- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
muxi-muxi #2970 üzenetére
nekem az SVDm 2 a kedvencem. ezért is turbóztam fel maximálisra
nem húzom le erdész urat, felesleges trader modnál. Lebegyev bázisánál azonnal beszerezhető minden. én 1db! anomáliával kerestem degeszre magam rubellel.kb 500k volt indulásnál, csak a banditák kifosztottak ugyebár
-
emre
veterán
válasz
muxi-muxi #2966 üzenetére
A generátorhoz a területen levő buszmegálló meletti ház padlásáról lehet átmenni egy csővezetéken a szomszédos házikóra, ott leereszkedsz, vagy fel már nem is tudom, de a lépcső az tuti
és egy kapcsolót kell keresni a falon
Ha megvan az útvonal nem egy nagy zsibbadás.
A sniperes után még jönnek vagy ezren ellened, meg egy helikopter is,
meg kell még kicsit kóvályogni a kórházban mire minden szépen elcsendesedik -
-
frame>24
addikt
válasz
muxi-muxi #1238 üzenetére
azért elég LoL, hogy a fára kell mászni a lőszerért, tradernél meg egyáltalán nem lehet kapni. (vagy annyira unique az SVD?)
Áhh basszus, megin az lesz, hogy majd talán jövő ilyenkorra játszható lesz, szarrá moddolva + patchelveközben megtanultam a kutyafittyet:
ha úgy célzok, hogy a szememhez emelem a fegyvert, akkor szinte semmi hatása, de ha pontosabb célzás nélkül a kis fehér pöttyöt a fejen tartom, még nagy távról is hatékonyan lehet ölni ()
-
kmiki20
senior tag
válasz
muxi-muxi #844 üzenetére
Nekem az általad írt résznél minden rendben volt. a pszi sugárzás elvileg a legalacsonyabb, mikor bemész a gyártelep udvarára (különben 1sec alatt meghalnál). A katonák rendesen jöttek utánam, előreküldtek, h tisztítsam meg az utat, de ők is irtották a zombikat. Aztán a gyár udvarán haditanács, majd harcállások elfoglalása, végül pedig a terület elhagyása (a katonák maradtak és így volt is egy bug, a térképen még mindig jelzi, hogy foglaljam el a harcállásom, amikor már rég megcsináltam az adott küldetést). Egyébként a zombikat nem nehéz kilőni - Vintar 1skulo/zombi, csak fejre kell célozni
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest