Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
én ott már nem néztem körbe
valahol ott jött el az a pillanat, hogy a program kezdte magát totál összerosálni (pl kereskedők által eladott cuccok visszaálltak defaultra... magyarul már semmi értelmeset nem árultak, csak amit legelső alkalommal is ez pedig valami csúnyaságra engedett számomra következtetni:/) és úgy döntöttem, hogy jó, innentől mellékküldivel nem foglalkozunk, irány limanszk, mielőtt 6odszor is kezdhetem nulláról újra.elvileg -rad itemekkel kéne belemenni, biztosan meg lehet csinálni valahogy. de ez a fix artifact spawn szivenütött... SoCban megvolt a szépsége az agropomban mászkálásnak és a jellyfishek gyűjtésének

Új hozzászólás Aktív témák

- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bambu Lab P1S Combo eladó
- Gamer PC 10.GenI3/GTX 1660 Super
- Eladó Konfig Ryzen 5 8400F 32GB DDR5 512GB SSD 1TB HDD RX5700XT 8GB!
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black - Garancia: 2034.10.07 ALZA
- ÚJ Nvidia RTX 2060 super 8GB GDDR6 Ryzen 5 8400F Zen 4 12x4.7Ghz/32GB DDR5/512Gb/1TB M.2 SSD/2ÉV
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 768GB SSD FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
valahol ott jött el az a pillanat, hogy a program kezdte magát totál összerosálni (pl kereskedők által eladott cuccok visszaálltak defaultra... magyarul már semmi értelmeset nem árultak, csak amit legelső alkalommal is ez pedig valami csúnyaságra engedett számomra következtetni:/) és úgy döntöttem, hogy jó, innentől mellékküldivel nem foglalkozunk, irány limanszk, mielőtt 6odszor is kezdhetem nulláról újra.