- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
A történet elvezet vajon minden új területre, vagy fogjam magam és barangoljak? Pl darkscape.
-
Cheesus
senior tag
Amúgy jól vettem észre, hogy nem változik meg a játékos keze, ha épp másmilyen ruha van rajta?
-
DaemonX
aktív tag
válasz
DaemonX #1991 üzenetére
Amúgy ha arra a Redistributable akármi 2010-re gondolsz, azt felraktam a játékkal együtt, plusz még az általad megnevezett fájlt letöltve külön is. És letöröltem a 3 megnevezett DLL fájlt. A probléma továbbra is fennáll. (illetve az ltx fájlt is töröltem, ahogy azt kellett)
Na mindegy, ezért gyűlölöm a PC-t. (általános problémák)
-Grafikai beállításokkal kell szarozni
-Össze-vissza az FPS, játszhatatlan a játék
-Crash-el a játék
-Várni kell millió Patch-re,mire játszható lesz
-Telepíteni kell, ami rohadt hosszú folyamat
és még sorolhatnám
-Ja meg fájlokkal kell babrálni de persze ez se segít.Annak idején az ilyen és ehhez hasonló f@szságok miatt lett tele a tököm az egésszel. Most meg lenne egy játék, ami érdekelne, de az is b@szik elindulni....
-
Scholes9
nagyúr
Én is felraktam, mint Stalker fan még az elején vagyok, de most volt az első crash. A grafika gyönyörű, az én régebbi vasammal is szépen fut és sok minden maxon van még a 4x AA is
ha kijavítják a bugokat elég ütős cucc lesz ez
Köszönet dezoéknak
-
DaemonX
aktív tag
válasz
kislaki92 #1985 üzenetére
Nem, most telepítem újra a játékot.. Az előzőleg leírt módszert próbáltam, hogy az adott dll fájlokat töröltem, amik ki voltak emelve, stb. Meg többféle dolgot, de úgy se működött. Viszont ha feltelepült, akkor megpróbálom. Az általad említett fájlt honnan tudom letölteni?
-
Na én már a telepítéskor megakadtam
Van ez a DirectX June 2010 SDK
kérdezi, hogy hová telepítse. Hová érdemes? Kell ez egyáltalán?
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Plazmacucci #1979 üzenetére
Hát nálam nincs még +700Mhz.
Marad a progi ... Szerencsére nálam használt.
-
-
kislaki92
senior tag
spolier
helikopteres üldözést csináltátok?csinálnotok kellett mert én még X laborban nem voltam
-
Mate
nagyúr
Valaki elkezdhetne összedobni egy összefoglaló, 1. hsz-t. Elég sok kérdés merült már fel, jó párra akadt megoldás, de eléggé átláthatatlan jelenleg a topic.
Ha valaki bevállalja és kell segítség, az szóljon pm-ben
-
Vladi
nagyúr
válasz
Plazmacucci #1955 üzenetére
Én 4670-el tolom. Egész jól elvagyok így.
Darab bugot vagy összeomlást nem produkált.
Viszont nem tudom, hogy kell szereltetni.
Foxnál vagyok, de csak a felsőt tudom javítani és annyi.
-
capulet75
addikt
válasz
Plazmacucci #1974 üzenetére
A szellőzőben kb 15 méterre a naplótól. Ahol a műtőasztalok vannak, felette.
-
Balathruin
veterán
válasz
#90933760 #1972 üzenetére
Meg azért ott van gyorsítótár bőven, bár az nem tudom mennyit számít itt. Nálam most 2 AMDs maggal 4,4GHz + 950MHz IGP 1333-ról 1866-ra kitolt ramok, de nem túl acélos a sebesség. Sun shadow + Grass shadow ki, Dx9, mellette minden maxon és 20FPS nem hinném, hogy stabilan megvan, szerintem néha bemegy alá. Megpróbálom úgy belőni, hogy faszányosan nézzen ki, de azért 20 FPS tutira meglegyen. Ide egy hatalmas 1 mag 8GHz kéne egy olyan videokályhával amit ki tud használni a játék. Kíváncsi lennék milyen lenne.
-
-
bluyoo
nagyúr
válasz
#90933760 #1972 üzenetére
Hát a kis Sandy CPU-val sem sírok!
"Az a cpu kontrollos progi meg nálam pl nem ért semmit se." Nem értem nálam érezhetően jobban fut a játék. Ma elindítottam tiszta ideg lettem mert néha akadozott ... na mondom mi a .. van. Elfelejtettem tegnap bekapcsolni az automatikus indítást ... Beállítás után nem lépsz ki véletlenül? Úgy csináltad mint én? Hogy minden egyéb 1-es mag a játék meg 2-3-4?
Szerk. : Látom két magos CPU-d van ... hát csodát ne várj. -
GypsFulvus2
őstag
válasz
Plazmacucci #1971 üzenetére
Akkor azt lövöm ki elsőnek, osztán' meglássuk. Thx!
-
DaemonX
aktív tag
Sziasztok! Az volna a kérdésem, hogy valaki tudja-e, hogy a következő probléma mitől lehet.
Feltelepítettem a játékot, azonban indításkor azt a hibát írja ki, hogy: XR_3DA.exe nem Win32 alkalmazás.
Szeretnék vele játszani nagyon (hozzáteszem, évek óta nem játszok PC-n, csak konzolon, de ez most nagyon érdekelne). -
-
capulet75
addikt
Tipikus szarul optimalizált konzolport. Oh wait...
Egyébként fantasztikus a játék. Remélem a bogárirtást hamar összehozzák.
-
törölt tag
A Haswelles kollégák vannak előnybe, annak a legerősebb az egy szálas teljesítménye, ha feltépik jó 4.5, 4.8 GHz-re akkor álom. Annál többet nem lehet adni szerencsétlen játéknak. Nincs erősebb proci asztali szegmensbe egy szálon.
Az a cpu kontrollos progi meg nálam pl nem ért semmit se.
-
válasz
GypsFulvus2 #1970 üzenetére
Azon a felbontáson meg lehet próbálni. a grass shadows fogja szétgyilkolni.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Plazmacucci #1963 üzenetére
Ahogy olvasgatom a topicot, az én HD 5870 + i5 2500K kombómmal 1680x1050-ben is fölösleges kísérleteznem a DX10-el. Jól látom?
Ja, és mi fán terem az a "nincs láb crash"? -
kislaki92
senior tag
válasz
westcoastog #1961 üzenetére
ha jól láttam a csaposnál vehetsz...
-
DokiBaxxi
őstag
Mindenki panaszkodik a helikopter miatt, de nálam csak egyszer ment el
-
válasz
B.Á.L.!.N.T #1956 üzenetére
4Ghz-re húzva megvan az átlag 50 fps is szabadtéren. Föld alatt duplája. DX9 render, grass és sun shadows off. AA AF off.
(#1958) Baltoafarkas
[link] Ezt meg én vettem fel a 1935 buildből
-
törölt tag
Lejött a játék, de egy patch kell még neki (nem is lenne STALKER). A lépéshangok folyamat eltűnnek, a helikopter nagyon zavaró, crash a láb miatt amikor ki van kapcsolva, random lejátszódó szövegek (hídnál/út közben "Good hunting", kilométerre a hídtól a katona szövegel hogy takarodjak, stb).
FPS is eléggé gyengélkedik nálam (DynamicLighting/medium beállítások i7m/GT630M-en), a többi STALKER rendesen ment jobb beállításokon is. Mást nem tudok csinálni mint reménykedni egy patchben, addig szaggatok tovább.Amit eddig láttam a játékból az nagyon tetszik, vártam már az LA-t. Nagyon hangulatos lett, a zombis-anomáliás alagút okos megoldása nagyon tetszett. Az előző oldalon linkelt törpét is megtaláltam, ott majdnem befostam, de jó pofa, remélem nem egy quest része volt.
Respekt Dezodoréknak!
-
westcoastog
veterán
Járművek merre vannak? Ha már ott a pótkocsi, csak rá kéne akasztani valamire.
-
=WiNTeR=
senior tag
FX-8320 + R9-280X csutkára húzott FHD grafikával szépen laggol, jobban mint a BF4
-
borovi
aktív tag
dark valleyban mi annak a páncélszekrénynek a számkombinációja, ahonnan Velesnek a dokumentumot kéne kivennem? tudja valaki?
-
törölt tag
-
impalaman
aktív tag
Nálam is szenved alatta a GTX280 ha DX10-es módban van, de DX9-en kicsit visszavettem ezt-azt és egész játszható. Nem azt mondom, hogy tökéletes, de játszható.
Amúgy a játék továbbra is nagyon jó, le a kalappal a fejlesztők előtt.
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz
Plazmacucci #1953 üzenetére
"Elég egy 5770" ? Ja azt olvastam én is
Csak éppenséggel fullhd-ban, fullon, élsimítás nélkül úgy izzad a 670-em,mint cry3-om alatt
Van,hogy beesik 37-re átlag 45-50.
De nagyon faja lett,párszor lépett ki eddig... -
-
Freel
tag
válasz
Plazmacucci #1953 üzenetére
Mindenképpen írd meg, hogyan megy az R9 270-nel!!! Nagyon fontos lenne! Nekem kettő van CF-be ezért érdekelne, hogy milyen beállításokkal hogyan ment a játék!!!
Köszi! -
Na behajítottam az "elég egy" 5770 helyett egy R9 270-et. Mindjárt tesztelem ugyan azon beállításokkal. Kíváncsi vagyok...
-
Balathruin
veterán
Eddig nagyon jó a game, nem is volt sok crashem, egyszer lábbal volt baja, most meg gondolt egyet és kilépett.
agropromban vagyok, tetszik, hogy egybe van a föld alatti részekkel. A sniper távcsövet azt én is átírom, mert először lőttem vele akkor nem volt gond, de most nagyon brutálisan rángat. Ami elég fura az az, hogy szereztem stalker ruhát és semmivel sem bírom jobban a lövéseket, ugyanúgy 1, esetleg 2 lövésbe belehalok.
-
batman91
őstag
válasz
Barin_Duty #1937 üzenetére
Ja, meg is lepődtem rajta.
Amúgy most Rostock Factory-ba tartok.
-
vhw
addikt
válasz
Barin_Duty #1926 üzenetére
Mindenképp kell ez a cucc a barból?
Ez a szerencsétlen megmakacsolta magát és úgy döntött nem ad el nekem ilyesmit... már sokadszor indítom/töltöm újra a különböző állásokat és ugyanaz az inventory fogad a csaposnál... -
vidaila
senior tag
Világos égboltra talált valaki megoldást?
-
vhw
addikt
válasz
marked one94 #1939 üzenetére
Na... végszóra a marked one is elkezdhet játszani...
-
marked one94
őstag
válasz
Barin_Duty #1938 üzenetére
és jó lett ennyitől én meg itt szenvedek vele
1000 köszönet
-
Barin_Duty
tag
válasz
marked one94 #1935 üzenetére
Töröld ezt a fájlt és jó lesz
-
válasz
Alienhun79 #1934 üzenetére
Kezdődik a gányolás.
-
marked one94
őstag
Erre a hibára tud valaki megoldást?
3x raktam újra a játékot már lefrissítettem az egész vc++ és külön töltöttem is le MSVCP120.dll fájlt de azzal se volt jó
Valami tipp?
-
Alienhun79
tag
Ha valaki törölte a user.ltx fájlt, mert pálya betöltésnél fagyott, majd játék csinált egy újat. Az új fájlban kézzel kell visszaírni ezeket az értékeket, mert az újra generált user.ltx-ben elkúródik az égbolt beállítása.
r2_anamorphicLFfactor 1.
r2_dhemi_count 5
r2_dhemi_light_flow 0.1
r2_dhemi_light_scale 0.2
r2_dhemi_sky_scale 0.08
r2_dhemi_smooth 1.
r2_dof -0.400000,1.500000,600.000000
r2_dof_enable on
r2_dof_kernel 4.
r2_dof_sky 0. -
batman91
őstag
Na megvan a letöltés a gépről, csak összekevertem a két pendrive-ot. Ezért nem értettem miért nem megy.
-
kislaki92
senior tag
válasz
akkor jó,hogy szóltam?
-
kislaki92
senior tag
válasz
Picturemaker #1928 üzenetére
menj oda ahova felébredtél...ott van egy láda..térkép is jelzi :
nem ölted még meg Strelokot?az meg,hogy lehet?
-
lsc
nagyúr
Nálam rendben van a játék, csak nem ártana egy magyarítás.
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Ellenszer arra, hogy ESC-re (állítgatnék még a menüben) megfagy?
A másik, hogy (így még nem jártam) már az elején nem tudom mit kell csinálni. Fickó azt mondja öljem meg Strelok-ot, de nem tudok kijönni abból a bunkerből. Mit nem csináltam meg?
Köszi
-
batman91
őstag
válasz
Esküszöm most esett le nekem is, megnéztem és az nem az.
-
kislaki92
senior tag
válasz
Barin_Duty #1921 üzenetére
skacok! mi ez a számítógépes küldetés? lent az X laborban?lekell tölteni valami adatot?
-
batman91
őstag
válasz
Barin_Duty #1918 üzenetére
Ezt muszáj megnézned. [link]
-
batman91
őstag
válasz
Barin_Duty #1916 üzenetére
Ja, elképesztően jó hangulata van. Remélem Dezo valami okosat mond. De ahogy látom csak mit tartunk még itt, még a fórumokat bújva sem találtam semmit erről.
-
Alienhun79
tag
Leggyakoribb problémák:
Bárki, aki használja a 32 bites operációs rendszer kell eltávolítani a msvcp120.dll, msvcp120d.dll és msvcr120.dll a játék tartályokat könyvtárba. Ez lesz megoldani sok problémát. Továbbá, mielőtt a játék start, törölheti a user.ltx is, és hagyja, hogy a játék, hozzon létre egy újat alapján a rendszer szemüveg.Ha a srácok dont admin priviliges a pc, vagy dont UAC tiltva, akkor ne telepítse a játékot, hogy az alapértelmezett Program Files könyvtár (a védett ablakok)!
telepítse azt egy másik meghajtóra vagy egy másik dir, különben szokás képes menteni, terhelés, vagy hogy screenshotok. Megpróbáljuk kideríteni valamit ez a közelgő patch.Szintén meg kell tiltani színész lába opciók menüben, amint csak lehet, mert ez nem okoz gondot 3: 1. hiányzik lépés hangok, 2. összeomlás a hiányzó csont, 3 összeomlik, ha harc rats.Thanks a megértést és a támogatást!
Gugli fordítás, de ki lehet mazsolázni szerintem
NÉZZÉTEK A MOD DB-t, ott az info !
-
batman91
őstag
válasz
Barin_Duty #1913 üzenetére
Próbáltam.
-
batman91
őstag
válasz
Barin_Duty #1911 üzenetére
Ez a széfes bug sem volt semmi, de ez aztán most kiütött minket rendesen. Ezek mind a hülye béta kiszivárogtató hibái. Ha nem töltötte volna fel saját oldalára akkor még mindig dolgoznának rajta a srácok, nem lennének benne ezek a hibák és lehet, hogy dobozosan is megjelent volna. Halál arra a f*szkalapra.
-
batman91
őstag
válasz
Barin_Duty #1909 üzenetére
Nem működik, oda rohantam gyorsan de ugyan az.
-
batman91
őstag
válasz
Barin_Duty #1907 üzenetére
Autómentésed sincs? Elvileg elmenti minden helyszín elejét.
-
batman91
őstag
válasz
Barin_Duty #1905 üzenetére
A labor újrakezdve sem volt jó? Vagy még nem próbáltad? Lehet ezt fogom csinálni és akkor jó lesz.
-
batman91
őstag
válasz
Barin_Duty #1902 üzenetére
Ugyan ez van velem is. Mi a franc lehet?
-
Misi 007
őstag
Végre már, elszállt ismét a mentésem.
Bár mentettem külön vagy 30 perccel korábban, de nekem ehhez most nincs idegzetem.
Sajnos egy bughalmaz az egész...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged