Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Physicist03 senior tag válasz  remington2

üzenetére remington2

üzenetéreA megjelenés után szinte minden játékhoz kijön több patch is. "Mondom ezt úgy, hogy nem láttam egy betűt se a modból, de látatlanul is biztos vagyok benne, hogy akik csinálják, és ahogy csinálják, az minden, csak nem rossz minőség" - magad mondod, hogy látatlanban, éppen ezért nem is kéne véleményt alkotni. Lehet, hogy nem lesz jó, lehet, hogy jó lesz. Ezek csak puszta találgatások. Amúgy is, jó és jó közt is hatalmas különbségek lehetnek. Nekem például az nagyon nem tetszik, hogy szinte semmit nem mutatnak/mondanak a játékról. Csak jön a tonnányi kép, amikből szinte semmi nem derül ki. Évente jön 1-2 videó és kész. A játékmenetről meg szinte semmit nem tudunk még. Ez a hallgatás szerintem nagyon rossz, mert így lehet, hogy nagy elvárásokat fűzünk a játékhoz és a végeredmény azt nem tudja majd kielégíteni. Szvsz jó dolog az ha a GSC megmondja nekik, hogy mit hogyan kellene csinálni. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Hobby elektronika
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autóhifi
- Szemüveges topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest