- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
-
Tsumaas
senior tag
válasz
helion25
üzenetére
Hát akkor nem tudom mit láttam. A weboldalon van 2db szerver patch, és azokat lehet letölteni. Letöltöttem, a 2ő 900MB, és semmi haszna nem volt. Kiírta, hogy ezt nem lehet feltelepíteni, mert ezt install után kell....
Mehetek én is játszani veletek, csak valami szerver info-t adjatok... -
Vistaboy
veterán
-
Zebu
addikt
válasz
helion25
üzenetére
Figy, szerintem valami egységes szobanevet kellene alkalmazni.
Ha valaki felmegy csináljon egy PH szobát, max 16 játékossal és kész

max ha nagyon nem egyeznek a szintek akkor lehet klikkesedni!

hm?ma már 34

ha valakinek vannak Caldrahil cuccai, vagy elfnek való nyalánkáságok akkro bizneccelhetnénk

-
jetimokus
tag
válasz
helion25
üzenetére
Figyi, köszi, hogy szanaszét berhelted, fikáztad, meg semmizted a laptopomat, de megaszámoltam, 27 játékot vittem rajta végig eddig,ezekből többet többször is, és semelyiknek nem volt baja, sőt a legtöbbet maxon, mert az alatt nem szeretek játszani. ezért nem tettem fel pl a crysist, meg a far cry 2-t meg stb, mert azok esélytelen hogy menjenek maxon. (hozzáteszem, hogy majdnem az összes másfél éven belül jelent meg, tehát új játékokra gondolok, nem a doom2 szintre, még mielőtt xy)
Az meg, hogy egy laptoptól mit lehet várni nem attól függ, hogy laptop, vagy asztali gép, hanem hogy mi van benne. Semmi problémám nincsen a sacred 2-n kívül.
Különben nem akkor fagy ki amikor a kemerát forgatom, hanem amikor úgy érzi vagy mittudomén.Ne haragudj, de nem hiszem el hogy a játék csak nálam hibázik rengeteget, mert nekem is vannak ismerőseim, és a számtalan küldetéshiba, meg grafikai bug nem csak ati kártyákon jelentkezik, hanem még 9800gtx-en is!! A saját két szememmel láttam, max te észre sem veszed, vagy azt mondod, hogy van ilyen, vagy nem tudom, nem is érdekel, hogy őszinte legyek, hibázik, nem csak nálam, nem az én gépem a fos, ebbe törődj bele kérlek szépen!
Kérdésedre a válaszom amit egyszer már leírtam: a Rainbow Six Vegas első része, vagy a Brothers in arms 3, vagy még sorolhatnám sokkal jobban megizzasztotta, amit a sacred 2 termel hőt az elbújhat mellettük.
Nem az én gépem a szar, mert nem csak nálam csinálja! Hidd el kérlek, lehet nálatok nem fagy de azt nem hiszem el, hogy egyetlen bug sincs a játékban. A kiforratlanságát bizonyítja a 2 gb-ra való patch is!
Az, hogy a te szemedben mire való egy laptop, az a te dolgod, nem én vagyok az állat, hogy játékra merem használni, mert nem véletlenül tették bele azt a videókártyát. Ha te csak netezel meg szeövegszerkesztesz, akkor ne laptopról, hanem netbookról/EEE PC-ről beszélj, mert azok valók arra. a 70-100ezer ft-os árkategória, de ez a gép több volt mint az említett összeg duplája!
A gépigénnyel meg tisztában vagyok, de megy maxon, és ha gyenge neki a gépem, akkor sem szabadna neki kidobálnia, hanem akkor mondjuk inkább mocskosul, játszhatatlanul szaggatnia kellene... nem? vagy ezt is csak én gondolom így? láttam már gyenge gépen brutál játékot, de az vagy el sem indult, vagy játszhatatlanul szaggatott, de NEM DOBÁLT KI!
És még egyszer: ha van valami sejtésed a programozásról, akkor tudod, hogy egy játék mekkora brutális adathalmaz, lehetetlen teljesen hibátlanra megcsinálni, mindig vannak bugok, hibák, max nem mindenkinél, nem mindig jelentkezik, mert minden egyes algoritmus ami elindul az alapján hogy mit csinálsz, teljesen szituációfüggő, random.
Ezzel légyszi zárjuk le.
frame>24:
Köszi szépen,de sp3-at telepítettem már, videókártya drivert is frissítettem, de a hiba továbbra is fenn áll.
-
jetimokus
tag
válasz
helion25
üzenetére
Nem tudom neked mi a rendes, de ha épp tudni szeretnéd, akkor maxon játszom vele xp alatt (tehát dx9), igaz átlag 15 fps-el, de nem érdekel, mert gyönyörű a játék. (minimumon átlag 82fps).
Nem tartom valószínűnek, hogy a gépem a dolog oka, mert ha minimumra veszem akkor is kilépked. Amúgy egy Bioshock, vagy egy Gears of War, vagy Rainbow Six Vegas sokkal jobban megizzasztja, és soha nem lépkedett ki egyik játékból sem.
Inkább fognám a játékra, mert amúgy is ezt csinálja, csurig van hibával, több mint 2 gigányi patch van hozzá, de még így sem jó közel sem. Felrakod a patchet, orvosol egy hibát, előjön egy másik.
Azt hittem erre van valami megoldás, mondjuk egy kimaradt patch, vagy valami.
Mindegy, azért kösz. -
jetimokus
tag
válasz
helion25
üzenetére
nem poén amit cuccaimhoz írtam, de azon a gépen el sem menne, mivel sm3 neki a minimum, alaplapi vga-kon (főleg asrockon, meg 3 éves lapon) meg az olyan mintha trabanra tennél merci jelet.
ott van a végén a notim, azzal egyáltalán nem lehetne semmi problémája, ezért füstöl a koponyám. épp most dobott ki boss gyilkolás közben. 3-szor ölt meg, mire én őt egyszer végre, de amikor elkezdett összeesni, még hallottam hogy dobja a cuccokat, de a kép már nem mpzdult....
holnap kezdhetem előről.
különben köszi a segíteni akarást, de esetleg még valami más ötleted nincs?
köszi és üdv! -
-
Belus85
tag
válasz
helion25
üzenetére
Kár is vitázni csak te mesevilágban élsz. És még annyit hozzáfűzök hogy 23 éves vagyok de 4 éve nem votlam bulizni és amikor elmentem akkor is csak 2-3 ft költöttem egész este.
Most mondod hogy 1 játék nem sok 9000. J elhsizem de pl10 játéknál az már 90-n. amit jobb dolgokra lehet költeni.
A másik meg az hoyg ezeket a játékokat kijátszod és utána nem nagyon veszed elő.....
ne lopj.. pffff.... erről lehetne vitázni.... gondolom te csakis eredetibe nyomsz mindent..
és az aláírásod elárul mindent... nem vagy csóró

-
helion25
csendes tag
válasz
helion25
üzenetére
Mellesleg türelem rózsát terem. Ha tényleg annyira nincs zséd, vársz fél-1 évet és tuti 2-3-4 ezer forinttal kevesebb lesz minden.
Én is így tettem több játék esetében. Főleg FPS-eknél, amiknél általában nálam legalábbis 1 végigjátszás (max 2 ha egészen jol lehet több módon játszani vele) ami élvezhető.
Ez esetben pl 14 óra tiszta játékidő esetén mondjuk egy Crysis-nél nem éri meg az új árát.
És ekkor még egy elég élvezetesen 2 végigjátszásos játékot mondtam.Így vettem meg pl a Doom 3-at is 4000 Ft-ért. Újonnan 13000 volt.
-
tdd587
őstag
válasz
helion25
üzenetére
Na király, a telepítési limitet (5) a Spore és a Red Alert 3-mal kapcsolatban olvastam, meg talán a Bioshock körül volt valami mizéria. Nem tudom ezekből mennyit vontak vissza azóta a felháborodás okán. Szép és undorító ez a DRM, el kellene gondolkodniuk, hogy most akkor ki van kiért...
-
helion25
csendes tag
válasz
helion25
üzenetére
Ezt írta ki:
"Az aktivációs folyamat megszakadt.
Túl sok aktiváció történt egyszerre több PC-n, vagy túl sokszor került újraaktiválásra ugyanaz az aktiváló kulcs egy PC-n. További aktivációk nem lehetségesek.
Keresd fel a honlapunkat, ahol a lehetséges megoldásokról olvashatsz: https://support.securom.com/PAunlock/?c=1300"
természetesen utánaolvastam, és az egyetlen megoldás írni nekik hogy megemeljék a 2 limitet magasabbra. :-(((((
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
helion25
üzenetére
körülbelül hasonulnak. ami vagy egy szinttel gyengébb, vagy max két szinttel erősebb ellenfeleket jelent. nem tudom van e határ, mindenesetre 72es ellenfelek mászkálnak a 70es elf leányka mellett... 75 a cél, utánna már végre gyúrhatok defre is, mert nem kell annyi pont az allskillre a lorek miatt

-
Szuperboci
senior tag
válasz
helion25
üzenetére
Hát jó sok mindent leirtál bár a legtöbb magától értetödő szerintem.Meg az jobb érzés ha magadtól jössz rá valamire mint, hogy leirják mit kell tenned

Nethez annyit hogy mi 3 an toljuk ,bár most picit alább maradt,mert küldetések mindig elvesznek.Szal hamachin toljuk az eredetivel mert ott jok a küldetések
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem perpill nem megy a játék...Egyszerüen nincsenek objecktumok.Már menube is.Megvannak a texturák betudok lépni a pályára,de nincs karakter,szökúkút semmi és nem is tudom irányitani a karaktert.Windowst már újra raktam.Az benne az érdekes hogy winresti után 3 napig ment,aztán bumm elszált.Külföldi forumokon azt olvastam, hogy ez Microsoft hibája...Pedig ott a dobozon nagy betükkel : GAMES FOR WINDOWS.Videokari driver frissités ,physx frissités se segitett.Lehet vista x64 el van probléma.Bár haveromnak ugyanilyen gépe van mint nekem,op rendszer is meg minden és neki semmi prob nincs.Lehet ma felrakom az XP t,csak a sacred részére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- Apple Mac mini M1 2020 - 16GB/256GB SSD - Erősebb verzió! - Szép/Megkímélt állapotban
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

beteszem a ládába és a másik karinál azok ott lesznek vagy mi?
holnap kezdhetem előről.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)