- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
proci985 #4999 üzenetére
Ez az átírogatós / számolgatós dolog nekem kicsit magas, meg nem igazán felhasználóbarát. OL 2.2-t kezdtem el most, majd megnézem a barkeepernél, itt is mindent meg lehet-e venni vaktában, bár a cordonos trader választéka alapján úgy tűnik, alaposan ráncfellvarták ezt a részt.
OL 1.3ban végigjátszáskor én is módosítottam valamicskét. Igaz nem túl kifinomult módon, de töröltem az összes *trader* fájlt
, így gyakorlatilag eredeti trader-rendszer lett (úgy tűnik, ilyenkor az alapjáték fájljait használja).
A másik a súly volt, ott visszavettem. A gáz az, hogy exo-nak a súlyát nem tudtam megtalálni, így azzal simán 80 kiló megint. Kicsi hiba, de exot a nightvisionje miatt nem használok, kifolyik a szemem a zöldtől . . .
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
remington2 #4998 üzenetére
azóta egy kicsit megváltozott a dolog
pontosabban a trade_barman.ltx et nézdve három file includeolését fogjátok látni (tetszik a parserjük^^). azt a filet innentől már ne piszkáljátok;>
szerencsére rájöttek, hogy ha sokmindent akarsz változtatni, akkor agymenés a keresgélés, ezért a shop_barman mappába kerültek a cuccok.
közben azt hiszem megértettem a három file mire való.
a barman_buy.ltx azt határozza meg, hogy barman mit vesz. pl ha van exoskeltonod, de a barman_buy.ltx nem tartalmaz exoskeleton = X , X sort (ahol X szám), akkor nem fogja megvenni.
a barman_sell.ltx azt határozza el, hogy mit ad el. pl ha eladtad neki az exodat, de neki nincs exoskelton = X , X sora (pontosabban itt nem szerepel ilyen sor), akkor eltűnik, nem adja el neked.
a supplies sort először nem értettem... aztán jött a megvilágosodás: ez szabja meg, hogy trader alapból mennyit rak ki az üzletébe. egyenlőre tesztelésre szorul, viszont a paraméterek alapján az első jelenti, hogy hány darabot rak ki belőle, a második paraméterre pedig olyan sejtésem van, hogy talán a nehézségi szinthez van köze, de hogy milyen algoritmus alapján, az még tesztelésre szorulna.
-
Mosquitoo
senior tag
(#4983)-ra valaki valamit?
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
remington2 #4991 üzenetére
Nekem is olyan volt, hogy a Lukash adta a küldetést, hogy segítsek a Stalkeroknak visszaverni a banditákat, de a banditák nem voltak sehol... kénytelen voltam elmenni a táborukig és 4 törpével együtt legyilkolni mindenkit és utána Lukash megadta végre a jutalmat.
-
nike_
addikt
válasz
remington2 #4970 üzenetére
Ilyen nekem is volt már többször is.
Sőt, olyan is volt, hogy csinált egy autosave-et -100% életnél
Be akartam tölteni és bumm kidobott a főmenübe
p.s: Patch nélkül vittem végig.
-
válasz
Csiborbogár #4990 üzenetére
Nincs mit!
-------------
Az OL 2.2-t hogy érdemes telepíteni? Alapjáték + melyik?? patch és utána a mód?
-
remington2
senior tag
válasz
Csiborbogár #4990 üzenetére
Camp defense jellegű küldetéseknél (és a kutyák / vadállatok irtásánál is) alapszabály, hogy mindnek el kell pusztulnia. Van a pont, amit jelez a térképed, na annak a környékén mindent el kell pusztítanod. Járd körbe, lesz valahol egy-két állatka még. Néha egész messze is elmászkálnak
Bár megeshet, hogy így sem kapod meg, nekem is volt 1-2 ilyen esetem.
-
remington2
senior tag
OL 1.3
Visszafelé haladok az erőműből a bár felé, utoljára szétnézni arra, mielőtt felrakom a 2.2-es OL-t. Megtaláltam az agyperzselő körüli bunkereknél elszórt számzáras ajtókat, 4-et össszesen. Viszont - bár a legtöbb hullát még akkor átnéztem - kódot csak egyhez találtam. Három van a bunkerben, egy pedig kint, az odavezető úton (a bunker bejárati alagútjánál). Újra átnéztem a hullákat, de senkinél semmi, bent pedig már eltűntek a holttestek. Akkor a maradék három ajtó kódjához már nem tudok hozzáférni? Az egyetlen, amit találtam a 342089.
-
emre
veterán
Helló !
Most estem neki a game-nak másodszor. Elsőnek nem tetszett, swappolt, leszedtem.
Most kezd élvezhetően futnii acucc, hát megpróbálom véggtolni és lenne egy-két kérdésem.Teljesítetlen küldetések
1 Öld meg a banditákat és szabadítsd ki a kötelességi tagot.
Megvolt, mid a három( kötelességi is elmurdelt) a jutalmat megkaptam, de teljesítetlen.
2 Találkozz Gray-jel, Hol a pöcsbe bujkál ez a Gray. Azt irja a pda, hogy a hangárban a szeméttelep mögött. Ott volt is három csóka, meg egy halom bandits, egyik sem Gray
3 Agroprom, bandit gyilok hova mejek a jutalomért, azt a Mole fiút megmentettem, aztán mentem lefele az alagútba, egy kis írtás után vissza a jutalomért, aztán megin le a pendrive ért és ugye a kutatóintézetnél bukkantam ki.megint egy kis írtás a harmadikon a cuccok, kifele gyilok, nincs is élő rajram kívül, de ki fog megjutalmazni??így hirtelen ennyi, köszi!
-
válasz
Csiborbogár #4984 üzenetére
Akkor most mész yantar felé. Ha az az alagút, ahol középen oszlopsor van és felgyúló tüzek, akkor próbálj nagyon lassan középen az oszlopok mellett áthaladni rajt.
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Csiborbogár #4984 üzenetére
Ha jól emlékszem, az alagút falán fut egy cső, arra kell fölugrani és ott nem sebez az anomália.
-
Csiborbogár
őstag
x16-os doksikat hajtom.
Át kellene mennem egy alagúton, de az tele van anomáliákkal.
Mindig meghalok. Mi a megoldás? -
Mosquitoo
senior tag
Mit és hol , hogyan kell átírni, hogy egy tár NATO lőszer ne 1100 rubelbe kerüljön? (NPC-ktől 16 rubelért lehet venni) Mert ez így irreálaisan drága...
-
remington2
senior tag
válasz
remington2 #4981 üzenetére
Azt hiszem megoldottam. Elsőnek sima gamedata, majd a megfelelő verziós patch (1.005 nekem), végül pedig a "nagy" OL patch, az 1.3as.
A Clear Sky megjelenésével - és most, hogy felküzdöttem az OL modot
- kapcsolatban érdemes megemlékezni egy másik, szintén sokat fejlesztett játékról, a Duke Nukem Foreverről, amely szinte viccé vált, és senki sem gondolja komolyan hogy megjelenik egyhamar, és ha igen, azzal sem tudja már kárpótolni a rengeteg időt. Azért írom ezt, mert a STALKER is hasonló úton haladt, csak itt a kiadó/fejlesztők tudtak húzni egy vonalat, amely még az ésszerűség határán volt, és ezt átlépve fel tudták mérni a körülményeket, és szépen kiadni. Nem lett tökéletes ez tény, de félelmetes, hogy ez a gyakorlatilag fércmű jellegű játék milyen hihetetlenül kidolgozott így is, és mennyire szuper. Hogy még nagyobbat ütött volna +3 év fejlesztésével? Talán, de lehet, hogy el sem sült volna.
Az ésszerűség határa pedig azért fontos, mert nem szabad mindent egyetlen "ágyúlövésbe" ölni. Lám, már a második menetnél tart ( Clear Sky ugye), és még vígan lövöldözhetnek (mert azért érdekes lehet nem csak az előzményt, de a SoC utáni Zónát is látni), míg a DNF gyakorlatilag sehol nem tart. -
remington2
senior tag
Van némi gondom az OL 1.3.3 telepítésével. A smart mod managert használom, ahol a telepítés elején megkérdezni, hogy a három gamedata mappából melyiket telepítse
. Van sima, 1.004 és 1.005, gondolom ez a stalker 1.0, 1.004, 1.005 változatokat jelenti. Amikor 1.005re nyomok, utána kis idővel megkérdi, hogy az ol 1.3 1.0 (?) inkompatibilis saját maga 1.005-ös verziójával
, és melyiknek legyen prioritása. ??? Hogyan, amikor direkt kiválasztottam, mit rakjon fel? És még a patchet hozzá be sem másoltam, mert azt a readme szerint nem szabad smart mod managerrel használni, csak simán rá kell másolni.
Telepítés után a managerben megjelenik két ikon, az egyik OL mod patch 1.005, a másik simán OL mod. És persze patchelve még mindig nincs a mod, így nem értem mit és hogyan problémázik.
Eztmosthogy?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
remington2 #4978 üzenetére
az az
én tegnap tizenvalahány gránátot dobtam rá, egyik se találta el (furcsálltam rendesen)... másodikra meg elsőre halt.
-
remington2
senior tag
válasz
Csiborbogár #4977 üzenetére
Nincs mit, de én sem jöttem volna rá sosem, hogyan kell onnan kijutni. 20 percig mászkáltam, aztán dobtam egy gránátot vaktában, és az nyírta ki
. Mekkora mák volt, hogy pont akkor ért oda, lehet még mindig bent keringenék
-
Csiborbogár
őstag
válasz
remington2 #4966 üzenetére
Köszönöm szépen (és Mosquitoo-nak is)sikerült megoldani a helyzetet!
-
Hun'reeth
őstag
Ha valaki nem olvasná:
Íme amire vártunk. -
Hun'reeth
őstag
Na épp most adott el az öreg prof egy FT200-at nekem
miután megkapta Ghost ruháját de csak akkor jött fel a beszélgetésben a lehetőség ha volt nálam elég pénz. 35e rubelecske. Látom új távcsöve van.
-
-
proci985
MODERÁTOR
*** OL 2.2 ***
na, a javítás mintha egy arasszal olcsóbb lenne így veteran szinten, brain scorcher előtt és yantar lab után. még mindig nem olcsó, viszont a kis kedvenc komez freedom vértem legalább kevésbe kerül így nem megy rá a javításra a gatyám is (meg legalább éjjellátó is van benne). a játék elején nem éri meg semmit eladni, csak ha nem nagyon muszáj, javítás helyett a leszakadópáncél majd aztán eladás tűnik jobb megoldásnak, legalábbis egyenlőre (viszont Beril M7 upg nál jobb vért még nem volt rajtam
összehasonlításképpen 1.33ban Burerhez Exoban vagy Military S9ben és FT200al mentem... kb fél-egy óra játékidő után).
nem tudom hogy oldották meg, de ahogy megy feljebb egyre a reputációm,és csinálok meg több questet, úgy apránként nő a fegyverarzenál. eddig találkoztam három fajta új géppisztollyal (+a P90 2.00ában már volt addonként), egyik új kedvencem, másik szintén remek, harmadikat még nem próbáltam, van egy új géppuska, megmaradt az AK74 (egyet találtam belőle eddig nem árusnál is, de lőszert senki nem dob bele, szóval használhatóság továbbra is kérdéses), a Vintart meg mintha erősen meggyengítették volna (célzáskor ismételten sniperként viselkedik, tehát eltalálni vele bármit is gyakorlatilag csak 1-2mp célraállás után lehet futásból), plussz visszakapta a régi PSO scopeját.
cserébe viszont az ellenfelek bar után (wild territory, warehouse) rendesen droppolnak AMK artifactokat is. eddig a mérleg 2 fire drops, 2 ancient glassbeads, 2 titan kobolok és 3 cobblestone valamint egy electro tears. nyami. magyarul valahol 65-70% körüli bulletproffal futkározok még egy light vértben is. és még nem transmuteloltam semmit.
az npck tényleg tudnak követni, örvendünk
egyenlőre még nem próbálgattam a dolgot, de úgy néz ki működik.
az anomáliák nappal tényleg mozognak és agresszívan támadnak (nagyobb hatósugár). éjszaka kevésbé veszélyesek. úgyhogy innentől lehet örülni, bár fejből csukott szemmel már hála égnek nem lehet végigmenni a pályákon.
az ellenfelek használják az új fegyvereket is. apropó, minigunt/pkmet talált már valaki? fontos: egy FT200 van yantarban, a lejáratot is tartalmazó épület második szintjén. valszeg pripaty előtt senkinél nem lehetne előbb kapni, és mégiscsak a legjobb nato fegyver;> ja és így ingyér van, ez is fontos.
a szörnyek kaptak némi randomizációt, egyes npc spawn helyekre is igaz ez.
a blowout már sebez Bar területén pont annyit, hogy a dontstandtheres arc belehaljon. apró baki, ámde úgyis zavart a pofázása. a blowout tovább tart. kevesebb blowout van, és jobban randomizálva. eddig Barban és Dark Valeyben kapott el, szörnycsapattal egyik után se találkoztam. na majd Army Warehouseban;>
működik a beállás frakciókba. eddig a Duty, Freedom és tudós csapat akart beállítani. egyenlőre ellenállok;>
ha sok a barátod, az jó dolog. szólnak, ha valami rondát (bloodsucker, controller) látnak valahol a zónában, vagy egyéb érdekes információ történik. a stalkerek pedig lootolnak, mostmár hullát is. azaz ha sokat totojázol, kifsztják a hullákat, mire odaérsz. remekül erősödik az AI
meg kevesebb gránátot dobál, főleg alacsonyabb rank/felszereltségi szinten. a Pseudogiant pöppet agresszívabb lett. meg nagyon megnőtt a látótávolsága is.
az időjárás szintén fejlődött. sajnos a reggel7órás gyönyörű aranysárga napsütésbe még nem futottam bele. a reggel7órás ködöslucskos idő viszont élmény, semmit nem lehet látni kb.
konklúzió: rakjátok fel, valami eszméletlenül jó és változatos móka. a balanceja pedig talán a legjobb eddig (az alap 1.005-.006 ugye gyerekjáték legnehezebb fokon is, az OL 1.33 nevetségesen egyszerű, a 2.00 pedig szinte élvezhetetlenül nehéz lett). elején még nincs jó cuccod, de cserébe még jópáróra játék után is találni új cuccokat (70% flött vagyok talán), és van hova fejleszteni a felszerelésed, ugyanakkor nem kell törött pisztollyal sem szaladgálni, mert a megfelelő felszerelésre azért szépen lassan, de biztosan akad pénz. szóval már a fullos felszerelést nem olyan lehetetlen összeszedni bepiszkálás nélkül, mint pl dio2ben magatalálósan összehozni egy fullos PvP bonenekrót.
-
Mosquitoo
senior tag
Na, amióta csináltam egy védőgátat a Raktárak és Bár közé, azóta nem jött a mutánshorda.
És mi volt a Freedom bázison a satuban? Na mi? Hát AK-74 távcsővel, gránátvetővel, hangtompítóval. Pont mint az enyém.
És még egy bug: A Mazoista Stalker.
-
proci985
MODERÁTOR
hujujujjj, OL különböző verzióit kiirni, ha a dolog verzióspecifikus. 2.0 után Koshei és Burer már sebezhető, mivel utánna kivették az anomáliaaktiválást inkompatibilitási okok miatt. 1.3.3ig anomáliával kellett fejbedobni őkelmeiket.
2.2 alatt tényleg nem teszi el márkdván a fegyver. mintha ez 2.0ban még nem így lett volna, de nem mernék megesküdni.
aztán, megtaláltam a HKt 2.2 alatt, Burernél van, 9x19est használ és remek fegyver. szeretem
jó, kevésbé pontos és kevesebbet sebez a géppuskáknál, de még mindig jól és nagyon jó a lősebessége.
viszont jelenleg yantar előtt vagyok, és még mindig drágán adnak el nekem rossz cuccokat. remélem nem kell megint átírnom a trader ltxet, mert mérges leszek... a 60ezerért adom a Stalker suitot, ellenben 30ért meg is veszem tőled, valamint a 60%os állapotban lévő suitot olyan 15-20kért javítom című dolgot enyhén szólva kiegyensúlyozatlannak érzem.
-
remington2
senior tag
válasz
Mosquitoo #4968 üzenetére
Én is találtam egy kis érdekességet:
A szarkofágban megöltek, aztán padlót fogtam, szó szoros értelmében! A test beakadt valahová, és még a halál után is össze-vissza rángatózott (hulláknál láttam már ezt korábban). Mintha a padlóba ragadt volna. Így láthatóvá vált a textúrák mögötti világ is.
-
Mosquitoo
senior tag
Na, az arénában följavult 80 körülire az FPS, így már végre tudtam harcolni.
Viszont nagyon komoly volt: az utsó 3 menetet úgy nyertem meg, hogy jött egy blowout, azok fogták a fejüket én odamentem és leknifeoltam / fejbelőttem őket...
És ugye ahogy térdelnek, én meg közelről fejbelőttem őket, szabályos kivégzés volt...
ja és sry a tripla kommentért...
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Csiborbogár #4965 üzenetére
Jaaaa, ott kóborol egy Politergeist, azt kéne kinyírni és szabad lesz az út.
Ez a Poltergeist a "Kopogószellem", egy homályos folt cikázik a levegőben és tűzcsóvákat dobál feléd, Nos, nem szabad spórolni a lőszerrel, vagy 3 tárat bele kell engedni mire kifingik végre, aztán szabad az út.
Remington: "rántott törp" LOL
Jó a szöveged!
-
remington2
senior tag
válasz
Csiborbogár #4965 üzenetére
Tudom már hol vagy. A teremben járkál körbe egy anomáliaszerű izé ( poltergeist?), na azt szórd meg és ha kinyírtad, akkor nyílik az ajtó is.
(#4964) Mosquitoo: igen talán lehet úgy is de nála is anomáliát ajánlanak mert más tudomásom szerint hatástalan rá. Ő még keményebben téríti el a golyókat, gránátokat, stb. A tűz viszont rántottörpöt csinált belőle. Beszorítottam a terem egyik felébe, oda meg ahol kijöhetett onnan a csövek között meg dobtam fireballokat. Az egyik elkapta és "burn, little green sucker"
-
Csiborbogár
őstag
válasz
Mosquitoo #4962 üzenetére
Ez a Snake Base-nél van. A bázis előtt ki kellett szabadítanom valakit.
Le kell mennem a föld alá a Snake Base után.
Volt két ajtó is, amit csak számkóddal lehetett kinyitni.
A második után egy anomáliákkal, és egyéb kisérlati tárgyaktól hemzsegő teremben találtam meg a katonai doksikat.
Utána nem tudok kimenni azon az ajtón, amin bejöttem, mert el van torlaszolva, és az egész ajtó úgy néz ki, mintha lángolna.
Fegyverrel nem lehet átjutni rajta, gondolom valamilyen anomáliát kellene használnom, de nem tudom milyet, és hogyan kell használni. -
Mosquitoo
senior tag
válasz
remington2 #4963 üzenetére
Törppapa...
Mondjuk én annál valami jóféle Shotgunra gondoltam meg néhány tucat gránátra.
De kösz a tippet.
A Raktáraknál az Irányítókat és a mutánshorda többi tagját főleg Elektró és Ugródeszka (Springboard) anomália nyírt ki, majd megpróbálom azokat.
-
remington2
senior tag
válasz
Mosquitoo #4962 üzenetére
Törppapa
az X18 laborban található Dark Valleyben. A recept ugyanaz mint Koshei esetén. Utóbbinál és az elektro v. hasonló nevű anomáliát csináltam a +73 endurance-t adó artifacttal (jó nagy anomália, simán bele lehet húzni az áldozatot). Burert meg fireball-okkal nyírtam ki, bár nem tudom, az milyen anomáliát csinált, de lényegében tűz volt.
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
remington2 #4961 üzenetére
Hehehehe
Azt elmondaná valaki, hogy ez a Burer zsíros főtörp merre található és hogyan, mivel kell kinyírni?
Ja és ez a Koshei ellen melyik anomáliát érdemes "legyártani"?
Csiborbogár: Most Agropromnál vagy? Mert ott elvileg nincs semmilyen torlasz csak kisétálsz... más katonai dokumentumokra pedig nem nagyon emlékszem, csak Kordonnál, de ott is simán ki lehet jönni...
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
remington2 #4959 üzenetére
Hát a leírás alapján az erőmű udvarán található meg, halhatatlan, de retteg az anomáliáktól. Több, mint valószínű, hogy ő az.
-
Csiborbogár
őstag
Sziasztok!
Elakadtam. Katonai dokumentumokat kellett keresnem, amiket megtaláltam, de nem tudok kijutni a helységből.
Az ajtót, amin bejöttem, eltorlaszolja valami, és nem tudok kimenni.
Mi ilyen kor a teendő? -
Bencom ™
őstag
válasz
remington2 #4956 üzenetére
Ő a "főellenség" az OL-ben, nevet nem tudok. Csak anomáliával lehet megölni semmi mással, felesleges is próbálkoznod.
-
remington2
senior tag
válasz
Mosquitoo #4949 üzenetére
Ez a Koshei hogy néz ki? Végigjátszottam a történetet, és - mivel nem csatlakoztam hozzájuk - kint találtam magam az udvaron, ahol jött a szokásos teleportálgatás. Aztán az utolsó az udvaron rakott le (ez ugye a freeplay, innen mehetek ahová akarok). Itt találkoztam egy irányítóval, akit sehogy sem tudok megölni (3-4 rpg gránát, 5 kézigránát, 20 puskagránát, 700 vegyes lőszer után sem, anomáliát meg nem tudok csinálni, mert megöl, ill. az egész terep szabad, miért sétálna pont bele?. Ő lenne Koshei?
Szerk: nem úgy néz ki, mint egy stalker, és egy netes képen is teljesen más a kinézete
-
M@nH.
aktív tag
válasz
AthlonXP #4948 üzenetére
"ezt honnan tudod? "
Mert a legtöbb gameban így van. Pl.:HL, HL2-ben is alkalmazták elég sokat, mert ha noclip-be mész akkor láthatsz szobákat a pályán kívül is.
Ja igen és töltés miatt is ahogy a többiek is mondták. Ha lenne a stelker-hoz noclip cheat vagy trainer akkor megnézném hogy hol is van az a szoba igazából. -
AthlonXP
őstag
válasz
Mosquitoo #4949 üzenetére
Az anomáliát vagy 10 másodpercig "simogatja" mire letenné a földre. Elkezded "simogani" majd mikor már majdnem kész, akkor mész oda, ahol a mutáns mozogni szokott és mikor jön, akkor gyorsan elsprintelsz előle ( miután ledobtad a cuccot a földre ). Közben pedig az anomália szépen létrejön és megöli a szörnyet... Nekem működött, és még csak megsebezni sem tudott közben az a szemét.
Bencom ™: Hát elég hülyén jönne ki, ha a teleport közben pályát töltene a gép.
-
Bencom ™
őstag
válasz
remington2 #4950 üzenetére
itt valszeg azért ezt a megoldást választották, mivel pályaátlépéskor sokat tölt a gép, és két teleport között sztem nem akartak két hosszú betöltést a készítők
-
AthlonXP
őstag
válasz
remington2 #4950 üzenetére
Hát ilyenről még nem hallottam. Mindenesetre elég érdekesen hangzik, vajon mi a célja ennek?
-
remington2
senior tag
válasz
AthlonXP #4948 üzenetére
Ugyan a kérdés nem nekem lett intézve, de:
[link]Itt van egy kis cikk a san andreas "rejtett" épületbelsőiről. Szerintem ő is valami hasonlóra gondolt, nekem legalábbis ez ugrott be.
Hogy érthető legyen: amikor SAban belépsz egy épületbe (lakás), akkor nem abba a házba kerülsz "fizikailag" amelynek ajtaja előtt álltál, hanem a progi "elteleportál" a terep egy olyan részére, amely része a játékvilágnak, de amúgy nem érhetnéd el (pl. végtelen magasan van, vagy a "vízvonal" alatt. Amikor kisétálsz onnan, a progi ezt érzékeli, és "visszaröpít" oda. Valahol olvastam róla, hogy a készítők miért ezt a megoldást alkalmazzák, de sajna már nem tudom
Itt egy kép a rejtett belsőségekről: [link] -
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Mosquitoo #4926 üzenetére
na az pl bug;> OL 1.33ban tippre csak anomáliával lehetett megölni, 2.0 fölött meg fejbelövöd gaussal és vége. viszont innentől felmerül a kérdés, hogy ha fejbedobnánk Sidet egy burnerrel, vajh mit szólna;>
az alapjátékban is volt ilyen bug, hogy nem mindig rakta el márkdván a fegyvert... egyszer reflexből én is fejbelőttem Sidet, de semmi baja nem lett.
látom közbne kijött a 2.2 is... hm
-
M@nH.
aktív tag
válasz
AthlonXP #4945 üzenetére
"szanaszét lőttem az egész kócerájt
( a manusszal együtt... )"
Valszeg amikor visszamész a kereskedő élni fog mivel az másik map a game szerint. Mikor te az erőműből portálsz hozzá akkor igazából nem a cordonbeli csákóhoz portálsz(csak a játék szerint) hanem egy lecopyzott szobába ami valahol elvan helyezve a pályán.
De amúgy nekem az OL 2.2 óta sosem teszi el a fegyót. -
AthlonXP
őstag
***OL 2.1.1***
Az Erőműnél voltam a teleportálós pályán. Az egyik teleport visszakűld a játék elejére a kereskedőhöz. Namost nekem eddig minden modban eltette a fegyvert a "Marked Van", most viszont nem. Én éppen exoban és a minigunnal jártam az erőmű körül, szal azzal teleportálgattam ide-oda. Mikor beértem a kereskedőhöz, ösztönösen elkezdtem lőni a minigunnal, szanaszét lőttem az egész kócerájt
( a manusszal együtt... ), így most mek vissza, hogy megnézzem mit csináltam.
Többen is írták korábban, hogy pl. gránátot lehet bedobni hozzá amikor megérkezünk ( youtube-os videon is láttam ), nekem viszont eddig sohasem engedett ilyet. Mindíg elrakja a fegyvert teleportálás közben, ezért nem is értettem soha, hogy a másnak miért engedi.Persze attól még az is relytély marad, hogy most miért nem rakta el a minigunt és miért engedett lőni, ráadásul most 1-2 másodperccel tovább is maradhattam nála, mint eddig. Mert korábban csak egy pillanatra jelentem meg ott, aztán már mentem is tovább... ( néha még a szöveget is alig tudta végigmondani a kereskedő)
Szal vannak érdekes dolgok itt az OL-ban.
Mindenesetre most már nemhiszem, hogy elkezdem a 2.2-es OL-t, inkább megvárom a C.S.-t. Most már nagyon ideje volna végre játszani vele
-
Bencom ™
őstag
válasz
Rifleman10 #4942 üzenetére
mert csak akkor van ott ha felveszed a meet the guid küldetést, és a guid odaküld téged hozzá, és akkor ott lesz.
-
Rifleman10
csendes tag
válasz
Bencom ™ #4938 üzenetére
Strelok buvóhelye az Agroprom földalatti csatornáiban van...nem??Az a nevetséges hogy 4X vittem végig a játékot de ezzel az arcal játék közben csak néhány viiben találkoztam, de most rákerestem és gameplay vidiben láttám hogy tényleg ott van amikor méssz fel a létrán, legránátoz és utána mesél a dokóderről.Oké mostmár tudom.Köszi.
-
Brent
aktív tag
válasz
Rifleman10 #4924 üzenetére
Szerintem bug , úgysikerült hogy besprinteltem. Ugye sprintelésnél a karakter lefele fordítja a fegyót és lehet hogy erre a gém "azthitte" hogy eltettem...
Aztán csináltam is egy mentést hogyha esetleg jön egy feszültségekkel teli ballábas nap akkor újra szitává tudjam lőni a mitsem sejtő piáló stalkereket
-
Bencom ™
őstag
válasz
VinoRosso #4934 üzenetére
mivel látszik, hogy egyenes derékkal, kihúzott testtartásban repül, nem úgy mint aki épp meghal, vagy bárki más a zónában, látszik belőle, hogy halhatatlan.
Rifleman10: A vidiben meg a kutyával, az a doki, aki fejbevág egy gránáttal sztrelok búvóhelyén, és több vidiben is benne van.
Remington2: ne keverd össze a fals endinget a rossz befejezéssel. A falsh az a kívánságteljesítős 5 darab végződés, meg van két valós befejezés, abból az egyik "jó" (amikor nem csatlakozol) a másik "rossz".
M@nH.: sidorovichról volt szó, youtube-on meg tudod keresni, valami stalker what the hell néven, vagy ilyesmin volt fenn.
-
remington2
senior tag
válasz
Rifleman10 #4935 üzenetére
Tudomásom szerint ez a 2 "jó" befejezés egyike. A rosszak mind egy-egy kívánsággal kapcsolatosak.
-
Rifleman10
csendes tag
Van az a "rossz" befejezés amikor beleegyezünk a C-tudat tervbe és akkor jön egy kis vidi amikor beraknak egy laborba stb. aztán utána jön az a vidi amikor egy ember áll mellette a kutyája és magánbeszélgetést folytat:rég nem láttam a Lövészt ...biztos jol van, stb.
Az érdekelne hogy ki az az ember?Lehet hogy alap kérdés de még idáig nem foglalkoztatott pedig jópárszor végigvittem -
remington2
senior tag
OL 1.3-ban a végigjátszás utáni freeplay-hez kell a dekóder? Illetve milyen ez a freeplay? Visszakerülök sidorovichoz rookie-ként (nem strelok), vagy csak kimászok az erőműből?
-
Bencom ™
őstag
válasz
Mosquitoo #4928 üzenetére
nem tudom melyikre gondolsz, aki hajlandó kiszedni a kezedből a fegyvert, az mind hadonászik... Én egyszer a bárt azért írtottam ki, mert mikor mész a duty hq-ra de nem vagy a haverjuk akkor az őr a homlokodra szegezi az AK-t, pedig nem volt nálam fegyver, és ezen úgy felháborodtam elsőre, hogy fogtam és a fejébe eresztettem a fél tárat, aztán ugye megszólalt a riasztó meg minden, szóval harcolni kellett... akkor próbáltam ki először a vintorezt, kb 600 golyóval, csak 100 fogyott el de egyetlen élő ember nem maradt a bár területén, (a kocsmában se, mert bedobtam két gránátot amitől a két őr megfeküdt, majd mikor lementem, a többiek tüzet nyitottak rám, és mikor kijöttem, a barkeeper kivételével mind utánam is jött, kint meg szépen leszedtem őket... vicces volt
szóval senki ne tartson a homlokomhoz egy AK-t mert bedühödök
-
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Bencom ™ #4925 üzenetére
Állítólag Koshei is halhatatlan.
"megfelelő mennyiségű robbanószer és RPG"
(#4922): tudom, hogy elteszi a fegyvert, de azt úgy általánosságban a beszélgetésekről mondtam, nem csak kizárólag Sidorovichról, mert az npc-k nem beszélnek veled, ha az arcukba nyomod a fegyvert.
-
Bencom ™
őstag
válasz
Rifleman10 #4924 üzenetére
állítólag van valami peccs hozzá, amivel nem teszi el a fegyvert, de neki csak bug volt valszeg.
Viszont sid és barkeeper ugyanúgy halhatatlan, ha van nálad fegyver, ha nincs... -
Bencom ™
őstag
válasz
- = Zk = - #4921 üzenetére
de, csak poénkodott... amúgy is halhatatlan sidorovich, akárcsak a barkeeper.
-
-
parvus
tag
köszi
közben rájöttem,csak újra kellet kezdenem,nem akart velem beszélgetni,de már megvan!
most ég a p...m!
mégegyszer köszi!!! -
parvus
tag
Sziasztok!
Mostmár nincs türelmem végig olvasni a topicot,elegem van kérlek segítsetek!
Elkezdtem játszani a játékkal és nem tudom mit kell csinálni az elején,hogy kinyíljon az a k... ajtó!!!
Pedig nem mai kezdő játékos vagyok de bakker megfog!
Örömmel várom a megoldást -
- = Zk = -
félisten
válasz
Kis zöld izé #4913 üzenetére
nekem mükszik nem eredtivel is...de van eredetim is!
-
Kis zöld izé
senior tag
Szevasztok!
Megvettem a játékot eredetiben és így végre működnek a patchek is meg minden. -
Brent
aktív tag
Előbb valami oknál fogva leengedett fegyverrel a kocsmába...
Természetesen nem bírtam ellenálni a kísértésnek és megöltem mindenkit
Kivéve a Barkeepet... ő god módot használ -
- = Zk = -
félisten
válasz
remington2 #4910 üzenetére
értem.köszönöm az infót....
valamint sory az OFF-ért -
remington2
senior tag
válasz
- = Zk = - #4909 üzenetére
Idehaza még sehol, állítólag ősszel az rtl-klub fogja adni az első évadot.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
remington2 #4908 üzenetére
és hol adják ezt idehaza?....nemis tudtam róla...hirdetve sem láttam seholpedig Terminátor 2-n nőttem fel
-
remington2
senior tag
válasz
- = Zk = - #4907 üzenetére
A sorozat most fog a második évadhoz érni. IMDB link. Majd kiderül, milyen, mert az első évad az író-sztrájk miatt kissé összecsapott lett.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
remington2 #4906 üzenetére
wow!
mia tosz?...
hol olvashot erről?..... -
remington2
senior tag
válasz
- = Zk = - #4905 üzenetére
Summer Glau az új Terminator sorozatból, ő a sorozat női terminatora. A védelmezésre / terminator említésére írtam
-
- = Zk = -
félisten
válasz
remington2 #4900 üzenetére
Ő benne kit tisztelhetek?
-
Mosquitoo
senior tag
Csak a Raktáraknál lévő dutysok lesznek ellenségek, mert azok valami "lázadók", ha a Bárnál beszélsz a boss dutyssal akkor ő elmondja ezt (és persze azért is nem lesznek ellenségek, mert a Bárnál mindenfelé dutysok vannak és a bázisuk is ott van és ha ellenségek lennének akkor a Bárnál mindenki lőne Rád ha le kéne gyilkolnod egy dutyst.)
Viszont az érdekes, hogy ugye a mutánsok legyilkolták Skullékat, én azt mondtam Lukashnak, hogy én gyilkoltam le őket, aztán adta a kémes küldetést (amit úgy teljesítettem, hogy nagy ívben megkerültem, a falu végében bementem hátulról a faházba ott föla tetejére, megvártam amikor előjönnek a zsoldosok és legyilkoltam mindenkit), teljesítettem, de nem lettek zöldek... vagy ilyenkor még nem is kell barátnak lenniük?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Fanatec v3 pedál damper KIT-tel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest