- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint812
lelkes újonc
válasz
bossbob #2007 üzenetére
Igen, nálad valóban nem látszik minőségbeli különbség. De szerintem azért, mert viszonylag "sok" fény van a képen.
Az a baj, hogy nem fejtettem ki elég részletesen mire gondolok.Május eleji kép, 20:30 körül
Csak a közvilágítás szűrődik be valamennyire. A darts tabláról még a számok is leolvashatóak.
Aztán itt pedig egy mai kép, kb ugyanabban az időpontban, ugyanolyan fényviszonyok mellett:
Szerintem a képek magukért beszélnek... És nem, nem mozdultam bele a készítés közben, és a 2. kép is a dedikált éjszaka módban készült. Többszöri próbálkozásra sem lett jobb a végeredmény. Ezt nem tudom hova tenni
-
csubííí
senior tag
válasz
bossbob #1983 üzenetére
Én pluszba beállítottam a Good Lock -Home Upp modullal 5x7 ikont.
Egyébként saját ikonokat használok (Theme Park, én szerkesztettem őket), gyári nem annyira tetszik. Plusz használom a gesztusvezérlés mozdult is (One Hand Operation+).
Oldalsó gesztusvezérléssel sokmindent lehet irányítani/elérni. -
-
Potyka03
senior tag
válasz
bossbob #1882 üzenetére
A5x szériánál baromira mindegy.... megkapod az új ikon pakkot,meg egy picit gyorsabb lesz és 15-ös számot kap az android felírat mellé s kb. ennyi
Szerintem akkora lényeges funkciók nem lesznek benne. Ha visszagondolok az A53-som kezdetleges One UI -hoz képest akkor túl sok változás nem volt
Max amit tudok említeni az hogy megkapta a képekről törölhető tárgyak/személyek funkcióit
-
Potyka03
senior tag
válasz
bossbob #1757 üzenetére
A53-ról érkeztem A55-re. Nekem az A56 egyik nagy hátránya a memóriakártya bővíthetőség hiánya. Amúgy kb. ugyan az a készülék.
A 53 vs A55 között a tempó a különbség,a jobb anyaghasználat és a kamera azért jobb lett,nem olyan túlszaturált már.
De aki A53-ról jönne annak még egy A55 is jobban megéri54-re én nem mennék fel,de még 54-ről 56-ra is felesleges.
-
Diák66
őstag
válasz
bossbob #1579 üzenetére
Addig ér rá, amíg a Honor 8 be nem adja a derekát. Akkuja már nem a mai. Árérzékeny vagyok második telefon témájában, a teljesítmény nem lényeges, csak használható legyen és ne bosszantson a használata. Volt A52s, annak a lassú ujjlenyomat olvasója és az akadozó, lassú munkamenete olykor idegesített. Nem akarok látni akadozva megnyíló appokat, vagy lefagyásokat.
-
csernak75
senior tag
válasz
bossbob #1523 üzenetére
Szia, Pont hogy az 56 ban várható új proci 2-3 generáció óta most lesz igazán előrelépés.
Szóval az 56 elvileg már jelentősen jobb lesz legalább is teljesítményben.
Én aki A51-et cserélt 55 re egy szavam sincs annyival jobb. De párom A52S 5G jétől azért annyival nem jobb az A55 de az 56 már érzékelhetőbb javulás lesz. -
kengyel
nagyúr
válasz
bossbob #1341 üzenetére
Nagyon sok telefont piacra dobnak, már szét vannak csúszva.
Évente kevesebbet kellene kiadniuk, akkor nyomon lehetne követni. Azért ez az S- szériában is előfordult, de nem jellemzően. Még mindíg jobb, mintha 3-4- hónapot csúsznának. Én, ezzel simán tudok azonosulni.
S3- óta Samsungozok, már semmin nem lepődök meg. -
zsolesz967
aktív tag
-
Deck
titán
-
Bro77
újonc
Helló,
Nekem lassan egy hónapja van meg a készülék, s már attól fel tud melegedni, ha pár percig böngészek rajta...
Eleinte én is arra gondoltam, hogy biztos a friss telepítések miatt melegszik, azért nem is foglalkoztam ezzel. Majd rájöttem, hogy talán ez lehet a problémák alapja...
Valószínüleg akkor sikerült kifognom egy hibás terméket...
-
és #517 Lord Amper
Cool Mobile-nál szemezünk az A55-tel, jó az ár, mégiscsak ország boltja bronzérem. De most elbizonytalanodtam ettől a frissítési hírtől.
Mi az az Odin?Megkerestem az előd topikjában. -
Köszi szépen a képeket! Először nem mindent értettem, amit írtál, aztán megnyitottam az albumot.
Nem tudom hányan lehetnek, akik A54-ről váltanak A55-re. Gsmarenanal nézted a képeket? Vannak azonos témáról képek, még ha nem is egyszerre készültek.
A54 camera
A55 camera -
HKorn
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest