Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
senior tag
válasz
migabi24 #17425 üzenetére
Egyébként olvastam, talán Redditen, hogy a 6.1el módosultak a különböző smart view licensek. Vagyis inkább kevesebb lett a támogatott . Aztán ez a bubbleupnp is kiírta, hogy az éppen használt license nem érvényes már,10 percig nyomja demóban aztán bezárja a lejátszást. Megvettem a teljes verziót, így már oké. Úgyhogy valószínűleg az van a háttérben, hogy egyrészt ugye bekerült a Chromecast támogatás is a smart viewba, másrészt szerintem a Samsung baszott fizetni a normális licensekért, ahogyan a Samsung tv-k sem támogatnak már sok régebbi formátumot, dolby vision sem megy . Aztán maradt valami alap klasszik képernyő tükrözés (ami jóval bénább)a natív átküldés helyett .
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest