- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
Physicist03
senior tag
válasz
remington2 #497 üzenetére
A megjelenés után szinte minden játékhoz kijön több patch is.
"Mondom ezt úgy, hogy nem láttam egy betűt se a modból, de látatlanul is biztos vagyok benne, hogy akik csinálják, és ahogy csinálják, az minden, csak nem rossz minőség" - magad mondod, hogy látatlanban, éppen ezért nem is kéne véleményt alkotni. Lehet, hogy nem lesz jó, lehet, hogy jó lesz. Ezek csak puszta találgatások. Amúgy is, jó és jó közt is hatalmas különbségek lehetnek. Nekem például az nagyon nem tetszik, hogy szinte semmit nem mutatnak/mondanak a játékról. Csak jön a tonnányi kép, amikből szinte semmi nem derül ki. Évente jön 1-2 videó és kész. A játékmenetről meg szinte semmit nem tudunk még. Ez a hallgatás szerintem nagyon rossz, mert így lehet, hogy nagy elvárásokat fűzünk a játékhoz és a végeredmény azt nem tudja majd kielégíteni. Szvsz jó dolog az ha a GSC megmondja nekik, hogy mit hogyan kellene csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nintendo Switch 2
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- iPad topik
- Avast! Antivirus topic
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest