Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
Zsolt!!
üzenetére
Az a helyzet, hogy az elején segítetettem sultannak kilőni a másik hajón levő embereket. Lehet, hogy ezért nem lesznek barátok? Mert a bloodsuckereket kiirtottam a pincéből.
Amúgy az gáz, ha úgy szerzek veles detektorokat, hogy beard mindkét csapatát kiszedem? A hatása csak annyi ahogyan láttam, hogy beard nem ad több ilyen küldetést, mert mindkét csapata eltűnt
Amúgy hol találom azokat amiket kér? Mert nekem sosem azt adja ami kell, mindig másokat, értéktelenebbeket. És mire odajutok addigra már kiírja, hogy másnál van és csak a Vintaromért adja ide vagy annyi pénzért, amennyiért nem éri meg.
Szóval hogyan keressem azokat, amiket megrendel? Mert az elsőnél, amit elvállaltam, annál kilőttem a srácot, akinél volt. És nála is volt egy Veles.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kuponkunyeráló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield