- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
speki1982
tag
válasz
Laris2 #16312 üzenetére
Köszi, ezek szerint a mentéseim kukák, semmire sem jók. Eljutottam ugyan a Jupiterre, megvannak Fang rejtekhelyei, de szerintem Sensut sorsára jutok én is, nem fogom tudni folytatni a radaron a játékot.
A mentésemben vettél észre hibát (zsoldosok, kísérők, Olga)? A Kordonon a Valerianos szabadítás előtt működött a kísérős pályaátlépés a Kordonba is (velük mentem oda, Olga nemtom, miért nem tűnt el, amikor egyszer zárt ajtó ellenére bejutottam Valerianhoz és beszéltem vele, akkor eltűnt, viszont én nem tudtam kimenni a zárt ajtón, Luke felélesztését meg elküldte sms-ben a játék, a zsoldosok közül nem mindegyik volt ellenség).
Valami végezetesen beakadt a mentésemben. Köszi, hogy megnézted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új FULL HD webkamera + Számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest