Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
válasz
dodopek
üzenetére
Igen nekiálltam én is mivel az volt a kötelező.Amit irtam az arra vonatkozott,annyira nem álltunk neki,hogy fullra értsük is.
(#14402) Physicist03 Igen te érted teljesen és ez neked jó dolog.Nem kritikának szántam (ha annak tűnt akkor bocsánat) amit mondtam csupán észrevétel mondjuk szerintem a crashekért ugy is kapnak eleget.Ami PeL és LeoDelux kollégákat illeti minden tiszteletem az övék,hogy nekiálltak egy zavaros fordítás értelmezésének.Szerintem (és sokak szerint is) kiváló munkát végezetek.Akinek ez mégsem felelne meg csináljon magának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- LENOVO ThinkPad T470s,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE
- Eladó Logitech G705 Hibátlan, Gyári Dobozos Állapotban!
- Eladó Logitech G715 TKL Tactile - US INTL Kitűnő, Sértetlen Állapotban, Gyári Dobozában!
- Redmi Note 11s 6Gb 128Gb Rom
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
shield