Új hozzászólás Aktív témák

• helion25

csendes tag

Újabb gond! Ezt a témát írtam a Sacred 2 magyar fansite forumra is, felháborító!:

"Felhívom mindenki figyelmét egy ujabb problémára amivel megkeserítik a játékosok életét. MAXIMUM 2-szer LEHET AKTIVÁLNI! Szal aki nem akar a Securomékkal e-mailben kommunikálni, az másodszorra már NE szedje le a játékot!

Én már 2-szer uninstalláltam a játékot. természetesen rendesen deaktiváltam mindkét esetben.
    Azonban 3-adszorra nem engedte újra aktiválni, kiírta, hogy elértem az aktiválási limitet, írjak e-mailt a Securom supportnak hogy mehgemeljék az aktivációs limitemet.

Hát ez felháborító!! Úgy gondolom, hogy annyiszor installálom fel-le a megvásárolt játékomat ahányszor csak akarom.
    Általában 4-6 havonta újra szoktam telepiteni a windowst a tiszta rendszer és gyors működés érdekében.
    Most akkor majd 4 havonta e-mailt kell írogatnom a Securomnak, hogy emeljék a limitemet??????

hát ez nevetséges és felháborító
    imádom ezt a játékot, de ez megöli az egészet.... :-(
    elmehetnek a faszba kurva ideges lettem most nem fogok játszani pár hétig...illetve nem tudom mikor válaszolnak az e-mailemre a probléma megoldása érdekében

Új hozzászólás Aktív témák