- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
meg a szinkron hang is döbbenet.
Szerintem inkább viccessokszor felnevettem
("Hol bújkáltok szarosok?") De amúgy valóban nem volt rossz próbálkozás.
Én amit hiányolok, hogy ez mind egyszerre egy játékban. Júúúú
Az összes helyszínnel, meg vagy 400 küldetéssel.
Voltak és szerintem lesznek is már erre próbálkozások, Narodnaya Soljanka mod a sima Stalkerhez, CoP-hoz meg hasonló lesz az új SMRTER mod és szerintem az SGM is ebbe az irányba fog fejlődni úgy tűnik, bár az új területeket nem nagyon tudták még megtölteni tartalommal.Más: Létezne, hogy vagy 5 éve sztalkerezek, de most szereztem be az első exot?
Ezt nem lehet futásképesség tenni?
Mindent a maga idejében, igaz?
Amúgy lehet, szervómotort kell megfejleszteni vagy mi a fene a neve, aztán tudsz majd sprintelni a motorruhádban. (lehet hülyeséget írtam, de valamelyikkel meg lehet az 100%, és asszem mindegyik szerszám kell a szerelőnek hozzá)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- Logitech G923 Racing Wheel and Pedals Xbox One/PC Kormány És Pedálsor
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest