Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
elvileg az a headblobbing. OL alatt elvileg nincs. valamelyik sort át kell írni, asszem az nfoban le is van írva, hogy melyiket. mindenesetre Priboiban nekem ol után fura volt, hogy megint dülöngél.
más: mesterlövész puska általában csak álló helyzetben pontos. ez teljesen reális. célzott lövésre találták ki, emiatt is lehet, h pl a Groza pontosabb célzás nélkül a Vintorez. viszont a fegyverek összehasonlíthatatlanul pontosabbak. Deus Exen edződöttek előnyben;>
a Bloodsucker valahol tényleg ott van a swampban. nekem sem sikerült megtalálni, de alapvetően minden bokrot nem néztem át. térdiggázolás megvan, a víz gyönyörű, a tükröződés a fegyveren pedig tényleg realtime. az árnyékok már verik az OLt, nap visszaállítva. gépigény elviselhető marad valszeg. ezt mind úgy hallottam csak
az AIt valszeg teljesen újraírják éppen (alpha alatt masszívan bugzott). Swampban tényleg el lehet tévedni, de mint állat. még anomáliák nélkül is para volt, nappal is. éjszaka vicces lesz esőben.
zombik OLben tényleg vannak. és ha gondoljátok, linkelek be a rondábbakról is
egyébként én mostanában már a föld felett is be szoktam rottyantani néha, de én éjjel játszok általában, és éjszaka a bloodsucker villageban kergetőzni a vámpírokkal nem túl vicces
meg a macskák nemlétező ambient hangja miatt szoktam néha megugrani. avagy semmit nem hallasz, aztán egyszercsak krssst.
*** Priboi ***
mind1, átírom futóra az exot, kezd elegem lenni belőle. tele van jó ötlettel, de az egész cucc olyan, mint egy béta verzió. még OL2.0ánál, sőt Diablo2 hell .08nál (MSLE, diablo legendás fissureje) is jobban ingadozik a nehézség... a kulcskeresős fpseken nőttem fel, de azok nem véletlenül haltak ki, a labirintusaikkal együtt.
aham... priboi 1.0 van fent, új map 1.2re ígérve. zseniális... akkor emiatt bugzik még mindig és ezért van pár fura feature
Új hozzászólás Aktív témák
- Valami baja van a tápomnak
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Peugeot, Citroën topik
- PayPal
- World of Tanks - MMO
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ThinkPad L490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V33 - RYZEN 5 5600 - RTX 4060 - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Fostex PM-1 MK1 Studió Monitor
- Macbook Pro 16" M1 MAX - 2022 gyártás, 10/32 mag, 64GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (111)
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest