- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
" Átlátszóság megszünt a rendszer widgeteknél, meg mappáknál."
- Érdekes. Egy részük , S25U -n megoldható (amelyek már igazodtak a 7.0 -hoz).Amúgy, többmindenhez van áthidaló megoldás, plö a GL 7.0 -ás moduljaival. De tény, hogy van mit megszokni, és újragondolni a 7.0 használatával S25U -n is, ami eleve azzal érkezett .
& kell még egy kis idő most is, amíg a többi fejlesztő is felzárkózik ezekhez ..+ Most még azon a típuson (S21) is ott van a downgrade opciója ...
-
Chris0321
veterán
Hello.
Én is megnéztem most, mennyi lenne nekem a Telekomnál. Eddig Mobil L + 4 Gb net csomagban voltam. A net nagyon kevés, főleg mivel most kezdtem el kamerákat felszerelni a házra biztonsági okokból és mivel nézegetem őket zabálja a netet. Plusz szoktam sorozatot nézni online, ami szintén sokat eszik. Ezért mindenféleképp magasabb netcsomagba lépnék, a 15 Gb-osba. Ezzel a csomaggal nekem az a56 256 Gb-os változatára ezt az ajánlatot hozza: -
csubííí
senior tag
Ez nem egészen így van, hanem, hogy minimum annyira legyen feltöltve ha hosszabb távon nincs használva (kikapcsolt állapotban van alrakva).
Nekem is be van kapcsolva a jelenlegi készülékemen az akku védelem.
Viszont a régi 2015-ös J5 készüléken ilyen lehetőség nem volt, mindig 100%-ra volt töltve.
Éjjel volt mindig töltve kikapcsolt állapotában, reggelig így volt töltőn, soha nem volt rátöltve és 20% alá merítve.
Máig eredeti benne az aksi, zenét szoktam rajta hallgatni és filmet nézni. Máig egy töltéssel (pedig 10 éves) kb. három filmet (függ a film hosszától) vagy sok zenét lehet vele hallgatni.Ezeken kívül még telefonálásra jó, sajnos másra már nem nagyon. 🙂
-
Nekton
aktív tag
Nem akarlak megbántani, de ennek semmi értelme. számtalan topikban leírták már többen (én is), hogy hogyan működnek a lítium ion akkuk, mik a paraméterei, hogyan működik a töltés, kisütés, mi a 100%, mi káros, mi nem káros stb.Van akkus topik is.
Röviden: nem az user dolga ezzel foglalkozni. Használni kell, és kész. Teljesen lemerítve ne tároljuk évekig. Más dolgod nincs. -
bossbob
tag
Lehetséges! Ugyanakkor szerintem One UI 7-et május előtt mi nem kapunk. Még csak most fogjuk kapni a béta programot:
https://www.sammobile.com/news/one-ui-7-beta-galaxy-a55-spotted-samsungs-server/ -
bossbob
tag
Egyetértek! Még itt a hardveraprón is árulnak 100 ezerért és az alatt A55-öt. Talán kvázi újat is. Szintén 100 ezer körül még van új A35 is normálisabb viszonteladótól.
Lehet ehhez nincs samsungos garancia papír csak kereskedői, de annak a felárát sem kell így megfizetni. -
-
-
Ricardo
titán
Én a samsung androidos vonalát a Galaxy S-sel kezdtem. Nem ma volt.
nekem az odin vált be.A Samsung valóban az egyszerűbbek közé tartozott, de ettől függetlenül, nem átlag felhasználó szint.
Főleg ha valami félremegy.
Ezek a beavatkozások, akármilyen egyszerűek, mindig vannak benne kockázatok.
És hidd el, nem mindig megy minden simán.Volt olyan (nem samsungon ) amikor egy sima romcserének indult pár perces művelet vége az lett , hogy a rendszer megsemmisült üzenet jelent meg az adott készülék képernyőjén.
Így picit hosszabb művelet kerekedett belőle., ami végül Happy end-del zárult. -
Ricardo
titán
Mert kell valamennyit érteni hozzá, és ugyan gyári marad, de ami rajta volt azt felülcsapod egy másikkal. Tehát lecseréled az egészet egy másikra. Ha valami közbejön, például rossz helyre tallózol valamt, akkor meg jól jön a komolyabb hozzáértés.
Mondhatunk akármit, a CSC váltást átlagember nem fog csinálni. Márpedig a vevők többsége az. A gyártó részéről teljesen jogos, hogy a user ne barmoljon bele.Szerk: Meg aztán, ha mindent jól is csinálsz, akkor sem biztos hogy olyan lesz minden amit szeretnél. Volt S10-ed? Ott sokan ragatdak, (én is ) BTU régión működött minden, de ha egyszer oda kerültél onnan esélytelen volt váltani.
-
Ricardo
titán
Mi a belebarmolás? A régiókód átírása. A régiókód a rendszer része. Nem simán bemész a menübe és átírod.
Leszeded a megfelelő romot, odin.....stb."Legalább nézz utána okoskodás előtt...
"
Látom nem követed a fórumtémákat.Anno én is változtattam őket, mert bizonyos régiókban előbb jöttek a frissítések.
"Pont a One UI7 lesz az, ahol még úgy bővítik ezt a funkciót, hogy teljes leiratot is csinál a beszélgetésről. (Nyilván magyar nyelv nem lesz jó ideig, meg talán az automata rögzítést is elveszti, mert lesz valami jelzés, hogy a hívás rögzítve lesz)"
Igen, a rendszer részeként, nem külső mókolásnak köszönhetően.
-
gerner1
nagyúr
"Épp a regionális szabályozás, vagyis az EU-s GDPR miatt módosították az EU-s hardverkóddal ellátott verziót, amin így csak az EU-s régiókódok lettek elérhetők. "
- Akad(nak) az A55 után megjelent & az EU -ban is forgalmazott készüléktípus, amelyeknél tövábbra is a firmware része olyan régiókód, amellyel aktíválható . Vagy, ha nem is része az EU -sokon is futó firmware -nek (OXM), akkor van lehetőség a típusra telepíteni olyan másik firmware -t (OLE, OJM, stb..), amellyel az aktíválható. -
Ricardo
titán
-
gerner1
nagyúr
Az eddigi gyakorlat is az volt, hogy minden tárgyév elején megjelenő új flagship típus kapja meg elsőnek a legújabb UI verziót , ami idén az S24 volt.
Tehát, előbb az S25 megjelenése.Azt követően (S25), a korábbi évek flagship típusai (S-széria & hajtogatós modellek), sorban.
Így, előbb az S24, Fold & Flip 6, majd S23, Fold & Flip 5 kapja meg. Utána érkezik a többire , és biztosan nem ~1hét leforgása alatt kerül kiadásra a felsoroltak mindegyikére (sem) ... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest