- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
No, haladtam kicsit, az Erdésszel sikerült beszélni, aki a kapubecsukás és a Szabadságnak segítés feladatot adja a Kat.rakt.-on. Viszont itt a 2 feladatot valamiért nem mutatja befejezettnek. 1. Kiirtottam a zombikat a tábor körül, sehol senki, a fiúk benépesítették a területet, de a piros jel ott marad. A másik a régi táborban kiirtani a szörnyeket -ez is pipa, jött 3 vérszívó meg egy irányító-, de ez a feladat sincs késznek jelölve.
Bónusz: a folyamatos psy sugárzást az antennás toronyban továbbra sem lehet kikapcsolni. Mit rontottam el?
Azt meg mindig is humorosnak tartottam, az összes stalker modban, hogy a psy sugárzás engem megöl percek alatt, ők meg vidáman sétálgatnak benneSensut: nekem Olga még mindig ott üldögél, pedig mindkét megoldást megcsináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest