Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ZIL

tag

Hello
    Tegnap raktam fel a tiszta eget, de maris kezd nagyon felhos lenni a kep. Mondhatni qrvara kiabrandulta az egeszbol. Nehezemre esik elhinni hogy ennyire f@aszok a fejlesztok (mar elnezest), pedig az elozo resz miatt meg kifejezetten szeretettel gondoltam rajuk...
    A fo problemam, hogy a fegyverek total hasznalhatatlanok, rohelyesen aranytalanul gyengek es pontatlanok (na persze az ellenfel ennek ellenere neha sorozattal is talal...).
    A pohar ott telt be, mikor a kb 20rugoert sniperre tuningolt scope-os kalammal egyes lovesben kb 40 meterrol egy egesz tar loszerbol egyszer sem talaltam allo celra (teljes emberalak), aztan a kovetkezo tar betoltesevel jammed 100%-os fegyverkondicioval... :W nameg kozben az ellenfel legalabb 6x eltalalt. Zarojelben jegyeznem meg, hogy nyilt teri loveszetnel, ilyen tavrol legpuskaval tenyernyi celokra szokas loni...
    Lehet a fejlesztok szenvedos tuzharcokat akartak, de azert gondolkozhattak is volna kozben, mennyi az annyi... Ilyen jatekmenettel egyszeruen lehetetlen eleg elsosegelycsomagot magunkal cipelni. :(
    Na szoval az ideg levezetese utan, az lenne a kerdesem, tudna e valaki egy jo fegyverupgrade modot ajanlani 1.5.07-re? (legyszi linket, ne "olvass visszat"!)
    Szivesen ujrakezdem, mert ez igy nem kaland hanem tragikomikum... :(

Új hozzászólás Aktív témák