Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
Physicist03 #498 üzenetére
Ebben a kontextusban a "látatlanban" a LA mod készítőire tekint pozitívan, pont nem magát a modot ítéli meg. Tényleg vicces kicsit ez, hogy a hivatalos Stalker játékokhoz nagyon kellettek a frissítések. Szerencsére én már jó állapotban kapcsolódtam be és nem is találkoztam komolyabb dologgal.
-
válasz
Azért az, hogy egyáltalán felmerült a GSC-ben, hogy ezt a modot teljes játékként ki kellene adni, az valamit elmond a minőségről. Van csillió mod, köztük egész jók is, mégsem akarják kiadni, ezt meg de. Szóval én is azt mondom látatlanban, hogy nem lesz ez rossz...
-
Aarpok
őstag
válasz
Mást úgy sem lehet tenni várni kell előbb-utóbb csak megjelenik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest