- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Matteo005: 9800X3D
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Nem tré, fogtam elmentem a szennyvíztisztítóhoz, kinyírtam mindenkit és ott a távcsöves csúzli készre szerelve, tököm fog ott boltolni filléres szarokkal napokig, csak ha úgy is erre vagy ráutalva, akkor a szarnak van ott a technikus gyerek értesz, ezzel csak olyan, mint ha ott se lenne, ettől nem lesz jobb a játék, csak még azt is kiveszik vele ami benne van. Amikor a stalkerektől, akiknek a kaját viszed elhozod a szerszámokat és odaadod a szerelőnek mondhatná azt, hogy cserébe megtanít szerelni aztán kész. Úgyis csak az elején játszik, játszana. Még sehol nem tartok, de már most bőven elég az, amit az utamba kerülő áldozatoktól elszedek, szóval később meg már ezért nem fog kelleni, akkor meg minek.
A notit amit a szennyvíztisztítónál találsz oda kell adni később esetleg valakinek, vagy az csak annyi, hogy elolvastam a mélt? Ha nem kell eldobom a csába, 3 kg. Ígyis keményen beszívtam, mert nem vettem észre, hogy van nálam 14 üveg vodka aztán csodálkoztam, hogy alig bír el valamit a dzsoni, erre most látom, hogy van nála egy rekesz szesz, pöppet izzadt tőle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Elektromos autók - motorok
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CASIO órák kedvelők topicja!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Fanatec GT DD Pro (8Nm) + Mclaren GT3 v2 + QR2 csatlakozók (Kifogástalan állapot!)
- Fanatec CSL elite v2 pedál (szinte új!)
- NextGen Gamer PC - Intel Core ultra 7 - RTX 5070 - 32GB DDR5 - Új,számlás,3év garanciával.
- Audio Physic CLASSIC 30
- Edifier S2000 MKIII 5 hónapos-Patika állapot-Másfél év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest