- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Etele1
csendes tag
Na ember ügyes vagy!
Tudod annélkül is feltehetted volna ezt a kérdést,h leírod a konkrét befejezést, ráadásul minden SPOILER következik hozzáfűzés nélkül...
Én is végigjátszottam, tudom mi a kérdésed ugyanakkor most annak (esetleg) lelőtted a poént, aki csak azért ír ide, mert elakadt valahol, ugyanis még nem nem vitte végig...
Segítek,h kell ezt, jó ?!
SPOILER!
Vagy nem játszottál a játék első részével vagy már ott se figyeltél oda a történésekre vagy egyszerűen elfelejtetted,h a SoC hogyan is kezdődött...
Tudod, zötykölődő teherautó, villámcsapás, felborulás, az alélt tested a földre zuhan, karodon S.T.A.L.K.E.R tetoválás. Te voltál STRELOK és miután magadhoz térsz a Kordonban, nem emlékszel semmire ott kezded a játékot.
Ez a 2. rész tulképp az első rész előtt játszódik és a célja,h Heg a Zsoldos megállítsa Strelok-ot és azzal ér véget,h a legutolsó anomália kitöréskor mindenki aki az erőmű területén volt, meghal v. elveszti az emlékezetét, mert ezt csinálja velük a Zóna. Ezért látod ott a sok mozdulatlan testet és ezért közelít (az első rész beli önmagadra) rád a "kamera" meg a karodra a tetkóval.
Magyarul az egész Tiszta Ég-ben azt a palit üldözöd, próbálod megölni, aki az első részben te voltál... stimt?
Legközelebb meg spoilerezz, mielőtt beírod másoknak egy játék végét...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest