossal jön az s25u, akkor bármit is tud, felejtős. De szerintem ezzel nagyon sokan lesznek így.
-
klaya86
senior tag
Bár nem használok dexet, párszor próbáltam csak. De simán használható azokra a dolgokra, amiket írtál. Egy átlag PC-t átlagos felhasználással simán kivált. A letöltés dolgot nem értem. Miért ne menne. Én pl torrentre is használom a telefont, majd a filmeket tolom át tvre. Ha esetleg a tarhely a szűk keresztmetszet, azt esetleg értem. De minden más esetben miért ne tudnál letölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest