- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Nem tré, fogtam elmentem a szennyvíztisztítóhoz, kinyírtam mindenkit és ott a távcsöves csúzli készre szerelve, tököm fog ott boltolni filléres szarokkal napokig, csak ha úgy is erre vagy ráutalva, akkor a szarnak van ott a technikus gyerek értesz, ezzel csak olyan, mint ha ott se lenne, ettől nem lesz jobb a játék, csak még azt is kiveszik vele ami benne van. Amikor a stalkerektől, akiknek a kaját viszed elhozod a szerszámokat és odaadod a szerelőnek mondhatná azt, hogy cserébe megtanít szerelni aztán kész. Úgyis csak az elején játszik, játszana. Még sehol nem tartok, de már most bőven elég az, amit az utamba kerülő áldozatoktól elszedek, szóval később meg már ezért nem fog kelleni, akkor meg minek.
A notit amit a szennyvíztisztítónál találsz oda kell adni később esetleg valakinek, vagy az csak annyi, hogy elolvastam a mélt? Ha nem kell eldobom a csába, 3 kg. Ígyis keményen beszívtam, mert nem vettem észre, hogy van nálam 14 üveg vodka aztán csodálkoztam, hogy alig bír el valamit a dzsoni, erre most látom, hogy van nála egy rekesz szesz, pöppet izzadt tőle
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest