Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoxx
őstag
-
Zsoxx
őstag
Az 1.4007 nálam is crashelt Win10 alatt és fagyott, néha csak a resetgomb segített, aztán inkább WMware Workstation virtuális gépen futtattam, mielőtt totál szétcseszi a Windowst. Pedig semmilyen plusz modot nem raktam fel hozzá.
-
Zsoxx
őstag
válasz
szabogyula99
üzenetére
A Cordonon dekkoló technikusnál is lehet, de úgy emlékszem, hogy a LA-ban nem lehet olyan szintűre fejleszteni, hogy futni is lehessen benne.
-
Zsoxx
őstag
válasz
akerbis
üzenetére
Én inkább kinyírtam a banditákat az elterelés helyett. Dark Valleyben a főút leágazása után van egy többszintes épület, ott lesz egy autó, amivel majd menekülni kell. A föld alatti helyre ne a padlón lévő lyukon át menj.

Bármelyik stash-t használhatod, senki nem fog hozzányúlni.
A rossz állapotú fegyvereket nem lehet eladni. Jó állapotút meg nemigen fogsz találni. -
Zsoxx
őstag
válasz
Veszett Róka
üzenetére
Ja, hogy ez a survivor mód jellegzetessége?
-
Zsoxx
őstag
válasz
hampidampi
üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyesmit az 1.4007-tel. Talán csak a térkép nem jelzi neked valami miatt.
-
Zsoxx
őstag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Gondolom járműveket abban nem lehet használni...
-
Zsoxx
őstag
Tudtok még olyan modokról, amelyeknek saját történetszála van? (Anomaly-n kívül)
-
Zsoxx
őstag
BÚÉK!
A moddb-n található .bin fájlokat mivel lehet kibontani? PowerISO mindegyik .bin fájlra azt mondja, a fájl formátuma érvénytelen. DaemonTools meg azt, hogy a Windows nem fér hozzá a lemezhez (pedig csatlakoztattam a fájlt). -
Zsoxx
őstag
válasz
kekeeci
üzenetére
Hali, linkelek 2 mentést, a quicksave a kicsit újabb.
http://mammutmail.com/hu/download/712a66985ef5553db93f99494361010d
Úgy vettem észre, hogy ha nem spawnolnak be random monolitosok, akkor nincs gond. A mentés betöltése után mindig máshova rakja őket.
Log fájlt én kerestem, de abból az időpontból nincs. Mivel az egész rendszer lefagy, gondolom nem zárja le a fájt, ezért az nem látható.
-
Zsoxx
őstag
Asszem én befejeztem ezt a bughalmazt. Az elmúlt 2 alkalommal úgy lefagyott, hogy resetelnem kellett a gépet. Mind a kétszer Radaron.
-
Zsoxx
őstag
Nektek egyébként működik/működött az ingame fényerőbeállítás? Én akárhova tologatom a gammát meg a többit, semmi nem változik.
-
Zsoxx
őstag
Néhányszori próbálkozás után igen
, a lényeg, hogy a látomások (szellem mutánsok) ne érjenek utol. Fölveszed a Compasst, kinyírod a törpéket és kijössz, akkor lespawnol a Controller. Ha azt is kinyírod, utána vissza lehet menni körülnézni, már nem lesz gond. Meg volt nálam 2 db Crystal flower is. -
Zsoxx
őstag
Átváltottam angol nyelvre, az a Spring, csak sehol nem találok. A bányából kijövet nem jött újabb küldetés, csak egy skillpontot kaptam.
Szidorovicsnak kell 3 artifact, abból már csak a Spring hiányzik, szerintem ez is főküldi lehet, mert nem lehet lemondani. Abban reménykedek, hogy ha megvan, továbbenged. -
Zsoxx
őstag
A magyarítás szerinti "pattancs" artifactnak mi az eredeti neve?
-
Zsoxx
őstag
Ott tartok a sztoriban, hogy elvittem a 3, gépgyárban talált PDA-t a megbízónak, meg az X-14-ben talált doksikat Velesnek DarkScape-be, de egyelőre nincs új főküldetés. Mi a teendő most?
-
Zsoxx
őstag
-
Zsoxx
őstag
Az eredeti játék 2014-es. A Director's Cut verzióból kiadtak vagy 3-at is 2017 óta, egyikben sem javították az X18 hibát. Emlékszem, hogy az első verzióban is teleport cheattel tudtam csak kijutni.
A szándékos szivatásról még annyit, hogy mikor eljössz a mocsári dokitól, Dead City főterére beraknak 2 Burert meg legalább 1 Controllert, meg többtucatnyi mutánst, amik korábban nem voltak ott. Ki se lehet kerülni, mert a környező mezők is tele vannak mutánsokkal, kénytelen voltam másfelé menni. Mi ez, ha nem szándékos szivatás? -
Zsoxx
őstag
Az X18 kijutás azóta is bugos? Vagy Dezoék szándékosan szívatják a játékosokat?
-
Zsoxx
őstag
Sajnos azt bebuktam, a kocsi füstölt már akkor, mikor odaértem. A javítás gomb meg inaktív, gondolom javíthatatlan. Enélkül nem tudok meglógni a helikopter elől, még éjszaka sem.
-
Zsoxx
őstag
Az eleje felé, az X18-as küldinél, amikor a Monolitos besúgó 10k "biztosítékot" kér, azt visszaadja később? A jelszó a Monolit bázisra meddig érvényes, nem tudja valaki? (Előtte még kipucolnám a bandita bázist és eladnám a cucc egy részét, amit ott találtam.)
(Csak azért kérdem, mert elég zavaró, hogy alig adnak megbízást, nem tudok egy rendes suitra valót összeszedni.)
-
Zsoxx
őstag
Sziasztok
Felraktam a Lost Alphát (moddb-ről letöltve), és a végén mindenféle cuccot kínált még fel telepítésre, pl. Visual C, directX ami ki tudja melyik verzió, meg valami .dll. Ezeket Windows 10 Home-ra mind fel kell rakni, hogy rendesen fusson a játék?
Új hozzászólás Aktív témák

- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van. 11 28
- Tesoro GRAM MX One (TS-G11UNL) mechanikus billentyűzet
- BLACK WEEK! Lenovo Thinkpad P15 Gen1, i7-10875H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Philips 43PUS8909 Ambilight 4k HDR 144Hz Gaming TV/monitor (5 hónap garancia)
- IRÁNY A KARIFA! Lenovo Thinkpad P15 Gen2, i7-11850H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi