Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
te mit olvastál? 
Ismerem, meg van mind a 3 rész. De modokra sem idő sem szükség nem volt igazán. Sajnos ahogy írtam is, a SoC és a CS nálam iszonyat bugos volt, azokkal feladtam a harcot (OK, CS-t lehet még megpróbálom, de elég sz@r, h X órányi játék után nincs tovább).Volt pár játékom, pl. Metro2033 promo, Crysis 2, Mass Effect, Dead Space ezeket toltam. Crysis 2-t már csak becsületből vittem végig, ekkora csőjáték sz@rt
Dead Space is jó... úgy ~2/3-ig bírtam, majd amikor a 327. eredj A pontba, vidd el a bigyót B pontba küldit megkaptam... ehh. A hangulat rendben van, látvány is, de unalmassá válik. Metro2033 egy vicc, annyira retek darabos, pedig hajlamos vagyok a kompromisszumra. Másrészt az is egy csőjáték, csak ott még azt se látod hol a cső 
Far Cry 3 is megvan promoba, de 9 GB-t nem akarok mobilneten lehúzni...Tehát VISSZATÉRTEM a STALKER-hez, csak már X. alkalommal nem akarom az alapot végigtolni. Még a Quake 4-en gondolkoztam, h újrajátszom, szerettem nagyon. Halo-t, Deus-Ex -et sztem csilliószor újratoltam, amúgy meg ha csak kevés időm van, akkor Sauerbraten, Urban Terror, esetleg BF P4F (sok csalóval...) a nyerő. Sajna BF 2142 és Quake Wars szerókon már nem nagyon vannak, leszoktam róluk.

Egyéb kérdésekre is válaszolok
, örülök, h ennyi ismerős van itt is 
Korora ismerős? Leszedtem, majd meglesem miféle, ez is "Fedora"Physicist03: jajj, én is a másikat raktam fel, szerencsére csak belenéztem még.
Valaki szólna modinak, h módosítson?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
te mit olvastál? 
Dead Space is jó... úgy ~2/3-ig bírtam, majd amikor a 327. eredj A pontba, vidd el a bigyót B pontba küldit megkaptam... ehh. A hangulat rendben van, látvány is, de unalmassá válik. Metro2033 egy vicc, annyira retek darabos, pedig hajlamos vagyok a kompromisszumra. Másrészt az is egy csőjáték, csak ott még azt se látod hol a cső 
, örülök, h ennyi ismerős van itt is 
Valaki szólna modinak, h módosítson?
shield