Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Yézi: Blekk Frájdéj
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
Zsolt!!
üzenetére
Az a helyzet, hogy az elején segítetettem sultannak kilőni a másik hajón levő embereket. Lehet, hogy ezért nem lesznek barátok? Mert a bloodsuckereket kiirtottam a pincéből.
Amúgy az gáz, ha úgy szerzek veles detektorokat, hogy beard mindkét csapatát kiszedem? A hatása csak annyi ahogyan láttam, hogy beard nem ad több ilyen küldetést, mert mindkét csapata eltűnt
Amúgy hol találom azokat amiket kér? Mert nekem sosem azt adja ami kell, mindig másokat, értéktelenebbeket. És mire odajutok addigra már kiírja, hogy másnál van és csak a Vintaromért adja ide vagy annyi pénzért, amennyiért nem éri meg.
Szóval hogyan keressem azokat, amiket megrendel? Mert az elsőnél, amit elvállaltam, annál kilőttem a srácot, akinél volt. És nála is volt egy Veles.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Goddess of Victory:Nikke
- Pánik a memóriapiacon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- IPHONE 12 MINI 64GB, FEKETE, 100%, ÚJ AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIA
- X1 2-in-1 Gen9 14" 3K OLED érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- IPHONE 12 MINI 128GB, KÉK, AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIA
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

shield