Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
És ezt mégis hogy képzelted???
namindegy, hogy nevessetek, becopyzom a google translate-et: A vastag betűvel kielmelt résznél hangosan röhögtem...
- Bemutatták az új történet küldetéseket
- Szervezett számos jeleneteket.
- A rengeteg új karaktert.
- Az éjszakai, az összes NPC-k, szinte nem látok.
- Changed HUD, azzal a kiegészítéssel, új funkciókkal.
- Tekintettel a különböző újításokkal egészítette ki a menüt a beállítások haladó mód, ahol beállíthatja a módosítás az ízlése.
- Új típusú fegyverek, bronekostyumov, tárgyak, gyógyszerek, élelmiszerek, felszerelések, stb Új fegyverek és bronekostyumy is javítani kell.
- Most már minden egyes kaliberű fegyverekhez szükséges megfelelő sál.
- Changed leírása fegyverek és bronekostyumov.
- Egy új jelenség - a napfogyatkozás.
- Minden hely tömve vannak az új titkok és búvóhelyet, egyelőre egy ilyen 110.
- Új szakok karakterek: parancsnok, testőr, megtakarítók, tenyésztő, és a kereskedők.
- Revised jellemzői minden típusú fegyvereket.
- Tud korszerűsítése mellékhatásai vannak.
- A rendszer segítségével a karakterek, mint a "takarékos" tölthet el egy hatalmas számú különböző ügyletek.
- Will további lehetőségeket, hogy a megrendelések a ritka elemeket.
- Az új tárgy - egy könyv a taktika a hadviselés. Lehetővé teszi, hogy vizsgálja meg egy bizonyos típusú fegyvert, annak érdekében, hogy folytassák a forgatás a vizsgált fegyverek - csinál több kárt.
- A vonal korszerűsítésének - az új fejlesztések.
- Added három hatalmas adatbázist csoportba sorolhatók: Bandits (Creek), Hajnal (Jupiter), Monolith (Pripyat) Mindkét említett csoportok csatlakozhatnak ..[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Carasc0
őstag
Akkor megvárjuk! Remélem nem hónapok kérdése!
Annyira tetszik az AtmosFear hogy amikor naplemente van, megállok és megnézem mert annyira szép. Találtam egyik kerítés mellett lévő bokorban egy dobozt benne lángszóró lőszerrel. Nofene. Imádom a meglepetéseket.
Na meg találtam egy érdekes dolgot! Egyik Stalkernek kell megkeresnem egy üveget. Az egyik bandita táborban van. Igen ám de a bejáratot elálja egy őr aki nem enged meg. Nem volt szívem lelőni
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
Carasc0
őstag
Szép és jó lenne ha legalább tökéletes lenne! Itt a mintapélda: SGM 2.1 Dark Valley, a hallhatatlan katonák Igaz 1 játék sem tökéletes mégis sok pénzt kérnek érte. Én ezért vettem meg a Starcraft 2-t. Abba nem sok hiba van az tuti!
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
h8core
csendes tag
Az nem rossz, de remélem ott minden feladatnak lesz jelző pontja, mert ez már tényleg kriminális, most meg a kulcsért forgattam fel a megyét, de sehol semmi ötlet merre menjek, megvan minden bandita személyes cucca, de egyikben sem volt és az összes kis rejtekhelyet is felkerestem. Tudom már unhatod, de egy segitség jól jönne hozzá
I have no business with the army, or the USS!
-
h8core
csendes tag
Hail!
Megint elakadtam, sajnos a mocsárban mikor már megvan a radar és meg kell találnom a katonai rakományt, de ennek sincs jelzője, szóval úgy gondoltam bejárok mindent a mocsárban és majd felugrik valahol, hogy ide kellett érkeznem, de semmi, minden helyen voltam, még a vasúti kocsiknál is.
Merre menjek, vagy kell még valamit csinálni, hogy teljesüljön a feladat.
KösziI have no business with the army, or the USS!
-
h8core
csendes tag
Köszönöm!
Sikerült, csak az az érdekes, hogy előtte is jártam arra, de akkor nem történt semmi, igaz ennyire közelre nem mentem, ki gondolta, hogy a drága pénzen beszerzett detektor ilyen közelről aktiválódik.
Már sikeresen Zatonban vagyok, igy most már a jól megszokott küldetések várnak.
Csak az a furcsa, hogy a kereskedőknél akiknél lehetett fegyvert meg ruhát is rendelni, most nincs csak ruha, sem Skadovskban, sem a banditák helyén nincs náluk csak ruha rendelési lehetőség, remélem ez nem bug és majd más módon hozzá lehet jutni a fegyverek beszerzéséhez.I have no business with the army, or the USS!
-
h8core
csendes tag
Üdv!
Misua tudsz valamit mondani arról a küldetésről , amit a banditáknak kell csinálni, megtalálni 3 jegyzetet, kettő Skadovsk környékén van, egy pedig a Jupiternél.
Egy már megvan amit a csatornában kellett megtalálni, de a másik Skadovskit nem találom, azt irja, hogy a recycling station-nal van, de fogalmam sincs az melyik terület, egyiknek sem ez a neve, már bejártam mindent. És sajnos ki sem tudom hagyni, mert a megjelent új bandita arcokat nem lehet megölni, igy lehetetlen kitakaritani a bandita tábort.I have no business with the army, or the USS!
-
h8core
csendes tag
Köszi!
Sajnos nekem ezeken a helyeken nincs semmi, de a környékek stimmelnek , a Skadvoski kettő már megvan, most a kotró hajón kutakodom, remélem meglesz.
A két részeget megöltem és van egy unknow gunmen pda, amit szerintem ott szereztem és azt irja a vaserdőnél van az emberem, de ott senki nincs.
De van más különbség a képek alapján, nekem a lőszer ugyanolyan mint az eredeti játékban és a ahogy tiéd elnézem ennek más a képe.
Sgm 2.2
utolsó előtti patch (nem volt kedvem újra kezdeni a játékot, igy az utolsót nem tettem fel)
gun add-on
gun patch
utolsó előtti translate
Ez a telepitési sorrendem, és itt a lőszer a régi tipusú, nincs új megjelenitése.I have no business with the army, or the USS!
-
Iginotus
addikt
Hum ez jó, viszont 3 tonna fegyvert halmoztam már fel ládákban elszorva a pályán azokat cipelem vissza mindig, hátha egyszer el tudom adni, mert így nincs pénzem jobb cuccokat fejlesztgetni
De akkor ez zsákutca. El kell jutni zatonba és csak azután tudom eladni ez pehh.Ja igen lehet hogy kibaszott drága, csak így irreális mert farolhatsz napestig kilóghat a nyelved, ha nem tudod eladni senkinek sem a puskákat b@szhatod.
A mostani pénzforrásod meg a löszerek eladása ami amúgy is kell kinyírni egy táborban 20+ zsoldost... Egyetlen jó a dologban hogy rengeteg gránátot dobálnak az ellenfelek, amivel hamar ki tudsz irtani egy egész tábortCsak nekem tűnik sokkal erősebbnek a gránát mint a sima COP-ban vagy tényleg sokkal sokkal erőseb?
[ Szerkesztve ]
Plug and Pray... :)
-
morbias2
aktív tag
Nekem janovnál már a kimentésem halt be.Szal akármire vissza léptem előbbi mentésekre akkor is 1ből lefagyott. Nem tudtam tovább vinni. A 2.0 1x fagyott le de azt a fix megoldotta igy kivittem. Most kellene a 2.2 elkezdenem.Mondjuk i5 notin jáccok
Ne próbáld! Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! (Yoda)
-
h8core
csendes tag
Én újra kezdtem simán, mindig jól jön egy kis érdekesség, csak az egyetlen hiba, hogy teljesen orosz még, igaz a küldetésekkel semmi baj nincs, mert már annyiszor megcsináltam őket, hogy kapásból tudom hová kell kattintani és mi lesz a feladat
Az egyetlen hátrány az új dolgokkal van, mert nem tudom mire valók és mivel eddig még kevés van belőlük, igy nem kisérletezgetek, de olyan mintha lenne benne a készülő Redux modból is pár elem, ami a gépfegyverek tárazásásval kapcsolatos.
Mivel még csak a Cordonban tartok, igy több infot nem tudok, de nagyon tovább nem akarok jutni, mert ha elkészül az angol verzió , akkor kezdhetem előről. (na persze úgyis megteszem )
És van ami igy elsőre nem nyerte el a tetszést, mégpedg a sörétes puskák hangja, iszonyat jól néznek ki, de a hangjuk, olyan mint a BF3-ban, csendes és gagyi, ez pedig Stalker, itt dörrenjenek nagyot a shotgun-ok[ Szerkesztve ]
I have no business with the army, or the USS!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest