- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
Egyik modder úr -szerintem- echte STALKER modot csinál. [link]
Lessétek meg, én elfogadnám STALKER-ezniJó rég toltam már, ide is alig jutok mostanság
-
ViZion
félisten
Rég jártam erre... Minden STALKERnek küldöm: Radioactive.
-
ViZion
félisten
Cikk
Azért van ennél szomorúbb... amikor ormányos tesóim a vesémbe látnak... a hasam letépve -
ViZion
félisten
válasz
Balathruin #17789 üzenetére
Jah, azzal nem játszottam, csak SGM-el, meg ilyesmikkel, akkor azokban nincs is?
-
ViZion
félisten
válasz
Balathruin #17785 üzenetére
"Láthatatlan Exoskeleton:" ...vagy átb**szott a kereskedő!
Amúgy izéljétek meg, már vagy 5-6× végigtoltam és nem is láttam. Jah, hisz láthatatlan! -
ViZion
félisten
válasz
shield #17773 üzenetére
Ti honnan a bánatból szeditek ezeket? Én örültem a mezei exonak is, felturbóztam, rohangáltam benne. Igaz, én nem vagyok gyűjtögetős, mert minek? Semmi nemkell, ami nem fér a koporsóba...
Amúgy is inkább rambózni szoktam, a sniperkedést csak annyira, amennyire AK vagy az automata engedi a rövid sorozatal. Mivel nem csalok, így a terhelés miatt snipert nem szoktam hordani. Magas helyről, fedezékből kipöttyintem akit lehet, utána bedrogozok (vince, sci kit) és behatolok (...ha érted). Utánam a vérözön, nem szokott baj lenni.
Ilyesmiket nem is láttam, komolyan. Te Crysis-t tolod má?
-
ViZion
félisten
válasz
Balathruin #17720 üzenetére
Nah, ez akkor hogy is van ez? Mi ez a 89-90? Hogy van az ócó javítás? Részeges kománál lehet vodkázni, csak pár üveg után kidől. De mindíg adok neki ha arra megyek, elég ócó, de nem ingyen azért...
-
ViZion
félisten
jah, abban krekk is van, az nem szerencsés. Mondjuk nekem az eredetit is patchelnem kellett, mert amúgy nem mentek a modok, de legalább DVD-t kért...
És -hála a csilliószoros DVD-nek- a fülem mellett olyan, mintha felszállásra készülne a gép. Visszasírom a régi 16× DVD-ket. Ezek nem is bírják sokáig, de legalább sz@rok.
-
ViZion
félisten
válasz
Physicist03 #17637 üzenetére
+1
-
ViZion
félisten
válasz
Balathruin #17634 üzenetére
Nyugi! Ha a tenyeredből eszik, akkor a lábadból is fog...
-
ViZion
félisten
Én azt csináltam, h szinte begyakoroltam honnan jönnek, úgy mentem, mint az AI... Előrerohantam, magamra vonva a figyelmet. Lepakoltam mindent, 2 fegyó maradt, meg gránátok, kötöző, gyógyszerek, pár cucc. Előre meg kell enni a vinca-t meg a tabikat, az kibírja félútig. Uzsgyi és hent. Inkább odaszaladtam, akkor rám figyeltek és ha gyorsan váltogattam a helyem nem is találtak el annyira. De kb. fél nap volt, mire úgy-ahogy, mérsékelt veszteséggel kiértem. Utána meg maradtam is... feleslegesen, mert semmi, de semmi nincs utána.
-
ViZion
félisten
válasz
Balathruin #17599 üzenetére
nah, légy őszinte, akkor is kicsit fura a logikád.
de úgy csinálod, ahogy akarod. -
ViZion
félisten
válasz
Balathruin #17595 üzenetére
...ha minden megvan az elején, akkor mi a cél?
Barangoláshoz sem kell minden, csak egy jó exo/SEVA, meg egy strapabíró automat, távcsővel, skulóval. Néha még sörétest és snipert sem cipelek, mert minek? Azért nem olyan nagyok a pályák, futós exoval egy perc alatt a ládámnál vagyok (kivéve WiP mod) -
ViZion
félisten
válasz
rétisün #17583 üzenetére
A Winterben jártam úgy, h volt sniper csúzli pár, meg találtam is... de lőszer NEM volt. Úgy, h egyáltalán NEM
Se zombiknál, se embereknél, se kereskedőknél. Jó hogy csak javítottam, de nem tuningoltam fel a csúzlit. Elraktam dobozba, de a végéig nem találtam skulót hozzá. Távcsőnek meg kicsit nehéz lett volna...
-
ViZion
félisten
válasz
Balathruin #17570 üzenetére
A winter of dead -ban volt minden fehér (havas), de a sötét részek még lámpával is katasztrófa volt, ha bekapcsolt lámpával mentettem el, akkor töltés után a hó még fehérebb volt... Hát igen, a STALKER legnagyobb baja a félkész motor. Szomorú. Ha akarnának pénzt keresni, kiadnák vmi modern motoron (Cryengine, Frostbyte, Unreal engine, etc...), sokan megvennénk.
-
ViZion
félisten
Hááát, a legtöbb modban az okosabb AI annyit jelent, h csípőből, revolverrel tarkón lőnek a szemeden át...
A legjobb gyógymód a kukorica gránát és a magas helyek. Kinézed távcsővel milyen veszély van, merre lehet menni, etc. Létrák jók, oda nem mennek, lépcső és dobozok, betonok nem annyira biztosak. Keress tetőket, onnan is nagy terület belátható. WiP-ben a katonai tábornál az első menet vagy fél napig volt, mire mindent lehenteltem. -
ViZion
félisten
válasz
#90933760 #17509 üzenetére
A dokinak a cucc (növény, nem arti) a bázis kijárattól jobbra, ormányos tesóknál van. Dombon is van anomália, kikerülöd, lehenteled ormányosokat, és a ház mellett (a katonai bázis felőli oldalon), a mocsárban álló fa tövénél lesz a virág vagy gomba vagy mi. Jah, vissza kell majd menni úgyis, csak ebben a modban az egy bűntetéssel felér. Kenyered legyen, a folyosón az őr ad egy velezt érte!
-
ViZion
félisten
válasz
Antonius1978 #17503 üzenetére
Winterben is volt ez a 200 skulós, de vanilában is. Nagy rakás sz@r. Hiába tuningolod, lassabban mész vele, nem pontos. Inkább távcsövessel rövid sorozat, közelre meg a forgótáras sörétes... könnyebb is.
-
ViZion
félisten
válasz
dodopek #17490 üzenetére
Ajánlom a Keceli Pintér gyűjteményt! -ha zombi vész kitörne, akkor a környékbeli boros cégekhez menekülnék: a bor rengeteg vitamin, ásv. anyag. Ezeknél a cégeknél jó víztisztító van, napelemek, szélturbinák... részben önellátóak. Kerítésük kibírna pár zombi atakkot... Második lépés az ipari park: onnan vmi jóféle verdával elzúzni megmenteni a többi embert, kész.
-
ViZion
félisten
Nah, elemezgetem a progit... 1 magot 95%-ra terhel, 1,7 GB ram mellett, és elég sok virtuális memóriával... Mi a ráknak, mikor van fizikai is?
Korábbit visszatöltöttem, de semmit nem találtam Death Valleyban sem. Akkor átnézek Pripyatba, de kihalt volt... vissza utat sem találtam, szal. fura. Zaton Ranger station-on van vmi? banéztem, bóklászok... -
ViZion
félisten
Pegi 16... nesze neked.
Dodopeket még megértem, kicsit burer feje van -
ViZion
félisten
válasz
Alienhun79 #17465 üzenetére
Linkeden volt link, az nem jó? Nem próbáltam leszedni, szal. lehet, h nem jók.
rétisün: mondom én, a vanillában is pripyatból vmi kellett a fejlesztéshez.
"It is a Tier 3 upgrade, so it requires the Calibration Kit and can be only performed by Cardan"
Szal az iszákosnak kell vinni -
ViZion
félisten
válasz
ViZion #17463 üzenetére
Nah, annyira félkész, h a császkálásra is kifagy. Garbage-ig tudok menni, mert death valley-ba sem enged. Garbage mászkálásnál az átjáróknál kifagy. Pripyat volt még... tök üres. Küldit nem lehet felvenni. Container warehouse banditákat lehenteltem, de a túsz kiszabadítására kifagy... szal 2 gonosz és a túsz maradt
Keresem mivel játszhatnék... -
ViZion
félisten
Nah, Akkor Winter of Death Ultimatum gyors jelentés:
Összességében jó, de sajnos befejezetlen. A vanilla küldiket kiszedték, így nem tudok újat felvenni. Félig van csak a történet is, sztem nincs befejezve a mod. Ismét pár kép:
Ez a mókus és csicskásai támadnak be a laborban
Ebben a ruciban bírja az ólmot... de két kukorica ganyétó elalszik.
Rendes tag volt, összeszedte a srácokat... Ők nem tudták megvédeni a helyet
vigyázz, kész, KITÖRÉÉÉÉS! ...garbage, flea market
-Tedd el a lámpát köcsög, és csukd be az ajtót!Klikkre nagyobbak a képek. Grass patch: felraktam a modhoz, fullra húztam a füvet, nem érzek változást. Mondjuk itt gyér a növényzet, lehet ott számít, ahol több a gaz.
-
ViZion
félisten
Ejha... ha kissebbségi család beszabadulna, eltűnne minden...
patchet nem próbáltam, elvileg install-uninstall képes, de azért nem árt menteni az egész mappát sztem.
-
ViZion
félisten
válasz
shield #17447 üzenetére
Janov vasútállomásnál a container warehouse-t keresd, ott sok a bandita. Vanillában volt oda szabadítós küldi is. Én is ott vagyok, kitakarítom, mert poén. Érdekes, h banditákkal jóban vagyok, de ezek ugatnak, ha belépek akkor meg lőnek is... Másik hely Kopachy, a sugárfertőzött falu. Nálam onnan jönnek a zombik, folyamatos a lőszer utánpótlás
Zatonban az anomáliák könnyen mászhatók, érdemes ott gyűjtögetni, könnyű pénz. Aludni kell esetleg, h legyen kitörés és lehet újra gyűjtögetni.
Egyedi avatarnak vannak feltételei, keress rá fórumon.
Ajándék a népnek! Grass patch. A jóember segíti a STALKER moddereket, itt ez a cucc a füvet javítja, szebb, gyorsabb, messzebbről is. Remélem nem áll meg ennyinél a történet.
-
ViZion
félisten
Háát, a fő küldik elfogytak, átnéztem Pripyatba, üres, csak mutik, meg cuccok. Mit kell csinálni? Vagy ennyi ez a mod, h eljutott a tudósokhoz a cucc, kész? Visszanézek a főmuftihoz, hátha lesz vmi...
-
ViZion
félisten
válasz
#90933760 #17438 üzenetére
Az a baj, h a katonai bázis után még jó cuccokkal is kemény lesz, a Pripyatban tanyázó rosszarcúakhoz talácskán kell tolni a muníciót. Tipp: Emeletről szedd le őket, mosoda ajtó kifelé nyílik, rá kell lőni oldalról. Oda nem mennek be. Viszont a hülye átjárók miatt onnan lehetetlen lootolni. Katonás küldiket csináld, beszélj ott a főépületben minden őrrel, kenyér és pia legyen nálad!!!
dodopek: én is játszottam beállításokkal, mert este a távoli táj hol barna, hol szürke fátylat kapott. Közepestől fullig, több kombinációban, alig volt változás.
-
ViZion
félisten
válasz
#90933760 #17433 üzenetére
öööö... megmondtuk, hogy a sci bunkernél kell $$$ csinálni, nem?
Továbbmehetsz, katonáknál nem vészes, csak bejutni a bázisig para, de ha felugrasz kövekre, akkor a sok kutya nem esz meg. Ott sincs sok $$, de van egy kis merc camp, amit kipucolva lehet lootolni, de abból sem lesz páncél.
-
ViZion
félisten
válasz
shield #17415 üzenetére
Az ív felső részén kell mászkálni, ill onnan leereszkedni.
Mai epic: jött a kitörés. Ahol mutatta a biztonságos helyet, oda nem lehetett bemenni, mert a modban a csatornák zárva. Bementem chekpoint-ra a banditák közé, ők most haverok. A sok bandita között én haltam meg egyedül... muhaha. Végül találtam jó helyet, de azé'...
-
ViZion
félisten
válasz
Antonius1978 #17400 üzenetére
Az mekkora királyság lenne, online piac a játékban...
Fegyókat, etc. felpakolni és bótolni -
ViZion
félisten
válasz
shield #17396 üzenetére
Akkor nézd az árakat is... Pisztolyt, sörétes egyáltalán nem éri meg cipelni. Javíttani drágább, mint amit adnak érte... A dokihoz elcsoszogni meg pont a wip-ben macera nagyon. Felesleges is, nekem még pénzügyi gondom nem sok volt... max a kezdet nehéz, de inkább artira vadászok, az móka és sok pénz.
-
ViZion
félisten
Nah, ezért "jó" a STALKER. Ahogy írtam is, a Wodu érzékeny a döntésekre: ha nem jó mókust nyírunk ki, vagy eltalálnak, megölnek akkor fagy. Annyira, h most el sem tudom indítani. Kijelentkezés-bejelentkezés segítene (processz lelövése NEM), de unom már a hülyeségeit. Szomorú, h ahogy Vladi is mondta, nem teszik hozzáférhetővé, nyílt forrásúvá a motorját, mert ez így egy kala sz@r.
Megyek, keresek vmi játékot.
-
ViZion
félisten
Wodu képek:
Bandita tanya fala, tavaszi napsütésben
A kaukázusi patkánymaki: ritka de harapA mod jó, sajna pár hiba akad: pl. ha letérünk a helyes útról (olyat hentelünk le, akit nem kellene), akkor instant fagyással válaszol. Küldikkel lehet Freedom+Merc+bandita vagy Duty-stalker oldalra állni. Mivel mercekkel kezdünk, maradtam. Érdekes bejárni azokat a campeket, amit vanillában kifüstöltem.
-
ViZion
félisten
Azt mondták a bolhapiac környékén van tools, de nem találom... Valami tipp? Eredetiben mintha lent lett volna vmi cucc, de itt semmi nincs.
-
ViZion
félisten
válasz
ViZion #17314 üzenetére
Továbbra is bejön ez a mod, eddig 1× volt crash, meg 1-2× nem indult, vagy ablakban indult a játék.
Pro: új történet, amit folyamatosan adagol. Se kevés, se sok muti, kivették a mihaszna küldiket, sok lehetőség, mindenhova be lehet menni, stash-ok felvehetők kordi nélkül. Szép grafika, télies hangulat, szép az ég és a nap is, reggelek nagyon jók. Sok a zombi, de akadnak a mezőn stalkerek is, de kevesebben jóval, mint az alapban. Sok arti, elég komolyak is, zatonban van vagy 10, már berendeltem a skeletontFegyók visszarúgása pontatlansága jó (rühellem, amikor futás közben csípőből homlokközépbe lehet lőni), itt célozni kell, nincs lazaság. Jó a találatok, fegyverek sebzése.
kontra: hangok unalmasak, lépéshangokból kevés van. Beszédhangok is problémásak néhol. Kevés meglepetés, távcsővel a havas tájon minden jól látható. Kevés fegyó, kevés spéci lőszer, így a fegyverek egy részéről le kell mondani. Nem lineáris a nehézség, az eleje nagyon durva volt, 4-6 óra játékkal (arti gyűjtés, kis küldik, tunngolás) túl könnyű veteránon is. Nincs normális sniper csúzli, ami volt, ahhoz nincs skuló. Zombik mesterlövészek, csak távolról lehet pöttyingetni őket, amúgy vége. Recés gránát itt is túl erős, viszont nem lehet kapni... Lámpával mentve a visszatöltésnél túl világosra veszi a tájat.Ennyi egyelőre, mindenkinek ajánlom, tényleg jó mod. Haladok tovább, rengeteg muti várja az ólmot
-
ViZion
félisten
válasz
Dhampir #17309 üzenetére
A Winter of Death Ultimatum is tetszene szerintem. Erősebbek a mutik, több a zombi, de mégsem minden bokorban, és nem is kihalt a táj. Érdekes sztori, bár inkább csak részek, nincs olyan nagy dolog, mint a WiP-ben volt, rögtön az elején. Érdekes, h az alapjátékban utált mercekkel vagyok most...
-
ViZion
félisten
van egy jó módszer, de nem minden modban működik. Meglősz pár kutyát és odavezeted őket...
Winter of Death mod:
Elég jó, a küldiket tolom, van pár lezárt rész, eléggé kötött a pálya sajna, ami nehezíti, mert pl. a fedezékben lévő ellent megközelíteni szemből... nem szerencsésA stash-ok felvehetőek, nem kell megkapni a kordikat hozzá, ez jó, mert bóklászós vagyok.
-
ViZion
félisten
válasz
M@trixfan #17284 üzenetére
"Mindegyik rész teljesen játszahtó a frissítésekkel."
Nem, sajnos nekem eredeti, DVD verzió minden frissítéssel, próbálkozásokkal, fórumozással is bugos volt a CS is és a SoC is. Csak a CoP-ot tudtam végigvinni. Nem véletlenül voltak tele a fórumok a hibákkal. Többször is írtam példákat itt, is, nem kell elhinni, annyira engem nem izgat, h ki mit gondol - de angol és német fórumokat is olvasok, ha vmi hiba van, akkor nem szoktam egyből otthagyni, nem ijjedek meg, ha bele kell nyúlni beállításokba, registrybe vagy ilyesmi... Lehet, h majd újra próbálkozom, mert változott a gépem sokat, újra lett húzva, stb... hátha több szerencsém lenne. -
ViZion
félisten
Nah, megoldódott, lent volt egy géppityu, meg az egyik bajtársnál egy gyenge távcsöves. A hóban lépkedés hangja idegesítő...
Nem jöttek be, megvártam, amíg a skeletonnal kiment a góré, mellette kiosontam és lekapdostam a maradék 2-3 snipert. Utána könnyebb a játék, elejét kicsit túl nehézre csinálták.
"rücskös" gránát kell, erősek a mutik is. Gránát dobás egy vicc, nagyon macerás vele pontosat dobni, sztem minden modban könnyebb volt. Nem lehet messzire hajítani, majdnem felfelé kell dobni....
Veteranon maradtam.
Boltolni itt sem érdemes, a javítás többe kerül. Viszont sok cuccot eldobnak, 15 perc játék után volt piercing sniperem, jó távcsövesem több is, meg úgy 40 ganyé. Ami nem recés, azt adom is el. Sok kaja, stb. van a hulláknál, zombik is vannak sokan, szal. az utánpótlás nem para. Tetszik a mod, jó a tél, csak a hóba lépésnek kicsit kevés a 2-3 hang. Az utószinkronos orosz duma annyira amatőr, víszhangos, h fáj. De játszható, történetben kb. párhuzamos az eredetivel, nincs fő történeti szál eddig. -
ViZion
félisten
válasz
Stalker78 #17264 üzenetére
Ez tiszta sor, ahogy írtam is, az tetszik, h célozni KELL. De nem tartom fairnek, h nekik 300 m, nekem 10 m a határ, ahol el is találok vmit. Meg a berontó banditákat 3-an lőjük és nekem belemegy egy tár, mire elhasal? Ez azért túlzás. Engem meglőnek, akkor 40-70% HP ugrik, és vérzek, kell 1-2 bandage... Amiből kezdésre van 5... szal. szemétparaszt nehézség, ennyi.
-
ViZion
félisten
válasz
Stalker78 #17261 üzenetére
Nekem fő küldetés is bentmaradt, nem tudtam továbbjutni. Visszatértem a CoP-hoz.
Winter of Death: Sajna még az épületből sem tudok kijutni... ahogy kezdődik, rögtön rajtunkütnek. Veteran fokozaton már szemétparaszt: 200m-ről lelőnek, folyamatosan tüzelnek. Nekem ~8m-ről is egy tár kell, h lehasaljon a bandita. Ami tetszik, h célzás nélkül tényleg pontatlanul lő. Ami nem tetszik: az AI hiányosságait azzal pótolják, h terminátorokat kell svájcibicskával szétszerelni. Igazi b.zi az ilyen, h csak ennyire futja. Fedezékből lődöznek, semmi taktika vagy ilyesmi. Minek is, mikor 30× annyi skulót kibír, mint én. Újrakezdem STALKER fokozaton, hátha normálisabb.
-
ViZion
félisten
válasz
Stalker78 #17256 üzenetére
SoC-t is azért hagytam abba, mert bár a játék nem omlott össze, de volt pár küldi, ami "újra" lett, aminek nem kellett volna. Itt is zavarosak, A csapatot még meg kell találnom, pedig már küldim is volt tőlük. Mentsem meg a tetőn a haverjukat, megtettem, de semmi. Valami el van qrva de piszkosul. Ráadásként ahhoz, h visszamenjek korábbi helyszínekre, egy napot kell gyalogolni, mert idiótán lettek megoldva az átjárók. Szal. a WiP egy jó próbálkozás, de nem több. Ha rendesen tesztelték volna, akkor biztosan jobb lenne.
-
ViZion
félisten
válasz
Antonius1978 #17253 üzenetére
Teljesíthetetlen küldik vannak, illetve nem kapok küldit. Az átjárók egy vicc, fél órát sétáljak egyik helyről a másikra, közben semmi nem történik. Az eredetiből a stalker vezetőket kár volt kiszedni.
-
ViZion
félisten
Nah itthon is vagyok, winter cucc letöltve, este kipróbálom!
fap-fap-fap
-
ViZion
félisten
Ezt még feldolgoztam volna, de a küldetésekből is meghüjült pár. Nincs kedvem szívni vele. Szeretem a hangulatot, jó a kerettörténet, de ennyire férc munkát kiadni...
Gyakorlatilag csak a CoP-ot tudtam végigjátszani, pedig az összes megvan. Letöltöm mindjárt a télieset, ha sikereülEzt nem hiszem el: elsőre tölti moddb-ről. Ilyet még nem keféltem...
-
ViZion
félisten
WiP-et is feladom.
Nálam nincs radar, se normális térkép. A küldik nagy része kész, nem spawnolnak új mutik, kihalt az egész. Amik függő küldetések, azokat meg össze-vissza mutatja a PDA. Pl. a Pripyat-ban megmentendő katonát Yantarban jelöli. Megmentettem, de semmi, nincs új küldi a csapatnál, de a csapat megtalálása küldetés sincs kész, pedig dolgoztam nekik. Lesz@rom, valahogy ez a bug tenger egyet jelent a Stalkerrel. Raknának alá vmi normális motort, mert ez a sok szívás sem normális. Kipróbálom majd a téliesítettet, kár, h a retek moddb-ről nem lehet tölteni, majd megkeresem máshol.
Complete mod az más történet?
-
ViZion
félisten
Bocsánat, ez mire/kire vonatkozik? Lehet, h nem láttam vmit?
A modok úgy tudom ingyenesek, csak az alapjáték fizetős. Vagy mi történt? -
ViZion
félisten
Mi van itt? Az ember kicsit nem figyel, az'tán bamm, 50 hsz?
-
ViZion
félisten
válasz
Alienhun79 #17093 üzenetére
bocs, de nem találom
-
ViZion
félisten
válasz
Alienhun79 #17083 üzenetére
Ha nincs lőszer, vagy fegyver, akkor az is "szemétparaszt" játék, de még mindig jobb, mintha térdig gázolnánk a cuccokban. Imádom az olyant, h alien űrhajót elfoglalni megyek és tele vannak fegyverekkel a folyosók, másik: a lőszerek a szabadban, ládázva minden sarkon, na meg a benzines hordók mögé bújó rosszarcúak... Ha ráismertek ebből pár játékra, az nem a véletlen műve
-
ViZion
félisten
válasz
Alienhun79 #17050 üzenetére
TŰZ!
Örökké éhes, etetni kell. Az ujj hozzáér és vörös lesz...
Ez a tűz. Sajna ettől nem vagy beljebb, esetleg a farm környékén lenne vmi? Ott van tűz bőven. -
ViZion
félisten
válasz
Antonius1978 #16922 üzenetére
HALO-ban 2 fegyver és 2 féle gránát lehetett...
-
ViZion
félisten
válasz
Antonius1978 #16920 üzenetére
Igen, ahogy a Halo-ban is. Ezért volt jó, kellett agyalni sokat, meg szelektálni, h mit mikor. Nekem tetszett, jobban, mint ez a súlyozósdi.
-
ViZion
félisten
válasz
hubai1979 #16918 üzenetére
Jogos, én W7-en is felrakom a dx9 redistrib pakkot, elfér, és a régi gémeknek kell bizony.
Ennyi rengeteg vackot hurcibálni, mi a bránernek?
Áttekinthetetlen csak az inventory. Olyan kellene, mint a Deus-Ex -ben volt, h az inv nem kilóra volt, hanem a négyzetrácson lehetett pakolni, ami elfért maradt, a többi kuka.
-
ViZion
félisten
Ez kicsit RAM/ CPU-NB tuning hibának tűnik, van olyan, h még játék is elmegy vele, de flash-tól besz@rik. Hajam téptem, mikor a legstabilabb tuning beállításaimat a párom a farmmal vagy fészbúkos idiótaságokkal megborította. Teszteljétek egész képernyős flash játékkal. CPU-Z -vel meg kell nézni a ram időzítések jók-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged