- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Aktív témák
-
Sógi
addikt
válasz
R2D20208 #40837 üzenetére
uj darky kernel??
kicsit lemaradtam...hallod fater!..nekem a sajat kernelevel is tuti elmenyt nyujt ez a rom!!
Caabii: belso sd-t meg az eletbe nem gyalultam es minden super...sztem azzal ne foglalkozz..lenyeg h full wipe utan tedd fel.most teszteltem a kp1 es kl1 modemeket wifi es terero teszterekkel, de nem volt kulonbseg...viszont kp1-el telefonaltam automatikus halozati modban es iszonyat volt...elsore azt hittem h beszart a telefon...
-
F-ECT$
titán
válasz
R2D20208 #40585 üzenetére
És mi az, amiben jobban bejön? Üzemidő, kinézet, más?
Mert hogy van egy launcher benne, az sokat nem jelent, én a turkbey-t is launcherrel használtam. A fölös appok kiszedése meg szépen látszik a memóriahasználaton, de nekem aztán hót mindegy, hogy 100 Mb-ot tart a memóriában vagy 500-at, ha ennek semmilyen más következménye nincs.
Félre ne érts, szerintem is jól átgondolt rom, egyelőre a fogyasztás is oknak tűnik, szóval köszi, hogy felhívtad rá a figyelmet
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
R2D20208 #40489 üzenetére
Annyi baj legyen
Amúgy itthon én is ritkán vagyok, szüleim Budapesten dolgoznak, én Kolozsváron tanulok, és nyáron meg Pesten vagyok...Azt hiszem szükségem lesz nekem is pár ikon cseréjére, hála ismét neked, amikor küldted a Turkbey ROM zip-et, akkor kicsit szétbontottam, megnéztem, hogy mi is van benne, és nagyjából megértettem olyan szinten, hogy ha ikonokat kell kicserélni benne akkor az simán megy, sőt noti bár meg ezeket is most már tudom ízlés szerint formázni, és ezt már egy Galaxy Gio-n is alkalmaztam, és nemsokára egy Y-n is fogom úgy néz ki
-
F-ECT$
titán
válasz
R2D20208 #40355 üzenetére
Ahogy nézem ez eléggé kímélő használat: adatkapcsolat ki, és a kijelző is csak a menüben mászkálásra korlátozódik, de ettől még szép
Wipeoláson kívül szoktál valamit még tenni új rom felrakásakor? Pl ezt a cleaning scriptet futtatod, format system?
szerk: Minden a romból van fenn, vagy cseréltél modemet, kernelt?
-
zseko
veterán
válasz
R2D20208 #39491 üzenetére
áhh, az már túl jó ahhoz, hogy igaz legyen
Szerintem nekem már megint túl sok felesleg van rajta és az is szívja az aksit, majd megpróbálom csökkenteni az appok számát. De én egyébként nyomkodom ha kell, ha nem
csoda hogy egy napot kibír
Egyébként nem értem hogy tudnak egyesek ennyit kihozni belőle..
-
HUTCHDB
nagyúr
-
Everman
addikt
válasz
R2D20208 #39239 üzenetére
Az első készülék pár hét után kellemesen besárgult, a másodiknál már a dobozból kivéve (előttem lett felbontva) halványan látszott a fejléc elfordított állapotban is, a mostaninál a szürkés háttéren látszanak foltok (a szervizes ismerős szerint a ragasztás nyomai).
Még jó, hogy ismerős a szervizes és minden teketória nélkül cserél -
samui
csendes tag
válasz
R2D20208 #39166 üzenetére
R2D20208 (#39166) HyperDroid_v4.0 KK5 vagy CheckROM RevoHD™ V4, milyen különbség van a kettő között?
(#39169) crane75 void-echo.zip
-
Caaabi
senior tag
válasz
R2D20208 #39116 üzenetére
Sajnos nem volt sgs em mert HD2 ről váltottam, de nézem hogyn agoyn dícsérik ezt a Voodoo hangos témát.. Úgyhogy most nemtudom akkor hogy feltegyem e azt amit Sógi is javasolt vagy megvárjam e ezt amit most írtál Pongstereset
Bár ugy lesz a legjobb ha felteszem és kipróbálom amit írt , addigra meg talán meglesz a Pongsterről is a gyors véleményalkotásotok és azalapján eldöntöm hogy felrakom e
Egy letöltési linket kérhetnék az Androidama Kernelhez ? ( Rágoogliztam de vagy rosszul irtam be vagy átgörgettem figyelmetlenül a helyes letöltési oldalon ) -
SzlobiG
félisten
válasz
R2D20208 #38890 üzenetére
Na ez volt a baj nálam is S1-nél állandóan cserélgettem mire belaktam már jött az új rom kb.
Itt nem akarom ezt, de tudom hogy úgyse fogom megállni.
(#38894) Piwi Értem és itt mi számít jó kernelnek? Ezt a SiyahKernel-t vissza olvasgatva elég sokan ajánljátok lehet felteszem ezt a cf root helyett.
Még valami GPS téren: Itt már tudom jobb a GPS mint S1-nél volt, van szükség GPS Aids progira, vagy felesleges?
-
fireman3
tag
válasz
R2D20208 #38883 üzenetére
Sok Motorolám volt és én is szerettem őket. De most nem veszek egyet sem mert nincs magyar támogatása, forgalmazója és nem utolsó sorban szervize.
Ezekért nagyon kevés embernek van moto telefonja ebből adódóan még kevesebb az egyedi fejlesztés és a gyári frissítés is igen gyér.
Egy pozitívum van a történetben, hogy a Google megvette a mobil részleget. -
Sógi
addikt
válasz
R2D20208 #38883 üzenetére
Van egy bejegyzés a moto topicban, ami érdekes:
"Az SGS2 szintjét nem éri el, mert ugye hiába nagyobb a felbontás, a Pentile miatt nem olyan éles a képe. De pl. a bizonyos betekintési szögnél érzékelhető zöld "fátyol" jóval gyengébb és csak nagyon lapos szögben jelentkezik (ezt az SGS2-nél gyakorlatilag eltűntették), ráadásul a színek is láthatóan jobbak, miközben a túlszaturáltsága is szolidabb, mint az SGS1 esetében. Úgyhogy kijelzőben a két teló között helyezkedik el, viszont külsőben nagyon odavág, csodaszép darab. "Egyébként én is nagyon szemezek vele!!! 150-ért van független
De mi a pélónak, mikor ímádom az S2-est?(#38886) nbukta77: Checkrom revolution HD
(#38893) fireman3: Ezt a magyar nyelv támogatást nem értem...Lesz rá ics és nem lesz benne magyar nyelv? A miénkbe pedig igen? Ez mekkora egy baromság már...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
R2D20208 #38880 üzenetére
elég jókat írnak róla és super amoled plusz kijelző van abban is.
minőségét nagyon dicsérik, viszont nekem még mindig a samsung a szívem csücske.
könnyű romolni, millió választék, millió variáció, hol ilyen kernel, hol olyan rom, hol meg amolyan modem.
na hát ez más márkáknál azért közel nincs így! -
-
ERPY
őstag
válasz
R2D20208 #38710 üzenetére
Értem, olvastam erről. Nekem a fordulós animáció bejön egyébként.
Én csak azt nem értem minek kell kiadnia mindig a komplett romot, miért nem csak a frissítést adja ki, ami változott. 1-2 ikonért meg egy kernelcseréért fölösleges majd 400 megákat letölteni szir-szar helyekről, ahonnan jön néha 60kb-al. -
válasz
R2D20208 #38662 üzenetére
piros - de lehet, hogy ez kikapcsolható, megnézzük...
magyarítás sok helyen nem teljes (angol maradt), a tárcsázóban néha belassul a számok bepötyögése, a menüben néha ellenkező irányba görget, csc az istennek sincs (pedig a pc xeh maradt, módosítani nem enged), kipróbálom még más (oxa) csc mellett, meg a boot is cserélve lesz, aztán szerintem megy vissza a 2.3.6látványos, meg nagyobb tudású lesz ez, ha teljesen készen lesz, de addig pihi...
-
72mviktor
senior tag
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
R2D20208 #38288 üzenetére
ez a vélemény korrekt, hiszen valamit szeretni, vagy nem szeretni más, mint valamit állítani.....
a szubjektum érthető és nyilván elfogadom, pláne tőled, akiről tudom, hogy anno sokat próbálkoztál, hogy jó legyen és mindig közbe jött valami.
szóval ezért jó ez az android, mert van választék és mindenki azt tesz fel amit akar, nem kell egy adott zárt dolognál leragadni....... -
Sógi
addikt
válasz
R2D20208 #38233 üzenetére
Az jól hangzik, de nekem elég ez az eredmény, cf kernellel volt az eredmény 5973...
(#38239) Caaabi: Jó lett volna a dk, csak idegesített, h hívtak, csörgött a teló és kb 2 mp múlva ébredt csak fel a kijelző...Szóval, ha már xda-n is nyöszörögtek emiatt, akkor remélem javítják és jó lesz az, viszont ez az hyperdroid custom kernel jónak látszik, csak még kell egy nap, h lássam az akku végeredményt, amúgy smooth meg minden működik...
Nagyon durva, h imádom ezt a telefont! Egyszerűen hihetetlen, h végre készítettek egy igazi számomra okostelefont és még gyors is + megbízható...
Pedig aztán fél évente új után szoktam nézelődni
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bittorrent topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- ELADÓ Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB - Space Black!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia