Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
meg a szinkron hang is döbbenet.
Szerintem inkább vicces
sokszor felnevettem
("Hol bújkáltok szarosok?") De amúgy valóban nem volt rossz próbálkozás.Én amit hiányolok, hogy ez mind egyszerre egy játékban. Júúúú
Az összes helyszínnel, meg vagy 400 küldetéssel.
Voltak és szerintem lesznek is már erre próbálkozások, Narodnaya Soljanka mod a sima Stalkerhez, CoP-hoz meg hasonló lesz az új SMRTER mod és szerintem az SGM is ebbe az irányba fog fejlődni úgy tűnik, bár az új területeket nem nagyon tudták még megtölteni tartalommal.Más: Létezne, hogy vagy 5 éve sztalkerezek, de most szereztem be az első exot?
Ezt nem lehet futásképesség tenni?
Mindent a maga idejében, igaz?
Amúgy lehet, szervómotort kell megfejleszteni vagy mi a fene a neve, aztán tudsz majd sprintelni a motorruhádban. (lehet hülyeséget írtam, de valamelyikkel meg lehet az 100%, és asszem mindegyik szerszám kell a szerelőnek hozzá
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Yettel topik
- OLED TV topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
sokszor felnevettem
Az összes helyszínnel, meg vagy 400 küldetéssel.
Ezt nem lehet futásképesség tenni?
)
shield